- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.( Λόγοι-Αιτίες ) Νο 2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Δεν συμφωνώ με όλες του τις θέσεις, όμως επι της αρχής συμφωνώ με ένα πολύ μεγάλο μέρος και θεωρώ πώς το κόμμα πάει προς την σωστή κατεύθυνση.
Τώρα που θα μπει στη βουλή έχει την ευκαιρία να προωθήσει ορισμένες σημαντικές από τις προγραμματικές του θέσεις αλλά προσωπικά θα προτιμούσα να γινόταν ο ίδιος κυβέρνηση, πράγμα που δεν θεωρώ απίθανο για τις επόμενες εκλογές (μετά του σεπτεμβρίου) δεδομένης της διατήρησης της στάσης του
!!!
Κι εγώ δεν κατεβαίνω στις 20, αλλά δεν μαλακίζομαι δημοσίως...
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:Δεν έχω την τύχη/ατυχία να τους γνωρίζω, πάντως θα κατέβουν πολλά αξιόλογα πρόσωπα σε ο,τι αφορά στα αντικειμενικά τους προσόντα, εξ όσων γνωρίζω. Επίσης θα υπάρξει μια σχετική αποστασιοποίηση απο πολιτικούς των παλαιών κομμάτων και μια επένδυση (αν μπορώ να το πω έτσι) στους νέους.
Τον Βασίλη Λεβέντη... αντε πάει στα κομμάτια. Τους άλλους της Ένωσης Κεντρώων τους ξέρεις; Για την εκπομπή της Πάνια είναι οι περισσότεροι.
Όπως και να 'χει πάντως...
Κωσταντοπούλου και Κασιδιάριδες (οι υπόλοιποι) δεν θα είναι..
Edited by - Πύρινος on 03/09/2015 00:18:39
quote:
Δεν έχω την τύχη/ατυχία να τους γνωρίζω, πάντως θα κατέβουν πολλά αξιόλογα πρόσωπα σε ο,τι αφορά στα αντικειμενικά τους προσόντα, εξ όσων γνωρίζω.
Δεν πειράζει μωρέ. Ψήφισε εσύ, και θα δούμε μετά. Έτσι δεν κάνουμε εδώ?
Επειδή το συναντάω όλο και πιο συχνά:
"Έ, οι άλλοι είναι αποδεδειγμένα σκατά, ας δοκιμάσουμε και τούτους",
να σας πω, που αυτό δεν είναι πολιτική στάση. Δεν είναι στάση και θεώρηση Πολίτη. Είναι τζόγος και ανευθυνότητα, γιατί ποντάρεις ζωές παρούσες και μελλούμενες.
Το "ας δοκιμάσουμε" είναι για τη γευσιγνωσία και τις σεξουαλικές ανησυχίες. Στην πολιτική δείχνει έλλειψη του στοιχειωδώς απαραίτητου επιπέδου, για να έχει κάποιος το δικαίωμα απόφασης.
Αλλά μην το παίρνεις κι εντελώς προσωπικά. Έχεις μεγάλη παρέα.
"Ήμουν μέλος του φόρουμ απο το 2008 και απο τότε έχω πλήθος συμμετοχών σε όλες τις ενότητες και έχω υπάρξει πολλές φορές θεματοθέτης σε θέματα μεγάλα και θέματα μικρά όπως: ΕΚΛΟΓΕΣ 6-5-2012 ΣΧΟΛΙΑ, ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ, ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΑ ΔΑΣΗ: ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ;, Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ -8/12/08- ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ; κ.α.
Κατα το 2011 έφτιαξα δύο λογαριασμούς τρολλ, με τους οποίους έκανα τρόλλινκ. Κάποιο καιρό αργότερα παρέθεσα κάποιες "σοκινκ" φωτογραφίες στο φόρουμ σε μια εκτενή λογομαχία μεταξύ του PanosT και του IndustrialAngel, οι οποίες αφαιρεθηκαν ως προσβλητικές (ο λόγος παράθεσής τους εξηγείται εκεί). Κάποιο καιρό αργότερα, στο θέμα "Καινούργιος Συντονιστής - AitheroVamon" ελέχθη απο τη διαχείριση, ότι κατα τη διάρκεια της 5ετής συμμετοχής μου στο φόρουμ δεν έχω προσφέρει τίποτα, αντιθέτως "υπονομεύω τις συζητήσεις", και "είμαι μια μύγα που πηγαίνω στα σκατά" ένας "αχρείος" κ.α. Τον ίδιο καιρό ξαναμπήκε σε λειτουργία η "Αναζήτηση" του φόρουμ μετά απο δικιά μου αναφορά στο θέμα. Μου έγινε παράλληλα πρόταση από δύο μέλη της Δ.Ο. να συναντηθούμε απο κοντά (;) για να λυθούν τα όποια ζητήματα υπήρχαν μεταξύ μας (;). Εγώ δέχτηκα το αίτημα υπό τον όρο να συναντηθούμε στην αγ. μελετίου 29 (όπου βρίσκεται γνωστός χώρος ανοιχτών διαλέξεων) και απο εκεί να πάμε όπου θέλει η διαχείριση. Η διαχείριση το αρνήθηκε. Aντιπρότεινα να μιλήσουμε μέσω τηλεσυνδιάσκεψης. Λίγο καιρό αργότερα, διαγράφηκα με τις κατηγορίες της υπονόμευσης του φόρουμ και της συκοφαντίας. Πριν διαγραφώ ανανέωσα το πεδίο "hobbies" για να ενημερώνονται για μένα τα νέα μέλη που κοιτάνε το προφίλ μου. Για συζητήσεις επι εσωτερικών θεμάτων, μπορείτε να μου στέιλετε μέιλ μέσω της λειτουργίας του φόρουμ (αν δουλεύει). Εναλλακτικά ποστάρετε σε κάποιο θέμα που έχω δημιουργήσει (π.χ. ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ) οτι θέλετε να μιλήσουμε. Μάλλον θα σας βρω.
Αντίο!"
κι επανέρχεσαι ως Πύρινος, οι θέσεις σου πρέπει και είναι ανάλογες του παρελθόντος σου.
Σωστά κόουτς?
quote:Προσωπικά ψηφίζω Λεβέντη από το '12. Αυτοί που κάνουν δοκιμές, είναι αυτοί που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, που εγώ τους έλεγα να μην το κάνουν πολλές εκλογικές αναμετρήσεις πριν.
Παρεμπιπτόντως.Επειδή το συναντάω όλο και πιο συχνά:
"Έ, οι άλλοι είναι αποδεδειγμένα σκατά, ας δοκιμάσουμε και τούτους",
Στη πολιτική ναι, γίνονται δοκιμές. Προφανώς και δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον από αυτά που λέει αλλά από αυτά που έχει κάνει. Αυτό είναι και το λογικό. Εκτός αν κάποιος γνωρίζει κάποια καλύτερη μέθοδο.
Το ερώτημα όμως είναι ως προς τι κάνεις δοκιμές
Οι έλληνες εστιάζουν μάλλον τις δοκιμές τους σε αυτούς που τους λένε ευχάριστα πράγματα,
τους Παπανδρέου, τους Τσίπρες, τους Σαμαράδες.
..Και αφού πάνε και ψηφίζουν όλους αυτούς τους απατεώνες, παραπονιούνται για το πολιτικό σύστημα.
Αυτοί που με την ψήφο τους υποστήριζαν τους δημαγωγούς και τα λαμόγια.
Επομένως, θα συμφωνήσω με τον Heretic σε αυτό το κομμάτι.
Καλύτερα αποχή.
Η αποχή είναι ένας έμμεσος τρόπος, ίσως και ασυνείδητος, να παραδεχτούν κάποιοι οτι δεν διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα για να ασκούν πολιτικά δικαιώματα και επι της ουσίας δεν θα έπρεπε να τα έχουν.
Γιατί εγώ δεν τρέφω την ψευδαίσθηση, οτι με ένα άλλο σύστημα, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.
Ίσως να μην θέλει άλλο σύστημα, ίσως να θέλει άλλο... λαό.
Edited by - Πύρινος on 03/09/2015 01:15:59