- θρησκος αθρησκος αθεος νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:εσυ εχεις διαλεξει καποιον απο τους χιλιαδες θεους που σου πρωτεινουν;
πιθανον ναι
αυτον τον θεο η θεους πως τον διαλεξες;
μετα απο καποιες διαδικασιες φιλτραρισματος που απεριπτες τους αλλους θεους κατελιξες σε μια θεοτητα που περναγε το τεστ που ειχες βαλει
(θελω να ελπιζω πως αυτο που πιστευεις το εχεις ψαξει και δεν το πιστευεις γιατι γενιθηκες σε μια οικογενεια που πιστευε σε αυτο)παρομιες διαδικασιες με τις δικες σουακολουθησα αλλα κατελιξα στο συμπερασμα οτι οι τωρινες μας γνωσεις μας διχνουν οτι δεν υπαρχει νοημον μορφη κατασκευης και αστυνομευσης του συμπαντος
ιδιαιτερα παραλογη ειναι η αποψη μιας δυναμης εξωσυμπαντικης αυλης
Αγαπητέ gigenis, δεν πιστεύω πως ενδιαφέρει κανέναν για ποιον λόγο πιστεύω αυτό που πιστεύω.
Αλλά εμένα με ενδιαφέρει να μάθω πως κατέληξες στο δικό σου συμπέρασμα μιας και το κοινοποίησες.
Ας πούμε όμως ότι έτσι μου έμαθαν.
Και αυτό για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας, αν θέλεις φυσικά.
Είμαι διαλλεκτικός τύπος και πιστεύω πως μέσω ενός διαλόγου επιτυγχάνονται τα πάντα.
Δεν θα προσπαθησω να σε πείσω για τίποτα, απλά θέλω να μάθω.
Και πραγματικά θέλω να μάθω πως κατέληξες στο συμπέρασμά σου.
Ευχαριστώ.

The love is like a ball. Ul c
.|.
quote:
πώς ακριβώς το εννοείς, ότι "μας δείχνουν ότι δεν υπάρχει νοήμων
μορφή κατασκευής του σύμπαντος";
αναλογα με το τι δεχεσε εσυ ως νοημον
τι θελω να πω
γνωριζουμε η για να σου ειναι ποιο αρεστο εχουμε μια πολυ καλη υποθεση του πως δημιουργητε ενα ηλιακο συστημα
θεωρεις οτι καποια νοημοσινη επεμβαινει για να δωσει την αναλογη μαζα στον ηλιο ουτο σωστε να δωθουν προηποθεσεις που να μπορεσει σε συγκεκριμενο πλανητη του ηλιακου συστηματος να δημιουργηθει ζωη;
η θεωρεις οτι η δημιουργια η οχι ζωης στο ηλιακο συστημα που δημιουργητε θα εξαρτηθει απο την αρχικη μαζα που θα<<εγκλοβιστει>>;
θεωρεις οτι καποια νοημον υπαρξη δινει το οκ σε καποιο αστρο ωστε να γινει σουπερ νοβα;
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
Αγαπητέ gigenis, δεν πιστεύω πως ενδιαφέρει κανέναν για ποιον λόγο πιστεύω αυτό που πιστεύω.
Αλλά εμένα με ενδιαφέρει να μάθω πως κατέληξες στο δικό σου συμπέρασμα μιας και το κοινοποίησες.
Ας πούμε όμως ότι έτσι μου έμαθαν.
Και αυτό για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας, αν θέλεις φυσικά.
Είμαι διαλλεκτικός τύπος και πιστεύω πως μέσω ενός διαλόγου επιτυγχάνονται τα πάντα.
Δεν θα προσπαθησω να σε πείσω για τίποτα, απλά θέλω να μάθω.
Και πραγματικά θέλω να μάθω πως κατέληξες στο συμπέρασμά σου.
Ευχαριστώ.
αν δεχτικες εναν θεο που σου ειπαν και δεν κατεληξες εκει μετα απο ψαξιμο τοτε δεν μπορεις να καταλαβεςι τι λεω
το ολο ερωτημα του αν πιστευεις σε καποιον θεο εγινε γιατι ειχα την λαθασμενη εντυπωση οτι ειχες καταλιξει εκει μετα απο δικη σου αναζητηση
δεν εγινε για να μου πεις ποιον θεο πιστευεις
Αλλα θέλω να μάθω εσύ πως κατέληξες εκεί που κατέληξες.
Αν δεν θέλεις να μου πεις, είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου, αλλά θα μπορούσε να μου πεις το όχι σου.
Ευχαριστώ.

.|.
quote:
λίλιθΔιαβάζοντας ένα πολύ σχετικό βιβλίο, (σας το συστήνω ανεπιφύλακτα και
μάλιστα διαβάζοντάς το παλαιότερα σκεπτόμουν να ανοίξω ένα παρόμοιο
θέμα εδώ), "Κρ. Σαμπανί: Υπάρχει Θεός; Όχι απαντούν",
κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι περισσότεροι επιστήμονες, που
καταθέτουν την αθεϊστική άποψή τους στο βιβλίο, εκλάμβαναν τη λέξη
Θεός ως κάτι το εντελώς ανθρωπομορφικό, κάποιοι μάλιστα δε μπορούσαν
να κάνουν το διαχωρισμό μεταξύ του Θεού της θρησκείας από έναν
γενικότερο "Θεό".
Τελικά όμως, όλοι έφταναν στο σημείο να παραδεχτούν είτε ότι
υπάρχει μια ανώτερη δύναμη, που μας υπερβαίνει, είτε ότι για αυτό
που μας υπερβαίνει δεν ασχολούνται.
Το πιο πάνω αφιερωμένο ειδικά στο Σβάμπε, γιατί πριν αρκετό καιρό ισχυριζόταν το αντίθετο.
Μας μίλησε και για μια έρευνα που είχε γίνει στις ΗΠΑ το 40 περίπου (αν θυμάμαι καλά), και ενώ τα αποτελέσματα της έρευνας έλεγαν αυτό που λες εσύ τώρα ακριβώς λίλιθ, ο Σβάμπε ισχυριζόταν το αντίθετο.
Σ' ευχαριστώ για την έμμεση απάντηση που δίνεις και εσύ στο φίλο μου Σβάμπε!
******Ωραίο θέμα, ας ελπίσουμε να μην πάρει και αυτό την κατρακύλα!

Edited by - Ψηλός on 01/06/2006 19:13:28
quote:
******Ωραίο θέμα, ας ελπίσουμε να μην πάρει και αυτό την κατρακύλα!
Στο χέρι μας είναι, Ψηλέ...

In anticipation of my resurrection...
quote:
Αγαπητέ gigenis, πριν σου είπα έμμεσα και τώρα άμεσα πως δεν θέλω να σου πως πως κατέληξα να πιστεύω αυτό που πιστεύω.
Αλλα θέλω να μάθω εσύ πως κατέληξες εκεί που κατέληξες.
Αν δεν θέλεις να μου πεις, είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου, αλλά θα μπορούσε να μου πεις το όχι σου.
Ευχαριστώ.
οπως ειπα και πριν αν αυτο που πιστευεις δεν το εψαξες και απλα το δεχτικες γιατι ετσι σου ειπαν τοτε δε νμπορεις να καταλαβεις πως κατεληξα εκει που κατεληξα
αν απο την αλλη εκει που εισαι εισαι μετα απο ψαξιμο τοτε μεσα απο τις απαντησεις που εχω δωσει ως τωρα θα καταλαβεις πως εφτασα εδω
αν δεν σου φαίνεται αδιάκριτη η ερώτηση, μου λες ποια είναι η φύση της δουλειάς σου;;
Ευχαριστώ.

quote:
Γηγενή,
αν δεν σου φαίνεται αδιάκριτη η ερώτηση, μου λες ποια είναι η φύση της δουλειάς σου;;
αδιακριτη δεν ειναι ασχετη ομως ειναι
μεχρι να μου πεις τονλογ οπου ρωτας θα σου δωσω μερικες κωμικες απαντησεις
1)βοηθαω τον πατερα μου,ειναι συνταξιουχος
2)ξυλοκοπος στην ερημο σαχαρα
3)κομωτης χελωνων
4)κυνηγος δεινοσαυρων
5)παρατηρητης πετοσαυρων
6)συντηρητης του ηλιου
7)τροχονομος διαγαλαξιακης κυκλοφοριας
Edited by - gigenis on 01/06/2006 19:51:23
Και αν εγώ πίστεψα σε αυτόν τον θεό που πιστεύω, γιατί τον ένιωσα δίπλα μου πολλές φορές στην μέχρι τώρα ζωή μου, αρωγό στην προσπάθειά μου να ζήσω, τότε θα πρέπει να συμπεράνω πως εσύ επειδή δεν τον έχεις νιώσει, έφτασες, στο ότι δεν υπάρχει θεός?
Διότι μέσα από τις απαντήσεις που έδωσες μιλάς μόνο για κάποιες διαδικασίες φιλτραρίσματος απόρριψης των άλλων θεών, ώστε να καταλήξω στον ένα που πιστεύω.
Και λές πως μέσα από αυτές τις διαδικασίες, εσύ έφτασε να πιστεύεις πως δεν υπάρχει.
Αυτές τις διαδικασίες ρωτώ αν είναι εύκολο να μου πεις.
Μπορείς να απαντήσεις απλά με ένα οχι και να σταματήσει εδώ η κουβέντα αλλά θα στεναχωρηθώ γιατί πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε έναν καλό διάλογο.
Φιλικά scar_face
Υ.γ. Θα κάνω και μια αλλαγή στην κατηγοριοποίηση που έκανα νωρίτερα.
· Θρήσκος : αυτός που πιστεύει σε μια θρησκεία επειδή έτσι του είπαν ή επειδή το αντιλήφθηκε ή επειδή έτσι νιώθει καλύτερα.
· Αθρησκος : αυτός που πιστεύει σε κάποια υπέρτατη δύναμη αλλά όχι σε κάποιο γνωστό δόγμα, επειδή έτσι του είπαν ή επειδή το αντιλήφθηκε ή επειδή δεν θέλει να είναι σε κανένα μαντρί.
· Αθεος : αυτός που πιστεύει πως δεν υπάρχει θεός ή κάποια υπέρτατη δύναμη επειδή έτσι του είπαν ή επειδή το αντιλήφθηκε ή επειδή έτσι θέλει ή επειδή δεν το αντιλήφθηκε πως υπάρχει.

.|.
Edited by - scar_face on 01/06/2006 21:04:14
Edited by - scar_face on 01/06/2006 21:07:43
Από τον τρόπο με τον οποίο μιλάς για κάποια πράγματα, είναι σαν να έχεις ασχοληθεί πολύ με το "αντικείμενο" και έχεις καταλήξει σε απόψεις που τις θεωρείς παγιωμένες.
Λες για παράδειγμα:
«σαν αθρησκο εχω ορισει το ατομο που δεχετε την υπαρξη δημιουργου
................................
ο αθεος και μιλαω απο προσωπικη αποψη εχει καταληξει σε αυτη την αποψη γιατι εχει διαβασει και εχει αποριψει μετα απο αρκετο ψαξιμο
ολους τους θεους που εχουν κατασκευασει κατα καιρους οι ανθρωποι
................................................
παρομιες διαδικασιες με τις δικες σουακολουθησα αλλα κατελιξα στο συμπερασμα οτι οι τωρινες μας γνωσεις μας διχνουν οτι δεν υπαρχει νοημον μορφη κατασκευης και αστυνομευσης του συμπαντος
ιδιαιτερα παραλογη ειναι η αποψη μιας δυναμης εξωσυμπαντικης αυλης»
Αναρωτήθηκα λοιπόν τι είναι αυτό που σε κάνει τόσο σίγουρο στις απόψεις σου. Υπέθεσα πως είτε ασχολείσαι επαγγελματικά και έχεις πείρα ή έχεις διαβάσει πολύ.
Δεν σε ρώτησα να μου πεις που δουλεύεις αλλά τη φύση της δουλειάς.
Αν θες μου λες, αν όχι, έχει καλώς!

Τέλη Μαίου και μέσα στον Ιούνιο γίνονται αντοίστηχες εκδηλώσεις και προβολές και στην Αθήνα. Εξάλλου όσων αφορά την προβολή της ταινίας, αυτή γινόταν εδώ και μήνες στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδή-Κέντρο Γαία, για σχολεία.
Οπότε... δεν υπάρχει κανένας λόγος για παράπονα...

http://www.attac-hellas.org/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=33
Δεν είμαι σχετικός με το φόρουμ απλά πάτησα στο google και βγήκατε εσείς πρώτοι!!!
Επίσης έψαξα και σε άλλα sites και οι απόψεις διαφέρουν πολλοί και δεν έβγαλα άκρη .Δεν έχω διαβάσει και το ποστ από την αρχή του.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι πετάνε σε ζεύγη πάνω από την πόλη ,κάτι που δεν έχει νόημα αφού ούτε στρατιωτικά αεροπλάνα ούτε πολιτικά πετάνε κατά αυτό τον τρόπο.
Επειδή μένω σε ψηλό κτήριο ,πάντοτε μ΄άρεσε να παρατηρώ τα αεροπλάνα και πάντοτε έβλεπα να αεροπλάνα που πετούν σε μεγάλο ύψος να αφήνουν μια μεγάλη γραμμή καπνού.Μάλιστα κάποτε ρώτησα έναν αεροπόρο και μου είπε ότι μερικά από αυτά πετούν για μετερωολογικούς σκοπούς δηλαδή την πρόβλεψη του καιρού και να παίρνουν μετρήσεις.
Ελπίζω να ΄ναι για καλό ,δηλαδή την προστάσια μας από το φαινόμενο του θερμοκηπίου και να μην ισχύουν τα συνομοσιωλογικά που διάβασα.
Πάντος μένω κατάπληκτος με την αδιαφορία του κόσμου σε ένα περιέργο φαινόμενο που συμβαίνει καθημερινά.
Περιμένω τις απαντήσεις σας ,
Ευχαριστώ...
Εν τω μεταξύ διαβάστε το υλικό που έχει και εδώ και στην ιστοσελίδα http://www.enouranois.gr
Edited by - halva on 03/05/2007 08:45:49
Από πέρυσι υπάρχει και η ιστοσελίδα ενουρανοίς, η οποία ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το θέμα chemtrails και HAARP, όπως και τη Γεωμηχανική.
Δεν ξέρω τι μπορεί να διάβασες, πάντως πολλές από τις σελίδες του διαδυκτίου, παρόλο που μπορεί να σοκάρουν δεν είναι καθόλου συνωμοσιολογικές.
Ειδικά το θέμα των chemtrails είναι μία ορατή πραγματικότητα. Όπως είπε και ο halva, ήδη 2 έλληνες βουλευτές έκαναν σχετικές ερωτήσεις στη βουλή και δεν πήραν σαφή απάντηση.
Το θέμα των chemtrails δυστυχώς ΔΕΝ έχει να κάνει μόνο με τη Γεωμηχανική και σίγουρα ΔΕΝ αποτελεί τρόπο προστασίας από την υπερθέρμανση του πλανήτη. Αυτό έχει αποδειχτεί πλέον επιστημονικά, ήταν μία θεωρία η οποία στην πράξη έδειξε πως δεν λειτουργεί, αλλά αντίθετα φυλακίζει επιπλέον θερμότητα στην ατμόσφαιρα και δεν την αφήνει να διαφύγει στο διάστημα.
Αν ήταν μάλιστα αυτός ο σκοπός τους δεν θα δίσταζαν οι κυβερνώντες ανά τον κόσμο να διαλαλίσουν πως το κάνουν για το καλό μας. Αντίθετα μάλιστα γελοιοποιούν όσους λένε πως πράγματι κάτι παρατηρούν στον ουρανό. Π.χ. αυτά που περιγράφεις θα ήταν μία συνωμοσιολογική τοποθέτηση...
Το γιατί συναιχίζεται αυτή η επιχείρηση έχει να κάνει με μία σειρά από στρατιωτικά πειράματα και εφαρμογές.
Πέρα από αυτά όμως ΟΤΙ και να ψεκάζουν καταλήγει στη Γη. Το αναπνέουμε ή καταλήγει στο έδαφος και στο νερό που πίνουμε. κοινώς μολύνουν τα πάντα.
Σε έρευνες που έχουν γίνει έχουν βρεθεί: άλατα βαρίου, μικροσωματίδια αλουμινίου, χαλαζίας και άλλα βαριά μέταλλα. Επίσης πολυμερές συνθετικό υλικό, βάκιλοι, ιοί και νανοβακτηρίδια που ζουν σε υψηλά στρώματα της ατμόσφαιρας. Τα τρία πρώτα είναι βαριά τοξικά και καρκινογόνα. Το δε αλουμίνιο συνδέετε άμεσα με την νόσο Αλτσχάιμερ.
Καταλαβαίνεις πως ΔΕΝ είναι για το καλό μας.
Αυτά τα λίγα περιληπτικά. Λυπάμε αν δεν είναι αυτό που θα ήθελες ίσως να ακούσεις. Αλλά τα πράγματα απαιτούν πλέον προσπάθειες για να σταματίσει η εφαρμογή τους.
Η Γεωμηχανική -καμία από τις τρελέες εφευρέσεις τους- δεν αποτελεί λύση για το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Όλοι μας πρέπει να είμαστε δύσπιστοι σε "λύσεις" που πλασσάρονται. Η μόνες λύσεις είναι άμεσες αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, άμεση εφαρμογή πηγών ενέργειας φιλικών προς το περιβάλλον.
Δες με την ησυχία σου τη σελίδα ενουρανοίς. Θα βρείς πολύ ενδιαφέρον υλικό εκεί, γιατί εδώ θα χρειαστείς περισσότερη υπομονή σε τόσες σελίδες που έχουν γραφτεί.
Αλλά σε περιμένουμε και εδώ εννοείται πάντα για κουβέντα και ανταλλαγή απόψεων.
Φιλικά Τοξότης

πήγα χθες στην προβολή της ταινίας του Αλ Γκόρ που διοργάνωνε η Εcoweek.
Η ταινία ήταν όπως και το βιβλίο που έχω παρει ήδη στα γερμανικά, οπότε τίποτε νέο για μένα.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως υπάρχουν ακόμη πάρα πολλοί που δεν άκουσαν τίποτε για κλιματικές αλλαγές και για Γεωμηχανική.
Μάλιστα σε ερώτηση που έθεσα στο δημοσιογράφο της Καθημερινής που καθόταν στο πάνελ, αν έχει ακούσει και αν συμφωνεί με τις προτάσεις της Γεωμηχανικής μου είπε πως ΔΕΝ έχει ακούσει τίποτε σχετικά και πως είναι μάλλον επιστημονικά ζητήματα αυτά!
Αν είναι δυνατόν: Τόση "διαφήμιση" στη Γεωμηχανική πήγε στράφι!
Περιοδικά, εφημερίδες, τηλεόραση, ο κόσμος έχει βουίξει και ο κύριος λέει πως δεν έχει ακούσει τίποτε! Αλλά μάλλον ούτε και βλέπει, αφού πολλές φορές η γεωμηχανική βρίσκετε πάνω από το κεφάλι του!
Και μάλιστα είναι και ο ειδικός αρθρογράφος σε θέματα περιβάλλοντος της εφημερίδας...
Τι να πω τα σχόλια δικά σας...
Α! το άλλο κουφό, ένας χημικός και ένας άλλος κύριος εκεί μέσα στη συζήτηση που έγινε, ούτε λίγο ούτε πολύ έκαναν διαφήμηση στην πυρηνική ενέργεια!

quote:
Μάλιστα σε ερώτηση που έθεσα στο δημοσιογράφο της Καθημερινής που καθόταν στο πάνελ, αν έχει ακούσει και αν συμφωνεί με τις προτάσεις της Γεωμηχανικής μου είπε πως ΔΕΝ έχει ακούσει τίποτε σχετικά και πως είναι μάλλον επιστημονικά ζητήματα αυτά!
Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω = ουδέν σχόλιον.
Πολύ φοβάμαι ότι ίσως και να ήξερε ο δημοσιογράφος...
quote:
Το θέμα των chemtrails δυστυχώς ΔΕΝ έχει να κάνει μόνο με τη Γεωμηχανική και σίγουρα ΔΕΝ αποτελεί τρόπο προστασίας από την υπερθέρμανση του πλανήτη. Αυτό έχει αποδειχτεί πλέον επιστημονικά, ήταν μία θεωρία η οποία στην πράξη έδειξε πως δεν λειτουργεί, αλλά αντίθετα φυλακίζει επιπλέον θερμότητα στην ατμόσφαιρα και δεν την αφήνει να διαφύγει στο διάστημα
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι γίνεται μια συστηματική προσπάθεια για να πάψει να είναι η γη βιώσιμη και για να ελαττωθεί ο πληθυσμός του πλανήτη. Το γιατί και το ποιός το αφήνω στη διακριτική σας ευχέρεια και φαντασία...

quote:
Αν ήταν μάλιστα αυτός ο σκοπός τους δεν θα δίσταζαν οι κυβερνώντες ανά τον κόσμο να διαλαλίσουν πως το κάνουν για το καλό μας. Αντίθετα μάλιστα γελοιοποιούν όσους λένε πως πράγματι κάτι παρατηρούν στον ουρανό.
Όπως έγραψα στο άρθρο μου "Στρατηγικές απέναντι στις Κλιματικές Αλλαγές": Δεν αποκλείεται η «αποσιώπηση» να οφείλεται ανάμεσα στα άλλα και στην ακόμα αμφίβολη - σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο - θέση της ‘γεωμηχανικής’, με όλα τα πολιτικα προβλήματα που συνεπάγεται αυτή η αμφιβολία. Το ζήτημα αποτέλεσε αντικείμενο έρευνας (πάλι στα μέσα της δεκαετίας του 90) από τον ειδικό στο περιβαλλοντικό δίκαιο δικηγόρο Bodansky.
Ανάμεσα στα ζητήματα που έθιξε είναι: ποιος θα έπρεπε να παίρνει της αποφάσεις σε σχέση με τη ‘γεωμηχανική’; Θα έπρεπε όλες οι χώρες να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στη λήψη αποφάσεων (αφού όλες θα επηρεάζονταν και θα είχαν και θετικές και αρνητικές επιπτώσεις); Πως θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της νομικής ευθύνης και της αποζημίωσης; Από νομική άποψη, τα σχέδια να εισβάλλουν σωματίδια στην ατμόσφαιρα είναι από τις πιο αμφιλεγόμενες προτάσεις της ‘γεωμηχανικής’ αφού η ατμόσφαιρα πάνω από κάθε κράτος αποτελεί τμήμα του εναέριου του χώρου. Τα κράτη διεκδικούν την κυριαρχία πάνω από αυτόν τον εναέριο χώρο και δικαιούνται να εφαρμόζουν αυτές τις διεκδικήσεις π.χ. καταρρίπτοντας αεροσκάφη. Η δραστηριότητα ‘γεωμηχανικής’ στην ατμόσφαιρα θα μπορούσε να ερμηνευτεί σαν παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας. Προφανώς ο πιο απλός τρόπος επίλυσης τέτοιων προβλημάτων – έως ότου πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες τροποποιήσεις του διεθνούς δικαίου - είναι η άρνηση ότι συμβαίνει οτιδήποτε καινούριο.
Επειδή η γεωμηχανική είναι παράνομη, θα μπορούσε να είναι αντικείμενο μηνύσεων, όχι μόνο από καλοπροαίρετους πολίτες αλλά και από πολιτικούς εχθρούς όπως οι 'σκεπτικιστές' για τις κλιματικές αλλαγές. 'Ετσι, αυτό που θα μπορούσε να είναι το πιο συγκλονιστικό επιχείρημα των ακτιβιστών για τις κλιματικές αλλαγές (αν αυτή ειναί η 'λύση' είναι δυνατό να ισχυρίζεται κανείς ότι δεν υπάρχει πρόβλημα;) έχει γίνει όπλο στα χέρια των εχθρών τους/μας.
Edited by - halva on 06/05/2007 07:27:38
quote:
...
Και μάλιστα είναι και ο ειδικός αρθρογράφος σε θέματα περιβάλλοντος της εφημερίδας...
Ακρως καταρτισμένος ο κύριος! ![]()
quote:
Α! το άλλο κουφό, ένας χημικός και ένας άλλος κύριος εκεί μέσα στη συζήτηση που έγινε, ούτε λίγο ούτε πολύ έκαναν διαφήμηση στην πυρηνική ενέργεια!
Μην σου κάνει εντύπωση. Δεν είδες ότι οι περισσότερες χώρες προς τα κει κλείνουν; Ξαφνικά η πυρηνική ενέργεια έγινε "φιλική" προς τον χρήστη και προς το περιβάλλον.
Και να σκεφτείς ότι πριν λίγες μέρες ήταν η επέτειος του Τσερνόμπιλ.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-