- 2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Αμα μπει σε ολο τον πλανητη η 22α Ιουλίου,καληνυχτα!
Καληνύχτα σε αυτό το σενάριο....
παω στοίχημα, ήδη επεξεργάζεσαι το plan B
quote:
Τιποτα μεχρι και το μεσημερι,αυτην την ωρα που γραφω αυτές τις γραμμες...Εχουν μεινει το απόγευμα,το βραδυ και μεχρι αυριο το πρωι.....Αμα μπει σε ολο τον πλανητη η 22α Ιουλίου,καληνυχτα!
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Έχω διαβάσει κάπου, πως μπορούν να κρατήσουν τις ημερομηνίες σταθερές για κάποιο διάστημα. Το πρόβλημα είναι, που δεν μπορούν να το κάνουν για όλη τη γη, αλλά μόνο κατά τόπους.
Αν θυμάστε το ανέκδοτο "...κι έγινε γύρω-γύρω Σάββατο, και στη μέση Κυριακή", δεν ήταν παρά ένας τρόπος να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Τιποτα μεχρι και το μεσημερι,αυτην την ωρα που γραφω αυτές τις γραμμες...Εχουν μεινει το απόγευμα,το βραδυ και μεχρι αυριο το πρωι.....Αμα μπει σε ολο τον πλανητη η 22α Ιουλίου,καληνυχτα!
Σου είπα Σεπτέμβριο θα γίνει.
Εχω πληροφορίες από Γέροντα του Ορους, που εργαζόταν παλιά στην ΝΑΣΑ.
Αν κατάλαβες για ποιόν μιλάω, μπορείς να τον επισκεφθείς.Πες του εκ μέρους του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ και θα σε κατατοπίσει.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Δεν υπαρχει plan-B....Η ελευση του Αντι τον Δεκεμβρη δεν μπορει να παρει Γεναρη,Φλεβαρη του 2016,για τον λογο ότι θα εχει ξεπερασει τοτε την ακριβη ηλικία του Χριστου.Αυτο το εξηγω ως εξης:Ο Χριστος γεννηθηκε 25 Δεκεμβριου και σταυρωθηκε-αναστηθηκε Μαρτιο με Απριλιο.Βαζω και 40 μερες που ηταν στην γη μεχρι την αναληψη,και παω τελη Μαιου το αργοτερο για το γεγονος της αναληψης.Αυτο μας κανει,αν υπολογίσουμε και τους μηνες,33 χρονων και 5 μηνων.Τοσο θα είναι και ο Αντίχριστος όταν εμφανιστεί....Εφόσον λοιπον γεννηθηκε 29 Ιουλιου 1982-31 Δεκεμβριου 2015 (μεγιστη ημερομηνια για εμφανιση).Συνεπως,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ PLAΝ-Β.....
Ο Σεπτέμβριος που σου λέω, είναι σε 40 μέρες.
Μήπως έχεις κάνει λάθος κάπου 40 μέρες?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Ο Σεπτέμβριος που σου λέω, είναι σε 40 μέρες.
Μήπως έχεις κάνει λάθος κάπου 40 μέρες?
Όχι,δεν εχω κανει καποιο λάθος,οι υπολογισμοί μου είναι σωστοι.Εφοσον εχουμε 5 μηνες πολεμο,ολοκληρωνεται αυτό το διαστημα,και μετα,στην σφαγη του 1/3 εμφανίζεται ο Αντι,αυτο σημαινει αυτόματα ότι υπαρχει αποσταση 5 μηνων από εναρξη Πολεμου.Με Δεκεμβρη μεχρι Ιουλιο (προς τα πισω) να είναι 5 ΜΗΝΕΣ.
Ο Σεπτεμβριος,εστω η αρχη του,μεχρι τελος Δεκεμβρη,ειναι 4 μηνες.Μας λειπει ενας μηνας!Συνεπως,βαση συλλογισμου,δεν βγαινει.....
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Όχι,δεν εχω κανει καποιο λάθος,οι υπολογισμοί μου είναι σωστοι.
δέκα μείον πέντε μείον πέντε, έξι δια δύο συν οκτώ...