- Η ΦΩΝΗ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ
ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Η ΦΩΝΗ Κ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ Κ ΤΟ ESOTERICA.GR
ΣΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΕΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ
Nothing's what it seems...
Άντε καλή αρχή.
Η Ακακία μοι είναι γνωστή
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΜΑΚΑΡΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ
ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ MAIL
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :)
quote:
E όχι ρε φίλε. Όχι και να ξυπνήσει 1.45 π.μ. Yπάρχει και η ώρα κοινής ησυχίας. Hμαρτον.

ΦΙΛΕ Dark_Dominion ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ??????
ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ...
ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΚΟ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ......
ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ......
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ
ΜΑΚΑΡΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ
ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ MAIL
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ???
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΟΥΤΟΠΙΑ (ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΤΗΝ ΕΦΙΜΕΡΗΔΑ ΣΑΣ) ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΝ ΘΕΩΡΩ ΑΣΧΗΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΔΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΑ.... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΑΦΑΛΟΥ.... ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΔΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ....
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Δηλαδή αν άρχιζε με αλλο θεμα εκτός του σιωνισμού θα είχε καμια διαφορά??????
Δεν ειναι και αυτο θέμα???????
ΔΗλαδή επειδη δεν μπορει κανεις να τους τρίξει πρέπει όλοι να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί τους????
Υπάρχουν και αυτοι που δεν κοιμούνται με το ίδιο πλευρο cybermaster και που ψάχνουν καΙ μελετούυν συνεχως για πολλά θέματα.
Καλό ειναι να μην σταματήσουν και να συνεχισουν να μελετούν.
Dark_Dominion καλη επιτυχία στην εφημερίδα σας με οποια θέματα και αν ασχοληθείται.
ΕΡΡΩΣΘΕ
ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.
ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279
quote:
Υπάρχουν και αυτοι που δεν κοιμούνται με το ίδιο πλευρο cybermaster και που ψάχνουν καΙ μελετούυν συνεχως για πολλά θέματα.Καλό ειναι να μην σταματήσουν και να συνεχισουν να μελετούν.
ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ.....
------------------------
Ενώ έπρεπε να κανουν οτι κανουν και όλοι οι άλλοι.
Μαυρα μεσανυχτα δηλαδή.
Και να μην μελετούν και να μαθαίνουν.Όυτε να ψαχνουν λύσεις.
Να τα αφησουν όλα όπως πάνε.
Τη έγινε δηλαδή.Εφόσον όλοι ειναι αρνιά ας μείνουμε και εμείς.
Τη εχουμε να χάσουμε.
Και απο που συμπερανες οτι το αποδεχονται.
Πιστεύεις πως αν το αποδέχονταν θα συνεχιζαν να το ψάχνουν?????
Εκτός και αν μιλάς προσωπικά για σένα.
Σϊγουρα δεν ειναι όλοι όπως τα λες φιλεε.
Όταν παρατηράς κάτι δεν σημαίνει ότι το αποδέχεσαι κιόλας.
ΕΡΡΩΣΘΕ
ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.
quote:
Nai cybermaster.
Και απο που συμπερανες οτι το αποδεχονται.
Πιστεύεις πως αν το αποδέχονταν θα συνεχιζαν να το ψάχνουν?????
ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ???
ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ....
ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ???
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΚΤΗ......
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ...!!!
------------------------
Μήπως δουλεύουν στο περιθώρειο???
Η νομίζεις αν το έκαναν φανερά θα υπήρχαν ακομη έτσι ώστε να μπορουν να ερευνούν???
Η μήπως νομίζεις πως ειναι τόσοι πολλοί που μπορούν να ρίξουν κυβερνήσεις και να αναταράξουν τα νερά.
Απλοί πολίτες ειναι όπως όλοι.
ΕΡΡΩΣΘΕ
ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.
Πάω για ύπνο... κι άμα είναι, ξυπνήστε με!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:Υπάρχουν και αυτοι που δεν κοιμούνται με το ίδιο πλευρο cybermaster και που ψάχνουν καΙ μελετούυν συνεχως για πολλά θέματα.
Μηπως εδώ εγραψα για πολλά θεματα η όχι???
Ε φιλη Zadok?????
Και την συζητηση στα πολλά θέματα την συνεχισα.
Τώρα αν περιμένεις απο άλλους να σε ξυπνησουν τότε δεν σε βλέπω να ξυπνάς.
Και το παιδι που θα φτιαξει την εφημεριδα ειπε πως η εφημεριδα θα ασχολειται αποκλειστικα με τον σιωνισμό??????
Αν ειπε ετσι τότε εγώ δεν κατάλαβα σωστά η αν δεν ειναι έτσι τότε εσύ φίλη Zadok κατάλαβες λάθος αυτα που εγραψα.
Φυσικά ειναι δικαίωμα σου να κρινεις κάποια λεγόμενα όπως κρίνεις καλυτερα.
ΕΡΡΩΣΘΕ
ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.
Φυλάξτε τα "πυρομαχικά" σας ...λέω τώρα εγώ... για πιο αναγκαίες περιστάσεις και μην τα σπαταλάτε.
Αν θέλετε. Αν δε θέλετε...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Και πριν που ειμουνα εδώ μέσα κατάφερα να μην έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν και όσες φορές πρωκλήθηκα κατάφερα να μην αντιπαρατεθω με κανεναν.Οι τρόποι υπάρχουν.
Και εσύ είσουνα και εκεινον τον καιρο μέσα.
Και οταν με πυροβολουσαν και οταν με βομβάρδιζαν.
Όμως είχα παντα την ίδια τακτική και εξακολουθώ να εχω την ίδια τακτική.Να βρίσκω τρόπους να αποφεύγω τις κοντρες.
Γιαυτο έκανα και μερικούς μηνες να μπώ.
Ίσως δεν θυμάσαι.Δεν πειραζει.
Εγώ αυτός ειμαι.Δεν άλλαξα.
Δεν έχω ξαναρθει για να ερχομαι σε αντιπαραθεσεις για χμμμμμμ καποιους τελος παντων λόγους.
Δεν χρησιμοποιήσα ποτέ πυρομαχικά γιατι ακομα και στις ποιο αναγκαίες περιστάσεις υπάρχουν οι τρόποι να αποφεχθούν.
Τώρα για αυτο που είπες:
Αν θέλετε. Αν δε θέλετε...
Δεν θα το σχολιάσω.
Για όποιον και να το είπες.
'Ολα καλά.
Να είσαι πάντα καλά.
ΕΡΡΩΣΘΕ
ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.
Στον πληθυντικό ήταν η πρότασή μου, γιατί πρέπει να απευθύνεται σε εσένα;
Ή μήπως έχω χάσει κάποιο "επεισόδιο" εδώ;
Εν πάσει περιπτώσει, προσωπικά χαίρομαι που επανήλθες.

quote:
Και οταν με πυροβολουσαν και οταν με βομβάρδιζαν.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΛΟΥΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΟΟ ΠΑΊΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΌΥΘΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΔΡΟΜΕΝΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΛΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΚΥΛΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ....
ΕΓΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΠ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΓΩ ΔΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΔΙΑΜΑΧΗΣ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ!!!
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ....
quote:
Μήπως ψάχνουν λύσεις που ομως ειναι δυσκολο να βρεθουν λογο του οτι υπ΄παρχει μεγάλη ισχύ στην αντιπερα οχθη???Μήπως δουλεύουν στο περιθώρειο???
Η νομίζεις αν το έκαναν φανερά θα υπήρχαν ακομη έτσι ώστε να μπορουν να ερευνούν???Η μήπως νομίζεις πως ειναι τόσοι πολλοί που μπορούν να ρίξουν κυβερνήσεις και να αναταράξουν τα νερά.
Απλοί πολίτες ειναι όπως όλοι.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ???
ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!!!
Ε ΣΑΝΤΟΟΟΟΟΟΚ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΕΣΥ Η ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΞΗΠΝΗΤΥΡΙ???
------------------------
Δικιο εχεται και οι δύο.
Zadok ισως ασυνειδητα να ειμαι λιγο ευαισθητος αν καθήσεις και σκεφτείς και τον λόγο που εφυγα την προηγουμενη φορά.
Απλά ποιό προσεκτικός ειμαι αυτην την φορά αλλά βγήκε αυτο σε λάθος άτομα.
Πάντως σε ευχαριστώ και η εκτιμηση μου δεν έίναι λιγότερη απο την προηγουμενη φορά που εφυγα ως προς το πρόσωπο σου αλλά ακομα περισσότερη.
Cybermaster.
Δίκιο έχεις φιλε.
Και ακομα πιστεψε με δεν άκουσες τιποτα.
Ούτως η άλλος.
Στο θεμα.
Ας πούμε ότι δεν μπορούν να ερθουν αποτελέσματα αυτην την χρονική περίοδο.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ερθουν μελλοντικά.Για να ερθουν μελλοντικά ομως δεν πρέπει ναπάψουμε να ασχολούμαστε με οποιοδήποτε θέμα μας απασχολεί.
Τουλάχιστον να ξερουμε τη γινεται.
Υπαρχουν παραδείγματα που κάποιοι ξεκινησαν καποιες ερευνες η δεν ξερω εγώ τη και περασαν χρονια και χρονια και αν και αποτυνχαναν σε ολα επεμεναν και δεν εγκατέλειπαν και στο τέλος πετυχαν το σκοπό τους.
Απλά επειδη ο εχθρός ειναι ποιό δυνατός δεν σημαίνει οτι πρέπει να σταματησουμε να τον μελετούμε.
Αυτο εχει σημασια.
Να μην εγκαταλείπουμε.
ΕΡΡΩΣΘΕ
ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.
quote:
Δίκιο έχεις φιλε.
Και ακομα πιστεψε με δεν άκουσες τιποτα
ΤΟ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΑΥΤΟ....
quote:
Στο θεμα.
Ας πούμε ότι δεν μπορούν να ερθουν αποτελέσματα αυτην την χρονική περίοδο.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ερθουν μελλοντικά.Για να ερθουν μελλοντικά ομως δεν πρέπει ναπάψουμε να ασχολούμαστε με οποιοδήποτε θέμα μας απασχολεί.
Τουλάχιστον να ξερουμε τη γινεται.Υπαρχουν παραδείγματα που κάποιοι ξεκινησαν καποιες ερευνες η δεν ξερω εγώ τη και περασαν χρονια και χρονια και αν και αποτυνχαναν σε ολα επεμεναν και δεν εγκατέλειπαν και στο τέλος πετυχαν το σκοπό τους.
Απλά επειδη ο εχθρός ειναι ποιό δυνατός δεν σημαίνει οτι πρέπει να σταματησουμε να τον μελετούμε.
Αυτο εχει σημασια.
Να μην εγκαταλείπουμε.
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΠΜΩΝ???
ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΛΗΣΤΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΗΣΟΤΗΤΕΣ....
------------------------