- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 2 ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Έλα μου όμως που δεν ήταν ανοιχτός...
Ακόμα και οι ντόπιοι δεν ήξεραν που είναι η αρχαία πόλη...
Κάποιος είπε: προς τα χωράφια εννοεί... Και εγώ έφαγα τα πόδια μου και στο γύρω - γύρω όλοι με το αμάξι να τα βρω, αλλά εις μάτην...
Την επόμενη φορά όμως θα πάω πιο οργανομένος...
Πάντως ακόμα και από μία απλή επίσκεψη καταλαβαίνεις πολλά για την ιστορία και όχι μόνο του τόπου...
PREDATOR,
Καλώς έπραξες και έβαλες την ιστορία των θεσπιών...
Δεν το είχα σκεφτεί...
quote:
Τώρα που το λες πάντως, μια φορά μόνο έχω έρθει στο Ναύπλιο κι αυτό όταν ήμουν παιδί.
Λες να κάνω καμία μονοήμερη εκδρομή τώρα που είναι και καλοκαίρι?
Τι πράγμα;
Θέλεις να πεις ότι δεν ταξιδεύεις Dying;
Στο Ναύπλιο μόνο μια φορά - και από Τολό καμία;
Ξέρεις έχει άλλη γλύκα ο καφές όταν ξεκινάς 7:30 το πρωί για να τον πιείς στην Τρίπολη ή στα Καλάβρυτα...
quote:
Dying_Incubus,
Έλα μου όμως που δεν ήταν ανοιχτός...
Ακόμα και οι ντόπιοι δεν ήξεραν που είναι η αρχαία πόλη...
Κάποιος είπε: προς τα χωράφια εννοεί... Και εγώ έφαγα τα πόδια μου και στο γύρω - γύρω όλοι με το αμάξι να τα βρω, αλλά εις μάτην...
Θεώρησε το ως μια βόλτα κι έναν περίπατο σε στυλ εκδρομής! ![]()
Πηγαίνω εκδρομές όποτε μπορώ κι ειδικά στην Πελοπόννησο έχω πάει σε πάρα πολλά μέρη.
Καλάβρυτα, Τρίπολη, Μονεμβάσια, Κόρινθο, Μυκήνες, Γύθειο, Μιστρά Μεθώνη, Κορώνη, Πύλο και σε διάφορα άλλα μέρη.
Απλά στο Ναύπλιο δεν έχω πάει άλλη φορά από τότε.
Ποτέ δεν είναι αργά βέβαια... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Όσο για την Αρκαδία που ανέφερε ο OANNHSEA είναι επίσης ονειρεμένος τόπος επισκέψεών μου,βασικά η ορεινή Αρκαδία και ο Λούσιος(και ας τον λένε ποτάμι-φονιά πλέον).Έχει πολλά μέρη κοντά στην Αθήνα,είτε για ημερήσια,είτε για ΣΚ..
Καλημέρες μας!!!Ας ονειρευτούμε τις διακοπές μας....

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
Σημερα εχω να κανω ενα παραπονο.... χθες το απογευμα, μετα τις 18.00, μου ηταν εντελως αδυνατο να μπω στο Εσωτερικα... Σχεδον καθολου!!!!

Το φραπεδάκι μας...

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Δεν γινόταν αλλιώς όμως.
βρήκα ένα φορτηγό, δύο εργάτες, ένα τηλεσκοπικό...
Και η μετακόμιση...τελείωσε, επιτέλους!
Τώρα βέβαια πως θα μπουν όλα αυτά στο τόπο τους, είναι άλλη υπόθεση...

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Φίλε Krios, το να τακτοποιήσεις τα πράγματα σου εκεί που πρέπει να τα βάλεις και να τα βγάζεις από κούτες κτλ, πιστεύω πως είναι το πιο δύσκολο.
quote:
Kαλημερα...Σημερα εχω να κανω ενα παραπονο.... χθες το απογευμα, μετα τις 18.00, μου ηταν εντελως αδυνατο να μπω στο Εσωτερικα... Σχεδον καθολου!!!!
Φίλε PREDATOR, προχθές παρατήρησα ότι έτρεχαν τα Forums κι οι σελίδες έτρεχαν αρκετά γρήγορα από τις 8 το απόγευμα κι έπειτα.
Δεν ξέρω για πριν.
Από την ώρα όμως που σου λέω, μου φόρτωνε γρήγορα κι η Κεντρική Σελίδα των Forums! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Ζέστη... Ήλιος... Ασφυξία...
Στην Σουηδία ή στην Φιλανδία πρέπει να πάω...
Αααααααααα....
Κριός, βρε παιδί μου τι σπίτι έχεις κα τρέχεις τόσες εβδομάδες;
Τα ανάκτορα του βασιλέως...
Melancholy,χάθηκες καλε κορίτσι!!Χτες επιτέλους αγόρασα τα πολυπόθητα εισητήρια για τους Evanescence!!Έφτασε η ώρα,χεχε!!Και τώρα που είπα για ζέστη,σκέφτομαι εκείνο το στήσιμο έξω από το Καραϊσκάκη,μέσα στο λιοπύρι...Ας όψεται το συγκρότημα,ουφ!!

quote:Φίλε PREDATOR, προχθές παρατήρησα ότι έτρεχαν τα Forums κι οι σελίδες έτρεχαν αρκετά γρήγορα από τις 8 το απόγευμα κι έπειτα.
Δεν ξέρω για πριν.
Από την ώρα όμως που σου λέω, μου φόρτωνε γρήγορα κι η Κεντρική Σελίδα των Forums!
Καλημερα...
Incubus, τοτε μηπως φταινε οι γραμμες του παροχες... Στην Κοζανη καπου καπου εχουν προβλημα... αλλιως δεν μπορω να το εξηγησω!

Η θερμοκρασια ανεβαινει, και τρελενεσαι!!!!

quote:
βρήκα ένα φορτηγό, δύο εργάτες, ένα τηλεσκοπικό...
Και η μετακόμιση...τελείωσε, επιτέλους!

quote:
O καιρος, αρχισε να γινεται ανυποφορος!!!Η θερμοκρασια ανεβαινει, και τρελενεσαι!!!!

quote:
Καλημέρα σε όλη την κομπανία...
Ζέστη... Ήλιος... Ασφυξία...
Στην Σουηδία ή στην Φιλανδία πρέπει να πάω...
Αααααααααα....
ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ.
ΕΔΩ,ΠΑΝΟ ΑΠΟ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ.
ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΠΑΝΑΚΙ.

quote:
Πάντως τις μεγαλύτερες ζέστες που έχω τραβήξει ποτέ σε νησί,τις έχω ζήσει στις Σπέτσες και την Ύδρα.Υδραίος είσαι ellovos?
ΝΑΙ ΜΑΡΑΚΙ ΥΔΡΑΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.
ΟΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟ ΑΠΟ 35 ΠΥΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ Η ΖΕΣΤΗ ΓΙΝΕΤΕ ΑΦΟΡΗΤΗ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΖΕΣΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΥΤΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΙΛΟ ΤΡΑΓΙΚΗ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.
ΣΚΕΨΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ,400 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ 160 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ.

Λεω να παω καμια βολτα με το "καρ-ο" μου, μπας και δροσιστω!!!!