ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Eπαγγελματικος προσανατολισμος ενος διδυμου!! - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- Eπαγγελματικος προσανατολισμος ενος διδυμου!! - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

DjLouiS30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
DjLouiSΝέο Μέλος
15/03/2005, 15:32:57
ξεχασαμε και τη kylie menogue

Αλλα αυτο με τους λογαριασμους οτε ισχυει και παρα ισχυει .....

αυτα ακους μερικες φορες και με κανουν να πιστευω ολο και περισσοτερο στην αστρολογια

16/03/2005, 02:09:43
quote:

Σε ποια επαγγελματα πετυχαινουν συνη8ως τα ατομα που ανηκουν στο ζωδιο του διδυμου?
ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ.
ΟΙ ΑΠΟΛΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΙ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΚΙΝΟΥΝ ΓΛΥΚΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.
ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ.ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΨΟΓΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ.ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΠΟΤΕ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---

dancing verumΜέλος
16/03/2005, 03:40:51
ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΔΙΑΛΟΓΟ,ΟΜΩς ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΚΙΟΛΛΑΣ.
Ο ΕΡΜΗς ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ,ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ,ΕΞΥΠΝΟΥΣ,ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥΣ...ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.
ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΥΠΟΥ...ΓΚΟΣΙΠ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΟ ΔΙΔΥΜΙΣΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.
ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ,ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Πηγα στο δασος γιατι ήθελα να ζήσω ελευθερα.Ηθελα να ζήσω βαθεια τη ζωη,να ρουφηξω ολο της το μεδουλι.Να βαλω στην ακρη ολ'αυτα που δεν ηταν ζωη και να να μην ανακαλυψω,οταν θα εφθανε η στιγμή να πεθάνω,πως δεν εζησα...

ΝεφέληΜέλος
16/03/2005, 14:39:08
Φίλε Attis, νομίζω ότι σκιαγράφησες πολύ καλά τους Διδύμους

Να προσθέσω ότι στους Διδύμους ταιριάζει επίσης πολύ το επάγγελμα του κοινωνικού λειτουργού ή κάτι ανάλογο, για τους λόγους που ήδη αναφέρθηκαν σ΄ αυτό το thread.

DjLouiSΝέο Μέλος
04/04/2005, 11:06:55
Αλλος ενας συμπα8εστατος διδυμος ΠΕΡΙΚΛΗς ο νικητης του famestory!!
04/04/2005, 14:57:14
ΕΧΩ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---

ανήσυχη7Μέλος
07/04/2005, 22:51:01
Πολύ χαίρομαι που έχουμε και αρκετά Διδυμάκια στην παρέα! Όπως ίσως καταλάβατε ως Διδυμάκι (13/6) θα συμφωνήσω με όσα ελέχθησαν για τις επικοιωνιακές και αναλυτικές ικανότητες του ζωδίου. Ωστόσο, θέλω να επισημάνω ότι όποιο επάγγελμα να διαλέξει ένας Δίδυμος θα πρέπει να του αρέσει και να έχει συνεχώς προκλήσεις, γιατί όλοι γνωρίζουμε, πόσο εύκολα βαριόμαστε. Επίσης, όταν, εκ των πραγμάτων, δεν υπάρχουν προκλήσεις στο επάγγελμα, νομίζω ότι προσπαθούμε από μόνοι μας να τις δημιουργήσουμε, κάνοντας πολύ καλά τη δουλειά μας. Μια αδυναμία που (δεν ξέρω αν ισχύει κι σε εσάς)είναι ότι πολλές φορές σκεφτόμαστε τόσο γρήγορα, με αποτέλεσμα και οι ίδιοι, να μην λέμε ακριβώς αυτό που θέλουμε, διότι, ταυτόχρονα, αναλύουμε 500 πράγματα. Επίσης, να πω ότι οι Δίδυμοι γίνονται καλοί διπλωμάτες π.χ.Αβραμόπουλος (αν και δεν ξέρω αν είναι επιτυχές το παράδειγμα είναι δίδυμος κι αυτός) και πολιτικοί(Τζον Κένεντι). Επίσης, είναι πολλοί καλοί στις νέες τεχνολογίες, αλλά και καλοί συγγραφείς (Federico Garthia Lorka, Μαρκήσιος ντε Σαντ (, Ian Fleming, Ann Frank).

ανήσυχη7

DjLouiSΝέο Μέλος
09/04/2005, 05:57:19
Πραγματικα αν παραδειγματιστω απο τον εαυτο μου ως κα8αρος διδυμος συνεχεια σκευτωμαι 100 πραγματα και δεν μπορω να συγκεντρω8ω σε 1 και μονο ,γιαυτο και δυσκολα στη ζωη μου 8α εχω στα8ερη πορεια.
Συμφωνω απολυτα βαριεμαι ευκολα και λατρευω την εντονη ζωη με προκλησεις και ανταγωνισμους η μονοτονια μου σκοτωνει τα κυτταρα!!
09/04/2005, 20:03:31
ΠΡΩΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ, ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ, ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΕΡΜΗ.
ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ. ΕΠΙΝΟΗΤΙΚΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΙ. ΑΠΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΚΑΚΙΑ.ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.
ΕΧΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ.
ΑΠΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΕΝΩ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΟΓΧΟΥΣ.
ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΕΞΗΣ.
ΕΓΩ ΞΕΡΩ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---

kswtikoulaΜέλος
03/05/2005, 18:12:57
Ακόμη ένας δίδυμος στο φόρουμ. 29 Μαϊου 1977 στην Ξάνθη ώρα 9:45 πρωϊνή. Θα ήταν γαϊδουριά μεγάλη αν ζητούσα κι εγώ πληροφορίες???
Με εκτίμηση Ξωτικούλα

Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα