ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μάρτυρες του Ιεχωβά Νο. 1 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Μάρτυρες του Ιεχωβά Νο. 1 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve63 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
Deghar AdharkΜέλος
01/09/2005, 18:56:53
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΟ ΦΡΟΝΤΗΔΤΗΡΙΟ???????ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΑ??????

εγω καθε φορα που πηγαινα στο φροντ.ενιωθα χειρωτερα και απο θανατοποινητη.η αιθουσα ηταν πολυ μικρη με πολλα ατομα.ειχαμε ενα μεγαλο τραπεζι και γυρω γυρω καρεκλες.ειχε τρομερη ζεστη στο καλοριφερ και ασκαγα.θυμαμε οτι ευχομουν να βρισκομουν στην ανταρκτικη.μετα που τελειωνε το μαθημα εβγαινες αποτομα στο κρυο.
και ολα αυτα τα κωλοπαιδα που εχουν παντα ορεξη για αστεια μου εσπαγαν τα νευρα.
η δασκαλα με ειχε πιασει να καπνιζω στο διαλειμμα{εγω φανερα το κανω παντα,δεν κρυβομαι}και εκανε ολοκληρη φασαρια με γωνεις και τετοια.
λες και δεν το ξερανε οι δικοι μου.
αστα
αστα που να σου λεω.
καλυτερα να με βαλεις να σκαβω σε χωραφι,η να πλενω πατωματα,παρα στα αγγλικα

quote:
Τι λες παιδί μου?!
Εγώ πιστεύω πως η ζωή είναι super!!!! -αρκεί, βέβαια, να ξέρεις τι να κάνεις για να τη διαμορφώνεις υπέρ σου!!!!

σοβαρα,αυτο το εχω ακουσει απο πολλους.
αλλα ποτε δεν καταλαβα και πιστευω πως ποτε δεν θα καταλαβω πως γινεται αυτο.δεν μπορω να δω τιποτα το σουπερ

snoopyΜέλος
01/09/2005, 20:43:45
quote:
Deghar Adhark:
εχω μετανιωσει πρωτα γιατι ζω
ειναι εντελως βαρετο και βλαμμενο το συναισθημα
μετα για διαφορα πραγματα.

ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΤΙ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΝΑ ΠΩ ΤΟΥ ΘΕΟΥ?? ... θα πέσουν πάλι όλοι πάνω μου σάν τα κοράκια ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΣΟ ΕΓΩ, ΟΣΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Oxygen_girlΜέλος
02/09/2005, 12:41:40
Dear silverwhisper...

Κατ'αρχάς το nickname μου είναι "Oxygen_girl" και όχι "Οξυγονοτέτοια"...
Αν είναι τόσο δύκολο να το απομνημονεύσεις, κάνε ένα copy-paste όπως έκανα κι εγώ με το δικό σου...

+ το φροντιστήριο στο οποίο πήγαινα δεν ήταν διάσημο...Ένα παράρτημα είχε όλο και όλο...!!!

Εντάξει βρε Deghar_Adhark! Όταν λέω ότι είχε φάση δεν εννοώ ότι ανεβαίναμε στα θρανία και χορεύαμε Britney Spears!!!
Απλώς, ήμασταν ωραία παρέα και καταλαβαινόμασταν! Ένα νόημα έκανε κάποιος και καταλαβαίναμε τι ήθελε να πει...! Τέτοια πράγματα!
:)

Snoopy συμφωνώ με αυτά που είπες...
Να προσθέσω ότι για κάτι που δεν μας πάει καλά μπορεί να φταίει και η λανθασμένη ενέργεια κάποιου άλλου προσώπου, που όμως είχε αρνητικές επιδράσεις στη δική μας ζωή...!

-----------------------
"One can never rule out anything, but there are no facts to suggest it..."