ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ποσοστό χρήσης εγκεφάλου - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Ποσοστό χρήσης εγκεφάλου - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Anathema91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
19/02/2004, 18:00:49
quote:
ΌΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΝΑΙ!!!
ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ...Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!
Ο ΟΡΦΕΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΞΕΛΟΧΕΥΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ...!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

glinaaeaΜέλος
19/02/2004, 19:45:36
Φίλοι μου γειά σας.
Φίλη Καποδίστρια, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σχόλιό σου,και επειδή δεν θα ήθελα να απαντήσω λάθος, θα μπορούσες να διευκρινίσεις ακριβώς τί θέλεις να πεις;;; Ελπίζω να μην έχεις βγάλει λάθος συμπεράσματα.
Φιλικότατα.

20/02/2004, 18:22:45
quote:

Φίλοι μου γειά σας.
Φίλη Καποδίστρια, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σχόλιό σου,και επειδή δεν θα ήθελα να απαντήσω λάθος, θα μπορούσες να διευκρινίσεις ακριβώς τί θέλεις να πεις;;; Ελπίζω να μην έχεις βγάλει λάθος συμπεράσματα.
Φιλικότατα.

ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!!
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΟ "ΕΣΩΤΕΡΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ",ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ "ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ" ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΟΥ...
"ΓΝΩΘΙ Σ'ΑΥΤΟΝ"...
ΟΥΤΕ ΜΠΛΑΒΑΣΚΥ,ΟΥΤΕ ΒΟΥΔΕΣ,ΟΥΤΕ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ,ΟΥΤΕ ΓΚΟΥΡΟΥ,ΟΥΤΕ ΑΒΑΤΑΡ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!
ΔΕΛΦΟΙ,ΑΠΟΛΛΩΝ,ΟΡΦΕΥΣ,ΣΩΚΡΑΤΗΣ,ΠΛΑΤΩΝ,ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ,ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ,ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ...
ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ...

Edited by - kapodistria on 24/02/2004 16:42:04

glinaaeaΜέλος
20/02/2004, 22:14:25
Φίλοι μου γειά σας.
Αγαπητή φίλη Καποδίστρια, νομίζω ότι κάπου βγήκαμε (πολύ λίγο βέβαια) έξω απο τα νερά μας.Δεν ξέρω ΠΟΥ και αν έδωσα λάθος εντυπώσεις γιά να με αποκλείσει κάποιος από κάπου ή να με εντάξει κάποιος κάπου.
Δεν θα απαντήσω στό σχόλιό σου άμμεσα.Αυτό θα το αφήσω σε σένα αφού ξεκαθαρίσω κάπως την θέση μου.
Πουθενά, σε καμμία σεινεισφορά μου, σε κανένα topic δεν έλαβα ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ. Δεν έχω υποδείξει κανένα σύστημα, καμμία ιδεολογία, καμμία θρησκεία, κανέναν δάσκαλο, τίποτα και κανενα......... και γιά καμμιά εποχή ή χρονικό διάστημα.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
Το κυριώτερο όμως ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Όταν λοιπόν μιλάω γιά τον μοναδικό εσωτερικό δρόμο της αλήθειας και της γνώσης πιστεύω ότι εννοώ τον ίδιο ακριβώς που εννοείς και εσύ, και δεν τοποθετούμαι κάπου συγκεκριμένα. Πιστεύω ότι θα ήταν λάθος μου να αποκλείσω κάτι. Βλέπεις το πιστεύω μου είναι ότι η αλήθεια είναι παντού και γιά τον κάθε έναν που θα ψάξει να την βρεί επισταμένως. Πιστεύω επι πλέον ακράδαντα ότι ο θεός έδινε, δίνει και θα δίνει ίσες ευκαιρίες σ όλους από τότε που προτοεμφανίστηκε ο άνθρωπος. Δεν διάλεξε ΜΟΝΟ του Χριστιανούς, ΜΟΝΟ του Βουδιστές, ΜΟΝΟ τους Μωαμεθανούς, ΜΟΝΟ τους........... Δεν διάλεξε ΜΟΝΟ κάποια (οποιαδήποτε) εποχή γιά να δηλώσει την παρουσία του και να δώσει την βοήθειά του. Όυτε φυσικά αρνήθηκε κανέναν λαό.
Όταν λοιπόν προτρέπω την αναζήτηση, στον κάθε έναν, του δρόμου της αλήθειας, νομίζω ότι ΟΠΟΥ πιστεύει ο κάθε ένας ΟΠΟΥ ανείκει ο κάθε ένας, όταν πραγματικά ψάχνει με ζήλο κάποια στιγμή θα βρεί την άκρην την οποίαν θα μπορέσει και να ακολουθήσει. Και αυτό το λέω γιατί Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΠΙΘΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ, θα μπορέσει να τον οδηγήσει σωστά εφ όσον την καλιεργούμε σωστά με την έρευνα και την δίψα γιά την αλήθεια.
Θα ήταν εγωιστικό απο μέρους μου και μεγάλο μου λάθος να πω ότι η αλήθεια βρίσκεται ΜΟΝΟ στο τάδε φιλοσοφικό σύστημα ή ΜΟΝΟ στην τάδε θρησκεία ή ΜΟΝΟ στην τάδε εποχή. Οι ευκαιρίες γιά εσωτερική γνώση και για το εσωτερικό μονοπάτι υπήρχαν και υπάρχουν πάντοτε και γιά όλους τους ανθρώπους.
Ο θεός είναι, ήταν και θα είναι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Δεν εξαιρώ ΤΙΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΕΙΩ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να κάνει τις δικές του επιλογές, και αυτό ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ, χωρίς να κρίνω ή να υποδεικνείω.
Σέβομαι και υιοθετώ τα: Ζητησε και θα λάβεις,ερεύνησε και θα βρείς.
Φίλη μου ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ.
Αν υπάρχει κάποια αμφιβολία στα γραφόμενά μου μπορείς ευθέως να με ρωτήσεις.
Φιλικότατα.

21/02/2004, 14:16:14
quote:
Δεν εξαιρώ ΤΙΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΜΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ!!!
ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ "ΨΑΧΝΟΜΑΙ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ...
ΝΑΙ, ΕΓΩ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ Ο ΓΚΑΙΤΕ ΕΛΕΓΕ:"ΑΧ! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!",ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΔΩ!!!

ΟΧΙ,ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ,ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΤΗΣ.ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!

03/03/2004, 18:23:39
ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΛΕΥΡΟ;
ΣΥΝΕΧΙΣΕ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

"SANTA MARIA
SAY A PRAYER FOR ME..."

15/03/2004, 18:57:50
quote:

ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΛΕΥΡΟ;
ΣΥΝΕΧΙΣΕ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

"SANTA MARIA
SAY A PRAYER FOR ME..."

ΝΑΙ, ΑΚΟΜΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ...

22/03/2004, 19:03:34
THANKS TO HIM,I HAVE NOT NIGHTMARE ANYMORE...
THANKS TO HIM,I AM NOT ALONE ANYMORE...
THANKS TO HIM,THER'S NO THESE CHAINS ANYMORE...
THANKS TO HIM,I DON'T TELL THAT,ALL THAT I BLEED ANYMORE...
THANKS TO HIM,I SAY "I AM" AND NOT SOMEONE ELSE ANYMORE...
THANKS TO HIM,THAT TAKES THIS PAIN AWAY,OF ME,AND NOW I AM ALIVE, AT LAST!!!
THANKS TO HIM,THAT IS THE EVIDENCE OF TRUE LOVE!!!

THANKS TO YOU,MY ONLY TRUE AND ETERNAL LOVE,MY ODYSSEA!!!!!!!!!!!!!!!

OH!GOD!!!
YES! HE IS AND WILL BE FOREVERMORE...

ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ... ΜΟΡΓΚΑΝΑ-ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Edited by - kapodistria on 23/03/2004 18:09:44

23/03/2004, 20:51:09
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΟ?
Απάντηση:
Επιτέλους καλέ μου Θεούλη,πότε θα πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα?

23/03/2004, 23:07:57
ΚΑΛΕ-Η ΜΟΥ ΑΣΠΡΙΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΩ.

27/03/2004, 19:39:05
quote:

ΚΑΛΕ-Η ΜΟΥ ΑΣΠΡΙΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΩ.

ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΚΡΑ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;
ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΡΗΤΟ "ΓΝΩΘΙ Σ'ΕΑΥΤΟΝ";
...........