- Ποσοστό χρήσης εγκεφάλου - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:αυτό δεν υπήρχε όταν πόσταρα,απο που ξεφύτρωσες εσύ;
Ωχ ... Φρέσκιες Ανταποκρίσεις ...Που να 'ναι άραγε ο morent11 ... (;;;)
"enlighted mind sees the endless emptiness"
Γι'αυτό βρόμαγε;
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
με απειρο σεβασμο,
dancing verum
Πηγα στο δασος γιατι ήθελα να ζήσω ελευθερα.Ηθελα να ζήσω βαθεια τη ζωη,να ρουφηξω ολο της το μεδουλι.Να βαλω στην ακρη ολ'αυτα που δεν ηταν ζωη και να να μην ανακαλυψω,οταν θα εφθανε η στιγμή να πεθάνω,πως δεν εζησα...
Συνεπώς εφόσον θα ήμουν ΤΟΣΟ ολοκληρωμένος και συγκινημένος, το να ρωτούσα οτιδήποτε θα σήμαινε οτι τόσα χρόνια ζωής δεν μου διδάξανε τίποτα.
Είναι δυνατον να είσαι ενώπιων Θεού και να έχεις απορίες;;;
Ποιές;;;
Αφού αυτόματα θα έχεις λάβει όλη τη γνώση και θα σου έχουν απαντηθεί όλα τα ερωτήματα!!
--------------------------------------------------
Να ζείς σαν ετοιμοθάνατος και να δημιουργείς σαν αθάνατος !!
αν βρεθεις ενωπιον του θεου,
αλλα,
αν αποκτησεις καθε γνωση και σου λυθει καθε απορια,
τοτε θα βρεθεις ενωπιον του θεου...
quote:
Αν ποτέ ήμουν ΤΟΣΟ άξιος ώστε να έφτανα κάποτε μπροστά στο Θεό, τότε ΗΔΗ θα ήμουν ολοκληρωμένος γιατί όλες μου οι προσπάθειες και όλοι μου οι κόποι θα είχαν ζυγιστεί και θα είχαν αποδώσει τον πολυτιμότερο καρπό όλων: Την είσοδο στη Βασιλεία των Ουρανών!!!Συνεπώς εφόσον θα ήμουν ΤΟΣΟ ολοκληρωμένος και συγκινημένος, το να ρωτούσα οτιδήποτε θα σήμαινε οτι τόσα χρόνια ζωής δεν μου διδάξανε τίποτα.
Ποιές;;;
Αφού αυτόματα θα έχεις λάβει όλη τη γνώση και θα σου έχουν απαντηθεί όλα τα ερωτήματα!!
συμφωνώ απόλυτα...εκείνη τι στιγμή δεν θα έχεις αποριες....
virgo
quote:
Ο χαρακτήρας του ανθρώπου εξαρτάται από την σχέση ψυχής-πνεύματος.
ΝΑΙ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ,ΦΙΛΕ GLINAAEA,
ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ...
ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.ΟΜΩΣ ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΕ Σ'ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΕΣ ...ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ,ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΡΔΗΝ!!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
...αλλα γιατι μου έδωσε τη δυνατοτητα τόσες πολλες φορές στη ζωη μου να καταλαβω πως είναι εκει.Και για εμενα εδώ.
ΝΑΙ,ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ!!! ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!
quote:Το αν πιστευει κανεις στο Θεό είναι ζήτημα ψυχής,όχι ζήτημα επιστήμης.
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΨΑΧΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ,ΣΤΗΝ ΥΛΗ.ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΕΚΕΙ;ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΕΚΕΙ;ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΕΚΕΙ;
Ο ΘΕΟΣ...
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΛΗΣ!!!
quote:
με απειρο σεβασμο,
dancing verumΠηγα στο δασος γιατι ήθελα να ζήσω ελευθερα.Ηθελα να ζήσω βαθεια τη ζωη,να ρουφηξω ολο της το μεδουλι.Να βαλω στην ακρη ολ'αυτα που δεν ηταν ζωη και να να μην ανακαλυψω,οταν θα εφθανε η στιγμή να πεθάνω,πως δεν εζησα...
ΘΩΡΟ!!! ΤΙ ΠΟΙΗΣΗ !!!
ΤΙ ΦΩΤΗΣΗ!!!
quote:
Αν ποτέ ήμουν ΤΟΣΟ άξιος ώστε να έφτανα κάποτε μπροστά στο Θεό, τότε ΗΔΗ θα ήμουν ολοκληρωμένος γιατί όλες μου οι προσπάθειες και όλοι μου οι κόποι θα είχαν ζυγιστεί και θα είχαν αποδώσει τον πολυτιμότερο καρπό όλων: Την είσοδο στη Βασιλεία των Ουρανών!!!Συνεπώς εφόσον θα ήμουν ΤΟΣΟ ολοκληρωμένος και συγκινημένος, το να ρωτούσα οτιδήποτε θα σήμαινε οτι τόσα χρόνια ζωής δεν μου διδάξανε τίποτα.
Ποιές;;;
ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΦΙΛΕ,
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ "ΕΠΙΑΣΕΣ" ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ!!! ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ ΛΕΣ ΤΙ ΑΞΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!
ΥΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ... ΑΠΛΑ!!!
Διάβασα τις τελευταιες προσθήκες του topic και συμφωνώ απόλυτα γιά την κατάσταση αυτή καί τα λεγόμενά σας.
Νομίζω όμως ότι οι απαντήσεις σας διαφέρουν ως προς την ουσία της ερώτησης. Ειναι ευνόητον ότι οι απαντήσεις σας θα συμφωνούσαν αν η ερώτηση αφορούσε τετ-α-τετ συνομιλία με τον θεό. Είναι νμίζω απίθανο να γίνει τέτοια συνάντηση, οπότε η ερώτηση πρέπει να είναι : Τί θα ρωτούσατε, αν βρίσκατε κάποιον τρόπο,αν μπορούσατε να πάρετε με κάποιον τρόπο κάποια απάντηση απ τον θεό. Φυσικά ούτε οι θέτοντες την ερώτηση ούτε και οι διαβάζοντάς την είναι σε θέση να έρθουν σε επικοινωνία τετ-α-τετ με τον θεό. επομένως η ερώτηση πρέπει να αποκλείσει αυτήν την περίπτωση.
Σίγουρα όμως οι απαντήσεις σας γι αυτήν την περίπτωση ΕΙΝΑΙ πολύ σωστές.
Συγνώμη γιά την διευκρίνιση.
Φιλικότατα.
Φιλικότατα.
Νομίζω όμως ότι θα έπρεπε να υπάρχει η απορία: Είναι όντως υποθέσεις αυτά ή όχι. Και γιατί θα έπρεπε να τις απορρίψουμε;;;;
Φιλικότατα.
Edited by - glinaaea on 16/02/2004 18:19:54
quote:
Φίλη Καποδίστρια, διάβασα την απάντησή σου.
Νομίζω όμως ότι θα έπρεπε να υπάρχει η απορία: Είναι όντως υποθέσεις αυτά ή όχι. Και γιατί θα έπρεπε να τις απορρίψουμε;;;;
Φιλικότατα.
ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΦ'ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΑΝ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΨΗ.ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ...ΓΝΩΣΗ!!!
quote:
Δεν θα λαβεις αυτοματα καθε γνωση και δεν θα σου λυθει καθε απορια,
αλλα,
ΟΜΟΡΦΗ ΣΚΕΨΗ!!!
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ !!!
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΠΑΣΧΑΛΗ!!!
quote:
[quote]
αλλα,
Οσα βουνά κι αν ανεβείτε,
απ'τις κορφές τους θ'αγναντεύετε
αλλες κορφές ψηλότερες.
Μιαν αλλη πλάση ξελογιάστρα...
και στης κορφής σα φθάσετε την καταληψη
,τοτε θα καταλάβετε πως βρίσκεστε σαν πρωτα...
κατω απ'όλα τ'άστρα.
ειπε και εγραψε ο Κωστής ο Παλαμάς.
...
σε απολυτη συμφωνία με το φίλο Πασχάλη,διαπιστώνω:για να σου λυθεί καθε απορία,πρέπει να έχεις αποκτήσει κάθε γνώση.Για να βρεθεί κανείς ενώπιον του Θεού λοιπόν, πρέπει να ανέβει αμέτρητα βουνά,και όταν φθάσει στο υψηλότερο σημείο να ανέβει ακομα πιο ψηλα κι ακομα πιο ψηλα.Να γνωρίζει αξίες,ιδανικά,νέες γνώσεις και κατ'αντίστροφη αναλογία ,ταπεινά να νοιωθει οτι τίποτα δε γνωρίζει,όπως τον δίδαξε ο Χριστός.Τότε λοιπόν το πνεύμα του ανθρώπου ανατείνει.Κατα την πορία αυτή ανακαλύπτει όλο και περισσότερο την οντότητα του Θεού.Πόσο αλήθεια πίστεψε ο Κ.Παλαμάς στο Θεό !
Φίλτατη kapodistria σου αφιερώνω για αλλη μια φορα...
το εξής...κι ετσι κλείνω...πάντα ,μέχρι να κοιμηθω μέσα στη Νύχτα και να ξυπνήσω σε μια νέα Μέρα.
Πηγα στο δασος γιατι ήθελα να ζήσω ελευθερα.Ηθελα να ζήσω βαθεια τη ζωη,να ρουφηξω ολο της το μεδουλι.Να βαλω στην ακρη ολ'αυτα που δεν ηταν ζωη και να να μην ανακαλυψω,οταν θα εφθανε η στιγμή να πεθάνω,πως δεν εζησα...
quote:
αλλα,αν αποκτησεις καθε γνωση και σου λυθει καθε απορια,
Φίλτατε Πασχάλη, ΟΥΔΕΙΣ άνθρωπος κατάφερε και φυσικά ούτε ποτέ κάποιος θα καταφέρει να αποκτήσει κάθε γνώση και να του λυθεί κάθε απορία. Όλοι οι μεγάλοι φιλόσοφοι της ιστορίας καταλήγανε στο συμπέρασμα ότι όσο γερνάμε μαθαίνουμε και ότι ποτέ δεν τα ξέρουμε (μαθαίνουμε) όλα. Άλλωστε, η αρχή της γνώσης είναι η αμφιβολία!
Πες μου ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ σε παρακαλώ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστεύεις ότι θα μπορούσε ένας άνθρωπος να αποκτήσει κάθε γνώση και να του λυθεί κάθε απορία; Στην υπάρχουσα ζωή του;
Νομίζω, λοιπόν, ότι η απάντηση σου είναι περισσότερο εντυπωσιακή παρά ουσιαστική και έτσι αυτόματα δεν στέκει γιατί δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ισχύσει.
Φιλικά...
Πες μου ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ σε παρακαλώ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστεύεις ότι θα μπορούσε ένας άνθρωπος να αποκτήσει κάθε γνώση και να του λυθεί κάθε απορία; Στην υπάρχουσα ζωή του;"
Εγώ τα κατάφερα...Ξέρω την αλήθεια...Χωρίς να σου λυθούν όλες οι απορίες δεν θα καταλάβεις τι είναι ο "Θεός"
Τώρα ζούμε στην αποκάλυψη της αλήθειας!!!!!
Το γράφει και η Βίβλος σας...
ΠΙΣΤΗ σημαίνει δέσμευση με το Γιαχβέ,και δεν μπορεί να δεσμευθείς με κάτι που δεν καταλαβαίνεις!
"Ο αναμάρτητος, πρώτος το λίθο βαλέτω"
Έχω μιά απορία γιά όλους μας.
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ.
Υποτίθεται ότι είμαστε άνθρωποι (Η κωρονίδα της Δημιουργίας), τοτελευταίο σκαλοπάτι πριν την τελική γνώση,πριν την ένωση με τον θεό.
Ερχόμαστε λοιπόν και αμφιβάλουμε γιά το αν μπορούμε να βρούμε την γνώση ή αν μπορούμε να γνωρίσουμε έστω και ένα κομμάτι του θεού.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.
Αυτό το δικαίωμα και πλεονέκτημα μας το έχει δώσει Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Έχουμε ερωτήσεις και απορίες;; Σίγουρα.Όλοι μας. Μα φίλοι μου, οι απαντήσεις ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΟΛΕΣ. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε
(και το πιό δύσκολο) είναι να τις πάρουμε.
Θα μου πείτε: Τι μλκς λες, πού δια.... είναι οι απαντήσεις;
Αν ήθελαν να σας απαντήσουν όλοι οι υψηλά εσωτερικά φτασμένοι εσωτερικοί αναζητητές θα σας έλεγαν ότι: ΟΛΕΣ οι απαντήσεις είναι μοιρασμένες ανά κατηγορία στον εσωτερικό δρόμο που μπορεί να ακολουθήσει Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ (η ψυχή μας).
Κάθε ενεργειακό κέντρο, κάθε επίπεδο και κάθε υποεπίπεδο απο το οποίο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ), περιέχουν κατηγορίες απαντήσεων (Γνώση Εσωτερική).
Κάθε ψυχή λοιπόν που ακολουθεί αυτόν τον εσωτερικό δρόμο, περνόντας από κάθε υποεπίπεδο, κάθε επίπεδο και κάθε ενεργειακό κέντρο, μπορεί να πάρει όλες τις γνώσεις και απαντήσεις της κάθε κατηγορίας.
Ο σωστός όμως αναζητητης ΔΕΝ ενδιαφέρεται να πάρει όλες τις γνώσεις της κάθε κατηγορίας, γιατί αυτό συνεπάγεται καθηστέρηση γι αυτόν. Έτσι λοιπόν παίρνει ΜΟΝΟ τις βασικές και αυτές που πραγματικά του χρειάζονται, και προσπαθεί να περάσει στην αμέσως επόμενη κατάσταση, συνεχίζοντας τον δρόμο του.
Θέλουμε λοιπόν απαντήσεις; Ας μπούμε στο εσωτερικό μονοπάτι γιά να τις πάρουμε. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Αυτό εξαρτάται όμως από το ΠΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
Όποιος όμως ακολουθεί σωστά τον εσωτερικό αυτόν δρόμο, παίρνοντας τις αποντήσεις και τις γνώσεις, παίρνει ταυτόχρονα και την γνώση της συνειδητοποίησης ότι αυτές ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.
Γι αυτόν τον λόγο δεν πιστεύω ότι θα βρεθεί εύκολα προχωρημένος αναζητητης που να μας πει ότι ξέρει τις απαντήσεις και να μας τις δώσει.
Εγώ προσωπικά δεν θα πιστέψω κανέναν, ότι ειναι εσωτερικός αναζητητής όταν μου πει ότι ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η αλήθεια και οι γνώσεις είναι αποκλειστικές γιά τον καθέναν. Μένει μόνον στον κάθε έναν μας να ψάξει
να την βρει. ΌΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Μιά διευκρίνηση ακόμα γιά τις τελευταίες συνεισφορές του topic:
H ψυχή γιά να συναντήσει και να ενωθεί με τον θεό, μπορεί να τελειοποιηθεί και να το κάνει ΜΟΝΟ ΕΥ ΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Δεν μπορεί να γνωρίσει και να ενωθεί με τον θεό χωρίς να είναι ενσαρκωμένη σε άνθρωπο. Εδώ λοιπόν θα γνωρίσουμε τον θεό. Και επαναλαμβάνω: ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Πριν βιαστείτε να μου κατακρίνετε τα γραφόμενά μου, μπείτε στον εσωτερικό δρόμο, ακολουθήστε τον ,και, αν δεν ξεκινήσετε να παίρνετε απαντήσεις ΤΟΤΕ θα δεχθώ ΚΑΘΕ κατάκρισή σας. Δεν θα είναι σωστό να με κατακρίνει κάποιος (οποιοσδήποτε) που ΔΕΝ γνωρίζει τον εσωτερικό δρόμο και που δεν τον έχει ακολουθήσει γιά κάποιο διάστημα,και επομένως δεν μπορεί να γνωρίζει αν λέω ψέματα ή αλήθεια.
Και κάτι ακόμα: Ο θεός ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ,
αλλά με διαφορετικό βαθμό κάθαρσης η κάθε μια.
Φιλικότατα.
Edited by - glinaaea on 18/02/2004 10:30:42
quote:
Πες μου ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ σε παρακαλώ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστεύεις ότι θα μπορούσε ένας άνθρωπος να αποκτήσει κάθε γνώση και να του λυθεί κάθε απορία; Στην υπάρχουσα ζωή του;
ΝΑΙ,ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕΣ."Στην υπάρχουσα ζωή του;"
ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ...
quote:
ΠΙΣΤΗ σημαίνει δέσμευση με το Γιαχβέ,και δεν μπορεί να δεσμευθείς με κάτι που δεν καταλαβαίνεις!
ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ;
ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΛΑΤΥ,ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΙΟ ΙΔΑΝΙΚΗ ...ΟΠΤΙΚΗ!!!
quote:
Φίλτατη kapodistria σου αφιερώνω για αλλη μια φορα...
το εξής...κι ετσι κλείνω...πάντα ,μέχρι να κοιμηθω μέσα στη Νύχτα και να ξυπνήσω σε μια νέα Μέρα.
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!