- Μονογαμία ή πολυγαμία - Ποιά η ορθή σεξουαλική συμπεριφορά? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
λέμε, την έχουν χ$σμ$νη την πολυγαμία. Είναι πάρα πολλά και πολύ
υψηλά αυτά που προδίδεις μόνο και μόνο για λίγη ζωώδη ευχαρίστηση.
Για τους υπόλοιπους, συνιστάται.
Συνεπώς, εξαρτάται από το context.
quote:
Η έκπληξη έχει να κάνει με το ρόλο που αποδίδεται στην Ελληνίδα ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ (μιας και το παρόν topic αναφέρεται στις ερωτικές σχέσεις και όχι στην κοινωνική θέση της γυναίκας γενικότερα).
Οντως.. αλλά βλέπω οτι η κοινωνική θέση της γυναίκας σε άγγιξε περισσότερο παρά οι ερωτικές σχέσεις...
Εκτός αυτού ... σε κάθε τόπικ ... ξεφεύγουμε κάπως απο το θέμα .. αυτοσχεδιάζουμε ως προς τον τίτλο του θέματος...
Αυτό εχει ως αποτέλεσμα να προσελκύσει περισσότερους συνομιλητές, να διευρύνει το φάσμα της συζήτησης, να δώσει περισσότερο χρώμα στο τόπικ και γενικά να κάνει τη συζήτηση πιο εποικοδομητική....
Αν αφοσιωνόμαστε αποκλειστικά στο νόημα του θέματος τότε η συζήτηση θα ειχε κορεστεί και θα είχε πάρει τέλος...
Edited by - allzzaro on 08/08/2004 12:33:16
quote:
που επωμίζεται αποκλειστικά όλα τα βάρη του νοικοκυριού- θα σου πλύνει, θα σου μαγειρεψει, θα σου σιδερώσει κλπ κλπ κλπ, πράγματα που ο μέσος ΄Ελληνας θεωρεί δεδομένα (Όχι ο μέσος άνδρας απανταχού της γης...).
Εδώ φίλη μου διαμαρτύρεσαι ... τύπου Μαίρη Παναγιωταρά![]()
Πιστεύω να εννοείς γυναίκα εργαζόμενη... αλλιώς θα θεωρηθεί θρασύτητα .. μια μη εργαζόμενη να διαμαρτύρεται ...
Βεβαίως .. σήμερα...ολοι οι νεοελληνες εχουν και απο μία οικιακή βοηθό..
Εγώ τουλάχιστον οσα ζευγάρια γνωρίζω οπου εργάζονται ... και οι δύο εχουν ΜΙΑ οικιακή βοηθό και ΜΙΑ
κοπέλα να κοιτά τα παιδιά τους...
Που ειδες τι σήμερον ημέρα γυναίκα νοικοκυρά... αυτό είναι ενα σπάνιο φαινόμενο...
Αυτό δε συμβαδίζει και με όλα τα Ευρωπαικά κράτη καθώς και με τις Αμερικανικές συνήθειες...
Βεβαίως εσύ εχεις μείνει αρκετά πίσω .. και συγκεκριμένα στην δεκαετία του 70 ... και με το φεμινιστικό πρότυπο της Μ. Παπανδρέου να θέλει την γυναίκα Μ. Παναγιωταρά...
Η σύγχρονη Ελληνίδα εργάζεται πυρετωδώς βγάζοντας ενα πολύ καλό εισόδημα το οποίο με συζυγική συναίνεση διαχειρίζεται εν μέρει προσωπικώς.. και δεν εχει ανάγκη να πλύνει να σιδερώσει και τα τοιαύτα...
Τώρα ομως αν θέλεις να ζυγίσεις με ακρίβεια , με δίκαιη μοιρασιά με (τον απανταχού ανδρα της γής) μπορείς να τον ζυγίσεις σύμφωνα με την δική σου προσωπική χωροαντίληψη..
quote:
Τέλος, ήρθε και η σειρά της ελληνίδας, η οποία λέει:
"Με τον Μήτσο, τα πράγματα ήταν κάπως πιο δύσκολα. Του λέω, κοίτα να δεις Μήτσο'μ, αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις! Από δω και πέρα, εσύ θα πλένεις τα πιάτα, εσύ θα σφουγγαρίζεις, εσύ θα πλένεις και θα σιδερώνεις, για να έχω κι εγώ λίγο χρόνο να πηγαίνω στο κομμωτήριο και για μανικιούρ!
Την πρώτη μέρα, δεν είδα τίποτα.
Τη δεύτερη μέρα, δεν είδα τίποτα.
Την τρίτη μέρα, κάτι άρχισα να βλέπω από το ένα μάτι..."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΛΟ..
Λοιπόν..
Η λέξη ανδρας .. αντιπροσωπεύει την οντότητα που είναι εφοδιασμένη
τα αντίστοιχα αυτά ΓΕΝΕΤΙΚΩΣ προνόμια??![]()
![]()
Λάθος...
Ο ανδρας ειδικά στην Ελλάδα εχει μια τελείως διαφορετική εννοια απο οτι στον υπόλοιπο κόσμο..![]()
Εκτός απο την μοναδική ανα τον κόσμο λέξη ΦΙΛΟΤΙΜΟ που θα πρέπει να τον διακρίνει θα πρέπει να γνωρίζει και το πότε το έταιρον του ήμισυ εχει επηρεαστεί απο το
ΔΙΑΒΟΛΟ.... και για να μην διαπράξει το ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟΝ ΑΜΑΡΤΗΜΑ πρέπει να χρησιμοποιήσει κυριολεκτικά αυτά τα ΓΕΝΕΤΙΚΩΣ προνόμια και να πράξει οπως και ο ΜΗΤΣΟΣ της ιστορίας...![]()
quote:
Όσοι ζουν σε μια σχέση πραγματικής αφοσίωσης, το μεγάλο έρωτα που λέμε, την έχουν χ$σμ$νη την πολυγαμία. Είναι πάρα πολλά και πολύ υψηλά αυτά που προδίδεις μόνο και μόνο για λίγη ζωώδη ευχαρίστηση.
Μην μπερδεύουμε την αφοσίωση με τον έρωτα...
Το πρώτο αποτελεί πνευματική αντίληψη και το δεύτερο ζώωδη ευχαρίστηση...
Αυτός ή αυτή που αρέσκονται στο δεύτερο με την πρώτη ευκαιρία θα αλλάξουν ... στρατόπεδο![]()
Συγκεκριμένα...
Μετά απο αρκετά χρόνια το πολύ το κυρελέησον το βαριέται και ο παπάς... έτσι λοιπόν σαν ζώα που χαρακτηριζόμαστε μας γυαλίζει κάτι αλλο που λάμπει... και έτσι λοιπόν προκειμένου να εκτονώσουμε τα ζωώδη μας ενστικτα ... ανοίγουμε πανιά για αλλες χώρες μακρινές και εξωτερικές...
Σπίτια, οικογένεια, καριέρα, ολα πάνε περίπατο...
Πρέπει λοιπόν το ζευγάρι να εξασφαλίσει τη μονογαμία...
Ο καθένας χωριστά για τον εαυτό του...
Δεν είμαι σίγουρη ποιός από τους δυό μας έχει ξεμείνει στη δεκαετία του '70 μιας κι εγώ δεν την έζησα. Και αφού μας χωρίζουν τόσες γενιές φίλε μου, επέτρεψε μου να έχω άποψη όσων αφορά τη "σύγχρονη Ελληνίδα" μιας κι εσύ, σύγχρονη Ελληνίδα δεν είσαι.
Χαίρομαι που όσα ζευγάρια γνωρίζεις έχουν ΚΑΙ οικιακή βοηθό, ΚΑΙ μια γυναίκα για τα παιδιά, μιας και ο σύζυγος απαξιεί να επωμιστεί αυτά τα "βάρη" ...ή λόγω έλλειψης χρόνου ίσως..? ΄Οπως και να χει γνωρίζεις κι εσύ ο ιδιος ότι δεν ανήκουν στην πλειοψηφία των νεοελλήνων.....
Σεβαστή η γνώμη σου αλλά η Ελληνίδα νοικοκυρά καλά κρατεί (όσο υπάρχουν μαμάδες που νταντεύουν τους γιόκες τους..) κι όταν αρχίσεις να πλένεις τα κυλοτάκια της γυναίκας σου, εδώ είμαι να σου βγάλω το καπέλο..
Και για να μην ξεφύγουμε τελείως από το θέμα του φίλου ΑΔΔΑΡ ΑΣΟΥΡ, συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτηση του φίλου Junk95 όσων αφορά στη μονογαμία.
![]()
![]()
quote:
επέτρεψε μου να έχω άποψη όσων αφορά τη "σύγχρονη Ελληνίδα"
Φυσικά..
quote:
μιας κι εσύ, σύγχρονη Ελληνίδα δεν είσαι.
Σίγουρα...
quote:
μιας και ο σύζυγος απαξιεί να επωμιστεί αυτά τα "βάρη" ...ή λόγω έλλειψης χρόνου ίσως..?
ΜΠΑΡΤΟΝ..![]()
Τι προσπαθείς να με πείσεις .. ??? Σώνει και καλά να τον βάλεις να επωμισθεί αυτά που δεν θέλεις να επωμισθείς εσυ...???
Αυτά φίλη μου .. τα ζευγάρια τα λύνουν βάσει λογικής.
Δεν τα λύνουν ούτε οι μαμάδες των κανακάριδων ουτε οι μπαμπάδες των γλυκοαναλάτων ψιλοτεμπελίτσων.
Δεν μας λές κάτι ... η γυναίκα για την οποία αναφέρεσαι ... εργάζεται?? και πόσο????
Και ο σύζυγος που αναφέρεσαι εργάζεται και πόσο???
Απάντησε μου σε αυτά και θα σου απαντήσω και εγώ με τη σειρά μου ποιός θα πλένει τα βρακιά τους.
Edited by - allzzaro on 08/08/2004 15:18:58
quote:
Και για να μην ξεφύγουμε τελείως από το θέμα του φίλου ΑΔΔΑΡ ΑΣΟΥΡ, συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτηση του φίλου Junk95 όσων αφορά στη μονογαμία.
Θα σε βόλευε αμ.. δε...εκεί όλα πάνε καλά... αλλου κολλάει το πράγμα...
Εξάλλου δεν θα πουλήσουμε και τα ιδανικά μας για τη ζωώδη ευχαρίστηση...
εκτός αν διαφωνείς.![]()
Αυτά φίλη μου .. τα ζευγάρια τα λύνουν βάσει λογικής."
Επιτέλους, να που συμφωνούμε σε κάτι! Βάσει λογικής...Τώρα, ποια λογική υπαγορεύει ότι μόνο η γυναίκα μπορεί να πλύνει το βρακί, θα σε γελάσω...
( Ως προς την ερώτηση σου, μιας και μιλάμε για σύγχρονους ΄Ελληνες, πρόκειται και για σύγχρονα ζευγάρια - και οι δυο εργάζονται, τις ίδιες ώρες, και μοχθούν το ίδιο).
ΥΓ: Αύριο φέυγω για διακοπές, αλλά θα επανέλθω στο topic σε δέκα μερούλες
quote:
( Ως προς την ερώτηση σου, μιας και μιλάμε για σύγχρονους ΄Ελληνες, πρόκειται και για σύγχρονα ζευγάρια - και οι δυο εργάζονται, τις ίδιες ώρες, και μοχθούν το ίδιο).
Eιδες που είσαι πνεύμα αντιλογίας..??![]()
Αφού δουλεύουν και οι δύο και βγάζουν ενα καλό εισόδημα , μπορούν να δώσουν κάτι σε τόσες κοπέλες που καθαρίζουν το σπίτι...
Γιατί να του φορτώσεις του ανθρώπου το σιδέρωμα και το πλύσιμο των βρακιών..![]()
![]()
![]()
Εφόσον συμβάλλουν και οι δύο ομως στο οικονομικό οι δουλίτσες να γίνονται το καταδύναμην... ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ...?? αλλά κάτι περισσότερο θα επωμισθεί και εκείνος ... κάτι και εσύ.. ισως οχι το πλύσιμο των βρακιών... αλλά κάτι πιο ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΟ... οχι πως έχει κάτι το πλύσιμο... αυτό αλλά
να... εμείς οι ανδρες δεν είμαστε καλοί στο πλύσιμο..![]()
quote:
Αύριο φέυγω για διακοπές, αλλά θα επανέλθω στο topic σε δέκα μερούλες
Καλές διακοπές... ![]()
Η κεντρική ιδέα είναι ότι δεν υπάρχει ορθή σεξουαλική συμπεριφορά.
Υπάρχει βέβαια σαφέστατα λανθασμένη σεξουαλική συμπεριφορά (π.χ.
παιδεραστία), αλλά για το τι είναι ορθή σεξουαλική συμπεριφορά
δε μπορεί να ειπωθεί κάτι αντικειμενικά σωστό.
Αν είσαι πολύ ερωτευμένος, εξ ορισμού το πιο πιθανό είναι να είσαι
και μονογαμικός (στη συγκεκριμένη φάση). Ή μπορεί βρε αδερφέ να
βαριέσαι να ασχοληθείς, ΙΜΗΟ το να έχεις έστω και δύο γκόμενες
ταυτόχρονα (τουλάχιστον στην ίδια πόλη) είναι απαράδεκτα κουραστικό.
Μία μόνο είναι υπεραρκετή για να τρελαθείς
.
Στο μεταξύ έχω πρόβλημα με το τι ακριβώς θεωρείται "πολυγαμία" στα
πλαίσια αυτού του τόπικ. Εγώ τουλάχιστον το εξέλαβα ως το να έχεις
αρκετές (>1) σχέσεις ταυτόχρονα. Το να έχεις αρκετές σχέσεις
στη ζωή σου είναι απλή σεξουαλική ελευθερία.
Αν το δούμε εξελικτικά το θέμα, η βέλτιστη στρατηγική για τον άνδρα
είναι η πολυγαμία, ενώ για τη γυναίκα η μονογαμία. Στον άνδρα δε
στοιχίζει τίποτα να σπέρνει κουτσούβελα εδώ κι εκεί, ενώ για τη
γυναίκα το να εγκαταλείψει το σύντροφο που την άφησε έγκυο μπορεί
να αποβεί μοιραίο σε συνθήκες ελεύθερης φύσης, πόσο μάλλον αν το
κάνει κάθε εννιά μήνες. Αυτά παίδες μας λέει ο γενετικός προγραμματισμός
μας, a.k.a. ένστικτα. ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
Φυσικά αυτός ο γενετικός προγραμματισμός σχηματίστηκε σε πολύ
διαφορετικές συνθήκες από τις σημερινές. Σήμερα μια γυναίκα μπορεί
να είναι πολυγαμική χωρίς ιδιαίτερο κίνδυνο για την επιβίωσή της,
αφού το σεξ δε συνδέεται υποχρεωτικά με την τεκνοποίηση.
Η πιστή Πηνελόπη πλέον εξελικτικά δεν υπερτερεί της άπιστης
"συναδέλφου" της. Επιπλέον για τον ίδιο λόγο υπάρχει μικρότερη
ανοχή στα "καμώματα" του Οδυσσέα (ποιος τρωικός πόλεμος, λείψε
ρε φιλαράκι 3 μήνες από το σπίτι σου και τα λέμε
). Οι γυναίκες
έχουν πλέον λόγους να είναι πολυγαμικές, αλλά και οι άνδρες έχουν
πλέον λόγους να είναι μονογαμικοί. Τονίζω πως δεν με απασχολούν οι
ηθικές/νομικές συνθήκες, μόνο οι απολύτως αντικειμενικές που θεωρώ
ότι παίζουν και το μεγαλύτερο ρόλο. Π.χ. στην Κίνα με την πολιτική
του ενός παιδιού οι περισσότερες οικογένειες επιλέγουν αγόρι, με
αποτέλεσμα τα κορίτσια να είναι μειοψηφία και συνεπώς περιζήτητα.
Οπότε η σύγχρονη Κινέζα είναι σαφώς σε θέση ισχύος και τον άντρα της
απλά δεν τον παίρνει να είναι ιδιαίτερα κτητικός.
Θα έλεγα ότι η πολυγαμία είναι ζήτημα επιλογής και συνθηκών. Όποιος
(ή όποια) έχει πολλαπλές σχέσεις, φροντίζοντας τουλάχιστον οι πιο
σημαντικοί σύντροφοι να είναι ενήμεροι για την κατάσταση και να
ξέρουν τι να περιμένουν, μπράβο του (της).
Αν τώρα εγκαταλείψεις τρία παιδιά ή προδώσεις ένα μεγάλο έρωτα που δε θα ξαναβρείς ποτέ σου (και θα αναπολήσεις στα 50) για να τρέχεις με τις γκόμενες επειδή έτσι σου λένε τα ένστικτα, ε είσαι Καραγκιόζης (με κεφαλαίο Κ). Όσο καλά και να αισθάνεσαι με τον εαυτό σου.
Θα μπορούσα να μιλήσω με όρους προσωπικών βιωμάτων για να καταλάβετε
καλύτερα τι θέλω να πω. Όμως δε γουστάρω. Και νομίζω εκεί είναι το
θέμα: πρόκειται για προσωπική επιλογή, που κατ' αρχήν δεν είναι
καλή ή κακή (εξελικτικά, ηθικά, κλπ), αλλά εξαρτάται από τις συνθήκες.
Ούτε ευλογία είναι υποχρεωτικά η πολυγαμία, ούτε βδέλυγμα. Ούτε
συμβιβασμός είναι υποχρεωτικά η μονογαμία, ούτε Ρωμαίος και Ιουλιέτα.
Μουφα?
Αττικής Αύγουστος 2001 ώρα, 21,30 ,θέση: Hamolia κοντά στη Vravrona
3 άτομα εργάζονταν βραδινή βάρδια πυρασφάλειας σε μια θέση πάνω από έναν μικρό λόφο, με καλή θέα τον νότιο Ευβοϊκό κόλπο .Είχαν σταθμεύσει το όχημά τους δίπλα σε έναν παλαιό ελικοδρόμιο φτιαγμένο από σκυρόδεμα. Οι μάρτυρες κάθονταν σε ένα κοντινό περίπτερο όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ένα φωτισμένο αντικείμενο που φάνηκε να έρχεται χαμηλά και αθόρυβα από βορειοανατολική κατεύθυνση. Τα κινητά τηλέφωνά τους, το ραδιόφωνο και το CB του οχήματος έπαψαν να λειτουργούν όλα συγχρόνως. Όταν το UFO τους πλησίασε εξέπεμπε έναν ελαφρύ ήχο "όπως μια μικρή ηλεκτρική μηχανή." Ο ήχος δεν ακουγόταν κατά τη διάρκεια του υπολοίπου του γεγονότος. Το UFO πλησίασε και προσγειώθηκε μαλακά στην παλαιά πλατφόρμα 15 μέτρα μακριά. Το άγνωστο σκάφος ήταν σαν δύο πιάτα που κολλήθηκαν μαζί στα καπάκια τους ήταν περίπου 3 μέτρα στη διάμετρο και φάνηκε να έχει ένα υπόλευκο ή μεταλλικό χρώμα. Φάνηκε να προσγειώνεται "στην κοιλιά του" και όχι σε κάποιο μηχανισμό πέδησης. Το UFO κρύφτηκε εν μέρει από μικρούς θάμνους και δεν ήταν καλά ορατό .Μετά άνοιξε μια πόρτα στην πλευρά του UFO, που έγινε μια κεκλιμένη ράμπα που οδηγούσε στο έδαφος. Στην συνέχεια τρεις μικροί άνθρωποι κατέβηκαν από το εσωτερικό ένας μετά από τον άλλο. Ήταν 80-90 εκατ, ψηλά και έμοιαζαν με μικρά παιδία .Τα όντα φορούσαν στενές και φαινομενικά μεταλλικά στολές , όπως αυτές που χρησιμοποιούν στην κατάδυση έχοντας στο κεφαλή μια "κουκούλα" που κάλυπτε το κεφάλι αλλά όχι το πρόσωπο. Οι μάρτυρες δεν μπορούσαν να δουν τα πρόσωπά τους στο σκοτάδι. Τα 3 ανθρωπάκια περπάτησαν περίπου 7 μέτρα έως ότου έφθασαν στο τέλος της επίπεδης περιοχής στην κορυφή του λόφου. Κατόπιν φάνηκαν να περπατούν και να κατεβαίνουν σε ένα μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία και χάθηκαν από το οπτικό πεδίο παρατήρησης που είχαμε .
Εν τω μεταξύ το άνοιγμα στο UFO παρέμεινε ανοιγμένο, ένας από τους μάρτυρες προσπάθησε να περπατήσει προς το UFO αλλά ξανά επέστρεψε πίσω . Μετά από περίπου 10 λεπτά τα ανθρωπάκια εμφανίστηκαν πάλι και ξαναμπήκαν στο UFO. Η πόρτα έκλεισε και το UFO απογειώθηκε μαλακά και σιωπηλά. Οι μάρτυρες που αναζήτησαν ίχνη, δεν μπορούσαν να βρουν τίποτε .2 νύχτες αργότερα η ίδια ομάδα ατόμων είδε ένα "τεράστιο" δίσκο να πετάει αργά από επάνω τους , που εξέπεμπε έναν μαλακό ήχο.
http://www.huforc.net/hamolia_vravrona.htm
ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ,ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ!!!
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ UFO?
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ?
ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ UFO?
quote:
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ,ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.
ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ,ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ!!!
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ UFO?
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ?
ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ UFO?
........ .. .. ...... .. .... ...... .. .. . . . ... .?