- υπογειες στοες σε ολη την αθηνα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
τερας της μορφωσεως
Ολη η Αθήνα είναι σκαμένη και υπάρχει ένα δύκτιο απο υπόγειες στοές που μπορεί
κανείς να χρησιμοποιήσει για να πάει απο το ένα σημείο στο άλλο.
Εδώ υπάρχει και ένας χάρτης που δείχνει αυτό το δύκτιο καθώς και τις θέσεις τών εισόδων.
http://www.ametro.gr/main/project/description/zoom/map_big_downgr.jpg
Αγγελος
Φιλε teras ασχολουμε με το θεμα καιρο και εχω καταλαβει (εχοντας ψαξει λιγοτερο απο το 0,01% του θεματος) πως αν υπηρχαν καποτε τωρα δεν υπαρχουν.Παντως συνεχιζω να ασχολουμε με το θεμα.
Υπαρχει στο forum συγκεκριμενο θεμα που μπορεις να αντλησεις πολλες πληροφοριες.
Ψαξε για Υπογεια Ελλαδα η Μυστικη Ελλαδα η Υπογεια Αθηνα.
Κατι τετοιο.Αν δεν το βρεις πρε μου.
Live By The TSEA Die By The TSEA
TSEATSEATSEATSEATSEATSEATSEA
Άγγελε έγραψες! Και πάνω που πήγα να στα χώσω... ανοίγω τον χάρτη και παθαίνω! Έχω μπει κι εγώ σ' αυτές τις στοές παιδιά! Το ομολογώ: έκανα λάθος!!!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
Live By The TSEA Die By The TSEA
TSEATSEATSEATSEATSEATSEATSEA
quote:http://www.ametro.gr/main/project/description/zoom/map_big_downgr.jpg
Ωραίος χάρτης! Μόλις τον έκανα φόντο!!! :)
-----------------------
"I have no master. I am CHAOS!"

Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
![]()
![]()
![]()
never say never **
τερας της μορφωσεως
θα έρθει η τρελλή (
Κάνε μια αναζήτηση πάνω δεξιά κ θα βρεις ΠΟΛΥ ενδιαφέρον σχετικο θέμα....
never say never **
Έφτασε!teras καλώς ήρθες ![]()
Το λουκέτο, είναι μία ένδειξη που μπορείς να δεις σε κάποια θέματα και που σημαίνει πως το συγκεκριμένο θέμα έχει απενεργοποιηθεί.
Αυτό μπορεί να συμβαίνει για διάφορους λόγους, ο συχνότερος των οποίων είναι τα θέματα που ήδη υπάρχουν δυς και τρις και παραπάνω.
Αυτό γίνεται, διότι δε θα βόλευε κανέναν να ψάχνει πληροφορίες π.χ. για την υπόγεια Αθήνα και να πρέπει να αλλιεύσει πληροφορίες σκόρπιες από π.χ. 15 διαφορετικά θέματα, τη στιγμή που θα μπορούσε να διαβάσει ένα ή δύο, όπου όλες οι πληροφορίες και οι απόψεις θα ήταν συγκεντρωμένες.
Στην περίπτωση λοιπόν αυτή, εμφανίζομαι εγώ. ![]()
Και μαζί με μένα
...το λουκέτο.
Αλλά και μία αρχική βοήθεια:
ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
(κάνε κλικ ^^^)
Κάποια θέματα δηλαδή, που θα σε βοηθήσουν - για αρχή - στην αναζήτησή σου. Ξεκινάς από εκεί, συμμετέχεις, διαβάζεις και τα υπόλοιπα θα τα δεις στην πορεία. Ακολούθησε και τη συμβουλή των συμμετεχόντων στο θέμα σου για τη λειτουργία της Αναζήτησης (επάνω δεξιά στη σελίδα των forums) ή ξεκίνησε να διαβάζεις τους τίτλους της ενότητας
.-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Με αυτά τα ολίγα, σου εύχομαι καλή συνέχεια ![]()
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!