- Hitman - - Κινηματογράφος -

Πρόκειται για την ιστορία του πράκτορα 47, εκπαιδευμένου [ή μάλλον δημιουργημένου] επαγγελματία δολοφόνου, χωρίς κανένα δυσταγμό, με μόνο του όνομα τα δύο τελευταία ψηφία του barcode στο πίσω μέρος του κεφαλιού του...
Σε αυτή την ταινία, ο ήρωας της διμοφιλούς σειράς video-games, βρίσκεται ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά της interpol και του ρωσικού στρατού, που το κυνηγάνε στην ανατολική ευρώπη, όσο αυτός προσπαθεί να βρει ποιός του την "έστησε" και γιατί τον κυνηγάνε...
μπορείτε να δείτε το επίσημο τρέιλερ εδώ:
http://www.hitmanmovie.com/
Απ'ό,τι βλέπω έχουν μείνει αρκετά πιστοί στην αισθητική του παιχνιδιού, κι ενώ αρχικά ο Vin Diesel ήταν η σίγουρη επιλογή, τελικά ο Timothy Olyphant [Die Hard: Live Free or Die Hard] φαίνεται άξιος να υποδηθεί τον 47...
Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες στις 12.10.07
ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ FORMAT ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.
25/07/2007

In anticipation of my resurrection...
κι εγώ θα σου κάνω τον βαν ντίζελ, βιν!
πάρε και μια φωτο του τιμ όλυφαντ με μαλλιά, μπας και καταλάβεις, γιατί κι εγώ σκινχεντ δεν τον αναγνώριζα με τ΄ποτα!

είναι σχετικά γνωστή [σκ***]φατσα!
Υ.Γ. Τον θυμήθηκα τελικά τον Olyphant... ![]()

έχεις παίξει κανένα απ'τα παιχνίδια εσύ;
Αν θυμάμαι καλά το παιχνίδι βασίζεται σε διάφορες ταινίες όπως το Nikita και σκεφτόμουνα ότι εδώ γίνεται ένας κύκλος από τις ταινίες στα παιχνίδια και πάλι πίσω στις ταινίες.
Τον Timothy Olyphant τον συμπαθώ αρκετά σαν ηθοποιό, έπαιζε στο Deadwood μια πολύ καλή σειρά western στο ΗΒΟ. Δεν θυμάμαι να τον έχω δει σε καμιά ταινία όμως.
Γενικά φαντάζομαι πως οι ταινία θα ενδιαφέρει αυτούς που έχουν παίξει το παιχνίδι. Πάντως αν σκεφτεί κανείς πόσες πετυχημένες ταινίες βασίζονται σε videogames δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλές. Για μένα μόνο το silent hill βλεπότανε και αυτό με δυσκολία.
Να δούμε...

δείτε κι αυτό: http://www.vgcats.com/comics/?strip_id=3
χεχε! πάντως, απ'ότι είδα δηλαδή, είναι πάρα πολύ καλοφτιαγμένη η ταινία, με μεγάλη πιστότητα στο feeling της σειράς παιχνιδιών, και απ'ό,τι φαίνεται, θα μάθουμε πολλά πράγματα που δεν ξέραμε για την προέλευση του 47...
τον όλυφαντ βασικά εγώ δεν τον πλοσυμπαθώ. όχι γιατί δεν είναι καλός ηθοποιός, αλλά γιατί η φάτσα του μου θυμίζει μια κλαμμένη εκδοχή του τζώνυ νόκσβιλ! [you know knoxville kircher?]
Ναι, ήταν καλό αυτό! ![]()
Εμένα μου άρεσαν και τα Resident evil, έπαιζε κι η Μίλα εξάλλου! ![]()

άσχετο...
εγώ, έχοντας παιξει το silent assasin μόνο, μπορώ να πω ότι σίγουρα πρόκειται για έναν από πολλούς [ίσως πανομοιότυπους] πράκτορες, που δεν έχουν λάβει απλώς μια οποιαδήποτε εκπαίδευση, αλλά είναι μάλλον και γεννετικά τροποποιημένοι.
το μόνο όνομα που έχεις για την εργοδοσία σου είναι The Agency, μιας και έτσι την αποκαλούν οι εκάστοτε πληροφοριοδότες σου [diana, clera...] που σου μιλάνε στον ασύρματο...
ο 47 φαίνεται να έχει κάποια βαθύτερη σχέση με το χριστιανικό θεό [ένα από τα κακά του παιχνιδιού!] καθώς το μέρος που έπαιξα εγώ ξεκινάει σε ένα μοναστήρι στην ιταλία, όπου φιλοξενείται ο 47, ως κηπουρός. βέβαια, στο τέλος φαίνεται να εγκαταλήπει την πίστη του.
τα δίδυμα ballers του [που φαίνονται με σιγαστήρες στο logo] είναι τα όπλα-σημα κατατεθέν του, τα οποία κουβαλάει πάντα μαζί του, ενώ σε κάθε αποστολή, βρήσκεις εξοπλισμό που μπορείς να κρατήσεις σε όλη τη διαρκεια του παιχνιδιού.
η Υπηρεσία [όπως μεταφράζεται στα ελληνικά περιοδικά] φαίνεται να δρα ενάντια της διεθνούς τρομοκρατείας, με στοχους στο ρωσικό στρατό, στη γιαπωνέζικη μαφιά κλπ. αλλά, απ'την πρώτη στιγμή σου δίνεται η ιδέα ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτή την υπηρεσία...
τέλος, ο ίδιο ο 47 δε φαίνεται να έχει επίγνωση του παρελθόντος του, καθώς, αν θυμάμαι καλά, σε κάποιο απ'τα παιχνίδια, ο τελικός στόχος είναι να ανακαλύψει από που ήρθε, και ποιός είναι ο λόγος της ύπαρξής του. γενικά, βλέπουμε πως δεν πρόκειται για έναν απλό, ψυχρόαιμο δολοφόνο, αλλά ένα ον [αφού δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι ακριβώς είναι!] με σοβαρές υπαρξιακές ανησυχίες, που αν τις χειριστηκαν σωστά οι σεναριογράφοι της ταινίας, θα έχουμε κάτι περισσότερο από ένα απλό λουτρό αίματος με μπόλικα εφφέ!
είδομεν...
Ιδέα δεν έχω....
quote:
Εμένα μου άρεσαν και τα Resident evil, έπαιζε κι η Μίλα εξάλλου!
quote:
αμάν όλοι ψύχωση μ'αυτό το ακάμπυλο ξυλάγκουρο! απ'όλους το περίμενα, αλλά από 'σένα D_I που είσαι και σοβαρός άνθρωπας...
χα....χα.... εγώ δεν παίρνω θέση...μου είχε αρέσει η Μίλα όταν έπαιζε την Ζαντ ¶ρκ. Αθώα και μελαγχολική....
Πάντως δεν το είχα πάρει χαμπάρι ότι το Hitman είναι τόσο γνωστό παιχνίδι.
Σε δύο χρόνια από τώρα θα βγει και το HALO σε ταινία, παραγωγός ο Peter Jacksoνας.

quote:
Ιδέα δεν έχω....
ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝ΄Σ!!! δε μπορεί να μη ξέρεις τον αρχηγό των jackass! δεν είδες την ταινία dukes; προσοχή, την ταινία, όχι τη σειρά...
quote:
Σε δύο χρόνια από τώρα θα βγει και το HALO σε ταινία, παραγωγός ο Peter Jacksoνας.
oh, yeah!
quote:
Πάντως δεν το είχα πάρει χαμπάρι ότι το Hitman είναι τόσο γνωστό παιχνίδι.
αρκετά! συνδυάζει action με fps/tps...
Τι μου λες βρε!
Απίστευτο... ![]()
Λύσε μου όμως μια απορία, βρε crucifire:
Γιατί θα πρέπει να ξέρει ο άνθρωπος τον αρχηγό των Jackass? ![]()

ΜΗ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ! ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ! είσαι και πιο νέος υποτείθεται!

μαντολίνο - χρυσόστομος κωστόπουλος Α.Κ.Α. ???