ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

dimitra216 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
dimitra21Νέο Μέλος
16/06/2008, 17:09:21
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ forum.ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ!ΑΧΟΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ.
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ(ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ)ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ?

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Aggelos91Μέλος
16/06/2008, 18:32:41
Μα καλά δεν ξέρεις ότι μόνο ο Θεός γνωρίζει το μέλλον? Όλα τα άλλα που μπορεί να μάθεις εσύ από την χαρτομαντεία είναι με την βοήθεια δαιμονων και του διαβόλου. Γνωστή μου ασχολούνταν με τέτοια δαιμονίστηκε και μάλιστα δαιμονίστηκε από ισχυρό δαίμονα. Ευτυχώς ο κληρικός που τέλεσε τον εξορκισμό ήταν άξιος και με την βοήθεια του Θεού όλα έγιναν καλά και τώρα αυτή η κοπέλα ζει μια πολύ όμορφη εν Χριστώ ζωή.

Μήπως ότι θαρρούμε βασίλεμα γλυκοχάραμα αυγής είναι πέρα Κι αντι να'ρθει μια νύχτα αξημέρωτη ξημερώνει μια αβράδυαστη μέρα!
Μήπως είν' ηαλήθεια στο θάνατο κιη ζωή μήπως κρύβει την πλάνη
ότιλέμε πωςζει μήπως πέθανε κιείναι αθάνατο ότι έχει πεθάνει

16/06/2008, 19:58:01
Μια ερώτηση

quote:
Aggelos91
Μα καλά δεν ξέρεις ότι μόνο ο Θεός γνωρίζει το μέλλον? Όλα τα άλλα που μπορεί να μάθεις εσύ από την χαρτομαντεία είναι με την βοήθεια δαιμονων και του διαβόλου

Αφού μόνο ο θεός γνωρίζει το μέλλον, τότε πώς οι δαίμονες και ο διάβολος το γνωρίζουν επίσης; Μήπως ο διάβολος είναι τελικά ο συνέταιρος του θεού;

Αγαπητέ Aggelos91, με την ίδια βεβαιότητα που λες "όλα τα άλλα που μπορείς να μάθεις είναι με τη βοήθεια του διαβόλου και των δαιμόνων", με την ίδια βεβαιότητα σου λέω "ο διάβολος και οι δαίμονες είναι μόνον μέσα στο μυαλό σου".

macedon

16/06/2008, 23:40:57
dimitra21 καλώς ήρθες .

Ίσως σε βοηθούσε να διαβάσεις αυτά τα λινκ και να θέσεις μέσα από εκεί τα ερωτήματα σου .
Ευχαριστώ.

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ

DESTE ΚΑΙ ΤΑΡΩ

dimitra21Νέο Μέλος
18/06/2008, 01:42:24
elo ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ(ΕΡΩΤΙΚΗ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ)ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ''ΚΑΘΑΡΙΖΩ'' ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΟΜΩΝ!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

18/06/2008, 08:42:48
Αγαπητή dimitra21, καλώς ήλθες κοντά μας.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια.

Όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο elo στο μήνυμα του, υπάρχουν κάποιες παλιότερες συζητήσεις σχετικές με την χαρτομαντεία και κάποιες τράπουλες, τις οποίες μάλιστα αναφέρεις ότι έχεις διαβάσεις.

Θα ήταν προτιμότερο να θέσεις εκεί τα όποια ερωτήματα και τις απορίες σου ώστε να μην έχουμε διπλά θέματα που εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό και να έχουμε ένα θέμα με συγκεντρωμένες όλες τις απόψεις/πληροφορίες/απορίες.

Η συζήτηση αυτή λοιπόν απενεργοποιείται εφόσον μπορεί να συνεχιστεί στα προτεινόμενα θέματα.

In anticipation of my resurrection...