- Eπιλογη Μονοζυγου Πορτας - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
φαινεται οτι η αμαλια θεωρει το θεμα εντελως σχετικο με το εσοτερικα και το αφηνει ξεκλειδωτο.εκτος και αν εχει αλλες σοβαροτερες δουλειες να κανει...........
Το ενδεχόμενο να είναι σε διακοπές και να ασχοληθεί κάποια στιγμή όταν γυρίσει σου λέει κάτι....? ![]()

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Χμ... κάποτε είχα αυτή την απορία κι εγώ.. (πέρυσι νομίζω ήταν) και έφαγα "πόρτα"...
τέσπα... ας μην ξεχνάμε ότι είναι και Δεκαπενταύγουστος ε? ![]()
![]()
Galadriel

in God we trust
παραγωγης μονοζυγων πορτας συνεχιζουν το εργο τους
ενα εχω να πω δεν θα περασει αυτη η προσπαθια
οσο για το αν εχει σχεση με το εσωτερικα ειναι απλο
σε εσωτερικο χορο μπαινει
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
στην παράθεση πάντως που έκανες, υπάρχει κάποιο λάθος πάντως γιατί δεν είναι από δικό μου ποστ...
αλλά,
μια και το θέτεις έτσι το ζήτημα...
η περίπτωση ότι κάποιος πρέπει να είναι σε "βάρδια" σχεδόν πάντα στο φόρουμ σου πέρασε απ' το μυαλό αγαπητέ?
αν δηλαδή (όπως έχει συμβεί κάποιες φορές) ένας κακοπροαίρετος χρήστης έμπαινε κι έκανε το φόρουμ μαντάρα με μηνύματα και φωτογραφίες αυτά θα έπρεπε να "κρέμονται" μέχρι πότε?
Galadriel

in God we trust
Το ``μονόζυγο πόρτας`` έχει συμβολική σημασία και γιαυτό δεν κλειδώνεται.. είναι απλό...
Για το λόγο αυτό ο δημιουργός του τόπικ το έθεσε .. έτσι..
``επιλογή μονόζυγου πόρτας``..
quote:
η περίπτωση ότι κάποιος πρέπει να είναι σε "βάρδια" σχεδόν πάντα στο φόρουμ σου πέρασε απ' το μυαλό αγαπητέ?
Θές να πείς οτι κανείς δεν επιβλέπει....??
Μπάααα.. το κόλπο είναι...
Είναι κόλπο της Αμαλίας...![]()
Αστους να ξεσαλώσουν .... λέει..
αστους να
αστους να
και θα κάνω ``ντού``
και θα πέσουν ομαδικές διαγραφές...
Το είχε ξανακάνει πέρυσι το καλοκαίρι.. και ξαφνικά μπουκάρει ..και να τα μπισκοτολούκουμα να και τα παστέλια... πάρε κόσμε...
Edited by - allzzaro on 15/08/2005 17:06:03
quote:
Γιατι να κλειδωθεί ρε παιδιά ??Το ``μονόζυγο πόρτας`` έχει συμβολική σημασία και γιαυτό δεν κλειδώνεται.. είναι απλό...
Για το λόγο αυτό ο δημιουργός του τόπικ το έθεσε .. έτσι..
``επιλογή μονόζυγου πόρτας``..
μάλιστα, οτιδήποτε είναι "επιλογή" λοιπόν προφανώς έχει εσωτερικό χαρακτήρα...
μάλιστα ... μάλιστα...
το αυτό φαντάζομαι ισχύει για την "επιλογή" καναλιών στην τηλεόραση
ή
για το τι θα φάμε το μεσημέρι...
περίεργο πράγμα πάντως...
κάποιες άλλες φορές για κάποια άλλα θέματα που ανοίχτηκαν εδώ μέσα όχι μόνο δεν ίσχυε αυτή η περίπτωση αλλά είχαμε "τσουνάμι" συντονιστικών και διαχειριστικών εμφανίσεων, προκειμένου να εξηγηθεί ο ακριβής λόγος ύπαρξης τους και τελικά κλειδώθηκαν...
περίεργο... πολύ περίεργο...
βέβαια, καλέ μου φίλε allzzaro τότε δεν ήταν ούτε καλοκαίρι ούτε δεκαπενταύγουστος...
ή απλά εκείνα τα θέματα έκαναν "τζιζ" ....
τέσπα...
Galadriel

in God we trust
quote:
μάλιστα, οτιδήποτε είναι "επιλογή" λοιπόν προφανώς έχει εσωτερικό χαρακτήρα...μάλιστα ... μάλιστα...
Yes .. yes...![]()
![]()
quote:
κάποιες άλλες φορές για κάποια άλλα θέματα που ανοίχτηκαν εδώ μέσα όχι μόνο δεν ίσχυε αυτή η περίπτωση αλλά είχαμε "τσουνάμι" συντονιστικών και διαχειριστικών εμφανίσεων, προκειμένου να εξηγηθεί ο ακριβής λόγος ύπαρξης τους και τελικά κλειδώθηκαν...
Yes .. yes...![]()
![]()
quote:
βέβαια, καλέ μου φίλε allzzaro τότε δεν ήταν ούτε καλοκαίρι ούτε δεκαπενταύγουστος...
Eγώ θυμάμαι οτι έπεσαν κάτι σφαλιάρες... εγώ πως την γλύτωσα... κάπου είχα μπερδευτεί και εγώ με κάποιον τα είχα βάλει..
εγώ πάλι έχω τα ακριβώς ανάποδα παραδείγματα... ![]()
φαίνεται γίνεται επίτηδες για να μας έχουν μια στο καρφί και μια στο πέταλο ! ![]()
![]()
![]()
Galadriel

in God we trust
quote:
φαίνεται γίνεται επίτηδες για να μας έχουν μια στο καρφί και μια στο πέταλο !
Aφου τα ξέρεις βρε ξωτικούλα πως γίνονται τα πράγματα.
Οταν θέλουν να διαγράψουν κάποιον... απλά του την πέφτουν.. ξέρεις .. οι επιτήδειοι-ες τον κάνουν ``παπόρι`` και αναγκαστικά μετά πέφτει η διαγραφή....
Εγώ προσωπικά δεν ρίχνω το βάρος στη διαχειρίστρια.. το βάρος το ρίχνω σε αυτούς-ές που σκοπίμως ωθούν το ``θύμα`` στη λαιμητόμο.
Ο δήμιος απλά κάνει τη δουλειά του.. αναγκαστικά.
Τώρα μη μου πεί κανείς οτι δεν τον σπρώχνουν σκοπίμως..