- Τι συμβαίνει όταν ο άνθρωπος συναντά την αδελφή ψυχή του; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Έχω παραμελήσει το σχολείο, τους φίλους, τους γνωστούς, την οικογένεια, την δουλειά, τα πάντα. Δεν θέλω να είμαι με κανέναν άλλον παρά με αυτόν. Θέλω να κοιμάμαι και να ξυπνώ και να τον έχω δίπλα μου. Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να μου φύγει, γιατί μαζί με αυτόν θα φύγω και εγώ…
Στο άκουσμα του ονόματός του και μόνο "Λευτέρης" αγαλιάζει η ψυχή μου και λευτερώνεται το μυαλό μου...
Με σεβασμό Eliathor!!!
Οι άνθρωποι βλέπουν μόνο ότι θέλουν, έχουν κλειστά τα μάτια. Όταν θα τα ανοίξουν δε θέλω να βρίσκομαι εν ζωή για να δω τις συνέπειες.
Arthour J. Elorot
Πολύ.
Μακάρι να κρατήσει πάντα.
Και να σε κάνει να λάμπεις.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
ΠΡΟΣΕΧΕ...
Κράτα κάτι κ για σένα. Δεν είναι ωραίο αυτό που λέω και ειδικά σε έναν άνθρωπο που δεν έχει μυαλό για τίποτα αυτή τη στιγμή. Σου εύχομαι να ζείς αυτό το παραμύθι για όλη σου τη ζωή και να κάνεις τα πάντα με οποιαδήποτε κόστος(αναλαμβάνεις εσύ την ευθύνη για τις συνέπειες) για να κρατήσεις τη φλόγα σου αυτή ακόμα πιό δυνατή μέρα με τη μέρα...
Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας αυτήν την κατάθεση ψυχής.
Εύχομαι, αυτά τα αισθήματα που νιώθεις να είναι αληθινά και να κρατήσουν.
Καταλαβαίνω πως αυτά που αισθάνεσαι είναι πολύ έντονα και σε συγκινούν, κάνοντάς σε να ανοίξεις ένα θέμα όπου τα εκθέτεις.
Ωστόσο, πέρα από το γεγονός, πως από μόνη της η έκθεση κάποιων προσωπικών αισθημάτων, δεν ξέρω αν μπορεί να αποτελέσει αφορμή για συζήτηση με περιεχόμενο σαφούς συσχετισμού με τον παρόντα χώρο, θα ήθελα να σε ενημερώσω πως υπάρχει ήδη ένα θέμα, στο οποίο γίνεται συζήτηση για τις αδελφές ψυχές.
Το θέμα αυτό είναι:
Πιστεύω, πως μπορείς να τοποθετήσεις εκεί και τις δικές σου απόψεις και να συνεχίσεις με αφορμή αυτό το θέμα, μία συζήτηση, που αγγίζει ψυχές...![]()
Το θέμα αυτό δε θα δεχθεί άλλες απαντήσεις.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!