ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- αμα θες σωστη δουλεια....καν'τη μονος σου!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- αμα θες σωστη δουλεια....καν'τη μονος σου!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Deghar Adhark31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
25/08/2005, 09:19:54
Αν και δέν είμαι σίγουρη για το τί αναλύουμε ''ακριβώς''παραθέτω μερικές απόψεις.

quote:
Ο τέλειος συνεργάτης είναι αυτός που με ένα βλέμμα και μια εντολή/πρόταση/ιδέα θα σε εμπιστευτεί και θα την εκτελέσει αμέσως, ακόμη κι αν δεν την καταλαβαίνει
...

Αυτό που λές αγαπητή Mandis παραπέμπει σε στρατό. Ομως απο την εμπειρία που έχω ως τώρα σε ζητήματα ιεραρχίας, εχω δεί οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα που προκύπει ανάμεσα σε ισότιμα άτομα είναι η εκλογή αρχηγού.
Τι εννοώ.1) Αν δεν είναι στρατος και αποφασίζουν όλοι, πώς θα επιβληθεί ο αρχηγός και πως θα περάσει η αποψή του χωρίς να αμφισβητηθει?
2)Αν η σχέση των ''συνεταίρων '' είναι συνεργασίας και οχι υφιστάμενου - προϊστάμενου σίγουρα θα έχει κόντρα...
3)Για να πετύχει η ''δουλειά''πρέπει τα ΄΄ατομα να είναι ευστροφα, σ'αυτή την περίπτωση όμως θα έχουν και αντιρρήσεις .
4)Αν διαλέξεις 'ατομα ''χαμηλων τόνων'' μπορεί να είναι υπάκουα αλλά δεν ξέρουμε πως θα ανταπεξέλθουν στα ''δύσκολα''.

quote:
Δηλαδή τι άλλο από αυτό που λέει ξεκάθαρα θα μπορούσε να εννοεί
?

Σε περίπτωσεις συνεργασίας πιστεύω οτι <<επικοινωνία>> σημαίνει <<κοινές προσδοκίες και ωφέλη>>.
Μπορεί να φανεί κυνικό άλλά επικοινωνία σε θεματα ηθικής και φιλίας,
δεν υπάρχει στόν εργασιακό χώρο ή αν υπάρχει είναι εκ του ασφαλούς, όσο δηλαδή δεν θιγόμαστε.

Δεν πιστεύω οτι στη συγκεκριμένη περίπτωση το ζητούμενο είναι να <<επικοινωνήσουμε>>.
Πρέπει να πεισθούν όλοι για το πόσο θα ικανοποιηθεί το ατομικό τους συμφέρον, μόνο ετσι θα είναι συνεργάσιμοι.

quote:
Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ

ΝΑΙ ετσι είναι . Πως καταφέρνεις και σε μία πρόταση περικλέιεις ολο το θέμα....

quote:
σο πιο αφελης ειναι ο αλλος τοσο πιο ευκολα θα κερδισεις την εμπιστοσυνη του.ομως δεν ειναι ολοι αφελης.....υπαρχουν ανθρωποι πανεξυπνοι και παμπονηροι,που θα στην φερουν οταν τους συμφερει.
με δαυτους τι θα καμνεις

Αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι.1) Αν είναι αφελείς μπορεί να ''εμπιστευτούν ''
εσένα και άλλους 10 μαζί. Κινδυνεύεις από το ''κατά λάθος''.
2)Αν το ''παίζουν '' χαζοχαρούμενοι'' και δεν τούς υπολογίσεις, δεν προσέχεις και κατι θα ξεφύγει...
3)Συνεπώς βρές αυτό που λέει << οι καλόι λογαριασμοί κάνουν τούς καλούς φίλους >>.

Υ.Γ Η Γατούλα είναι πολύ χαριτωμένη.

Φιλικά

25/08/2005, 11:01:05
quote:
Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ

χαλαρωστε ρε, δικιο εχει... nst, εννοουσα οτι δεν πρεπει να υπαρξει στιγμη, κατα τη διαρκεια της δουλειας, που ο αλλος να πει "ΜΑ εγω νομιζα οτι εννοουσες...","και γιατι δεν μας το ειπες απ' την αρχη.."

πρεπει δηλαδη, ο αρχηγος να εξηγησει με καθε λεπτομερια το πλανο... και οι συνεργατες [που αναγκαστηκα θα θεωρηθουν κατωτεροι σε "αξιωμα" καθοτι μη-εμπνευστες αλλα ακολουθοι] να εχουν "τ' αυτια τους τα πετσινα" ανοιχτα, και να μην ειναι στην κοσμαρα τους... [το εχω παθει και εξ αιτιας αυτου παραλιγω να μας πιασουν μπατσοι [sic] χωρις μαλιστα να κανουμε και τιποτα!!! δε μιλαω για ληστεια δηλαδη...

ε πασει περιπτωσει, δεν ειναι στρατος μια δουλεια, αποστολη κλπ, αλλα αφου ενας ειναι ο εμπνευστης του σχεδιου, οι αλλοι, αν θελουν να λαβουν μερος, υπακουν αυτον... αν ειναι πονηροι και θελουν να παρουν τα λεφτα και να φυγουν (!) προβλημα του αρχηγου... ας τους ψυχογραφουσε η ας το εκανε μονος του...

αλλωστε, κακα τα ψεματα, σωστα η δουλεια, η τουλαχιστον οπως την εχεις σχεδιασει, θα γινει στανταρ αν την κανεις μονος σου... τωρα αν εισαι μαγκας....

και ντεγκαρ,

quote:
οσο πιο αφελης ειναι ο αλλος τοσο πιο ευκολα θα κερδισεις την εμπιστοσυνη του.

says who? ποιος σου το ειπε;;;
σιγουρα θα κερδισεις την εμπιστοσυνη ενος αφελους ατομου, αλλα αν εισαι σωστος και εξυπνος, θα κερδισεις και την εμπιστοσυνη του πιο "πονυρου" στην πιατσα [sic - er]

... κατα την ταπηνη μου γνωμη...

Edited by - crucifire on 25/08/2005 11:08:14

25/08/2005, 11:52:37
Καλά crucifire όταν θα πάμε στή ''δουλειά'' θα σου τα εξηγήσω αναλυτικότατα, μην διαφύγει τίποτα...
Πλάκα κάνω, άλλά πρόσεξε το ''νόημα '' του τι λέω...
θα καταλάβης που είναι το κλειδί.

Με σατανική διάθεση χι!χι!
Πάντα φιλικά..

25/08/2005, 13:17:20
Υπάρχει περίπτωση, αυτοί που "δεν κάναν τη δουλειά" απλά να πήραν πρέφα τι "καπνό φουμάρει ο αρχηγός" ?

Υπάρχει λοιπόν η περίπτωση, οτι καλά κάναν τα παιδιά και τη στρίψαν α-λα γαλλικά ...

Deghar AdharkΜέλος
25/08/2005, 16:54:06
καλως με βρηκατε παιδες,μολις γυρισα απο μια δουλεια{οχι πλακα κανω}

quote:
says who? ποιος σου το ειπε;;;
σιγουρα θα κερδισεις την εμπιστοσυνη ενος αφελους ατομου, αλλα αν εισαι σωστος και εξυπνος, θα κερδισεις και την εμπιστοσυνη του πιο "πονυρου" στην πιατσα [sic - er]

οταν κανεις παρτιδες με εναν πονηρο crucifire για να κερδισεις την εμπιστοσυνη του πρεπει να
1 να εισαι πολυ μαγκας
2 να ειναι και ο αλλος μαγκας
3 να βοηθησει και λιγο η τυχη η,η παρουσα κατασταση.

quote:
Υπάρχει περίπτωση, αυτοί που "δεν κάναν τη δουλειά" απλά να πήραν πρέφα τι "καπνό φουμάρει ο αρχηγός" ?

Υπάρχει λοιπόν η περίπτωση, οτι καλά κάναν τα παιδιά και τη στρίψαν α-λα γαλλικά ...

και γιατι δεν το εκαναν απο τη αρχη? εκτος και αν του την ειχαν ηδη στημενη{καποιος το ειπε αυτο,δεν θυμαμε ποιος}

και γιατι καλα που το εκαναν? εχασαν το μερτικο.

quote:
Υ.Γ Η Γατούλα είναι πολύ χαριτωμένη.

25/08/2005, 17:46:47
quote:

και γιατι δεν το εκαναν απο τη αρχη? εκτος και αν του την ειχαν ηδη στημενη{καποιος το ειπε αυτο,δεν θυμαμε ποιος}

και γιατι καλα που το εκαναν? εχασαν το μερτικο.

απλο, πολυ απλο... αν εσυ σκοπευεις να μας δωσεις [nst & me], αι να κρατησεις για την παρτη σου το παραδακι, οσο εμεις θα τραγουδαμε "δεν ξανακανω φυλακη....", δε θα το πεις στην αρχη, εκτος αν εισαι στοκος... αλλα αμα εμεις οι τσιφτιδες σε παρουμε πρεφα, εχουμε το δικαιωμα, αν οχι την υποχρεωση, να στριψουμε αμεσως, ακομα και κατα τη διαρκεια της ληστειας.... τοτε, ναι, οντως ψαχνεις για αφελεις τυπους!!

quote:
οταν κανεις παρτιδες με εναν πονηρο crucifire για να κερδισεις την εμπιστοσυνη του πρεπει :

1.να εισαι μαγκας
2.να εισαι περισσοτερο μαγκας
3.να μην εισαι περισσοτερο μαγκας απο τον crucifire
4.να μην το παιζεις περισσοτερο μαγκας απο τον crucifire
5.να μη σε νοιαζει να φας μια σφαιρα στο γονατο αν ο crucifire εχει νευρα!!!!

σορρυ για τη διαλεκτο που σπρεχαρω... ο ντεγκαρ μου το βγαζει!!!

25/08/2005, 22:54:46
Aγαπητέ Deghar... many thanks...

quote:
εμπιστοσυνη...μεγαλη λεξη.
οσο πιο αφελης ειναι ο αλλος τοσο πιο ευκολα θα κερδισεις την εμπιστοσυνη του.ομως δεν ειναι ολοι αφελης.....υπαρχουν ανθρωποι πανεξυπνοι και παμπονηροι,που θα στην φερουν οταν τους συμφερει.
με δαυτους τι θα καμνεις?

χμμμ... πρώτα απ' όλα...

Ο σωστος, ο μάγκας, ο τσίφτης αρχηγός, δεν λέει τους συνεργάτες του στόκους, ακόμη κι αν είναι... ειδικά αν είναι...

Τώρα στην περίπτωση που έχεις να κάνεις με παιδιά της πιάτσας, αλάνια κλπ... εκεί είναι που πρέπει να φανείς εντάξει και σπαθί για να τους έχεις σίγουρα με το μέρος σου... βέβαια καλό είναι να έχεις και μερικές γερές γνωριμίες με τον υπόκοσμο... έτσι για αναπτέρωση του ηθικού, για καβάτζα και για πλάγιο και έμμεσο (διακριτικό) εκφοβισμό...

...και να μην ξεχνάς ότι αν δεν δείξεις πυγμή και κότσια (θα το έλεγα διαφορετικά, αλλά θα μας κόψει η λογοκρισία) τότε δεν πα να 'χεις και τον Θεό μπάρμπα... τα αλάνια θα σε φάνε στη στροφή...

...άρα πριν την εμπιστοσύνη είναι η επιβολή... και δεν μιλάμε για μούσκουλα στα μπαράτσα, αλλά για "μούσκουλα στον εγκέφαλο"... οπότε πριν από την εποβολή και την εμπιστοσύνη, είναι το μυαλό...

ΥΓ: ο σατανικός γκάρφιλντ είναι top of the top... ειδικά στην επίθεση του στη πουτίγκα...

.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως

Deghar AdharkΜέλος
25/08/2005, 23:46:56
γεια σας παιδια.

quote:
απλο, πολυ απλο... αν εσυ σκοπευεις να μας δωσεις [nst & me], αι να κρατησεις για την παρτη σου το παραδακι, οσο εμεις θα τραγουδαμε "δεν ξανακανω φυλακη....", δε θα το πεις στην αρχη, εκτος αν εισαι στοκος... αλλα αμα εμεις οι τσιφτιδες σε παρουμε πρεφα, εχουμε το δικαιωμα, αν οχι την υποχρεωση, να στριψουμε αμεσως, ακομα και κατα τη διαρκεια της ληστειας.... τοτε, ναι, οντως ψαχνεις για αφελεις τυπους!!

το μερτικο crucifire δεν μετραει τοσο πολυ στη τελικη....
αποκλειεται να σας προδωσω με την πρωτη φορα που θα συνεργαστουμε.ουτε με την δευτερη ουτε με την τριτη.
ο κυριοτερος λογος?????
θα χασω μια συνδεση.ακομα και αν παρω το μερτικο μπορει την αλλη μερα να μου φυτρωσετε μια σφαιρα στο κεφαλι και να παρετε τα λεφτα.
οταν σας προδωσω,μετα θα σας σκοτωσω.ειναι κανονας.
η θα ειναι ετσι τα πραγματα που δεν θα μπορειτε να κανετε τιποτα.

quote:
1.να εισαι μαγκας
2.να εισαι περισσοτερο μαγκας
3.να μην εισαι περισσοτερο μαγκας απο τον crucifire
4.να μην το παιζεις περισσοτερο μαγκας απο τον crucifire
5.να μη σε νοιαζει να φας μια σφαιρα στο γονατο αν ο crucifire εχει νευρα!!!!

μην με νευριαζεις γιατι....

quote:
Τώρα στην περίπτωση που έχεις να κάνεις με παιδιά της πιάτσας, αλάνια κλπ... εκεί είναι που πρέπει να φανείς εντάξει και σπαθί για να τους έχεις σίγουρα με το μέρος σου... βέβαια καλό είναι να έχεις και μερικές γερές γνωριμίες με τον υπόκοσμο... έτσι για αναπτέρωση του ηθικού, για καβάτζα και για πλάγιο και έμμεσο (διακριτικό) εκφοβισμό...

...και να μην ξεχνάς ότι αν δεν δείξεις πυγμή και κότσια (θα το έλεγα διαφορετικά, αλλά θα μας κόψει η λογοκρισία) τότε δεν πα να 'χεις και τον Θεό μπάρμπα... τα αλάνια θα σε φάνε στη στροφή...

πρεπει να φανεις ενταξει μερικες φορες ναι...αλλα τα αλανια ειναι ενα αλλο ζητημα.
δεν ειναι και οι καλυτερες γνωριμιες,ειναι κυριως μικρης ηλικια χωρις οικονομικη ανεση χωρις κοινωνικη αποκατασταση με μνονο οπλο τους το θαρρος.
αν παραδειχματιστουμε απο την 17 νοεμβρη θα δουμε μερικα πραματα.
ειναι ολοι τους μεγαλοι,απο 30 και πανω.αυτο κατι σημαινει.σημαινει οτι δεν ειναι πιτσιρικαδες που βγηκαν στο δρομο με μια καραμπινα.
μιλαμε για ατομα με δουλεια,με οικογενεια, σοβαρα και πολιτισμενα
αυτοι ειναι οι original κλεφτες.
εγω θα συμβουλευα οχι πολλα πολλα με τα αλανια.

quote:

...άρα πριν την εμπιστοσύνη είναι η επιβολή... και δεν μιλάμε για μούσκουλα στα μπαράτσα, αλλά για "μούσκουλα στον εγκέφαλο"... οπότε πριν από την εποβολή και την εμπιστοσύνη, είναι το μυαλό...

εδω εχεις δικιο.ετσι ειναι.
το μυαλο τα κανει ολα.οι φουσκωτοι ειναι για τις πρακτικες βρωμικες δουλειες,και αν.
και το θαρρος βεβαια ειναι πολυ σημανατικο.οταν ανακατευεσαι με τετοια θεματα πρεπει να εχεις θαρρος.
αλλα και σωστη κριση,που εχει να κανει με το μυαλο.δηλαδη....να μπορεις κρινεις ποτε χωραει να κανεις τον κοκορα και ποτε οχι

25/08/2005, 23:49:16
quote:

better have brains than brawl!!!

quote:
ΥΓ: ο σατανικός γκάρφιλντ είναι top of the top... ειδικά στην επίθεση του στη πουτίγκα...

μονο που δεν ειναι ο γκαρφιλντ... διαφορετικη μυτη και ριγες... σορρυ αλλα τον διαβαζω καθημερινα οταν ελεγχω τα μειλς μου!

ασχετο...

26/08/2005, 00:05:24
heyyy, not fair... εστειλες απαντηση την ωρα που εγραφα εγω... αδικια...νννναι, τελος παντων, επι του θεματος...

δηλαδη τι θες να αποδειξεις, οτι εγω ειμαι λαμα, κι εσυ αλογο;;; τα λαμα φτυνουν μακρια ξερεις!!!

παντως, να σου πω... δε νομιζω ατομα στην ηλικα της 17Ν να ληστευαν τραπεζα... μπορουν να κανουν πολυ μεγαλυτερα πραγματα.. αλλα ακομα κι αν μιλας γενικα για "δουλεια" οποια ηλικια, οποιο κοινωνικο επιπεδο κι αν εχει το ατομο, αν ειναι να στην κανει, θα στην κανει... γιατι ειναι στο αιμα του... ο μονος που εχει λιγοτερες πιθανοτητες να σε προδοσει ειναι ο εαυτος σου...

Deghar AdharkΜέλος
26/08/2005, 16:36:05
σιγουρα οποιος το εχει στο αιμα του....θα το κανει.
ομως πολλες φορες γινονται και απο ατομα που δεν το εχουν στο αιμα τους,για διαφορετικους λογους.
ενας μπορει να χρειαζεται αμμεσα χρηματα.
η να ειναι ενας τεμπελης και να βαριεται να δουλεψει.
αυτοι ομως κατα κανονα δεν ειναι επαγγελματιες.
οι επαγγελματιες το κανουν αυτο γιατι τους αρεσει.οσα λεφτα και αν εχουν δεν θα σταματησουν.

φιλοι μου,μετα απο ολα αυτα νομιζω οτι θα εβρισκα ανταποκριη αν σας προτεινα μια δουλεια