- αμα θες σωστη δουλεια....καν'τη μονος σου!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
σας εχει τυχει ποτε οι συνεργατες σας να μην ειναι ανταξιοι των προσδοκιων σας? ο περισσοτερος κοσμος ειναι τοσο τουβλος που δεν μπορει να κανει τιποτα!
ο καλυτερος συνεργατης ειναι ενα ρομποτακι.κανει οτι του λες ακριβως οπως του το λες.αυτο ειναι πραμα.
ας υποθεσουμε οτι εγω θελω να κανω μια ληστεια.διαλεγω λοιπον 4 ατομα.την ωρα τις προετοιμασιας τον εναν τον πιανει η ευαισθησια του και τα παραταει.εστω.
φτανουμε λοιπον στο σημειο που θα κανουμε την ληστεια και ειμαστε εξω απο την τραπεζα.
τοτε ο ενας καπου κωλωνει και αποφασιζει να τα παρατησει.τον βλεπει ο φιλος και αποφασιζει να τα παρατησει και αυτος.
μενουμε 2,εγω και ο αλλος.
μπαινουμε στην τραπεζα και την ωρα της ληστειας ακουγεται ενας ηχος απο κινητο.
ενας απο τους αποχωρουντες εστειλε μυνημα στον μοναδικο που ειχε μεινει
"τι εγινε ρε μαγκα πηρατε τα φραγκα?θα φερετε και απο δω τιποτα"
ο ηχος ξυπναει τους φυλακες και μας κλεινουν φυλακη....
και ερωτω...ποσο εξυπνος πρεπει να ειναι ενας για να εχει ανοιχτο το κινητο του......και ερωτω!.....ποσο μα*****ας πρεπει να ειναι ενας για να κανει χιουμορ σαν τον φοβισμενο κοτοπουλο,που πρωτα εφυγε χεσμενος και τωρα μας κανει και χιουμορ....! μα να στηλει μυνημα εκεινη την ωρα????? μα για ποιο λογο....?????!!!!
σας κουρασα ε

Πολλές φορές έχει τύχει σε όλους μας να βρίσκουμε άτομα που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας κι απογοητευόμαστε και με εκίνους και με τον εαυτό μας που τους εμπιστεύτηκε.
Τι γίνεται όμως όταν κι εμείς δεν ανταποκρινόμαστε στις δικές τους προσδοκίες.....?
Δεν είναι σα μία σχέση "δούναι και λαβείν"?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
"ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση"
Εδώ υπάρχουν ολόκληρα HR(=human resources)-departments στις εταιρείες που ασχολούνται μόνο με αυτό το αντικείμενο...
ακριβώς για να ελαχιστοποιήσουν την πιθανότητα να τους συμβούν περιστατικά όπως του φίλου Deghar Adhark

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
τωρα αν ο ηγετης δεν μπορει να βρει τετοια ατομα, πραγματι καλυτερα να κανει τη δουλεια μονος του, κυριως οταν η εκαστοτε αποστολη περιλαμβανει υψιλα επιπεδα ρισκου....
εγω παντα ειμαι σωστος συνεργατης.ακουω την δουλεια,την μελεταω,ρωταω τι θα κερδισω και μετα αποφασιζω.
η θα πω οχι.που σημαινει οτι δεν δεχομαι για χ ψ λογους
η θα πω ΝΑΙ.αν πω ΝΑΙ θα πρεπει να ειμαι απολυτα ετοιμος για την δουλεια.ΠΡΕΠΕΙ να ειμαι απολυτα ετοιμος,οσο σκληρη και απανθρωπη αν ειναι πρεπει να την κανω.ο λογος? ειπα ΝΑΙ.
αν καπου ακτι δεν μου κολλαει{που μου εχει τυχει} λεω ΟΧΙ ευχαριστω πολυ.ετσι πρεπει να γινεται.
πυθαγορα,η υπογραφη σου σκιζει.δεν ηξερα οτι υπαρχουν τετιοες ομαδες.
crucifire,ευελπιστω να καταφερουμε μια νορμαλ κουβεντα...
ο καλος ηγετης ειναι πολυ μεγαλη λεξη.
οι ανθρωποι συχνα ειναι υπερβολικα προθυμοι και παρορμητικοι.
πως μπορω να ξερω με σιγουρια ποιθος ειναι ο καταλληλος οταν το αφεντικο μου εχει δωσει προθεσμια 3 εβδομαδες να του στειλω λεφτα....ποτε θα προλαβω να οργανωσω τα σχεδια και να βρω του καταλληλους? η επιλογη φυσκια δεν θα ειναι τυχαια...αλλα δεν υπαρχει παντα ο απειρος χρονος να ψαξουμε.
οι ανθρωποι συχνα γινονται ερμαια των συναισθηματων τους.βιαζονται να αποφασιζουν και πολυ πολυ συχνα μετανιωνουν.

quote:
ευελπιστω να καταφερουμε μια νορμαλ κουβεντα
Τι εννοείς νορμάλ?
Αν ψάχνεις εδω συνεργάτες για να ληστέψεις τράπεζα την έχεις βάψει...
Χι! Χι!
quote:
οι ανθρωποι συχνα γινονται ερμαια των συναισθηματων τους.βιαζονται να αποφασιζουν και πολυ πολυ συχνα μετανιωνουν
Δυστυχώς, πολύ δυστυχώς, είναι αδιαμφησβήτητο γεγονός.
Ε τι να κάνουμε, αλλάζεις αποφάσεις..
[quote]ΠΡΕΠΕΙ να ειμαι απολυτα ετοιμος,οσο σκληρη και απανθρωπη αν ειναι πρεπει να την κανω.ο λογος? ειπα ΝΑΙ[/quοte].
Για να σοβαρευτούμε, αυτό το πιστεύεις?
Αν στη διαδρομή ανακαλύψεις οτι οι συνθήκες αντικρούονται απο τα πιστεύω σου, και την ηθική σου θα την κάνεις επειδή είπες ΝΑΙ?
Λέμε ΝΑΙ κάτω απο συνθήκες,αν αυτές αλλάξουν, αλλάζει και η απόφαση.
Τι λές?
Ο θυμόσοφος λαός μας έχει μια σοφή παροιμία για την περίπτωση των συνεργατών.
"Τον πισινό σου βάζεις μάγειρα περιττώματα σου μεγειρεύει." (sic)

The love is like a ball. Ul c
.|.
quote:
Αν στη διαδρομή ανακαλύψεις οτι οι συνθήκες αντικρούονται απο τα πιστεύω σου, και την ηθική σου θα την κάνεις επειδή είπες ΝΑΙ?
Τι λές?
αυτο ειπε πριν... δε θα βρεθεις προ απροοπτου, αφου θα σου εχουν εξηγηθει οι λεπτομεριες τις δουλειας...
αληθεια ντεγκαρ γκομπλινο-κεφαλη ειναι αυτο;;;
quote:
Τι λές?
και αυτο συμβαινει συχνα.αλλα.....οταν καποιος αποφασισει να παρει μερος σε μια δουλεια ακουσει πρωτα και τι πρεπει να κανει.
αν η αποστολη λεει "ο nst και ο crucifire θα σκοτωσουν τον φρουρο.μετα θα κρυψουν το πτωμα του και θα περιμενουν στην εισοδο"
τοτε εσυ εισαι υποχρεομενος και κανεις αυτο ακριβως.
αν ομως στην πεσουν και αλλοι δυο φρουροι.....τοτε δεν εχεις καμια υποχρεωση να τους σκοτωσεις.δεν το ελεγε η συμφωνια.
αν ομως παλι η αποστολη λεει μονο "παμε και λυστευουμε την τραπεζα" και εσυ πεις ναι,οτιδηποτε σταθει εμποδιο εισαι υποχρεομενος να το βγαλεις απο την μεση.
ειναι και λιγο θεμα πολιτικης,το ποσο θα αφησεις τον αλλον να σε βαλλει στο τσεπακι του,η θα εχεις εσυ το πανω χερι
get it ? ![]()
![]()

αυτο δεν ξερω ανα ειναι γκομπλινοφατσα αλλα σιγουρα ειναι λιγο spooky....

Οι τράπεζες δεν είναι ο τομέας μου...
Αυτή η ''απείρου κάλλους '' εικόνα που υπογράφεις, αν ήταν πιο μικρή [λίγουλάκι] μήπως θα ήταν ακόμα πιο ωραία? Λεω μήπως...

Την βρήκα στο yahoo στο terror images μήπως και σου αρέσει πιο πολύ απο ....
Αν βάλω ποτέ εικόνα υπογραφή θα πρέπει να μου αρέσει πάρα, πάρα πολύ.
nst, πιασε το φρουρο απο αριστερα, εγω θα φαω τον δεξη!!!
Μετά τι θά τον κάνω?
Α!!οταν λές <<σωστή επικοινωνία>> τι εννοείς?
...την κάνετε ανέμελα από την τράπεζα και τότε σας την πέφτουν "λυτοί και δεμένοι" ως και οι τσολιάδες με τα τσαρούχια...
...η κατάσταση αυτή δεν είναι υπολογισμένη στο αρχικό σχέδιο, αλλά είναι μια ώρα δύσκολη και που χρόνος να κάτσεις να σκεφτείς και να το συζητήσεις... απαιτούνται λύσεις γρήγορα!
Ο τέλειος συνεργάτης είναι αυτός που με ένα βλέμμα και μια εντολή/πρόταση/ιδέα θα σε εμπιστευτεί και θα την εκτελέσει αμέσως, ακόμη κι αν δεν την καταλαβαίνει...
...τελικά είναι θέμα εμπιστοσύνης... αν δεν καταφέρεις να την εμπνεύσεις στους συνεργάτες σου, τότε αυτοί θα αποδειχτούν κατώτεροι των προσδοκιών σου... όχι γιατί είναι, αλλά γιατί εσύ απέτυχες... εκτός βέβαια κι αν από την αρχή ήθελαν να σου "την φέρουν"...
quote:
οταν λές <<σωστή επικοινωνία>> τι εννοείς?
Δηλαδή τι άλλο από αυτό που λέει ξεκάθαρα θα μπορούσε να εννοεί?
.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
λες
quote:
...τελικά είναι θέμα εμπιστοσύνης... αν δεν καταφέρεις να την εμπνεύσεις στους συνεργάτες σου, τότε αυτοί θα αποδειχτούν κατώτεροι των προσδοκιών σου... όχι γιατί είναι, αλλά γιατί εσύ απέτυχες... εκτός βέβαια κι αν από την αρχή ήθελαν να σου "την φέρουν"...
εμπιστοσυνη...μεγαλη λεξη.
οσο πιο αφελης ειναι ο αλλος τοσο πιο ευκολα θα κερδισεις την εμπιστοσυνη του.ομως δεν ειναι ολοι αφελης.....υπαρχουν ανθρωποι πανεξυπνοι και παμπονηροι,που θα στην φερουν οταν τους συμφερει.
με δαυτους τι θα καμνεις?
δεν μπορεις να στηριχτεις αλλα ξερεις οτι ειναι οι μονοι ικανοι για κατι τετοιο.
πως λοιπον να διμιουργηθει αμοιβαια εμπιστοσυνη....?