- Θελω καποιες πληροφοριες (περίεργη οργάνωση) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Τώρα, επειδή δεν δέχομαι ζαβολιές(μου το γύρισες από τους πολιτικούς στον Μακάριο)
Μα ο Μακάριος ήταν πολιτικός και μάλιστα ηγέτης!!! Δεν έκανα καμία ζαβολιά, απλά σου παρέθεσα στοιχεία για να καταλάβεις ότι ένας Χριστιανός Ορθόδοξος Παπάς "πρόδωσε" ένα ολόκληρο κράτος!!! Και δεν μιλάω για τον Μεσαίωνα αλλά για 40 χρόνια πριν. Είναι φρέσκο ακόμα για να ξεχαστεί!!! Διάβαζε τουλάχιστον για να μαθαίνεις!!!
quote:
1)Οι πολιτικοί των πελατειακών σχέσεων καταστρέψανε σε όλους τους τομείς την χώρα μας, μας οδήγησαν στα μνημόνια της υποταγής;
Συμφωνώ απόλυτα! Και όχι μόνο Πολιτικοί αλλά επιχειρηματίες, εφοπλιστές και γιατί όχι και ο ίδιος ο λαός που δεν πλήρωνε φόρους και ήθελαν να μπούν όλοι στο Δημόσιο.
quote:
2)Είναι μασώνοι;
Ξέρεις εσύ ότι είναι Μασόνοι? Έγραψες για την Εκκλησία των Μασόνων (ότι να΄ναι), έγραψε για ρεαλισμό, έγραψες και άλλα τόσο μόνο και μόνο για να τα γράψεις... χωρίς καμία απόδειξη.
Δεν σε προβληματίζει αμάθεια σου? Κάποια στιγμή δεν πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις? Γιατί εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις.
Σου έγραψα και πιο πάνω μίλα με αποδείξεις... Περιμένω να μου αποδείξεις ότι ήταν Μασόνοι.
Edited by - Dr_Denis on 05/08/2013 14:49:12
Δέχεσαι τόσο εύκολα ότι ανεβαίνει στο διαδίκτυο???
Πριν από κάποια Posts σου μίλαγες για προσωπική εμπειρία...
Αλλά ας δεχτώ ότι οι φωτογραφίες είναι πραγματικές (δεν υπάρχει λόγος να τις αμφισβητήσω), αποδεικνύει ότι όλοι αυτοί κατέστρεψαν την Ελλάδα γιατί ήταν Μασόνοι???
Θες να σου ανεβάσω και φωτογραφίες που όλοι τους είναι σε φωτογραφίες ως φοιτητές σε κάποια σχολή (οικονομικά, Νομική, Πολιτικές Επιστήμες, κ.τ.λ.)???
Άρα όλοι οι φοιτητές θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα???
Ομοίως μπορώ να σου ανεβάσω φωτογραφίες με τις οικογένειες τους.
Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι οικογενειάρχες θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα???
Και κάτι άλλο... Παρουσιάζεις τις φωτογραφίες που εμπεριέχουν, Τέκτονες, Ρόταρυ, Ναϊτες, κ.τ.λ. Ξέρεις τι είναι ο κάθε ένας??? Η΄ απλά λόγο της αμάθειας σου, στα μάτια σου φαντάζουν όλοι Μασόνοι???
quote:
Μου κάνεις πλάκα??? Θέλεις να σε πάρω στα σοβαρά???
Δέχεσαι τόσο εύκολα ότι ανεβαίνει στο διαδίκτυο???
Πριν από κάποια Posts σου μίλαγες για προσωπική εμπειρία...Αλλά ας δεχτώ ότι οι φωτογραφίες είναι πραγματικές (δεν υπάρχει λόγος να τις αμφισβητήσω), αποδεικνύει ότι όλοι αυτοί κατέστρεψαν την Ελλάδα γιατί ήταν Μασόνοι???
Θες να σου ανεβάσω και φωτογραφίες που όλοι τους είναι σε φωτογραφίες ως φοιτητές σε κάποια σχολή (οικονομικά, Νομική, Πολιτικές Επιστήμες, κ.τ.λ.)???
Άρα όλοι οι φοιτητές θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα???Ομοίως μπορώ να σου ανεβάσω φωτογραφίες με τις οικογένειες τους.
Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι οικογενειάρχες θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα???Και κάτι άλλο... Παρουσιάζεις τις φωτογραφίες που εμπεριέχουν, Τέκτονες, Ρόταρυ, Ναϊτες, κ.τ.λ. Ξέρεις τι είναι ο κάθε ένας??? Η΄ απλά λόγο της αμάθειας σου, στα μάτια σου φαντάζουν όλοι Μασόνοι???
Τί είδους αποδείξεις ζητάς; Θέλεις επίσημα έγγραφα στα οποία αναγράφεται η συμμετοχή καθενός απ' αυτούς; Και αν είσαι δυσκολόπιστος, που ξέρεις πως δεν είναι πλαστά; Μπορεί να τα έφτιαξα εγώ. Πάντως για τον Μακάριο βλέπω δεν έχεις αμφιβολίες.
Έπειτα μου λες τί σημασία έχει αν είναι πράγματι μασώνοι, λες και η μασωνία είναι ένα χόμπυ(γυμναστική, μουσική). Γνωρίζεις την λέξη συνωμοσία, έτσι δεν είναι;
Και ήρθε η ώρα να δώσεις τις δικές σου αποδείξεις επειδή είσαι τέλειος γνώστης επί του θέματος. θέλω αδιαμφισβήτητα στοιχεία για το τί είναι όλοι αυτοί(τέκτονες, ρόταρυ κτλ) χωριστά και ποια είναι η αγαθή ιδεολογία και ο στόχος τους.
quote:
Και αν είσαι δυσκολόπιστος, που ξέρεις πως δεν είναι πλαστά; Μπορεί να τα έφτιαξα εγώ.
Πολύ πιθανών να τα έφτιαξε οποιοσδήποτε, ακόμα και εσύ.
Αλλά για να διευκολύνω τον διάλογο και να μπορέσει να συνεχίσει θα πρέπει να δεχτώ κάποια στοιχεία. Είναι μια από τις αρχές του διαλόγου...
Εκτός και ως φανατικός Χριστιανός δεν τις γνωρίζεις???
quote:
Πάντως για τον Μακάριο βλέπω δεν έχεις αμφιβολίες.
Μου κάνεις πλάκα (για άλλη μια φορά)???
Σου παραθέτω ΕΠΙΣΗΜΗ ιστορία για τον Μακάριο που μάλλον δεν ασχολήθηκες καν, και μου παραθέτεις ένα blog!!! Ότι να' ναι είσαι!!! Μάλλον έχεις πρόβλημα κρίσης!!! Δεν σε προβληματίζει???
quote:
Γνωρίζεις την λέξη συνωμοσία, έτσι δεν είναι;
Την γνωρίζω και ετυμολογικά και γραμματικά. Αλλά δεν είμαι άρρωστος σαν τους πωρωμένους θρησκευόμενους που νομίζουν ότι άλλοι είναι εναντίων τους!!!
Η άποψη... "εμείς ή άλλοι" , "εμείς έχουμε τον παράδεισο αλλιώς είσαι με τους άλλους και θα πας στην κόλαση"... που υποστηρίζουν οι ίδιοι οι θρησκευόμενοι, είναι από μόνη της συνωμοσιολόγική. Σε αφήνει το μυαλό σου να την αναλύσεις???
quote:
Έπειτα μου λες τί σημασία έχει αν είναι πράγματι μασώνοι, λες και η μασωνία είναι ένα χόμπυ(γυμναστική, μουσική).
Σίγουρα όμως ΕΣΥ δεν ξέρεις τι είναι και γι'αυτό ψάχνεις μέσα στο internet να βρεις απαντήσεις.
Γιατί δεν μπαίνεις και στα επίσημα sites τους να πάρεις μια ιδέα?
Να δεις τι λένε και οι ίδιοι για τον εαυτό τους. Γιατί ψάχνεις μόνο συνομωσίες?
Αααα το ξέχασα, επειδή ως "Χριστιανός Ερευνητής" δεν επιτρέπεται...
quote:
Και ήρθε η ώρα να δώσεις τις δικές σου αποδείξεις επειδή είσαι τέλειος γνώστης επί του θέματος. θέλω αδιαμφισβήτητα στοιχεία για το τί είναι όλοι αυτοί(τέκτονες, ρόταρυ κτλ) χωριστά και ποια είναι η αγαθή ιδεολογία και ο στόχος τους.
Δηλαδή να σου δώσω έτοιμα αυτά που έψαχνα τόσο χρόνια.
ΠΗΓΑ, ΕΙΔΑ, ΣΥΖΗΤΗΣΑ και τέλος δεν φοβήθηκα να ΑΝΑΘΕΩΡΙΣΩ!!!
Άκου να δεις... Υπάρχει λύση στο πρόβλημα σου και ονομάζεται "open your mind". Εάν αρχίσεις να ανοίγεις το μυαλό σου και ξεκολλήσεις, τότε θα μπορέσεις να καταλάβεις.
Μέχρι τότε θα ζεις στον Σκοταδισμό του Μεσαίωνα που δημιούργησαν οι ίδιοι οι Χριστιανοί.
Όταν καταφέρεις να το κάνεις, θα δεις και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ φιλοσοφία του Χριστιανισμού.
Μέχρι τότε κανείς δεν θα σε παίρνει στα σοβαρά...
1ον, γιατί αντιφάσκεις... Διότι μιλάς για "προσωπική εμπειρία" και εμφανίζεις blog!!! Που βρίσκεται η προσωπική σου εμπειρία σε αυτό???
2ον είσαι λασπολόγος/αμαθής. Διότι λές ότι γνωρίζεις και αναφέρεις για "εκκλησίες Μασόνων", παρουσιάζεις Τεκτονικές συγκεντρώσεις, Ρόταρυ, ΝαΊτες, Εβραϊκές συναγωγές και τα αναφέρεις όλα Μασονικά. Και πολλά άλλα...
Απλά δεν μπορείς να στηρίξεις τίποτα από αυτά που λες.
Ποιοί μπορούν πειστούν από ένα blog??? Σκέφτηκες???
Αυτοί που περιμένουν τις απαντήσεις ΕΥΚΟΛΑ χωρίς αναζήτηση, ή αυτοί που βλέπουν παντού συνωμοσίες.
Όσο ανήκεις σε αυτή την κατηγορία ποτέ σου δεν θα δεις την αλήθεια!!!
Όπως και να' χει έχεις φάει κόλλημα. Δεν είμαι παπάς, χαλάρωσε. Εγώ δεν έχω κανένα κόλλημα όπως φαντάζεσαι, αν είδες το θέμα που έχω ανοίξει "ο ρόλος των ιερατείων στην θρησκευτική απογοήτευση".
Έφτιαξες νέο username γιατί δεν άντεχες να βλέπεις αυτά τα πράγματα στο esoterica. Ηρέμησε λιγάκι. Εντάξει, πες την γνώμη σου αλλά γιατί δεν μπορείς να αντέξεις την διαφορετική; Έπειτα δεν βαφτίζουμε την αντίθετη γνώμη ως "αμάθεια". Εκτός και αν είμαστε παντογνώστες.
Επίσης, γνωρίζεις πως η κατηγορία λέγεται "Μύθος και Θρησκεία"; Δεν είναι αναμενόμενο να ακούσεις πράγματα που σε ένα άθεο δεν κάθονται καλά; Υπάρχουν κάτι άλλα φόρουμς για φυσική κτλ. όπου μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις.
Γιατί δεν μου λες πως ξεχωρίζουν όλες αυτές οι σέχτες και ποιος είναι ο σκοπός τους; Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να σου δώσω αποδείξεις, αλλά έπρεπε να σου πω ψάξε μόνος.
Τέλος, γνωρίζεις πως κάθε σύστημα βασίζεται στην συνωμοσία. Ένα σύνολο ανθρώπων με γενικό στόχο έχει έρθη σε συννενόηση. Για τον ρόλο δράσης του ο καθένας δίνει όρκο πως θα είναι πιστός στα καθήκοντά του.
Εσύ δηλαδή πιστεύεις πως το σύστημα στο οποίο ζούμε δεν έχει να κάνει με συνωμοσία; Κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει;
Όμως δεν θέλω να χάσω τον χρόνο μου αποδεικνύοντας πως ένας ένας όλοι οι πολιτικοί μας ανήκουν σε όλες αυτές τις νεοεποχίτικες εβραϊκές οργανώσεις, γιατί το γνωρίζω ήδη. Δεν σπαταλώ χρόνο για τα μούτρα τους.
quote:
Βρε συ Gewkwn, μήπως εσύ είσαι ο Dr Denis;Έφτιαξες νέο username γιατί δεν άντεχες να βλέπεις αυτά τα πράγματα στο esoterica. Ηρέμησε λιγάκι.
Άρχισες πάλι σαν Χριστιανός να συνωμοσιολογείς???
Δεν είμαι ο Gewkwn και ούτε ξέρω τι έχει ποστάρει το παλικάρι.
quote:
Όπως και να' χει έχεις φάει κόλλημα. Δεν είμαι παπάς, χαλάρωσε.
Εγώ δεν έχω κανένα κόλλημα όπως φαντάζεσαι.
Κατηγορείς τους πάντες ως συνωμοσιολόγους (εκτός τους Χριστιανούς) και λες ότι εγώ έχω φάει κόλλημα??? Δεν νιώθεις τι γράφεις??? Έχεις πλάκα...
quote:
Εντάξει, πες την γνώμη σου αλλά γιατί δεν μπορείς να αντέξεις την διαφορετική; Έπειτα δεν βαφτίζουμε την αντίθετη γνώμη ως "αμάθεια". Εκτός και αν είμαστε παντογνώστες.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχεις άποψη.
Θα υπήρχε άποψη εάν υπήρχε απόδειξη και θα ήταν σεβαστή.
Αυτά που γράφεις είναι ότι να'ναι!!! Μου συγκρίνεις τον Παλαιολόγο με τον Μακάριο!!!
Σου παραθέτω ιστορικά στοιχεία για τον Μακάριο και μου παραθέτεις ένα blog!!!
Εμφανίζεις εικόνες από Τέκτονες, Ρόταρυ, Ναϊτες, Εβραϊκές Συναγωγές και τους λες όλους Μασόνους.
Μου γράφεις για την "εκκλησία των Μασόνων"!!!
Θέλεις να πω κι' άλλα??? Δηλαδή ότι να'ναι!!!
Αυτά είναι Αμάθεια και όχι διαφορετική άποψη!!!
Πόσα ακόμα χρειάζονται για να καταλάβεις ότι επικρατεί ένας πανικός στον μυαλό σου???!!!
quote:
Επίσης, γνωρίζεις πως η κατηγορία λέγεται "Μύθος και Θρησκεία"; Δεν είναι αναμενόμενο να ακούσεις πράγματα που σε ένα άθεο δεν κάθονται καλά;
Εδώ είσαι προκλητικός!!! Δεν γίνεται να αντιμετωπίζεις τον Χριστιανισμό ως "θρησκεία" και τα υπόλοιπα ως "Μύθο". Δύο μέτρα δύο σταθμά???
Εάν θέλεις μπορούμε να μιλήσουμε για τον μύθο του Χριστιανισμού, κάτι που δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα...
Και κάτι άλλο... Σου είπε κανείς ότι είμαι Άθεος???
Που το κατάλαβες??? Επειδή δεν ασπάζομαι τις μη-τεκμηριωμένες Χριστιανικές σου απόψεις???
Στην υπέρτατη δύναμη μπορεί να πιστεύω και μπορεί να είμαι και Χριστιανός, αλλά υπάρχει και μια βασική διαφορά μεταξύ μας. Ότι εγώ ξέρω για ποιον λόγο είμαι...
quote:
Υπάρχουν κάτι άλλα φόρουμς για φυσική κτλ. όπου μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις.
Και ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε την ικανότητα να τα διαβάζω και να μπορώ να τα καταλαβαίνω...
Μήπως θέλεις να σου ποστάρω κανένα και να μας πεις τι κατάλαβες???
Να σου τονίσω ότι δεν είναι παραβολές και παραμυθάκια.
Είναι τα papers που όταν κάποιος συγγενής σου, φίλος, γνωστός θα πάθει κάτι (ό μη γένοιτο) με αυτά θα τον σώσουν.
Αλλιώς θα τον στέλναμε στην εκκλησία!!!
quote:
Γιατί δεν μου λες πως ξεχωρίζουν όλες αυτές οι σέχτες και ποιος είναι ο σκοπός τους;
Σε ξανά ρωτάω... Γιατί δεν μπαίνεις στα επίσημα sites τους να διαβάσεις για τον σκοπό τους???
Εάν ήθελα να μάθω κάτι για εσένα θα ρώταγε εσένα και όχι ένα blog.
quote:
Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να σου δώσω αποδείξεις, αλλά έπρεπε να σου πω ψάξε μόνος.
Μα δεν μου έδωσες αποδείξεις για κάτι, άλλα ένα blog!!!
Δηλαδή εάν φτιάξω αυτή την στιγμή ένα ή περισσότερα Blogs που θα κατηγορούν τον Χρίστο Ελ σημαίνει ότι ισχύει???
Θα ήταν προκλητικό να μου πεις "ψάξε μόνος σου"!!! Δεν καταλαβαίνεις τον λόγο???
Θα στον αναλύσω... Εγώ δεν λασπολόγησα τον Χριστιανισμό για να υποστηρίξω τους Ναϊτες.
Εάν το έκανα θα έπρεπε να παραθέσω τεκμηριωμένα στοιχεία για την υποχθόνια λειτουργία του Χριστιανισμού (μπορώ όμως να το κάνω από την ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ).
Εσύ το έκανες και γι' αυτό σου ζήτησα στοιχεία!!!
quote:
Τέλος, γνωρίζεις πως κάθε σύστημα βασίζεται στην συνωμοσία. Ένα σύνολο ανθρώπων με γενικό στόχο έχει έρθη σε συννενόηση.
Δηλαδή το Χριστιανικό Θρησκευτικό σύστημα είναι συνωμοσία για εσένα?
quote:
Για τον ρόλο δράσης του ο καθένας δίνει όρκο πως θα είναι πιστός στα καθήκοντά του.
Έχεις δει από όλες αυτές τις "οργανώσεις/εταιρίες/θρησκείες" ότι δίνουν όρκο σιωπής και υποταγής???
Μπορεί και λέω μπορεί κάποιες να το κάνουν... Πες μου όμως πού για να πάω να τα δω και εγώ!!!
Και μην μου ποστάρεις πάλι κανένα blog γιατί θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι μαζί σου.
quote:
Εσύ δηλαδή πιστεύεις πως το σύστημα στο οποίο ζούμε δεν έχει να κάνει με συνωμοσία; Κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει;
Κάνε μου μια χάρη... Δες αυτά τα videos, είναι μόνο 15 λεπτά όλα μαζίκαι πάνω απ'όλα δεν είναι αντι-Χριστιανικά, δεν χρειαστεί να αυτομαστιγώνεσαι μετά.
http://www.youtube.com/watch?v=VBwBayXu96c
http://www.youtube.com/watch?v=BxDJIbBmOls
http://www.youtube.com/watch?v=iUF6K5ADBXk
Μου έχει εξάψει την περιέργεια η δήλωσή σου, πως όλοι αυτοί δεν είναι μασώνοι. Ποιοι είναι οι μασώνοι δηλαδή; Οι ήρωες της επανάστασης; Ο Πυθαγόρας; Τίποτα φρικιά απόκρυφης γνώσης του σύμπαντος; Οι φαντασμένοι!
Πάντως αυτό που είπες για λασπολόγο, ήταν φοβερό αστείο. Πόση λάσπη να ρίξω στην λάσπη; Ναι φίλε μου, όλοι αυτοί ειναι ΛΑΣΠΗ και την επόμενη φορά που θα με δουν στο δρόμο, θα σκύψουν το κεφάλι γιατί είναι πολύ κατώτεροι και ανάξιοι να με αντικρύσουν.Και τους ξέρω καλά ποιοι είναι, γιατί έχω παρακολουθήσει σεμινάρια τους. Λίγω έλειψε να ξεράσω, αλλά αναγκάστηκα να το κάνω για να μάθω τί διδάσκουν στον κόσμο οι πανεπιστημιακοί και τα άλλα ρομποτάκια της Νέας Τάξης(από οικογένειες βουλευτών).
Μην μου λες πως μιλάω για άτομα που δεν ξέρω. Και μαζί βάζω και τους παπάδες και όλους αυτούς που λες ότι υποστηρίζω. Να πάνε όλοι στο διάολο, σιγά μην πονοκεφαλιάσω γι' αυτά τα καθάρματα.
Εσύ τί πρόβλημα έχεις τώρα; Μήπως είσαι και εσύ μασώνος και κάνεις παρέα με τον Παπανδρέου, τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά;
Λοιπόν μετά από αυτό το βίντεο οφείλω να ομολογήσω ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΕΙΜΑΙ! ΖΗΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΣΩΝΙΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΜΑΣ! ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΜΕ!
Ένας παραπληροφορήμενος
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ!