- Ίων Δραγούμης - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

άλλο ένα για τον Λύκο....
για να προλάβουμε ανεπιτυχείς μεταμορφώσεις ![]()
G.
Αχ μικρέ μου cyber, μη στεναχωριέσαι… είναι νωρίς ακόμη να κλαις για μια γυναίκα… έχεις χρόνο μπροστά σου…
Μην προσπαθείς να την/μας καταλάβεις, είναι μάταιο… απλά άκουσε τι έχει να σου πει ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ και χωρίς να μιλάς… τότε ίσως να βγάλεις κάποιο νόημα…
Δεν είμαστε παλαβές… μόνο διαφορετικές καλέ μου, με τον καιρό θα το καταλάβεις…
…και να ξέρεις πως όταν δείχνουμε το πραγματικό μας πρόσωπο και τον πόνο μας, γινόμαστε περισσότερο άνθρωποι… εκπέμπουμε ένα ελκυστικό φως… όσο πιο πολύ μας «τρίβει» η ζωή τόσο εντονότερα γυαλίζουμε και λαμποκοπάμε μέσα στο απέραντο σκοτάδι…
Ο πόνος μερικές φορές είναι φίλος μας… μας ανοίγει τα μάτια, μας ξυπνάει, μας διδάσκει, μας ωριμάζει…
Καλέ μου Cyber, αφιερωμένο…
Για να δω τι μου 'χει μείνει και τι κράτησες εσύ
Έδωσα ότι κι αν είχα για έναν έρωτα τρελό
Για να πάρω στο φινάλε δάκρυ πίκρα χωρισμό
Τι έκανα για πάρτι μου τι έκανα για μένα | 2x
Είχα ψυχούλα κι έδωσα κι όμως πήγε στα χαμένα | 2x
Σκέφτηκα να ξεφυλλίσω τη ζωή μα τι τα θες
Με παράπονα γεμάτη κι υστερόγραφο οι καρδιές
Έζησα κοντά σου χρόνια το πικρό σου σ' αγαπώ
Κι άκου το παράπονο μου στο τραγούδι μου αυτό
Τι έκανα για πάρτι μου ~ Μαρινέλλα
The She Mantis... and the book of secrets

χμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gh
quote:
άλλο ένα για τον Λύκο....για να προλάβουμε ανεπιτυχείς μεταμορφώσεις
G.
Nαι αγαπητή γιατί πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα ήτο μαλλον δυσάρεστο

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
προς θεού! όχι!
μακρυά από μας το κακό! ![]()
![]()
G.......!

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

δεν θέλω να δώσω απάντηση σύντομη γι αυτό!!![]()
![]()
![]()
gh
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΑΝΤΙΣΣΑ....
ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ???
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΛΟ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΚΟ (ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ Η ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΔΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ) ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΝ ΠΑ ΝΑ .... ΟΛΟΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΡΕ ΓΜΤ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ Ε ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Ε ΚΑΙ Ο ΒΛΑΞ Η ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΚΟΣ Η ΘΑ ΚΑΨΟΥΡΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΟΥΣΕ ΜΕΤΑ (ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΑ).......
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΤΕΣΠΑ ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΑΛΛΟ ΔΝ ΛΕΕΙ ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ..........
Ε ΚΥΡ-ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΟΥ ΕΛΕΙΨΑ ΚΑΘΟΛΟΥ???????
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

σου απαντω εδω(θα εχεις νοιωσει το γιατι),δεχομαι την συγνωμη σου,ισως ημουν και προσωπικα λιγο υπερβολικος.....
ο εγωισμος (σε επιτρεπτα πλαισια),δεν βλαπτει....
η υπερβολη ειναι εκεινη που φερνει ζημια ,πρωτα στον ιδιο τον εαυτο μας και υστερα στις διαπροσωπικες μας σχεσεις....
ειναι πρεπον να δειχνουμε σεβασμο ,γιατι εστω και αν δεν λαβουμε....θα ειμαστε ενταξει με τον εαυτο μας.....
δεξου και την δικη μου συγνωμη σε οτι ημουν υπερβολικος....
την καλησπερα μου...
υ.γ. υπαρχει ο δυσκολος δρομος(να εισαι καλος και να σε ποδοπατουν)...χωρις εισαγωγικα....υπαρχει και ο ευκολος.....
εχω προσωπικα διαλεξει τον δυσκολο....ειμαι δηλ ο καλος-(βαλε οτι θες μεσα στην παρενθεση).......
....πολλα χρονια τωρα......
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Υποδηλώνει σκέψη χωρίς όμως ν'αποκαλύπτει αυτη καθ'αυτη τη σκέψη, παρα μόνο την ενέργεια της σκέψης. Έτσι ο αναγνώστης αναγνωρίζει οτι ο "ήρωας" είναι σκεπτόμενο άτομο και ταυτόχρονα λόγω της μη αποκάλυψης της ιδίας της σκέψης δημιουργείται ενα μυστήριο γυρω απ' το άτομο αυτο. Τι να έχει αραγες στο κεφάλι του;!!!
Τωρα θα μου πειτε γιατι Χμμμ κι όχι σκέτο μμμ. Και γι αυτό υπάρχει εξήγηση: Το "Χ" δίνει χώρο για εκκινηση· να πάρει φόρα βρε αδερφε!
Ασε που σαν γράμμα είναι πιο ηχηρό και τραβάει την προσοχή του αναγνώστη.
Παρόμοιο λεκτικο εφέ είναι το "μουμπλε, μούμπλε.."
Αυτα τα ολίγα
ΥΓ Βρε τι να 'χει αραγες στο κεφάλι του;!...χμμμμ...μμμ...μουμπλε, μουμπλε...

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΚΡΙΝΕΙΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΖΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΣΕ ΤΑ!!!
ΜΕ ΑΓΑΠΗ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ![]()
![]()
![]()
gh
Aλλη φορά θα αφήσω
να ξεσπάσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος
εδώ μέσα
έτσι...
για πλάκα!
μόνο για να έχω τη χαρά
να δω πως θα κριθούν
αυτοί που κρίνουν