- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Γιατί οι περισσότεροι λενε "μην το κανεις, είναι επικίνδυνο" και δεν λενε απλώς "δεν γίνεται τίποτα, δεν αξίζει τον κόπο" ;
Γιατί; Μήπως γιατί εκτός από θηλαστικά είμαστε και σκεπτόμενα όντα;
Αυτή ήταν ολόκληρη η φράση μου αγαπητέ/ή. Εννοούσα ότι γενικά το "μη" μεγαλώνει την περιέργεια κάποιων που τους ενδιαφέρουν αυτά τα θέματα.
Φιλικά! ![]()

- Γιατί οι περισσότεροι λενε "μην το κανεις, είναι επικίνδυνο" και δεν λενε απλώς "δεν γίνεται τίποτα, δεν αξίζει τον κόπο" ; Είναι γνωστό ότι πολλές φορές ο άνθρωπος στο "μη" συμπεριφέρεται ακριβώς αντίθετα, από αντίδραση και περιέργεια... -
Αυτή ήταν ολόκληρη η φράση μου αγαπητέ/ή. Εννοούσα ότι γενικά το "μη" μεγαλώνει την περιέργεια κάποιων που τους ενδιαφέρουν αυτά τα θέματα.
Φιλικά! ![]()
ΟΚ, βλέπω τι εννοείς. Απλά μου φάνηκε ότι θέτεις το πρώτο σκέλος ανεξάρτητα από το δεύτερο. Συγγνώμη για την παρανόηση.
quote:
- Γιατί οι περισσότεροι λενε "μην το κανεις, είναι επικίνδυνο" και δεν λενε απλώς "δεν γίνεται τίποτα, δεν αξίζει τον κόπο" ; Είναι γνωστό ότι πολλές φορές ο άνθρωπος στο "μη" συμπεριφέρεται ακριβώς αντίθετα, από αντίδραση και περιέργεια... -Αυτή ήταν ολόκληρη η φράση μου αγαπητέ/ή. Εννοούσα ότι γενικά το "μη" μεγαλώνει την περιέργεια κάποιων που τους ενδιαφέρουν αυτά τα θέματα.
Φιλικά!
ΟΚ, βλέπω τι εννοείς. Απλά μου φάνηκε ότι θέτεις το πρώτο σκέλος ανεξάρτητα από το δεύτερο. Συγγνώμη για την παρανόηση.
είπε οτι το λεγαν, αλλά μετά μας είπε ότι δεν ήταν το πραγματικο του ονομα) και ότι ακομα και αν το διωξουμε αυτο θα ξανάρθει.. Και όντως οσες φορές προσπαθούσαμε όλο αυτο ερχόταν.. Η ξαδέρφη μου όμως εξακολουθούσε να μην το πιστευει και μια μέρα που βγήκαμε έξω με μια αλλη φίλη πιο μικρή και είπαμε πριν πάμε να το ΄δωσουμε στον φίλο μου να παιξουμε αλλη μια φορα. Καθήσαμε σε ένα πάρκο δίπλα σε μια εκκλησία που είχε ερημια και ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Ο δείκτης κουνιόταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ γρήγορα μεχρι που δεν προλαβαίναμε να διαβαζουμε και του ζητησαμε να πηγαινει πιο σιγα. Μας είπε επίσης οτι ειναι πιο δυνατο κοντα σε εκκλησία.. Επίσης μας είπε ότι ελευθερωθηκε και ότι είναι πολύ αργά για να κάνουμε κάτι γι αυ΄το και επέμενε να μιλάει για ένα όνομα Dragar, κάτι που η ξαδέρφη μου σκεφτόταν χρόνια και να περιμένουμε μέχρι τις 12 για να δούμε τι θα γίνει, μετά το ρωτήσαμε τί θα γίνει, και είπε ο τάφος σας!! Τέλως πάντων χεστήκαμε πάνω μας και η μικρή άρχισε να κλαίει, τρέμαμε απ το φόβο μας και το βάλαμε στα πόδια γιατί η ώρα ήταν 11.50.. Δεν θέλω να το ξαναδώ αυτό το παιχνίδι, και θέλω να μου πείτε πώς να διώξω το πνεύμα που με ακολουθει όπου και να πάω. Δεν ειμαι τρελός και ειμαι σιγουρος οτι καποιοι που ξέρουν θα με καταλάβουν..
quote:
Δεν αφήνετε τα ποτηράκια και τις βλακείες και να κάνετε λίγο σεξ λέω γω.. καλύτερα θα σας βοηθήσει...
Χαχα, καλό. Πρόσεχε όμως τι λες, γιατί μπορεί ο μέσος όρος ηλικίας των ενδιαφερομένων να είναι κάτω των 18 ετών...
Προσθέτω ότι πέρα από την μουσική με ενδιαφέρει η φιλία.
Απευθύνομαι σε άτομα που ενδιαφέρουν τα πνευματικά θέματα και Μαγεία..
Με φαντασία και θέληση για δημιουργία και σχετικό ελεύθερο χρόνο..
Υπάρχει ήδη ένα θέμα, όπου γράφουν οι μουσικόφιλοι των forums.
Όχι ότι όσοι δε γράφουν, δεν είναι και μουσικόφιλοι βέβαια...!![]()
Μπορείς να γράψεις εκεί την πρότασή σου.
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.
Η συνέχεια στο:
HEAVY METAL (και άλλα...)
κάνε κλικ^^^^
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!