- εμφανιση φωτεινης σφαιρας στις 14 - 10 - 2006 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Δεν με νοιάζει, ας με διαγράψουν. Zander, @$%^&**^@#%&^&*^&% ^%%&/**(* *&*&%%$/%$#**%@@^&*%. Μπινελίκια είναι όλα αυτά.
Δυο λεπτά μετά και ακόμα χτυπάει η καρδιά μου.
Μου αρέσει που δυνάμωσα περισσότερο την ένταση για να ακούσω τους κ*λόστοιχους...
Edited by - stemix on 16/12/2005 10:41:05
Οι στίχοι ανάποδα απλά λένε..."..." (άντε δεν θα σας το χαλάσω!)
Μην ξεχνάτε μόνο...ΔΥΝΑΤΑ το volume!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Υ.Γ. Όποιος θέλει, ας μου στείλει με E-mail τα λόγια... Ευχαριστώ.

Φιλικά, η
Η καρεκλα ακομη κειτεται αναποδα στο πατωμα!!!
Ρε τι μας βρηκε πρωινιατικα
ΠΑΝΤΩΣ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ.......
Τ.Ε.Ν.
quote:
ΠΑΝΤΩΣ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ.......
Κι έτσι αποφάσισες, να μην αφήσεις κανέναν άλλο να την πατήσει;
Αχ βρε TONY μαρτυριάρη!
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"
quote:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ(Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ). ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ!
Μάλλον πρέπει να πάει με τις ώρες του.
Το μεσημέρι που το άνοιξα, λειτουργούσε κανονικά. Οπότε, ξαναδοκίμασε μερικές φορές, κάποια στιγμή θα το πετύχεις.
Είναι καταπληκτικό!
Στην ανάποδη ερμηνεία, μοιάζουν τα κάλλαντα σα να τα τραγουδάει ο Παβαρότι. Βάλε και δυνατά τη φωνή, να ακούσεις το τρέμολο και το ακσάντ της φωνής του.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"
http://albinoblacksheep.com/flash/subliminal.php
Τ.Ε.Ν.
Η εξασκηση και η επαναληψη, κανουν καλο!!!
Απορω ομως, γιατι σας ελκυουν τοσο πολυ αυτου του ειδους τα θεματα!
Τ.Ε.Ν.
quote:
ΤΙ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΕΙΤΑ ΜΗΝ. ΕΝΝΟΕΙΣ???Τ.Ε.Ν.
Δες λίγο καλύτερα το site για να σου λυθεί η απορία. Για παράδειγμα τις διαφημισεις που προηγούνται του video.
quote:
astralasia ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΥΤΕ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΤΣΙΡΙΔΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΞΑΦΝΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ. ΕΜΕΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ!! ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ "ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΑ ΔΕΧΕΣΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ""the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"
Δε διαφωνούμε κάπου. Τα υποσ. μυν. δεν τα περνά το video αλλά οι προηγούμενες διαφημίσεις. Δε νομίζω ότι υπάρχει αμφισβήτηση για την ύπαρξη τέτοιων μυνημάτων σε διαφημιστικά spots. (δες coca cola)
Τ.Ε.Ν.