ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- εμφανιση φωτεινης σφαιρας στις 14 - 10 - 2006 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- εμφανιση φωτεινης σφαιρας στις 14 - 10 - 2006 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ts62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
stemixΜέλος
16/12/2005, 10:38:56
Τελικά έπαιξε...
Δεν με νοιάζει, ας με διαγράψουν. Zander, @$%^&**^@#%&^&*^&% ^%%&/**(* *&*&%%$/%$#**%@@^&*%. Μπινελίκια είναι όλα αυτά.
Δυο λεπτά μετά και ακόμα χτυπάει η καρδιά μου.
Μου αρέσει που δυνάμωσα περισσότερο την ένταση για να ακούσω τους κ*λόστοιχους...

Edited by - stemix on 16/12/2005 10:41:05

16/12/2005, 15:13:56
Μα γιατί, βρε παιδιά τρομάξατε; Σιγά πια!

Οι στίχοι ανάποδα απλά λένε..."..." (άντε δεν θα σας το χαλάσω!)

Μην ξεχνάτε μόνο...ΔΥΝΑΤΑ το volume!!!

karmaΜέλος
17/12/2005, 01:02:54
Μα που πάτε και τα βρίσκετε αυτά τα «κουφά» ; Αλλά η παροιμία λέει : «Η περιέργεια... έφαγε τη γάτα» ! Καλά, σείστηκε όλο το σπίτι ! Αυτό που δεν κατάλαβα, είναι τι σχέση έχει η εικόνα με τα λόγια (τα οποία λόγω... της τρομάρας μου δεν τα πολυ - «έπιασα»). Λέτε να είναι κανένα κακόγουστο αστείο ; Η εικόνα με πονήρεψε... Ας μας διαφωτίσει κάποιος σχετικά !

Υ.Γ. Όποιος θέλει, ας μου στείλει με E-mail τα λόγια... Ευχαριστώ.

Φιλικά, η

angiΜέλος
17/12/2005, 08:07:34
θα τ΄ακούσεις πρωι πρωι!!!!!
Παω να βρω κανα λεξοτανιλ
Η καρεκλα ακομη κειτεται αναποδα στο πατωμα!!!
Ρε τι μας βρηκε πρωινιατικα
TONYΜέλος
17/12/2005, 12:51:25
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.. ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΟΧΤΕΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑ ΜΠΙΠ ΚΑΣ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΑΡΣΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΑΡΟΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΟ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ.......

Τ.Ε.Ν.

17/12/2005, 13:33:39
quote:
ΠΑΝΤΩΣ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ.......

Κι έτσι αποφάσισες, να μην αφήσεις κανέναν άλλο να την πατήσει;
Αχ βρε TONY μαρτυριάρη!

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

matthias16Μέλος
18/12/2005, 00:08:41
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ(Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ). ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ!

"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"

18/12/2005, 02:43:25
quote:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ(Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ). ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ!

Μάλλον πρέπει να πάει με τις ώρες του.
Το μεσημέρι που το άνοιξα, λειτουργούσε κανονικά. Οπότε, ξαναδοκίμασε μερικές φορές, κάποια στιγμή θα το πετύχεις.
Είναι καταπληκτικό!
Στην ανάποδη ερμηνεία, μοιάζουν τα κάλλαντα σα να τα τραγουδάει ο Παβαρότι. Βάλε και δυνατά τη φωνή, να ακούσεις το τρέμολο και το ακσάντ της φωνής του.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

matthias16Μέλος
18/12/2005, 11:41:36
ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ "ΠΡΟΣΟΧΗ,ΚΑΡΔΙΑΚΟ" ΗΜΟΥΝ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕ! ΑΝΟΙΞΑ Κ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΑΝ ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΟΥ(ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑ...ΔΟΣ).(???) ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΩΣ

"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"

astralasiaΝέο Μέλος
18/12/2005, 13:33:18
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΑΝΑ 1 ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
http://albinoblacksheep.com/flash/subliminal.php
TONYΜέλος
18/12/2005, 17:12:47
ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!!!ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ... ΕΥΤΥΧΩΣ! ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΕΙΣ???

Τ.Ε.Ν.

angiΜέλος
19/12/2005, 00:55:17
Τωρα.... τα συνηθησαμε...!!!
Η εξασκηση και η επαναληψη, κανουν καλο!!!
Απορω ομως, γιατι σας ελκυουν τοσο πολυ αυτου του ειδους τα θεματα!
astralasiaΝέο Μέλος
19/12/2005, 16:14:09
Λοιπόν angie θα σου πώ τη γνώμη μου (καθαρά προσωπική). Αυτό που έχει πραγματικά σημασία να παρατηρήσουμε, είναι η αντίδραση του οργανισμού μας σε αυτού του είδους το "σόκ". Δεν είναι το περιεχόμενο που έχει αξία (αφού ο σκοπός του είναι μόνο και μόνο ο φόβος, "σόκ" του ακροατή) αλλά τα αποτελέσματα. Όπως είπα εγώ έκανα περίπου 1 ώρα για να συνέλθω αφού ήμουν απροετοίμαστος, με ναυτία - ίλιγγο, αίσθημα φόβου και αηδίας για αυτό που είδα. Γι' αυτό και προειδοποιώ όποιον θέλει να το δεί. Θέλω επίσης να σημειώσω ότι για τρία βράδια είχα επίμονα αποκαλυπτικά όνειρα τρομακτικού περιεχομένου.
astralasiaΝέο Μέλος
19/12/2005, 16:19:10
Όσον δε αφορά τα υποσεινήδειτα μυνήματα στα οποία αναφέτεται το λινκ που παρέθεσα, νομίζω ότι κάθε άλλο παρά αδιάφορα πρέπει να μας είναι...
TONYΜέλος
20/12/2005, 14:33:22
ΤΙ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΕΙΤΑ ΜΗΝ. ΕΝΝΟΕΙΣ???

Τ.Ε.Ν.

matthias16Μέλος
20/12/2005, 16:14:40
astralasia ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΥΤΕ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΤΣΙΡΙΔΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΞΑΦΝΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ. ΕΜΕΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ!! ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ "ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΑ ΔΕΧΕΣΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ"

astralasiaΝέο Μέλος
20/12/2005, 23:48:51
quote:

ΤΙ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΕΙΤΑ ΜΗΝ. ΕΝΝΟΕΙΣ???

Τ.Ε.Ν.

Δες λίγο καλύτερα το site για να σου λυθεί η απορία. Για παράδειγμα τις διαφημισεις που προηγούνται του video.

astralasiaΝέο Μέλος
20/12/2005, 23:52:56
quote:

astralasia ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΥΤΕ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΤΣΙΡΙΔΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΞΑΦΝΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ. ΕΜΕΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ!! ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ "ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΑ ΔΕΧΕΣΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ"

Δε διαφωνούμε κάπου. Τα υποσ. μυν. δεν τα περνά το video αλλά οι προηγούμενες διαφημίσεις. Δε νομίζω ότι υπάρχει αμφισβήτηση για την ύπαρξη τέτοιων μυνημάτων σε διαφημιστικά spots. (δες coca cola)

TONYΜέλος
21/12/2005, 13:56:08
ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝ. ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ COCA COLA ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ. Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ. ΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ SEX ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΗΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΦΑΡΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΗΚΙΑΣ. ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΗΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

Τ.Ε.Ν.

matthias16Μέλος
21/12/2005, 14:32:14
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ TONY. ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΜΕ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ........