- "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
http://www.youtube.com/watch?v=_T3-YX2mQh8&feature=related
"ΤΗΝ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΦΩΝΗΝ "
quote:
spyros76:Περιμενω το νοημα των γυαλιων για να μπορεσω να το σχολιασω εγκυρα χωρις να υποθεσω κατι αλλο απο αυτο που θες να πεις.
Ευχαρίστως
Το νόημα των γυαλιών αγαπητέ spyros76 είναι το να τα βλέπει κανείς όλα και όχι μόνο αυτά που συμφέρουν την δική του άποψη. Συμβολίζουν τη διάκριση, την προσεκτική μελέτη όσων έχουν γραφτεί και την αποφυγή βιαστικών και ανακριβών κρίσεων.
Ως αντικείμενο που θα μπορούσε να το βάλει κανείς "εκεί που ξέρει" - όπως με περισσή ευγένεια και ήθος με παρότρυνε ο fosekfotos (του οποίου ο λογαριασμός και απενεργοποιείται) θα πρότεινα να φορεθούν μπροστά από τα μάτια.

Μου αρεσει ομως η σκεψη σου οτι μπορει καποιοι να επιχειρησουν να¨"εκπληρωσουν" τις προφητειες με δικο τους σκοπο και να παραπλανησουν τον κοσμο.
quote:
Φιλε dnike δεν γινεται τον Κοσμα τον Αιτωλο να τον εβαλε ο Μπους να πει τις προφητειες αυτες.
Μου αρεσει ομως η σκεψη σου οτι μπορει καποιοι να επιχειρησουν να¨"εκπληρωσουν" τις προφητειες με δικο τους σκοπο και να παραπλανησουν τον κοσμο.
Χαιρομαι που καποιος αρχισε να σκεφτεται οτι ισως οι προφητειες να εξυπηρετουν οχι τους σκοπους του Θεου αλλα τους σκοπους καποιων ανθρωπων...
quote:
40palikj
Αντε παλι...
βρε ουστ.....εξω απο εδω...
δεν ειναι θεμα το 'δεχεστε η οχι τις προφητειες;'!!!
Πωπω, καλα μερικοι απο εσας εισασταν σιγουρα σκραπες στην εκθεση...εισαι μονιμως ΕΚΤΟΣ θεματος....
Αντε πάλι...
Σου υπενθυμιζω ξανα οτι αυτο ειναι ενα ελευθερο forum.Επισης οτι οι εκφρασεις σου ειναι λιαν αναγωγες...απευθυνεσαι σε ανθρωπους και οχι σε σκυλια.Την επομενη φορα που εσυ ή καποιος αλλος φερθει ετσι,θα ειδοποιησω τους διαχειριστες.
Οσο για το "ουστ" δεν θα σου κανουμε την χαρη.Και ειμαστε ΕΝΤΟΣ θεματος αφου συζητατε για εκπληρωση προφητειων δικαιουμαστε να εκφρασουμε και να αιτιολογησουμε τις αντιρρησεις μας για την υποτιθεμενη εκπληρωση τους.

The plural of anecdote is not data.
Edited by - medtech on 25/05/2008 17:03:24
Edited by - medtech on 25/05/2008 17:05:14
"ΤΗΝ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΦΩΝΗΝ "
Πως κανουμε quote:
Στο γαλαζιο παραθυρο που ανοιγει οταν παταμε απαντηση στο θεμα παρατηρηστε οτι υπαρχει ενα εικονιδιο που περιεχει ενα ασπρο ορθογωνιο με γραμμες (θυμιζει μικρογραφια γραμμενης σελιδας) και ενα κοκκινο βελακι.Βρισκεται κοντα στο εικονιδιο με το χαμογελαστο κιτρινο ανθρωπακι (που οταν το πατησουμε μας βγαζει ενα μενου με smiles).
1.Παταμε το τετραγωνακι αυτο.
Θα εμφανιστει το εξης (quote) (/quote) με μονη διαφορα οτι τα ( ειναι [.Αναγκαζομαι να αντικαταστησω τα [ με ( στο παραδειγμα μου γιατι αν βαλω [ ο HTML κωδικας θα εμφανισει το (quote) (/quote) σαν γραμμη.
2.Κανουμε copy (αντιγραφη) το κοματι του κειμενου που επιθυμουμε να αναφερουμε και το επικολουμε ΜΕΤΑΞΥ των (quote) (/quote) πχ:
(quote) ΚΕΙΜΕΝΟ(/quote).
Προσοχη να μην λειπει κανενα [ αλλιως ο κωδικας του quote δεν θα δουλεψει.
Γραφουμε την απαντηση μας απο κατω και ΕΞΩ απο το συστημα
(quote) ΚΕΙΜΕΝΟ(/quote).Δηλαδη:
(quote) ΚΕΙΜΕΝΟ(/quote) ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Εαν θελουμε να κανουμε και αλλο quote επαναλαμβανουμε τα βηματα 1 και 2 διαφορετικα παταμε αποστολη.

Edited by - medtech on 25/05/2008 17:28:53
quote:quote:
OmasEpsilon
Την Ελλάδα δεν μπορεί να την αγγίξει κανείς. Είχαν άπειρες ευκαιρίες στο παρελθόν και το μόνο που κατάφεραν είναι μια τρύπα στο νερό.Δεν το νομίζω φίλε μου. Μου φαίνεται ότι την εχουν παρααγγίξει την Ελλάδα. Σ'αυτό το χάλιπου βρισκόμαστε είναι δυνατόν να φταίμε μόνο εμείς;
Όταν λέω "χάλι" βλέπε τις καλοκαιρινές φωτιές, τις απάνθρωπες μεγαλουπόλεις, την ακρίβεια, την ανεργία και χίλια τόσα άσχημα που όλοι μας βλέπουμε. Πολλές φορές ο πόλεμος γίνεται με αθόρυβο τρόπο και χωρίς στρατό.
Οι φωτιές δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτό που είχαν έχουν και θα έχουν στο μυαλό τους οι εχθροί της Ελλάδας. Ο αθόρυβος πόλεμος είναι ο λεγόμενος "silent war" και έχει να κάνει με την εσωτερική διάλυση μιας χώρας αρχής γενομένης από την οικονομία και την πολιτική. Αυτό γίνετε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Είναι το τελευταίο σχέδιο τους το οποίο θα αποτύχει.
Με τις προφητείες είμαι και εγώ επιφυλακτικός διότι είναι δύσκολο να διασταυρώσεις την εγκυρότητα αυτών. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τις δέχομαι αλλά και δεν τις απορίπτω. Αυτό που δέχομε ως πληροφορία είναι η ιστορία του πλανήτη των περασμένων ετών όσο αφορά τα "συμφέροντα" και μέσα από αυτές τις πληροφορίες σε συνδιασμό με τις τρέχουσες εξελίξεις μπορείς να προβλέψεις "που το πάνε". Δυστιχώς το πάνε εκεί που συζητάμε τόσο καιρό εδώ μέσα.
@Macedon
θα διορθώσω το ορθογραφικό λάθος στην υπογραφή μου. Ομολογώ ότι δεν το πρόσεξα καν.
8 Μαίου, Μέρα μεσσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...
ή Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ
Οι δήθεν προφητείες του Παϊσιου ανάγονται στις δήθεν προφητείες του Κοσμά που ανάγονται στις δήθεν προφητείες του Αγαθάγγελου που ανάγονται στις ασυναρτησίες του Λέοντος του ΣΤ΄ και ειδικότερα στο "χρησμό περί αναστάσεως της Κωνσταντινουπόλεως".
ΟΙ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ ΣΤ
"Περί του πτωχού βασιλέως"
Ο Λέων κάνει μια αναφορά σε κάποιον βασιλιά που θα πολεμήσει τους Ισμαηλίτες (που αυθαίρετα οι χριστιανοί ταυτίζουν με τους Τούρκους). Δίνει και μάλιστα σημαντικά στοιχεία για την αναγνώρισή του από τους πιστούς (μην τυχόν τους ξεφύγει, αν και με την περιγραφή αυτή δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν πάνω από δύο σε ολόκληρο τον πλανήτη).
Από την περιγραφή του "πτωχού βασιλέως", φαίνεται πως αυτός μπορεί να περιγραφεί στο σύνολό του με δύο λέξεις: Χάλι μαύρο!. Και όχι μόνο!
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ "ΠΤΩΧΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ"
Σύμφωνα με τις περιγραφές του Λέοντα, ο πτωχός βασιλεύς θα αναγνωρίζεται από τα εξής σημάδια:
Θα έχει κάλο στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού
("ο όνυξ του μεγάλου δακτύλου του δεξιού ποδός τήλωμα έχων")
Θα είναι γκέυ
("το είδος αυτού γυναικείον")
μεσόκοπος
("μέσος την ηλικίαν")
φαλακρός και κοντός
("φαλακρός, μικρόν")
με καμπουρωτή μύτη
("η ρίς αυτού επικεκυφυία")
με γλαρωμένα μάτια
("οι οφθαλμοί μετέωροι")
με το δεξί μάτι αλλοίθωρο
("από του δεξιού οφθαλμού αυτού, ος έστι στρεβλός οφθαλμός")
γεμάτος ελιές στην ωμοπλάτη, στο πόδι, στο αυτί και στο δεξί φρύδι
("ελαίας έχων και μάλλον του ωμοπλάτου, επί τε του μηρού και του ωτός και επί τη δεξιάν οφρύν")
(Λέοντος Σοφού, "Απαντα", Παρίσι 1863, σελ. 1141-1145)
Αυτόν τον ταλαίπωρο γκέυ Κουασιμόδο υποτίθεται θα διαλέξει ο θεός (σύμφωνα με το Λέοντα) για να αναλάβει τον πόλεμο κατά των Ισμαηλιτών και τον εκχριστιανισμό της οικουμένης, αφού θα σφάξει όλους τους μη χριστιανούς. Θα στείλει μάλιστα ο θεός δύο αγγέλους που θα μοιάζουν με λευκοφορεμένους ευνούχους (ίσως για να ταιριάζουν με το βασιλιά) για να του πουν τι θα κάνει:
"Οδηγήσουσι δε αυτόν και δύο άγγελοι εν ομοιώματι ανθρώπου λευκοφόρου ευνούχου· και εις τα ώτα αυτού λαλήσουσι τι μέλλει πράττειν"
Από την περιγραφή που κάνει ο Λέων ο ΣΤ΄, είναι φανερό πως με έναν τέτοιο λεβέντη, οι Τούρκοι θα φύγουν πέρα από την Κόκκινη Μηλιά... από την τρομάρα τους...
(Συνεχίζεται με το "ξανθό γένος")

macedon
quote:
Θα είναι γκέυ
("το είδος αυτού γυναικείον")
Η σωστη αποδωση θα ηταν "θα ειναι γυναικωτος".Το γυναικωτος δεν ταυτιζεται απαραιτητα με τον ορο "ομοφυλοφιλος" αφου υπαρχουν και αρρενοπωτατοι ομοφυλοφιλοι.
Παντως εχεις δικιο με τετοια εμφανιση οι Τουρκοι ειτε θα το βαλουν στα ποδια απο την τρομαρα τους ειτε θα πεθανουν απο τα γελια![]()
![]()
![]()

Συνεχίστηκαν οι προκλησεις και σήμερα.
http://www.army.gr/dimosieuseis/hmerisios/imerisiosfiles/20080525/13.jpg
Δείτε και λίγο το πρόγραμμα..Στεφάνι στον Σφαγέα των λαών...
ΕΛΛΗΝ