- μία πρόταση... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
τί θα λέγατε να ορίζαμε μία ημερομηνία όπου κάθε χρόνο να συναντιόμαστε σε ένα σημείο και όσοι μπορούν ας έρχονται . έτσι θα γνωριστούμε και λίγο καλύτερα μεταξύ μας αυτοί που συμμετέχουν πλέον σαυτήν την οικογενεια και έχουν γίνει μέλη της . τί λέτε?
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
Αν και δεν ανήκω στους διαχειριστές,θα ήθελα να απαντήσω στην πολύ ενδιαφέρουσα πρότασή σου,αλλά:
1) Για να συναντηθούν τα μέλη του Esoterica (ας υποθέσουμε ότι μπορούμε έστω οι μισοί) θα πρέπει να βρούμε ένα χώρο που να μπορεί να στεγάσει 500+ άτομα,εφόσον τα εγγεγραμμένα μέλη είναι περισσότερα από 1143 (μέχρι στιγμής τουλάχιστον)!!! ![]()
2) Καλό θα ήταν να υπάρχει και κάποιο θέμα συζήτησης...(όχι ότι δε θα βρεθεί αλλά καλό θα ήταν η συνάντηση να έχει κάποιο σκοπό,κάποιο θέμα τέλος πάντων...
3) Οι υποχρεώσεις του καθενός διαφέρουν,εγώ είμαι εργαζόμενη,άλλος είναι φοιτητής κλπ.Χώρια που αρκετοί διαμένουν εκτός Αθηνών ή ακόμα και στο εξωτερικό.Είναι κρίμα λοιπόν να μην έχουν την ευκαιρία να βρεθούν ανάμεσά μας!!
Για να μην παρεξηγηθεί η θέση μου,ειλικρινά μου αρέσει η ιδέα σου φίλε μου,αλλά πολύ φοβάμαι ότι η υλοποίησή της θα είναι αρκετά δύσκολη T-Seeker...
Παρ'όλ'αυτά ελπίζω κάποια στιγμή να γνωριστούμε.Προς το παρόν προσωπικά αρκούμαι στην ζεστή,24ωρη ψηφιακή συντροφιά σας!!
Ο Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
T-Seeker η πρότασή σου είναι ενδιαφέρουσα και ομολογώ την σκεφτήκαμε κι εμείς από την πλευρά μας.
Για τους λόγους που αναφέρει και η καλή μας φίλη η Dark Angel και για κάποιους άλλους προς το παρόν διστάζουμε να επιχειρήσουμε κάτι τέτοιο.
Δεν νομίζω βέβαια ότι θα μαζευτούν 500 άτομα αλλά πολύ λιγότερα αλλά και πάλι είναι πολλά για έναν συνηθισμένο χώρο.
Ίσως και να μην χρειαστεί, στην πρώτη συνάντηση, να έχουμε ένα συγκεριμένο θέμα συζήτησης αλλά απλά να γνωριστούμε και να έχουμε και μια πιο ανθρώπινη επαφή και να πούμε και πράγματα που δεν τα λέμε μέσα από το forum, όπως προτάσεις, ιδέες, κριτικές κ.α.
Παρ' όλα αυτά μας ανάβεις "φωτιές" και μας ανοίγεις την όρεξη να το ξανασκεφτούμε και να το επιχειρήσουμε πιο άμεσα.
Δεν ξέρω και πόσοι φίλοι μας το επιθυμούν. Ίσως αυτός ο τρόπος της διαδικτυακής επικοινωνίας για πολλούς να είναι και μια συνειδητή προτίμησή αντί της άμεσης επικοινωνίας.
Όπως κατάλαβες μας βρήκες... καμπόσο προβληματισμένους ![]()

Ο ΦΙΛΟΣ T-SEEKER ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΠΩΣ ΠΡΟΟΡΗ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΧΤΙΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΡΙΘΕΙ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΘΩΘ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ
quote:
Δεν ξέρω και πόσοι φίλοι μας το επιθυμούν. Ίσως αυτός ο τρόπος της διαδικτυακής επικοινωνίας για πολλούς να είναι και μια συνειδητή προτίμησή αντί της άμεσης επικοινωνίας
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
quote:
Δεν ξέρω και πόσοι φίλοι μας το επιθυμούν. Ίσως αυτός ο τρόπος της διαδικτυακής επικοινωνίας για πολλούς να είναι και μια συνειδητή προτίμησή αντί της άμεσης επικοινωνίας
είναι απολύτως κατανοητό αλλά πρέπει να αναλογιστούμε πως η φυσική επαφή θα ήταν και κάτι ακόμα καλύτερο και βλέποντας ένα nickname να μπορείς να πλάθεις το πρόσωπό του στο μυαλό σου .
quote:
Δεν νομίζω βέβαια ότι θα μαζευτούν 500 άτομα αλλά πολύ λιγότερα αλλά και πάλι είναι πολλά για έναν συνηθισμένο χώρο.
σωστό αυτό καθώς αν κάνουμε μία ανασκόπηση στα φορουμς θα δούμε ότι παρότι υπάρχουον τόσο πολλά εγνεγραμμένα μέλη ούκ ολίγα από αυτά μας έχουν ουσιαστικά εγκαταλείψει στις διάφορες συζητήσεις . ίσως τελικά να είναι όντως πρόορο βήμα .
. πάντως πιστεύω πως ίσως στο μέλλον κάτι ανάλογο θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί κάποια φορά .
αυτή η σκέψη μου ήρθε μαζί με τη σκέψη ότι ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε κάποιες φυσικές πλέον εξορμήσεις σε μέρη αναλογως με το ενδιαφέρον το καθενός (ίσως η σύστασή κάποιων γκρουπ ανθρώπων για συγκεκριμένες τέτοιες ενέργεις να βοηθούσε). αλλά είναι πράγματι πολύ πρόορα όλα αυτά και προς το παρόν μη πραγματοποιήσημα . οπότε ο χρόνος και η εξέλιξη των πραγματων θα δείξει...
ευχαριστώ πάτνως για την ανταπόκριση σε αυτή μου τη σκέψη .
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
ΦΙΛΕ ΜΟΥ T-SEEKER ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΙΞΕΙ....... ΓΙΑ ΟΛΑ ...
ΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ....ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ...
ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Η ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
quote:
TON EUXARISTO''ANANASSS''
Ουπς! Ευχαριστώ ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ! Δεν είχα αντιληφθεί ότι η παρουσία μου για κάποιους είναι ευχάριστη... Νά 'σαι καλα!

quote:
EGW EDO MESA GNNORISA THN GLIKIA ''AMALIA''
Γλυκιά μόνοοοοοο;;;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
Edited by - amalia on 13/02/2003 00:09:09
Το παράξενο θα ήταν ΜΕΤΑ απο αυτή τη χειραψία, να ΜΗΝ ξαναμιλησουν ΠΟΤΕ...
Ο Υπερίωνας άλλωστε τα έχει μαζέψει και την έχει κάνει εδώ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, λέγοντας μάλιστα εκεί που πήγε τα "ΚΑΛΥΤΕΡΑ" και για ΜΕΝΑ αλλά και για την ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ...
Από κοντά, όλα είναι διαφορετικά...
Και εγώ θα ήθελα να σε δώ φίλε Εχέμβροτε να δίνεις το χέρι σου στον.... Αντώνιο π.χ και να σας δώ τι θα πείτε.... ή στον Φώτιο....
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Χμμμμμ τι λές φίλε μου;;;;
Πολλούς θα τους έβγαζα απο την δύσκολη θέση του να μου δώσουν το χέρι τους...
Ισως να φοβούντε να ΜΗΝ χάσουν κανα δάχτυλο!!!!
Θα το σκεφτώ καλά.... Για σκέψου το ΚΑΙ εσύ...
θα ακολουθήσω τη "λαϊκή ετυμηγορία"
Κέλσος ο Φιλαλήθης
ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΟΡΦΗ...

'manava seva, madhava seva'
'Ολοι έχουν λοιπόν τη ΜΟΡΦΗ τους καλή μου 'Ατμα, ΟΛΟΙ...
Ας πρόσεχαν τστστστστστστς
Κέλσος ο Φιλαλήθης

'manava seva, madhava seva'
Α=Ω

quote:
Μια τετοια συναντηση θα ηταν υποχρεωτικη?? Θα παρουν και απουσιες ![]()
Ας αποφασισει ο καθενας για το αν θα θελει να βρεθει ... ας δωθει ομως το κινητρο για οσους το επιθυμουν... εγω αυτης της γνωμης ειμαι.
Μερικοι μενουν εκτος Αθηνας...τι σημαινει αυτοι που μενουν Αθηνα δεν μπορουν να γνωριστουν?? Ισα ισα...αν βγει και καποια καλη παρεα απο την ολη υποθεση...ολο και καποια εκδρομουλα εκτος Αθηνας μπορει να γινει ...
Δεν ξερω...απλα αυτη ειναι η σκεψη μου..
And I keep on wondering....
KENOURGIO MELOS ANIXE TOPIC ME TO IDIO AKRIVOS THEMA.
GIAYTO KAI LEW...
quote:
LOIPON? PIA EINAI H GNOMH SAS?????

quote:
Γιατι νοιωθω πως τελικα προ αποφασιζουμε για τους αλλους ??
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Μια τετοια συναντηση θα ηταν υποχρεωτικη?? Θα παρουν και απουσιεςΑς αποφασισει ο καθενας για το αν θα θελει να βρεθει ... ας δωθει ομως το κινητρο για οσους το επιθυμουν... εγω αυτης της γνωμης ειμαι.
Μερικοι μενουν εκτος Αθηνας...τι σημαινει αυτοι που μενουν Αθηνα δεν μπορουν να γνωριστουν?? Ισα ισα...αν βγει και καποια καλη παρεα απο την ολη υποθεση...ολο και καποια εκδρομουλα εκτος Αθηνας μπορει να γινει ...Δεν ξερω...απλα αυτη ειναι η σκεψη μου..
ΣΥΜΦΩΝΩ

ANTONIOS1997
""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""
τι θα λέγατε για μια συνάντηση?
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------