ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Άγιος Λουκάς ο ιατρός , ο επιστήμονας επίσκοπος που αγίασε - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Άγιος Λουκάς ο ιατρός , ο επιστήμονας επίσκοπος που αγίασε - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Eumenis27 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/03/2013, 17:36:36
@Doc και DSM

Εγώ έκανα μια ΓΕΝΙΚΗ υπόδειξη που θα αφορούσε ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ χωρίς καν να έχω συμμετάσχει ή έστω διαβάσει το εν λόγω thread με τον Όμηρο.

Απλά, από τα υπόλοιπα threads του regulus ως θεματοθέτη που είδα τα "πεσίματα" που του έγιναν με το ΚΑΛΗΜΕΡΑ έγραψα ότι έγραψα.

Πάντως για το macedon δεν είδα την ίδια ευθιξία DSM για τις τακτικές που ακολουθεί ΕΔΩ ΚΑΙ 7+ χρόνια...

Ερευνάτε τας Γραφάς

11/03/2013, 17:55:03
quote:
Απλά, από τα υπόλοιπα threads του regulus ως θεματοθέτη που είδα τα "πεσίματα" που του έγιναν με το ΚΑΛΗΜΕΡΑ έγραψα ότι έγραψα.
Εντάξει, εδώ συμφωνούμε (τα λέω καιρό τώρα...)
11/03/2013, 18:21:25
PanosT

Πάντως θα πρέπει να αναγνωρίσεις πως η μοναδική φορά που ασχολήθηκα με τον macedon, ήταν για να του ζητήσω αυτό που του ζήτησα. Δεν έχω μπει σε άλλη διαδικασία ποτέ. Όπως άλλωστε και με εσένα, σε ότι αφορά ζητήματα πίστης, αλλά ακόμα και με τον regulus. Δεν ασχολούμαι με ζητήματα πίστης των άλλων γενικώς. Τελεία, παύλα.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

11/03/2013, 18:27:45
quote:

Το πιο αξιοσημείωτο σ' ένα θαύμα είναι η αφέλεια αυτών που το πιστεύουνε.

macedon

"ΧΑΙΡΕ ΑΣΤΕΡΟΣ ΑΔΥΤΟΥ ΜΗΤΗΡ , ΧΑΙΡΕ ΑΥΓΗ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"
11/03/2013, 18:30:37
@Doc

Ναι Doc το ξέρω και το αναγνωρίζω γι'αυτό και σου έγραψα ότι σου έγραψα.

@DSM

Δεν πιστεύω με το regulus να διαφωνείτε λόγω Πίστης?

Σε θέματα πίστης του άλλου ΟΥΤΕ ΕΓΩ δεν υπεισέρχομαι!

Απλά με την περίπτωση macedon ΔΕΝ είναι θέμα ΠΙΣΤΗΣ αλλά ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ που ακολουθεί 7+ χρόνια εδώ μέσα και είναι ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ υφής μ'αυτήν που φαίνεται να σ'ενοχλεί στον regulus.

Αν κάνω λάθος σου ζητώ συγγνώμη και ας το λήξουμε εδώ το θέμα.

Ερευνάτε τας Γραφάς

11/03/2013, 18:30:40
quote:

Το πιο αξιοσημείωτο σ' ένα θαύμα είναι η αφέλεια αυτών που το πιστεύουνε.

macedon

Αγία και σωτήρια "Αφέλεια"!!! Σου εύχομαι να την αποκτήσεις και εσύ το συντομότερο!!!

"ΧΑΙΡΕ ΑΣΤΕΡΟΣ ΑΔΥΤΟΥ ΜΗΤΗΡ , ΧΑΙΡΕ ΑΥΓΗ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"
11/03/2013, 21:36:23
PanosT

Έχεις p.m.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.