ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τι είναι ο αριθμός 666 - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Τι είναι ο αριθμός 666 - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

pink30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/07/2003, 04:30:00
Καλημέρα και πάλι μετά από πολύ καιρό

Αν κι έχω καιρό να μπώ στο "χωρό" βλέπω ότι ακόμα ασχολούνται κάποιοι με τα ίδια θέματα και τα ίδια "πουλιά"!!!!
Από εμπειρίας παραμερίστε τα "πουλιά" κι ασχολειθείτε με τα υπόλοιπα παιδιά του forum!!

16/07/2003, 04:40:08
(Άλλος ένας λόγος που αγαπώ τη δουλειά μου. Υπάρχει πιο τέλειο πράγμα να δουλεύεις νύχτα και να υπάρχει inernet στα 10Mbps?!)
'
'
Ποιοί είναι τα "πουλιά" αγαπητέ φίλε με το ευωδιαστό ψευδώνυμο?

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

16/07/2003, 04:47:33
Θυμάσαι μια παλιά ελληνική ταινία που έλεγε ο Φαμφάρας "άσπρα κοράκια μαύρα κοράκια"?

16/07/2003, 04:56:37
Ω ναί! Καταπληκτικός ο Κωσταντίνου και μια ταινία που μου αρέσει πολύ.
Τι θέλεις να πείς όμως φίλε Υάκινθε?

~Γρηγόρης~

Edited by - reptilesalonica on 16/07/2003 04:57:03

16/07/2003, 15:25:08
Να ΞΑΝΑΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ το φίλο Υάκινθο...
Πραγματικά πάει ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ που έχω να σε δώ φίλε μου...
Ελπίζω στο να μείνεις μαζί μας...

Φίλε μου Γρηγόρη, ο Υάκινθος ΔΕΝ ΥΠΕΝΟΗΣΕ αυτό που ΙΣΩΣ εσύ να εννόησες!!!!
Ο Υάκινθος αναφέρεται στα δύο μέλη απο τη Κύπρο, τον Λευκό Αετό και τη Λευκή Κουκουβάγια...
Μέλη τα οποία απο μόνα τους διακόψαν τις "διπλωματικές σχέσεις" με τους χώρους συζήτησης...

Φίλε μου Υάκινθε, ΑΝ παρατήρησες καλά (που μάλλον ΔΕ το έπραξες και θα σε μαλώσω!) στο θέμα ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ (όπως χαρακτηριστικά ανέφερες), αλλά ασχολούμαστε με το ΘΕΜΑ του "Αριθμού του Θηρίου, που είναι αριθμός ΑΝΡΘΩΠΟΥ"...
Με το 666...

Περιμένουμε τη συμμετοχή σου φίλε μας...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

17/07/2003, 00:25:57
quote:
Φίλε μου Γρηγόρη, ο Υάκινθος ΔΕΝ ΥΠΕΝΟΗΣΕ αυτό που ΙΣΩΣ εσύ να εννόησες!!!!

Φίλε Κέλσο, δεν εννόησα τίποτα, γι' αυτό ρώτησα ξανά τον Υάκινθο για επεξήγηση...
Εσυ πάντος τι πιστεύεις οτι εννόησα?...δε κινούμαι σε όλα τα θέματα παρά μόνο σε αυτά που με ενδιαφέρουν, αλλά και επειδή δεν έχω γνώμη και γνώσεις για όλα τα θέματα.
Οπότε φίλε Κέλσο, ίσως λαθεμένα υπονοείς οτι εννόησα...(ουφ! μ' όλα αυτά τα νοήματα)

~Γρηγόρης~

MihalisΝέο Μέλος
27/07/2003, 19:52:23
Avete se olous tous filous,

Kavalistika, kai mesa apo tis didaskalies ton "ditikon esoterikon sholon", 666 einai o arithmos tou planiti iliou kathos kai tou kentrikou "sefiroth" (sfairas) "Tifareth" sto dentro tis zois. H sfaira auti ehei na kanei me to mystirio tis staurosis kai tis syndesis metaxy microkosmou kai macrokosmou.

Filika

Mihalis

AsmodeusΝέο Μέλος
11/09/2003, 15:02:18
Καταρχην να χαιρετισω ολα τα παιδια του φορουμ κα8ως ειμαι ειμαι νεος εδω.Η γνωμη μου λοιπον για το θεμα του αντιχριστου ειναι η εξης.
Αντιχριστος οπως και Θεος δε υπαρχει.Ο Ιησους οπως και πολλες αλλες θεοτητες ηταν απλα σοφοι ανθρωποι με νου καθαροτερο απο οπλων σε εκεινη την ταραγμενη εποχη (οχι ομως πιο ταραγμενη απο τη δικη μας).Ο Ιησους διδαξε με μοναδικο τροπο,ειπε οσα ειχαν αναγκη να ακουσουν οι ανθρωποι τοτε,τους αγγιξε σε τετοιο βαθμο ωστε τον θεοποιησαν.Τα θαυματα που αναφερονται στα ευαγγελια(τα περισσοτερα απο τα οποια γραφτηκαν πολλα χρονια μετα την περιοδο που εζησε ο Ιησους)ειναι υπερβολες ανθρωπων που ηθελαν να πιστεψουν οτι ο ανθρωπος που με τα λογια και τις πραξεις του εδωσε νοημα στη ζωη τους ηταν ο Μεσσιας που περιμεναν.
Αν λοιπον αντιχριστος σημαινει αυτος που ειναι εναντιον του Ιησου τοτε ο αντιχριστος δεν ειναι ουτε το barcode, ουτε η υπερκαταναλωση, ουτε καποιος αριθμος (πως θα μπορουσε αλλωστε κατι αυλο και κατα ενα τροπο 'θεικο' να εκπροσωπειται απο μια ανθρωπινη ανακαλυψη οπως οι αριθμοι). Ο αντιχριστος ειμαστε ολοι εμεις που πραττουμε με τροπο εντελως αντιθετο απο αυτα που μας διδαξε ο σοφοσ Ιησους και που στην ουσια τους ειναι οδηγιες σε εναν καλυτερο κοσμο....
Αν λοιπον νοιωθουμε την αναγκη να ψαξουμε για τα μυστηρια του κοσμου και τησ υπαρξης μας καλυτερα να ακολουθησουμε το δρομο της επιστημης.Ειμαι φυσικος και ,πιστεψτε με, εχω παρα πολλα 'παραφυσικα' θεματα να σας προσφερω για οποιον ενδιαφερεται να ασχοληθει με την αναζητηση των αληθινων μυστηριων του κοσμου. Τετοια ειναι η βιοκαταλληλοτητα των φυσικων νομων, οι σταθερες της λεπτης και υπερλεπτης υφης οπως και η σταθερα του Planc οι οποιες αν ηταν ΕΛΑΧΙΣΤΑ διαφορετικες (με διαφορα της ταξης του +-0,01% της τιμης που εχουν) ο κοσμος μας και εμεις δεν θα ειχαν καμια σχεση με αυτο που ξερουμε τωρα.Αυτα για οσους αρεσκονται σε παιχνιδια αριθμων.

Αυτα για τωρα φιλοι..Περιμενω τη γνωμη σας

rerum cognoscere causas (τις αιτιες γνωρισε των πραγματων)

rerum cognoscere causas (twn pragmatwn gnwrise tis aities)

AsmodeusΝέο Μέλος
12/09/2003, 11:23:34
Καποιος φιλος ανεφερε οτι ο C12 εχει 6 πρωτονια 6 νετρονια 6 ηλεκτρονια και οτι αυτο σχετιζεται με το 666...Επισης να παρατηρησω και εγω οτι η σαρανταποδαρουσα εχει 40 ποδια αλλα 40/6=6.66 αρα μπορουμε με ασφαλεια να συμπερανουμε οτι η σαρανταποδαρουσα ειναι το Θηριο της αποκαλυψης και πρεπει ολες τους να εξαλειφθουν απο το προσωπο της γης......Ημαρτον ρε παιδια λιγη σοβαροτητα πλεον!

rerum cognoscere causas (twn pragmatwn gnwrise tis aities)

AdoniosΜέλος
12/09/2003, 12:51:02
40/6 = 6,66666666 ή 6,67

Αρα η σαρανταποδαρούσα την γλίτωσε... Δεν είναι Αντίχριστη

Edited by - Adonios on 12/09/2003 12:54:30