- Θέσε ένα ερώτημα στον από κάτω. - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
somebody help me please.
quote:
Διακοπές - camping ή ξενοδοχείο?
Και τα δύο καλά έιναι, αλλά συνήθως ξενοδοχείο, και μόνο ορισμένες "άγριες" βραδιές. Όπως το βλέπω όμως το ελεύθερο κάμπινκ θα αρχίσει να λύνει κ να δένει τα επόμενα χρόνια.
quote:
xmmmmmmmm, μόλις ανακάλυψα πως έχω ξεχάσει πως γίνεται το quote.
Είναι όπως το έκανες απλά το δεύτερο έπρεπε να είναι [/quote].
quote:
serenite σημαίνει γαλήνη στα Γαλλικά, τώρα πως μου ήρθε τότε το Γαλλικό που ούτε το κατέχω ούτε το συμπαθώ τρέχα γύρευε.
Προέρχεται απο το λατινικό Serena, υπάρχει σχεδόν σε όλες τις λατινογενείς γλώσσες όπως και στα αγγλικά & τα ισπανικά.
Μπορώ να υποθέσω οτι βγαίνει απο την γνωστή μας ελληνική "σειρήνα".
quote:
Θάλασσα με βότσαλο ή με άμμο;
Άμμο 100%, περπατάς πιο άνετα.
Αγαπημένο παιχνίδι ή άλλη δραστηριότητα αν είσαι με παρέα φίλων;
2). Εναλλακτικά, διάθεση για ανέκδοτα και το ανάλογο ξεκάρδισμα.
3). Last but not least, παρέα με κιθάρα και αγαπημένα τραγούδια να τραγουδάμε όλοι μαζί.
Ζέστη χωρίς Κλιματισμό ή Κρύο χωρίς Θέρμανση;

Ουζάκι ή Μπυρίτσα ?
(εξυπακούεται στην παραλία, με'τα των απαραίτητων εδεσμάτων )

Ψάρια ή κρεατικά?

Ό,τι δεν συνέβη ποτέ είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά...
-Μετά το καλοκαίρι, τι;
Τζάκι, καλή παρέα, εναλλακτικά καλό βιβλίο ή μουσική και εξόρμηση στο βουνό όπου και όποτε είναι δυνατό.
Dr Jekyll Mr Hyde
quote:
Είναι όπως το έκανες απλά το δεύτερο έπρεπε να είναι
quote:
Προέρχεται απο το λατινικό Serena, υπάρχει σχεδόν σε όλες τις λατινογενείς γλώσσες όπως και στα αγγλικά & τα ισπανικά.
Μπορώ να υποθέσω οτι βγαίνει απο την γνωστή μας ελληνική "σειρήνα"
Σ ευχαριστώ
Μόνος/η στο σπίτι, η ώρα περνάει με…?
===================
σερενατα
οχι, είναι η δύναμη λαιμαργίας που σου δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι τρέφεις αισθήματα για τα μπαρμπουνάκια, εκτός κι αν το απολαυστικό μασουλημά τους θεωρηθεί έκφραση αγάπης προς αυτά.
====================================
Η δυναμη της ηδονης μου δημιουργει την ψευδαισθηση ότι τρεφω αισθηματα και για την αγαπημενη μου συντροφο η μηπως δεν είναι ετσι τα πραγματα;;;
Για δες το και ανάποδα.Η ύπαρξη συναισθημάτων καλλιεργεί ηδονή ;
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
ομως πως ξεχωριζεις το ενα απο το αλλο μεσα στο μυαλο σου;;;
Φίλε Αμοθεν,
επειδή έχω την αίσθηση ότι πιθανόν και ίσως να ακούστηκα ειρωνική, θα ήθελα να σου πω πως η απαντησή μου, σχετικά με τα μπαρμπουνάκια, ήταν καθαρά χιουμοριστικού τύπου και σε καμία περίπτωση ειρωνικού πάνω στην ερωτησή σου, επειδή πολλές φορές ο γραπτός λόγος, αφού στερείται την προσωπική έκφραση, παρεξηγείτε, ελπίζω να μην το έχεις λάβει έτσι κι αν το έχεις λάβει σου ζητώ συγνώμη γιατί δεν είχα καμία προδιάθεση για κάτι τέτοιο.
quote:
Η δύναμη της ηδονής μου δημιουργεί την ψευδαισθηση ότι τρεφω αισθηματα και για την αγαπημενη μου συντροφο η μηπως δεν είναι ετσι τα πραγματα;;;
αυτό είναι κάτι που μόνο εσύ μπορείς να το γνωρίζεις πραγματικά, ωστόσο αν μου επιτρέπεις να παρατηρήσω κάτι, αναφέρεσαι στην συντροφό σου ως «αγαπημένη μου σύντροφο». Προσωπικά εμένα, αυτός ο τρόπος έκφρασης προς τον ανθρωπό σου δεν μου δείχνει συναίσθημα που προέρχεται μόνο από την δύναμη της ηδονής. Αλλά εγώ μπορώ να λέω και να υποθέτω ότι θέλω, μόνο εσύ μπορείς να ξέρεις πραγματικά. Είναι όμως ψευδαίσθηση το ότι τρέφεις αισθήματα? ή το ότι μπορεί ενδεχόμενος να τρέφεις αισθήματα σου δημιουργεί ένα φόβο που να σε οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πιθανόν να είναι μια ψευδαίσθηση? (ρητορική ερώτηση).
quote:
ομως πως ξεχωριζεις το ενα απο το αλλο μεσα στο μυαλο σου;;;
Ένας άνθρωπος είναι μυαλό, ψυχή, πνεύμα και σάρκα, ένας άλλος άνθρωπος μπορεί να τον ’’αγγίξει’’ σε ένα, σε δύο, σε τρία ή σε όλα από αυτά, αν τον αγγίξει σε όλα αυτά (πράγμα σπάνιο) είναι μάλλον ευτυχισμένος και τυχερός αν μη τι άλλο, αν τον αγγίξει σε τρία είναι ικανοποιημένος, αν τον αγγίξει σε δύο είναι μπερδεμένος (όσο αφορά το συντροφικό πάντα κομμάτι) και αν μόνο σε ένα τότε πιθανόν δεν μιλάμε για αισθήματα αλλά για ένα περιορισμένο συγκεκριμένο αίσθημα που ικανοποιεί μόνο ένα κομμάτι του εαυτού μας και δεν μπορεί κατά την αποψή μου πάντα, να επεκταθεί σε κάτι μεγαλύτερο.
Πιστεύω λοιπόν πως αν ξεχωρίσεις σε πιο και σε πόσα κομμάτια σε αγγίζει και σε καλύπτει η συντροφός σου, θα καταλάβεις από πού προέρχονται τα αισθηματά σου και αν έχεις τον χρόνο που απαιτείται για να γνωρίζεις αυτά τα κομμάτια της και από την καλή και από την ανάποδη τότε πιθανόν να αντιληφθείς και τον βαθμό στον οποίο τα αισθάνεσαι. Νομίζω πως τα αισθήματα μπορεί να είναι μια ψευδαίσθηση μόνο όταν αυτός που έχουμε δίπλα μας δεν είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και εμείς δεν είμαστε ειλικρινής με τον δικό μας εαυτό, εν ολίγοις λέγοντας ψέματα στον εαυτό μας για το ποιοι είμαστε, τι θέλουμε και τι μας εκφράζει πραγματικά, δίνουμε μια λάθος εντύπωση και πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος να αναπτύξει αισθήματα για αυτή την ψευδή εντύπωση που αργά ή γρήγορα καταρρίπτεται. Έτσι τουλάχιστον νομίζω εγώ.
Και για να μην ξεφύγουμε εντελώς από το θέμα και χαλάσουμε τον ειρμό…
Μόνος/η στο σπίτι η ώρα περνάει με …
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
==============
serenata
Φίλε Αμοθεν,
====================
Αν με θεωρεις φιλο σου μετα την βασανο που σε υπεβαλα αυγουστιατικα με 43 βαθμους είναι τιμη για μενα και σ’ευχαριστω.
=======
Serenata
Ετσι τουλαχιστον νομιζω εγω.
======================
Δικη σου η ζωη δικα σου τα «νομισματα»
Προσωπικα θεωρω πως τα πραγματα είναι πολύ πιο απλα για ολους μας, αλλα για λογους αρμονιας με το σχιζοφρενικο περιβαλλον στο οποιο ζουμε επιλεγουμε την πολυπλοκοτητα .
Η ζωη θα συνεχισει αυτή την «ανηφορα» εως την στιγμη που ο ανθρωπος θα κατανοησει την αληθεια της υπαρξης του.
Καρπουζι η πεπονι ;;;
Φαντάσου πως είσαι στην παραλία, βγαίνει απο το νερό μια πανέμορφη γοργόνα και σου υπόσχεται πλούτη και αιώνια ζωή εάν την ακολουθήσεις, με ένα μικρό αντίτιμο, δεν θα δεις πότε τη στεριά, όσα χρόνια και αν περάσουν θα είσαι σε έναν ατελείωτο, μπλε ωκεανό. Τι λες; βουτάς και την ακολουθείς ή αρνείσαι την πρόταση της.
I'm surrounded by idiots!
Σ' αρέσουν οι μπουρμπουλήθρες;
Πιστεύεις πως όλοι οι άγγελοι είναι καλοί;
Άλλωστε έχεις γνωρίσει κανέναν;
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Υπάρχει η δύναμη του φεγγαριού;