ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

scully30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/12/2003, 15:18:01
Πολύ ωραία η ιστορία σου sensationf!

"Τάδε έφη Avallon"
aerikoΝέο Μέλος
05/12/2003, 18:23:02
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥ ΣΑΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ.ΜΕ ΓΥΡΙΖΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ.ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.ΑΥΤΟ ΣΗΝΕΒΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ,ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

paidi-thaymaΝέο Μέλος
05/12/2003, 19:50:36
καλησπέρα αερικό, όλοι έχουμε ακούσει ιστορίες για σκυλιά με κόκκινα μάτια, επίσσης ποιός δεν έχει δεί το έργο "Η προφητεία".Φυσικά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι είναι σύμπτωση και τι είναι κάτι όντως παραφυσικό.Πάντως φαίνεται οτι όλοι έχουμε αναγκη σε μια ανώτερη δύναμη (στην περίπτωση που λες με το σύμβολο του Σταυρού) που μας κάνει να αισθανόμαστε πιο ασφαλείς.

Για να γίνει το θαύμα,τα πάντα ξεκινούν απο την καρδιά.Η φαντασία είναι το παιχνίδισμά της.Μετά είναι η σειρά του μυαλού να αναλάβει το κατασκευαστικό μέρος.

aerikoΝέο Μέλος
05/12/2003, 20:05:39
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΑΥΜΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΡΓΟ,ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤςΝ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!

paidi-thaymaΝέο Μέλος
05/12/2003, 20:19:15
Εγώ δεν αμφισβητώ οτι πραγματικά συνέβη αυτό που είπες,απλά λέω οτι είναι θέμα ερμηνείας.Ίσως το σκυλί αυτό να ήταν ένα οποιοδήποτε σκυλί απλά ο φίλος σου αγριεύτηκε και αναζήτησε γαλήνη σε ένα σύμβολο της Πίστεως όπως ο Σταυρός.

Για να γίνει το θαύμα,τα πάντα ξεκινούν απο την καρδιά.Η φαντασία είναι το παιχνίδισμά της.Μετά είναι η σειρά του μυαλού να αναλάβει το κατασκευαστικό μέρος.

skorpina74Νέο Μέλος
05/12/2003, 21:28:51
Καλησπέρα σε όλους.
Μετά απο ενα δίμηνο περίπου που παρακολουθώ τις συζητήσεις σας αποφάσισα οτι ήρθε η ώρα να συμμετάσχω στην παρέα σας. Εχω 4 ιστορίες να σας πώ κ ελπίζω να μην γίνω κουραστική.

Οταν ήμουν 11χρ περίπου παίζαμε με την μικρότερη αδερφή μου κατα πέντε χρόνια στο δωμάτιο μας , ώσπου ξαφνικά ένιωσα παγωνιά μια άσχημη μυρωδιά και μια παρουσία η οποία ήταν ένας πειρατής με ενα πούρο αναμένο στο χέρι έπειτα φοβόμουν να μείνω μόνη στο δωμάτιο, πέρνοντας τα χρόνια το ξέχασα έως ένα βράδυ μετα απο 15χρ που έτυχε να το αναφέρω στην αδερφή μου η οποία το θυμόταν κ είχε κάνει μια έρευνα κ έμαθε ότι πολύ παλιά είχε πεθάνει ο γιός της ιδιοκτήτριας του οικοπέδου πριν γίνει η οικοδομή ο οποίος ήταν ναυτικός.

Λίγο αργότερα απο αυτό το γεγονός πέθανε ο παππούς μου , μέσα σε ενα μικρό χρονικό διάστημα τον είδα μπροστά μου ενα απογευματάκι ήταν καλοκαίρι έκανε παγωνιά στο δωμάτιο ήταν σχεδόν διαφανής έβλεπα την πόρτα πίσω του κ τα μάτια του δεν είχαν κόρες κατι πολυ παράξενο .

Στα 23 μου πεθαίνει ο θείος μου κ καθώς τον έβλεπα μέσα στο φέρετρο , είδα στον υπνο μου οτι απο την ίδια θέση που κοιτούσα τον θείο μου τώρα κοιτούσα τον ξαδερφο μου σε άσπρο φέρετρο. Σε ενα χρόνο περίπου πέθανε ξαφνικά χωρίς να έχει καποιο πρόβλημα όταν αναρωτήθηκα για τον λογο του θανάτου τον είδα στον ύπνο μου κ μου εξήγησε τον τρόπο κ μου ειπε οτι δεν πόνεσε κ οτι είναι πολυ καλα εκεί που είναι.

Στα 25 μου πεθαίνει ο πεθερός μου ξαφνικά λόγω οτι ζώ στο σπίτι του αισθάνομαι πολλές φορές την παρουσία του δεν μπορώ να εξηγήσω πως λόγω οτι σκοτώθηκε σε ατύχημα τις πρώτες μέρες αναρωτήθηκα πώς έγινε αυτό κ τον έιδα στον ύπνο μου να μου δείχνει με ποιό τρόπο έγινε ( έπεσε απο την ταράτσα του σπιτιού μας ) κ να βρίσκεται κουλουριασμένος στα ποδια μου στην εμβρυακή στάση σκεπάζοντας ένα παιδάκι 5-6χρ ρωτώντας την πεθερά μου είπε οτι είναι ο μικρός αδερφός του που πέθανε απο μια αρρώστια για τον οποίο δεν ήξερα τπτ εγω .
νομίζω οτι έγραψα πολλά κ δεν θέλω να γίνω κουραστική , μπορεί να είναι χαζομάρες αυτά απλά τα είχα μέσα μου κ ήθελα να τα πώ κάπου .
ευχαριστώ για το χρόνο σας.

skorpina74Νέο Μέλος
05/12/2003, 21:29:31
Καλησπέρα σε όλους.
Μετά απο ενα δίμηνο περίπου που παρακολουθώ τις συζητήσεις σας αποφάσισα οτι ήρθε η ώρα να συμμετάσχω στην παρέα σας. Εχω 4 ιστορίες να σας πώ κ ελπίζω να μην γίνω κουραστική.

Οταν ήμουν 11χρ περίπου παίζαμε με την μικρότερη αδερφή μου κατα πέντε χρόνια στο δωμάτιο μας , ώσπου ξαφνικά ένιωσα παγωνιά μια άσχημη μυρωδιά και μια παρουσία η οποία ήταν ένας πειρατής με ενα πούρο αναμένο στο χέρι έπειτα φοβόμουν να μείνω μόνη στο δωμάτιο, πέρνοντας τα χρόνια το ξέχασα έως ένα βράδυ μετα απο 15χρ που έτυχε να το αναφέρω στην αδερφή μου η οποία το θυμόταν κ είχε κάνει μια έρευνα κ έμαθε ότι πολύ παλιά είχε πεθάνει ο γιός της ιδιοκτήτριας του οικοπέδου πριν γίνει η οικοδομή ο οποίος ήταν ναυτικός.

Λίγο αργότερα απο αυτό το γεγονός πέθανε ο παππούς μου , μέσα σε ενα μικρό χρονικό διάστημα τον είδα μπροστά μου ενα απογευματάκι ήταν καλοκαίρι έκανε παγωνιά στο δωμάτιο ήταν σχεδόν διαφανής έβλεπα την πόρτα πίσω του κ τα μάτια του δεν είχαν κόρες κατι πολυ παράξενο .

Στα 23 μου πεθαίνει ο θείος μου κ καθώς τον έβλεπα μέσα στο φέρετρο , είδα στον υπνο μου οτι απο την ίδια θέση που κοιτούσα τον θείο μου τώρα κοιτούσα τον ξαδερφο μου σε άσπρο φέρετρο. Σε ενα χρόνο περίπου πέθανε ξαφνικά χωρίς να έχει καποιο πρόβλημα όταν αναρωτήθηκα για τον λογο του θανάτου τον είδα στον ύπνο μου κ μου εξήγησε τον τρόπο κ μου ειπε οτι δεν πόνεσε κ οτι είναι πολυ καλα εκεί που είναι.

Στα 25 μου πεθαίνει ο πεθερός μου ξαφνικά λόγω οτι ζώ στο σπίτι του αισθάνομαι πολλές φορές την παρουσία του δεν μπορώ να εξηγήσω πως λόγω οτι σκοτώθηκε σε ατύχημα τις πρώτες μέρες αναρωτήθηκα πώς έγινε αυτό κ τον έιδα στον ύπνο μου να μου δείχνει με ποιό τρόπο έγινε ( έπεσε απο την ταράτσα του σπιτιού μας ) κ να βρίσκεται κουλουριασμένος στα ποδια μου στην εμβρυακή στάση σκεπάζοντας ένα παιδάκι 5-6χρ ρωτώντας την πεθερά μου είπε οτι είναι ο μικρός αδερφός του που πέθανε απο μια αρρώστια για τον οποίο δεν ήξερα τπτ εγω .
νομίζω οτι έγραψα πολλά κ δεν θέλω να γίνω κουραστική , μπορεί να είναι χαζομάρες αυτά απλά τα είχα μέσα μου κ ήθελα να τα πώ κάπου .
ευχαριστώ για το χρόνο σας.

paidi-thaymaΝέο Μέλος
05/12/2003, 23:52:16
... I see dead people

aerikoΝέο Μέλος
06/12/2003, 00:33:33
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑLCHIMIST ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΛΙΜΝΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΝΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΔΕΜΕΝΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΑΛΛΑ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ?ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?

kappasΝέο Μέλος
06/12/2003, 00:56:07
μια ιστορια την οποια μου ειχε διηγηθει ενας φιλοσ του πατερα μου.ξεκινησε ενα απογευμα απο την καστορια να παει για την φλωρινα(χειμωνασ τωρα).βραδιασε και οπωσ πηγαινε στο δρομο βλεπει μια κοπελα ασπροντυμενη να του κανει οτοστοπ.σταματαει τι ρωταει τι κανει σ'αυτα τα απομερα μερη και του απανταει βιαζομαι πηγαινε με στο ταδε χωριο το οποιο απειχε 3χλμ απο κει.ξαπλωνει στο πισω καθισμα και τι ρωταει σε ποιο σπιτι μενει να παει να την αφησει.του λεει αυτη και οταν φτανουν παι να ανοιξει την πισω πορτα και ειχε εξαφανιστει.το αυτοκινητο του ειχε σταματησει μπροστα στο σπιτι τησ.χτυπα την πορτα του σπιτιου τησ ανοιγει η μανα τησ και τησ λεει οτι εφερα την κορη σας αλλα εξαφανιστηκε και του απανταει οτι η κορη τησ ειχε σκοτωθει σε τροχαιο σε εκεινο το σημειο που την πηρε.ο φιλοσ του πατερα μου επεσε κατω και εκλεγε γι'αυτο!

Η.Σ