ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ανεξήγητη εμπειρία... έζησε κάποιος από εσάς κάτι παρόμοιο? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ανεξήγητη εμπειρία... έζησε κάποιος από εσάς κάτι παρόμοιο? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

gigenis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
13/09/2006, 15:13:19
Όποιος έχει την μύγα, να την φέρει πίσω αμέσως.

Να 'στε όλοι καλά...

Στράτος

ALOSΜέλος
16/09/2006, 20:54:33
Ποιός μυγιάζεται ?
18/09/2006, 23:41:04

quote:

escape

Οποτε οτι μου λετε για ακτινοβολίες η GSM δεν νομιζω να ισχυουν ετσι...

γιατι το αποκλειεις?

η τεχνολογια του οποιουδηποτε στρατου ειναι τεχνολογια αιχμης (τουλαχιστον αυτο προσπαθει) και απορητη - οι όποιες παρενεργειες της ειναι της διαβαθμισης "παραπλευρες απωλειες"

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

18/09/2006, 23:45:19

quote:

amalia

Χαρακτηριστικά να αναφέρω, πως όταν είχε γίνει ο μεγάλος σεισμός της Αθήνας, τότε που είχε σκοτωθεί πολύς κόσμος από τα κτίρια που έπεσαν, είχαν μεταφερθεί κάποιοι τραυματίες στο νοσοκομείο Αγία Όλγα (στη Νέα Ιωνία Αττικής), οι οποίοι είχαν σοβαρά τράυματα από κομμάτια μπετού και τούβλων που είχαν πέσει επάνω τους. Σε ερώτηση από κάποια συνάδελφό μου, σχετικά με το πως κατάφεραν και έτρεξαν και έφυγαν από το εργοστάσιο που γκρεμιζόταν, απάντησαν κάποιοι ότι ένιωθαν πως απλά έπεφταν αργά από το ταβάνι σοβάδες.

ενδορφινες - εκλυονται οταν κινδυνευουμε εμεις ή αγαπημενα μας προσωπα σε τεραστιες ποσοτητες σε σχεση με την δραστικοτητα τους

εμεις βλεπαμε στο σκοταδι την ωρα που κατεβαιναμε τις σκαλες απο τον τεταρτο οροφο τρεχοντας

www.johnniebegood.gr

18/09/2006, 23:46:39

quote:

ALOS

Ποιός μυγιάζεται ?

www.johnniebegood.gr

gentlemanΜέλος
19/09/2006, 01:28:29
> > ένιωθαν πως απλά έπεφταν αργά από το ταβάνι σοβάδες.

> εμεις βλεπαμε στο σκοταδι την ωρα που κατεβαιναμε τις σκαλες απο τον τεταρτο οροφο τρεχοντας

Υπάρχει και μία ψυχολογική τεχνική για αυτό, "timelines" ή κάπως έτσι λέγεται. Άτομα έχουν εκπαιδευθεί να βλέπουν τη μπάλα του μπειζμπωλ σε αργή κίνηση.

Dare To Dream

stanfromgreeceΜέλος
19/09/2006, 19:08:14
φίλοι μου γειά σας
έτσι όπως αναφέρεστε πάνω στο θέμα με τα timelines,μου ήρθε ξαφνικά στο μυαλό η σκηνή από το MATRIX!!!(ξέρετε ποιά.. αυτή με τις σφαίρες σε αργή κίνηση).
Επειδή πραγματικά δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό, μήπως έχετε να μου παραθέσετε κάποιο site για να διαβάσω περισσότερα?
Ευχαριστώ
Σταμάτης
20/09/2006, 01:39:29
ellovos:
quote:
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΕΛΟ, ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ, ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

Δυστυχώς στην εποχή που ζούμε, αυτό είναι το μόνο εύκολο...
Σκέψου λίγο τα ΜΜΕ. Δεν μας παρουσιάζουν τα πράγματα όπως θέλουν;

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

20/09/2006, 01:41:53
gentleman:
quote:
Υπάρχει και μία ψυχολογική τεχνική για αυτό, "timelines" ή κάπως έτσι λέγεται. Άτομα έχουν εκπαιδευθεί να βλέπουν τη μπάλα του μπειζμπωλ σε αργή κίνηση.

Ενδιαφέρον ακούγεται.
Μπορείς να μας πεις κάποια περισσότερα πράγματα σχετικά μ' αυτό;

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

gentlemanΜέλος
20/09/2006, 04:28:47
Το διάβασα σε ένα βιβλίο περί NLP πριν από 10-12 χρόνια, δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.

Σαν την κλασσική σκηνή από το Matrix που λέει ο stanfromgreece - "bullet time" λέγεται αυτό το εφέ. Ίσως από το NLP να το εμπνεύστηκαν.

Με τη διαφορά βέβαια, ότι στη σκηνή του matrix, μαζί με την αντίληψη επιταχύνεται και το σώμα.

Dare To Dream

Edited by - gentleman on 20/09/2006 04:37:45