- Κρατική λογοκρισία σε ιστοσελιδες της Μ.Βρετανίας - Συγκέντρωση υπογραφών - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
quote:Δηλ. για να καταλάβω, ο καλός Pαελιανός δίνει τα ωραία του λεφτά για να κτιστεί η πρεσβεία των δημιουργών, δηλ. ο καλός Pαελιανός δίνει τα ωραία του λεφτά για να επισπεύσει τη Δευτέρα Παρουσία;
Η δευτέρα παρουσία του Χριστού θα γίνει στο πολύ κοντινό μέλλον.
Οταν ο Ραέλ κτίσει την πρεσβεία των δημιουργών
(πρεσβεία="Ο ναός του Σολομώντα θα ξανακτιστεί ")
Όλοι μαζί αγαπητά μου μέλη!!!!! Aς δώσουμε τον οβολό μας "προς αποπεράτωση της Δευτέρας Παρουσίας"
quote:
(Διάβασε τα 6-7 βιβλία του Ραέλ )
quote:
quote:μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα....
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ VALNTA ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΓΙΑ 5-10 ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ. ΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ grecoRaelian ΝΑ ΠΛΗΡΩΝ ΤΑ ΓΑΜ.....ΚΑ ΤΟΥ ΡΑΕΛ.
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ. ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΕΛ. VIVA RAEL FORTZA RAELIANS ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΧΡΕΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ.
VALNTA AMA ΒΓΑΛΕΤΕ ΔΙΣΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΑΠΟΠΑΙΡΑΤΟΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΡΙΞΩ ΚΟΥΜΠΙ

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ. ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΕΛ. VIVA RAEL FORTZA RAELIANS ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΧΡΕΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ.
VALNTA AMA ΒΓΑΛΕΤΕ ΔΙΣΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΑΠΟΠΑΙΡΑΤΟΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΡΙΞΩ ΚΟΥΜΠΙ
""ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΑΚΡΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΚΟΤΑΔΙ ΖΗΤΩ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟ ΧΑΟΣ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΧΑΘΩ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΨΥΧΗΣ ΦΥΛΑΚΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΦΙΛΙ"
Γιατί καλέ μου κουμπί;
Mήπως έχεις κάθε μέρα την ευκαιρία να γίνεις χορηγός της Δευτέρας Παρουσίας;
Φαντάζεσαι να κατεβαίνουν οι στρατιές των αγγέλων κ να κρατάνε πανό
"Σίσιφος: Mέγας Eυεργέτης της Δευτέρας Παρουσίας";
Έλα, δώσε κάτι, MΠOPEIΣ K ΣY!!!
Mήπως έχεις κάθε μέρα την ευκαιρία να γίνεις χορηγός της Δευτέρας Παρουσίας;
Φαντάζεσαι να κατεβαίνουν οι στρατιές των αγγέλων κ να κρατάνε πανό
"Σίσιφος: Mέγας Eυεργέτης της Δευτέρας Παρουσίας";
Έλα, δώσε κάτι, MΠOPEIΣ K ΣY!!!
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
Ωραίος ο καλλιτέχνης...

Και να σας ενημερώσω ότι, απ' ότι είπε ο Admin στο άλλο θέμα περί Ραέλ ( http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3139&whichpage=4 ), ο φίλος μας ο grecoRaelian μάλλον...την "έκανε" για άλλους τόπους...