- The Raeliens - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
"Αν γίνει πυρηνικός πόλεμος τότε λίγο θα μετράει, πίστεψέ με, ποιος έφτασε στην αλήθεια και ποιος όχι...Προτιμώ πάντως να πεθάνω αναζητώντας την και σε μαύρα μεσάνυχτα, παρά με την ψεύτικη σιγουριά της μασημένης τροφής..."
Αν γίνει, εγώ έχω δώσει τον γεννετικό μου κώδικα ήδη στους
δημιουργούς μας επίσημα...
Ελπίζω να τους αποδείξω ότι είμαι άξιος της αγάπης τους και να
ξαναδημιουργηθώ αν ένας νέος "κατακλυσμός" συμβεί.
grecoRaelian
Για εμενα γενικά οσοι καταφέρνουν να πλουτιζουν πυθοντας μαζικά πρόβατα για κάτι που δεν υπαρχουν αποδηξεις, (πχ θεός), αυτοι ειναι πραγματικά πολυ εξυπνοι.
μεχρη τον επόμενο μύθο που θα βγάλει ο Ραελ και θα γινουν πάλι αναρπαστες οι μετοχές. αντε... ας προετιμάσουμε την ανθρωποτιτα για τον ερχομό... το 2012... τον εξωπροβάτων.
>Για εμενα γενικά οσοι καταφέρνουν να πλουτιζουν πυθοντας μαζικά >πρόβατα για κάτι που δεν υπαρχουν αποδηξεις, (πχ θεός), αυτοι ειναι >πραγματικά πολυ εξυπνοι.
>μεχρη τον επόμενο μύθο που θα βγάλει ο Ραελ και θα γινουν πάλι >αναρπαστες οι μετοχές. αντε... ας προετιμάσουμε την ανθρωποτιτα για >τον ερχομό... το 2012... τον εξωπροβάτων."
-Ο Ραέλ είναι γιος του Γιαχβέ(πατέρα του Ιησού) και μιας καθολικής.
Δεν είναι τόσο έξυπνος,ο Γιαχβέ μίλα μέσω αυτού τηλεπαθητικά.
-Και για εμένα όσοι πλουτίζουν πείθοντας μαζικά πρόβατα είναι "έξυπνοι" και εγωιστές, εκμεταλλευόμενοι την ηλιθιότητα
της μάζας.
Και εγώ είχα δική μου θρησκεία πριν να μάθω την αλήθεια.
και να γίνω Ραελιανός :)
grecoRaelian
quote:
Η τραγική ειρωνεία είναι ότι αυτό είσαι ...
Δεν αρνούμαι ότι είμαι μικρός...Κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι είναι πολύ μεγάλοι και υπεράνω όλων...Και το ανησυχητικό είναι ότι πείθουν κιόλας...
quote:
Ο Ραέλ δεν είναι διάνοια είναι ο γιος του δημιουργού είδους μας
![]()
![]()
...Κι ο δημιουργός ποιος είναι; (Πάλι καλά που δεν υποστηρίζει ότι είναι ο ίδος ο δημιουργός)
quote:
Είσαι κομουνιστής?
Όχι, αλλά κι αν ήμουνα, έχεις κάτι με τους κομμουνιστές;
quote:
εγώ έχω δώσει τον γεννετικό μου κώδικα ήδη στους
δημιουργούς μας επίσημα...
Τελικά ένας είναι ο δημιουργός ή πολλοί;
Και προς τον αγαπητό _ :
quote:
Ο Ραελ ειναι αφάνταστα εξυπνος
Θα συμφωνήσω απόλυτα...Και φαντάζομαι και αφάνταστα πλούσιος πλέον...
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ.
<<ΒΛΑΞ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΙ ΛΟΓΩ ΕΠΤΟΗΣΘΑΙ ΦΙΛΕΙ>>
ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΝΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.
999
Αυτό που με τρομάζει όμως είναι το εξής, το να μπαίνω σε μια καφετέρια με αρχαιοελληνικό όνομα και αυτό που να συναντάω να είναι ένα πλήθος (Ελλήνων) να προσπαθούν να με πείσουν να υποδεχτώ το 2012 τον δημιουργό των ελλήνων Ύψιστο Δια UFO ο οποίος μας δημιούργησε και είμαστε και εμείς κατά μέρος UFO (δηλ εξωγήινοι) (άσχετο* από εκεί μέσα μόνο δυο άτομα ήταν Οκ που γνώρισα και οι δυο εσωτεριστές)
Λοιπόν, ας επανέλθουμε, δεν ξέρω τι σας κάνουν και σαν μετατρέπουν σε μεσίτες της (αληθείας) αλλά καλύτερα θα ήταν αντί για να προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους, να προσπαθείτε να εμπλουτίσετε τον εαυτό σας με στοιχεία εγκυρότητας απάνω σε αυτό που ασχολείστε.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι φημολογουνε πως όλες οι ταινίες με κακούς εξωγήινους βγαίνουν από άλλους κακούς, με σκοπό να μας κάνουν να φοβόμαστε και να τους πολεμήσουμε όταν έρθουν (δηλ αυτά τα δις-εκατομμυριάκια που βγάζουν από τις παραγωγές τους περισσεύουν, ο σκοπός είναι άλλος βλέπετε)
Φίλε durden_alie δεν είναι ακόμα τόσο πλούσιος όσο θα ήθελε, βλέπεις, ο πανικός της κλωνοποίησης δεν του ήταν αρκετός για να σταθεροποιηθεί οικονομικά, τώρα πια επεκτείνει το μαγαζάκι παντού σιγά σιγά, και έχει αρχίσει να δίνει σημαδάκια από τώρα, και όταν έρθει η ώρα του να πει πως έχει τον δημιουργό στον δωμάτιο του παρέα με αόρατη μορφή και του μιλάει τηλεπαθητικά, τότε τα λέμε.
Επίσης θα ήθελα να εκφράσω στον ρελαηλιανο φίλο μας μια απορία, γιατί τα περισσότερα UFO εμφανίζονται στην Αμερική? Μου κάνει εντύπωση, λες να είναι μόνο αυτοί σε αυτό το πνευματικό επίπεδο ώστε να επικοινωνούνε μαζί τους?
Τέλος πάντων, εγώ δεν είμαι πια UFO πήρα Q Card.
Θα μπορούσες να διαβάσεις τι έγραψα και μετά να μου κάνεις ηλίθιες ερωτήσεις...
Δεν υπάρχει λόγος να μιλούμε αν δεν ξέρετε για τι πράγμα μιλώ.
Αν νομίζετε ότι εγώ είμαι βλάκας και δίνω τα λεφτά μου σε έναν έξυπνο
είστε πολύ γελασμένοι.
Σε ρώτησα αν είσαι κομουνιστής γιατί θέλω να μάθω τι πιστεύεις για να σου πω γιατί είναι λάθος...
Τελοσπάντων
(Υ)Γεία σας
grecoRaelian
quote:
είστε πολύ γελασμένοι.
Ολοι οι βλακες νομιζουν οτι ειναι εξυπνοι.
Οι εξυπνοι νομιζουν οτι ειναι βλακες επειδη γνωριζουν οτι ξερουν πολυ λιγα.
Φιλικά.....Κανένας.
Γλυκια η ζωη και ο θανατος μαυριλα!
quote:Φίλε grecoRaelian, αν και δεν είμαι κομμουνιστής, γίνομαι ευχαρίστως προκειμένου να μάθω την απάντηση...έχεις την καλοσύνη;
Σε ρώτησα αν είσαι κομουνιστής γιατί θέλω να μάθω τι πιστεύεις για να σου πω γιατί είναι λάθος...
λες πιο πάνω :
quote:
είστε πολύ γελασμένοι.
Επισκέφθηκα λοιπόν την ιστοσελίδα σας www.rael.org και διαβάζω στην κατηγορία Οργάνωση--Funds :
quote:
For National membership, a guideline of 3% of income after tax is advised per annum with a minimum baseline (see application form). Those who wish to avail themselves of the additional benefit of International membership are asked to contribute a further 7%.
Φαντάζομαι ότι η οργάνωση σας ζητάει και αντίγραφο φορολογικής δήλωσης αφού απαιτεί ποσοστό επί του ετησίου εισοδήματος από τα μέλη της...
<< "Ζούμε την εποχή της αποκάλυψης" >>
Αυτο αγαπητε μου δεν ειναι νεο.
Αλλα το τελοs το γνωριζειs?
<< Επίσης σε μερικά χρόνια ή μήνες θα με θυμηθείς γιατί όλος ο κόσμος θα μιλά για τον ΡΑΕΛ...>>
Στο ονομα του θα μιλανε η κανενοs αλλου?
<< θα αποδείξει ότι οι άνθρωποι δεν έχουν ψυχή >>
Οποιοs την εχασε δεν την εχει πλεον.
<< Νομίζεις ότι η διευθύντρια της εταιρίας είναι τόσο ηλίθια να
δώσει στοιχεία για να τη βάλουν φυλακή?
Εχει και σχεση με Ελλαδα ετσι δεν ειναι?
<< Θα δωθούν, αν οι μεγάλοι του κόσμου,αναγνωρίσουν το ατομικό δικαίωμα του καθενός να εχει παιδί τον γενετικό του κωδικό και το κάνουν νόμιμο(η καθολική εκκλησία είναι *πανικοβλημένη*,
και εναντίον της επιστημονικής προόδου -όπως πάντα- για λόγους που δεν καταλαβαίνεις και δεν ξέρεις...)...>>
Αυτα προs το παρον!