ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΤΟΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΥΣΟΥ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΤΟΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΥΣΟΥ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

pokaxas7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
pokaxasΝέο Μέλος
26/03/2008, 12:02:56
ΠΑΙΔΙΑ HELP.ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΧΩ 15 ΜΕΡΕΣ.ΝΙΩΘΩ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ ΟΤΙ Ο ΛΑΡΥΓΓΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΗΓΑ ΣΕ ΩΡΥΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ OK.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟ
27/03/2008, 08:30:12
Αγαπητή pokaxas, καλώς ήλθες κοντά μας.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια!

Σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις θα σου πρότεινα να επισκεφθείς και κάποιον άλλον γιατρό ώστε να σου πει εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Θα μπορούσε όλο αυτό να είναι κάποια μορφή οισοφαγικής παλινδρόμησης ή αποτέλεσμα άγχους ή κάτι άλλο το οποίο θέλει κάποια φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να σταματήσει.

Σίγουρα η συμβουλή κάποιου από τους συμμετέχοντες στις Συζητήσεις θα μπορούσε να σε κάνει να σκεφθείς κάτι το οποίο δεν είχες σκεφθεί, δεν θα ήταν όμως καλύτερα να πάρεις την γνώμη ενός γιατρού;

Η δική μου συμβουλή είναι να μην σε παίρνει από κάτω αλλά να κάνεις κάποιο βήμα ώστε να αντιμετωπίσεις αυτή την κατάσταση.

Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω γιατί θεωρείς ότι είναι ψυχοσωματικό;
Έχεις υπερβολικό άγχος αυτή την εποχή για κάποιους λόγους;
Δεν θα ήταν καλύτερα να ηρεμήσεις λίγο εάν πιστεύεις ότι είναι κάτι ψυχοσωματικό;

In anticipation of my resurrection...

pokaxasΝέο Μέλος
28/03/2008, 12:27:04
ΑΓΑΠΗΤΕ Dying_Incubus ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΩΡΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΝ ΕΡΕΘΙΣΜΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΣΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΟΙΣΟΦΑΓΙΚΗΣ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΣΗΣ (ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΤΙΝΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ) ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ (ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ),ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟΣΗ ΕΝΤΟΝΗ ΦΛΟΓΩΣΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟΑΚΟΜΗ & ΟΤΑΝ ΕΝΙΟΤΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΣΝ ΤΑ ΓΑΣΤΡΙΚΑ ΥΓΡΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ&ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΠΑΩ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΑΣΚΟΠΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ.ΠΕΡΑΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΝΤΟΝΟΥ ΣΤΡΕΣ&ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ...ΓΙΆΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟ& ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ.
pokaxasΝέο Μέλος
28/03/2008, 12:29:49
ΑΓΑΠΗΤΕ Dying_Incubus ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΩΡΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΝ ΕΡΕΘΙΣΜΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΣΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΟΙΣΟΦΑΓΙΚΗΣ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΣΗΣ (ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΤΙΝΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ) ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ (ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ),ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟΣΗ ΕΝΤΟΝΗ ΦΛΟΓΩΣΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟΑΚΟΜΗ & ΟΤΑΝ ΕΝΙΟΤΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΣΝ ΤΑ ΓΑΣΤΡΙΚΑ ΥΓΡΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ&ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΠΑΩ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΑΣΚΟΠΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ.ΠΕΡΑΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΝΤΟΝΟΥ ΣΤΡΕΣ&ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ...ΓΙΆΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟ& ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ.
29/03/2008, 11:13:09
Αγαπητή pokaxas, δεν υπάρχει κανένας λόγος να με ευχαριστείς.

Από το σύνδρομο της οισοφαγικής παλινδρόμησης έπασχε συγγενικό μου άτομο και γνωρίζω ότι το πρόβλημα γινόταν πιο έντονο όταν είχε έντονο στρες κι άγχος.
Όταν ήταν σε κατάσταση ηρεμίας τότε το πρόβλημα γινόταν πολύ πιο ήπιο και με λίγη προσεγμένη διατροφή - δεν θυμάμαι εάν έπαιρνε και φαρμακευτική αγωγή διότι ήμουν μικρός σε ηλικία - ήταν αρκετά καλά.
Όπως είπες πέρασες από μια εποχή έντονου άγχους οπότε μήπως βιώνεις την αίσθηση του καψίματος εξαιτίας αυτού του γεγονότος;
Εάν προσπαθήσεις να ηρεμήσεις όσο πιο πολύ γίνεται ίσως να αισθανθείς πολύ καλύτερα.
Όσον αφορά τον γιατρό που θα επισκεφθείς, θα μπορούσες να επισκεφθείς τον ίδιο που διέγνωσε το σύνδρομο που έχεις ώστε να του εξηγήσεις τι συμβαίνει και να σου δώσει κάποια αγωγή ή κάποιες συμβουλές.

In anticipation of my resurrection...

amatoΝέο Μέλος
29/03/2008, 18:25:48
Γειά

πιστεύω πως το παρακάτω ίσως σε βοηθήσει:
βρές αιθέριο έλαιο ρίγανης, ρίξε σε ένα ποτήρι καθαρό λίγο νερό-1-2 δάχτυλα και πρόσθεσε 1 σταγόνα απο το λάδι.Κατόπιν προσπάθησε να ανακατέψεις την σταγόνα χτυπώντας την.Αν και δεν θα διαλυθεί τελείως, προσπάθησε να την κάνεις μικρά σταγονίδια μέσα στο μή χλωριωμένο νερό(μεταλλικό, φιλτραρισμένο,απεσταγμένο).
Κάνε γαργάρες για 3 λεπτά και κατόπιν κατάπινε το υγρό σιγά-σιγά σε 5 δόσεις.Όσο πιό αργά μπορείς.Μήν πιείς μετά άλλο νερό απ'ευθείας.Άσε το λάδι να αποστειρώσει τον λαιμό σου.

Αν το δοκιμάσεις, περιμένω νέα σου
good luck

grecobrazilianoΝέο Μέλος
10/04/2008, 02:41:42
QUOTE: ΠΑΙΔΙΑ HELP.ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΧΩ 15 ΜΕΡΕΣ.ΝΙΩΘΩ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ ΟΤΙ Ο ΛΑΡΥΓΓΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΗΓΑ ΣΕ ΩΡΥΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ OK.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟ. ΡΟΚΑΧΑ.

Θα μπορούσαν να είναι πολλοί οι λογοι αυτης της κατάστασης του λαρυγγα σου. ψυχολογικά,στρες,αγχος.
Σωματικά, υγμορίτιδα που αφήνει τοξικά υγρά προς τον λάρυγγα και σε ενωχλεί. Να δεις τον γιατρό σου πάλι, για ιγμορίτιδα, που με ανάλογη αγογή θα βοηθηθείς, η θα γίνει εγχείρηση στη μύτη.
Σε άλη περίπτωση,να αποφευγεις τα οινοπνευματώδη, τα τηγανιτά, τα καφτερά και τα πικάντικα τα αναψυκτικά και τα τσίτρους φρούτα. Να πίνης τσάι θυμαρίσιο και με το ίδιο να κάνεις γαργάρες.
ΑΝ το θυμάρι δεν σε βοηθήσει θα μπορείς να πάρεις ΑΣΙΜΟΝΕΡΟ και να το πίνεις σε αναλογίες με νερό, αλλά και να κάνεις γαργάρες πολές φορές την ημέρα. Το ΑΣΙΜΌΝΕΡΟ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΆΣΕΙΣ απο τα μαγαζιά υγιεινής διατροφής. Ελπίζω να βοηθηθείς με αυτά. Greco.