- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Αυτό που αναφέρεις είναι το διάβασμα της ενεργειακής υπογραφής ή αλλιώς ψυχομετρία.Μπορεί κάποιος να αγγίξει με το αριστερό του χέρι ένα αντικείμενο και να του έρθουν στον νού διάφορες εικόνες που σχετίζονται με το αντικείμενο.Θεωρώ όλα αυτά που λές αλήθεια και μου έχεις προξενήσει πολύ το ενδιαφέρον.
john113 τι επαθες με το ονομα σου;
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
Φίλε αλεξ η ψυχομετρία είναι κάτι που μπορεί να επιβεβαιωθεί αντικειμενικά από όλους μας. Γιατί δεν στέλνεις ένα προσωπικό σου αντικείμενο στον john113 να μας πει τι «είδε» για εσένα.. και να το επιβεβαιώσεις ή όχι.. εσύ μετά από αυτά που θα πει. Αυτό θα ήταν μια απόδειξη.
Δέν είναι και πολλύ καλή ιδέα,ο john μένει στο ρέθυμνο ενώ εγώ στην Αθήνα.Εσύ δέν πιστεύεις σε αυτά που λέει?
Ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει μόνος του την ψυχομετρία,αλλά σε φτωχό βαθμό.Το αριστερό χέρι διαβάζει την αύρα του αντικειμένου.Αν κάποιος τοποθετήσει το χέρι του σε απόσταση 2-3 εκατοστά απο κάποιο αντικείμενο θα αρχίσει να νιώθει τις δονήσεις του.
Δεν έχει σημασία η απόσταση. Ένα αντικείμενο κρατά τις ενέργειες! Συνεχίζω να υπερασπίζομε ότι είναι μια καλή ιδέα να του στείλεις «κάτι».
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Τι εννοείς προμήνυμα;
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
hanter-..βρε elo δεν πιστευω οτι ακουω αλλα οτι βλεπω κ εχω ζησει..ολα τ'αλλα ειναι 50/50 αν αληθευουν η' οχι..αλλα σεβομαι απλα αυτα που λενε..
Καλή μου hanter πιστεύω ότι η δύναμη που έχει ο άνθρωπος (νους) δεν έχει όρια, αλλά δεν παύει να είμαι σκεπτικιστής, ότι δηλαδή τα πάντα έχουν κάποια φυσική εξήγηση και όχι κάτι το υπερφυσικό, μεταφυσικό .
Βέβαια έχω μάθει να υπάρχει στην πίσω πλευρά του μυαλού μου, πάντα μια πόρτα ανοιχτή και να μην κλείνω ποτέ απέξω μια καινούργια «γνώση»…

Επομένως θα ήθελα να μου πεις κάτι για το "κοινό" μέλλον όχι προσωπικά κάποιου.
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα