- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
PREDATOR:πρεπει να ομολογησω κατι... απο την ωρα που "συμμετεχει" το googloterica, πεταει σε ταχυτητα
... χεχεχε
Πράγματι.
Έγιναν κάποιες εργασίες βελτίωσης. Μιας από αυτές αφορά και τη Μπάρα Αναζήτησης, επάνω αριστερά στην οθόνη σας!
(Δεν εννοώ εκείνο το μεγάλο το λευκό που υπήρχε εχθές και που ήταν δάκτυλος της google - ακόμα αναζητείται από την eso-pol ο goοgl-oκράτης που το τοποθέτησε
Ελπίζω να διευκολυνθεί η Αναζήτηση όλων μας ![]()

Αντε να σταθεροποιηθει η κατασταση!

Πολύ μαυρίλα σήμερα ο καιρός και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά κάθε σελίδα που πάω να ανοίξω ..
έχω καπνίσει δυο τσιγάρα περιμένοντας..![]()

quote:Λες,ε;
keraynos - Η δική μας loukritia θα κάνει την αλλαγή, θα έχει τόμους με κολακευτικά σχόλια και θα καθαρίσει τ'όνομα
Σ'ευχαριστώ αγαπητή μου για την ψήφο εμπιστοσύνης!
Χαίρομαι που κάποιος πιστεύει σ'εμένα, γιατί εγώ πάλι...
quote:Ναι, το esoterica σου φταίει που καπνίζεις σαν τζιμινιέρα!
elo - κάθε σελίδα που πάω να ανοίξω ..έχω καπνίσει δυο τσιγάρα περιμένοντας..
Η αλήθεια πάντως είναι ότι τις δύο τελευταίες μέρες ψιλοσέρνεται..

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
Σήμερα όπως και εχτες είναι πολύ αργό το esotericα .

στο τσακ θα την πλήρωνε ο υπολογιστής 

Οι σημερινές καθυστερήσεις και συγκεκριμένα αυτές που ξεκίνησαν νωρίς το πρωί και που σταμάτησαν το απόγευμα (περίπου στις 17:30 με 18:00) μας εξέπληξαν κι εμάς δυσάρεστα.
Δύο είναι οι πιθανότερες εξηγήσεις για το που μπορεί να οφείλονται οι μεγάλες αυτές καθυστερήσεις:
- Είτε το ρομποτάκι του google έκανε την "αρμένικη βίζιτά" του όλες αυτές τις ώρες (λέτε να είναι αντίποινα για την πρωταπριλιάτικη φάρσα;
)
- Είτε είχαμε κάποιες επισκέψεις από παλιούς και αγαπημένους "φίλους", όπως είχε συμβεί κατ' επανάληψιν στο παρελθόν - γεγονός που είχαμε ανακαλύψει ερευνώντας το γιατί υπήρχαν κάποιες αδικαιολόγητα μεγάλες καθυστερήσεις.
Σε κάθε περίπτωση, προσπαθούμε να βρούμε κάποια καλή λύση, πέρα από τη μονιμότερη που εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο αναβάθμισης της υλικοτεχνικής υποδομής του ESOTERICA. Πιθανόν να δυσχεραίνουν το πρόβλημα κάποιες πολύ βαριές σελίδες όπως η κεντρική σελίδα των forums (επάνω σ' αυτό προσανατολίζονται κάποιες προσπάθειές μας για τη μείωση του προβλήματος), η οποία σε περιπτώσεις τέτοιων καθυστερήσεων καλύτερα να μην είναι η πρώτη επιλογή για την πλοήγηση κάποιου στις συζητήσεις. Ευκολότερα μπορεί να μπει κανείς σε ένα επί μέρους θέμα, που πιθανό να έχει σώσει στα bookmarks (ή favorites) του browser.
Με την Αναζήτηση πως τα πάτε; Έχετε δοκιμάσει να ψάξετε κάποια λέξη μέσα στα forums;
Τώρα πάντως το forum, πετάει!
φτου σκόρδα μην το ματιάσω!

quote:
Loukritia - Ναι, το esoterica σου φταίει που καπνίζεις σαν τζιμινιέρα!
……![]()
![]()
![]()
Πάντως τώρα οι σελίδες ανοίγουν πριν καν προλάβω να σηκώσω τον αναπτήρα μου…![]()
Βέβαια ευθύνεται και ένας καινούργιος υιός που ανακάλυψα στο PC μου και αυτό που κάνει είναι να καθυστερεί γενικά τις συνδέσεις…το όνομα αυτού..
ΜητσοΒλάντ..![]()

Εχθές δε μπορούσα να μπω με τίποτα από τις 7+ το πρωί που ήμουν στο γραφείο.
Έβαλα το username και το password και κόλλησε εκεί. ![]()
Σήμερα ο καιρός είναι πολύ καλύτερος από εχθές αν κι αργότερα ίσως να χαλάσει όπως έχουν πει.
Από την Κυριακή πάντως βελτιώνεται η κατάσταση.
Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτή η εβδομάδα μου φαίνεται ότι κύλησε πάρα πολύ γρήγορα.
Ούτε που κατάλαβα πότε είχαμε Δευτέρα και πότε ήρθε η Παρασκευή! ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Έβαλα το username και το password και κόλλησε εκεί.
…κάτι μου λέει ότι κάποιοι κάνανε το θαύμα τους πάλι ..
.

quote:Πολύ καλύτερος είναι; Το μόνο που δεν βρέχει. Εγώ σήμερα που έφυγα λίγο νωρίτερα, πούντιασα και το αυτοκινητο ήταν μούσκεμα απ'την υγρασία!
D.I. - Σήμερα ο καιρός είναι πολύ καλύτερος από εχθές αν κι αργότερα ίσως να χαλάσει όπως έχουν πει.
quote:Όντως! Κι εμένα πολύ γρήγορα μου πέρασε κι ας μην είχαμε καμία αργία αυτή τη βδομάδα
D.I. - Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτή η εβδομάδα μου φαίνεται ότι κύλησε πάρα πολύ γρήγορα.
Ούτε που κατάλαβα πότε είχαμε Δευτέρα και πότε ήρθε η Παρασκευή!
Ρε συ elo, τί creature τρομερό είναι αυτό; Επιστράτευσα όλους τους σταυρούς που παίζουν στην εταιρεία για να το ξορκίσω!
Ας κεράσουμε και κανά καφεδάκι γιατί σαν να ξεχαστήκαμε σημερα...

![]()

Αμαλια, αμα φταινε οι "παλιοι", τοτε τι μπορουμε να κανουμε για αυτους, να μην μας ενοχλουν?
Χθες ολο το πρωι μεχρι το απογευμα, ηταν χαλια η κατασταση! τραγικη!
αργα το απογευμα βελτιωθηκε η κατασταση

Παει για χιονονερο για τα δικα μας μερη

Και αυτήν την ώρα σε μένα συνεχίζει τα περίεργα, η σελίδα μου άνοιξε αμέσως των περί ανέμων, για την απάντηση όμως περίμενα 5 λεπτά να ανοίξει, όταν είναι να στείλω μία απάντηση σε μένα καθυστερεί συνήθως, και μέχρι να ανοίξει το παράθυρο της απάντησης και μέχρι να αποσταλεί, πολλές φορές η απάντηση χάνεται και στην διαδρομή (την παίρνουν οι άνεμοι)και την ξαναστέλνω

quote:Φίλε predator, μην ξεχνάμε: ο νέος είναι ωραίος, μα πάντα ο παλιός είναι αλλιώς! Κανείς δεν ενοχλεί, όλοι οι καλοί χωράνε!
αμα φταινε οι "παλιοι", τοτε τι μπορουμε να κανουμε για αυτους, να μην μας ενοχλουν?
quote:Αϊ γεια σου, πες τα γιαβρίμ!
Ο καιρος ειναι πολυ χαλια... πολυ χειροτερα απο χθες!
quote:Κάπως έτσι είναι και σ'εμένα, αλλά το έχω πετύχει και σε πολύ χειρότερες μέρες!
Και αυτήν την ώρα σε μένα συνεχίζει τα περίεργα, η σελίδα μου άνοιξε αμέσως των περί ανέμων, για την απάντηση όμως περίμενα 5 λεπτά να ανοίξει, όταν είναι να στείλω μία απάντηση σε μένα καθυστερεί συνήθως

Εδώ ο καιρός είναι μια χαρά το μονο κακό ότι έχει πολύ γύρη σήμερα και με έχει
Πιάσει η αλλεργία μου έχω ρίξει πενήντα φτερνίσματα απ το πρωί .
Τώρα οσο αφορά την ταχύτητα του forum εξακολουθεί να είναι αργή.
Καλό Σαβ/κο σε όλους!!!

quote:
Φίλε predator, μην ξεχνάμε: ο νέος είναι ωραίος, μα πάντα ο παλιός είναι αλλιώς! Κανείς δεν ενοχλεί, όλοι οι καλοί χωράνε!Κάντε οικονομία στο νερό:
μαλλον δεν γνωρισες ορισμενους "παλιους" ![]()
εγω στο εσωτερικα ειμαι απο το 2005 , οποτε γνωρισα αρκετα απο εκεινα τα "αστερια" !

παντως, αυτην την ωρα, "πεταει" ![]()