- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 3 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
μαιμουδιτσα μου, εσύ ακούς Macbeth;
quote:
Ναι ακουω,σου αφιερωνω το moonlight caress
Ναι, αλλά εσύ δεν τον είπες... "χρυσοψαράκι μου" ξέρω 'γω ![]()
![]()
![]()
Ναι, αλλά εσύ δεν τον είπες... "χρυσοψαράκι μου" ξέρω 'γω
Εντάξει, crucifire μου. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Μου αρεσει αυτο,εχει πολυ θετικη ενεργεια να χαμογελαμε και να καλαμπουριζουμε.
Οποιος ξερει κατι για τους killing joke ας κανει καποιο σχολιο παρακαλω σας
Δε μου άρεσαν ιδιαίτερα, δε μου άφησαν κάτι το ιδιαίτερο οπότε και δεν τους έψαξα.
Αντιθέτως, σήμερα το έριξα στους Lacrimosa και τώρα παίζει το Alleine zu zweit.
Σου αρέσει το συγκεκριμένο συγκρότημα;

quote:
αυτο ειναι βρε το nickname μου,πως να με πει,ουρακοταγκο;αν και ειναι γλυκο ζουμπερακι αυτο
Καλά, προφανώς για πλάκα το είπα, αλλά... "ουρακοτάγκο μου"... καλό ακούγεται, χεχε! Ζούμπερι είναι το ζώο; Δεν το ήξερα...
quote:
Μου αρεσει αυτο,εχει πολυ θετικη ενεργεια να χαμογελαμε και να καλαμπουριζουμε.
Επιβάλεται! Που να δεις στο φόρουμ των Eluveitie, που έχουμε ανοίξει συζήτηση με τον τραγουδιστή για της "αναλογίες" του πνεύματος της Φινλανδίας (η κοπέλα στην υπογραφή της Simori!)...
Άσε τους άλλους να καταναλώνονται σε καψούρες, και πολέμους συμμοριών...
Εμείς εδώ είμαστε ελεύθερα πνεύματα!
Ρίχνω άλλη μια αυτιά στο νέο αριστούργημα των Amon Amarth και θα γράψω δυο λόγια.
Unheilig,Zeraphine..κ.α.
Ζουμπερο,λεμε το πλασμα.Ας πουμε τα περιεργα ασουλουπωτα πλασματα τα λεμε ετσι.ΠΧ Κατελης.θα πουμε"τι ζουμπερο ειναι αυτο;"
Ζουμπερακι.
Οσο για τους killing joke ξερω πως εχουν κυκλοφορησει καμια 10αρια albums,τα οποια μαλλον ειναι στον χωρο του rock industrial punk παρολο που εχουν επηρρεασει συγκροτηματα αλλου ειδους,οπως Metallica(ναι)nirvana(δυστυχως),φυσικα ποιους αλλους τους love like blood.
Τραγουδια που εχω ξεχωρησει ειναι τα:eighties απο το album Νight Time(1985)...Love Like Blood το οποιο θεωρω κορυφαιο η ενα απο τα πιο καλα τους για οσους δεν εχουν ασχοληθει ιδιαιτερα με αυτο το ειδος.
The wait-το οποιο το εχουν διασκευασει και οι metallica,
Pandemonium..και πολλα αλλα.
Οσοι αποφασισουν να ακουσουν το συγκεκριμενο συγκροτημα,θα καταλαβει και ποσοι το εχουν κατακλεψει..Και ειναι παρα πολλοι.
Αυτα.Στις παρουσιασεις δεν ειμαι καλη
quote:
Στις παρουσιασεις δεν ειμαι καλη
Δεν πειράζει, έχεις τόσο καιρό μπροστά σου για να εξασκηθείς! ![]()
quote:
Aπο lacrimosa εχω το Elodia,και εχω το Endorama-Kreator/Lacrimosa.
Eιναι αρκετα καλοι,μιας και εχω σμπαθεα σε γερμανοφωνα συγκροτηματα.
Unheilig,Zeraphine..κ.α.
Οι Zeraphine είναι πολύ καλό συγκρότημα.
Δύσκολα θα μπορούσαν να μη μου αρέσουν αφού κάποια από τα μέλη τους προέρχονται από τους Dreadful Shadows, ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα.
Όσον αφορά τους Lacrimosa, τα albums που έχεις είναι αρκετά καλά. ![]()
Προσπάθησε να βρεις και το Einsamkeit (1992), το Satura (1993) και το Fassade (2001).

Πριν απο 2 μηνες ειχα παραγγειλει κατι πολυ σπανια κομματια και ολο μου λενε πως θα μου τα στειλουν απο Τριτη σε Τριτη και ακομη περιμενω..
Ελλαδα για παντα..τι να πω
Ιδιαίτερα διαφωτιστική είναι η απάντηση του Αυστραλού επιστήμονα J. J. Ray το 1997 (Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας) σε εργασία συναδέλφου του, του Ε. Hightower που είχε δημοσιεύσει τον ίδιο χρόνο και επιχειρούσε να δείξει με την σύγκριση ανοικτά «ρατσιστών» και «ανεκτικών» τύπων ότι οι πρώτοι παρουσιάζουν ψυχοπαθολογικά προβλήματα.
Μέσα σε αυτήν την εργασία του Hightower υπάρχουν πολλές ανακρίβειες, όπως υποστηρίζει και ο Ray και γίνεται περιορισμένη επιλογή παραπομπών και μάλιστα όσων υποστηρίζουν τις απόψεις του ή μερική παρουσίαση κειμένων αλλοιώνοντας τα συμπεράσματα των ερευνητών που παραθέτει. Φυσικά αγνοεί επιδεικτικά έρευνες που αποδεικνύουν το αντίθετο…
Όπως αυτή του Μ. Billig που το 1978 είχε εκδώσει έρευνα με τίτλο: «Φασίστες: Μια κοινωνική ψυχολογική θέαση του Εθνικού Μετώπου». Σ’ αυτήν ασχολήθηκε με Βρετανούς μέλη του τότε δυναμικού Εθνικού Μετώπου (National Front) και διαπίστωσε ότι οι Βρετανοί «νεοναζί» (όπως τους αποκαλεί ο Ray) βρίσκονταν γενικότερα στα φυσιολογικά όρια που δηλώνουν υγιή πνευματική κατάσταση. Επίσης ο Masling (1954) από παλαιότερα έδειξε ότι ο αυταρχισμός δεν συνδέεται με το άγχος και ακόμα ο A. C. Elms το 1970 έδειξε στο επιστημονικό έντυπο “Psychology Today” (τεύχος 3, σελ. 27-59) ότι οι ακραιφνείς ακροδεξιοί είχαν φυσιολογική ψυχική υγεία (Το κείμενο είχε και τον εξής ευρηματικό τίτλο: «Αυτές οι μικρές ηλικιωμένες με τα αθλητικά παπούτσια δεν είναι περισσότερο τρελές από οποιονδήποτε άλλο»). Ακόμα παρουσιάζεται και η εργασία του S. A. Peterson (1990, με τίτλο: «Πολιτική Συμπεριφορά: Τρόποι συμπεριφοράς στην καθημερινή ζωή») στην οποία δείχνει ότι οι αμερικάνοι Ρεπουμπλικάνοι ψηφοφόροι (γενικότερα συντηρητικοί για τους «προοδευτικούς» με «προδιάθεση» σε ρατσιστική συμπεριφορά…) ήταν ιδιαίτερα ευπροσάρμοστα άτομα. Φυσικά ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουν και τα αποτελέσματα μελετών του ίδιου του Ray. Το 1973, έδειξε ότι το ίδιο ισχύει για την ψυχική υγεία των Αυστραλών «νεοναζί», όπως των Βρετανών στην εργασία του Billig. To 1972 έδειξε ότι όσοι δηλώνουν «αντιρατσιστές» δεν σημαίνει ότι είναι και «ειρηνόφιλοι», δηλ. όσοι δήλωσαν ότι δείχνουν ανεκτικότητα σε φυλετικά ζητήματα έρεπαν περισσότερο προς τον μιλιταρισμό κι όχι το αντίθετο… Επίσης σε συγκριτική μελέτη ανάμεσα στους πληθυσμούς της Γερμανίας και των Λευκών της Νότιας Αφρικής, ανακάλυψε ότι στην Γερμανία ο νευρωτισμός στους «εκεί» ρατσιστές είναι σε χαμηλά επίπεδα και το ίδιο ισχύει και για την Νότιο Αφρική. Μάλιστα στην κριτική του για την εργασία του Hightower, ο Ray παραθέτει και τις εργασίες κι άλλων δεκάδων επιστημόνων (σημ. επίσης, μη-«ρατσιστών» και μη-«φασιστών»), οι οποίες δείχνουν ότι ο «ρατσισμός» είναι περισσότερο κάτι το φυσιολογικό, παρά μια ψυχική νόσος και έχουν ασχοληθεί μεταξύ άλλων με τον Εθνοκεντρισμό, τον Αντισημιτισμό, τις ρατσιστικές συμπεριφορές διαφόρων ευρωπαϊκών εθνοτήτων κτλ… Το θέμα είναι άκρως ενδιαφέρον και ιδιαίτερα επίκαιρο στις μέρες μας, μιας και επιχειρείται λόγω κάποιων συγκεκριμένων πολιτικών σκοπιμοτήτων να θεωρηθεί ο φυλετισμός ως ψυχική νόσος κι έτσι αρκετοί αντιφρονούντες και αντικαθεστωτικοί που εναντιώνονται στην Παγκοσμιοποίηση και την Ισοπέδωση και μελλοντικά να αντιμετωπιστούν ως «ψυχασθενείς» και «τρελοί».
ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
(National Front) και διαπίστωσε ότι οι Βρετανοί «νεοναζί» (όπως τους αποκαλεί ο Ray)
βρίσκονταν γενικότερα στα φυσιολογικά όρια που δηλώνουν υγιή πνευματική κατάσταση.
Φυσικά!!! Eίναι υγιέστατο να θεωρείς ότι όποιος δεν είναι λευκός είναι κατώτερος,
είναι φυσιολογικό να μαζεύονται ομάδες κ να χτυπάνε έναν, κτλ κτλ κτλ....
Mα,τι γίνεται εδώ μέσα;;;; ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άντε να μη πω καμοιά χοντράδα πρωί πρωί...
Όλοι αυτοί που εκφράζουν την αποδοχή τους για το ρατσισμό, πώς άραγε να αισθάνονται μέσα τους; ![]()
![]()
![]()
Αν κρίνω πάντως από το προτεινόμενο link του προφιλ του/της/των IAΠΕΤΟΣ...![]()
![]()
Ζήσε τη στιγμή!

Και σεβόμενη τις απόψεις σου IAΠΕΤΟΣ!
...ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ.
Εξάλλου όλοι οι φόβοι ντύνονται με κάποια ιδεολογική φορεσιά κατά καιρούς...
Αυτό δε σημαίνει ότι οι υπερβολικές εκδηλώσεις των φόβων δεν είναι ασθένειες!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
για να έχεις τη ψευδαίσθηση της δύναμης
μια ψευδαίσθηση που σου δίνουν οι ρατσιστικες εκδηλώσεις.
Τώρα θα μου πεις γιατί Ρατσισμός ειδικά
Απλό
Γιατι το να μισείς ειναι πολύ πιο εύκολο
απ' το ν'αγαπάς![]()

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Βαρέθηκα να παπαγαλίζουν κάποιοι περί ρατσισμού και εξυπνάδας... Βαρέθηκα να ψάχνουν τις αιτίες των δικών τους τάσεων μανίας καταδιώξεως πού έχουν, των δικών του ψυχικών διαταραχών, των δικών τους σαδιστικών τάσεων, των δικών τους προβλημάτων και συμφερόντων να τα διοχετεύουν ως αιτία επάνω στους άλλους!!!
Ναι πιστεύω πως είστε-είναι ένα μάτσο ψυχικά διαταραγμένων ανθρώπων!!!
Αυτά...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
Παρακαλείται το μέλος IAΠΕΤΟΣ να κατανοήσει ότι τα ενδιαφέροντα του χώρου ΔΕΝ έχουν και ΔΕΝ θα μπορούσαν να έχουν σχέση με τέτοιες ιδεολογίες.
Χεχε, και νά'ταν ο ΙΑΠΕΤΟΣ μόνο...
Πάντως, αφού (καλώς ή κακώς) είναι 2-3 θέματα ήδη ανοιχτά με αυτήν την θεματολογία, μπορούμε τουλάχιστον να το περιορίσουμε εκεί;
Πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε 20 τόπικ ανοικτα με το ίδιο, κουραστικό πιά, θέμα;
Δεν κλειδώνετε μερικά, να μήν λαμβάνουν νέοι επισκέπτεσ λάθος εντύπωση για το esoteica...
===
ΙΑΠΕΤΕ νομίζω οτι έλαβες την απάντηση που ζήταγες.
Η απάντηση είναι «ΝΑΙ»
Κ.
Cleveland was not as prosperous as Henry and Emma had hoped and the family remained very poor. Jesse took on different jobs in his spare time. He delivered groceries, loaded freight cars and worked in a shoe repair shop. It was during this time that Jesse discovered he enjoyed running, which would prove to be the turning point in his life.
One day in gym class, the students were timed in the 60-yard dash. When Coach Charlie Riley saw the raw, yet natural talent that young Jesse had, he immediately invited him to run for the track team. Although Jesse was unable to participate in after-school practices because of work, Coach Riley offered to train him in the mornings. Jesse agreed.
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
Disregarding the pain, Jesse proceeded to set a new world record in the 220-yard dash in 20.3 seconds, besting the old record by three-tenths of a second. Within the next fifteen minutes, Jesse was ready to compete in another event, this one being the 220-yard low hurdles. In his final event, Owens' official time was 22.6 seconds. This time would set yet another world record, beating the old record by four-tenths of a second. Jesse Owens had completed a task that had never been accomplished in the history of track and field. He had set three new world records and equaled a fourth.
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!