- Εγκλωβισμενος σε ενα ονειρο; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Edited by - lazaross on 26/12/2010 01:12:35
Τι γινεται!!
Edited by - lazaross on 26/12/2010 19:44:14
Παραθέτω απαντήσεις από άλλο φόρουμ πάνω στο ίδιο φαινόμενο(χωρίς τη μόρα):
quote:
Θεωρείς ότι το να "ξυπνήσεις" χωρίς να έχεις πράγματικά "ξυπνήσει" έχει κάτι το αξιοπερίργο;
Σαν εμπειρία έχει κάποιο ενδιαφέρον, κατα τ'άλλα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Θα μπορούσε να σε οδηγήσει βεβαίως σε ενδιαφέρουσες εμπειρίες στη διάρκεια του ύπνου..
quote:
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΝΕΙΡΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ R.E.M
ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΥΠΝΟ.
ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 27/12/2010 13:42:21
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 27/12/2010 13:45:38
quote:
Τέτοιες εμπειρίες ψευδής-αφύπνισης είχα και εγώ. Με "sleep-paralysis" μάλιστα γιατί προσπάθησα να κουνηθώ νομίζοντας ότι έχω ξυπνήσει και δε μπορούσα γιατί στη διάρκεια των ονείρων ο οργανισμός σου καταργεί τη δυνατότητα κίνησης ώστε να μην αυτοτραυματιστείς.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 27/12/2010 13:45:38
Μου έχει συμβεί και μένα, αλλά μία φορά συγκεκριμένα το είχα βιώσει τόσο μα τόσο έντονα, που μου πήρε μέρες ολόκληρες να συνειδητοποιήσω ότι ηταν ουσιαστικά μια παραίσθηση.
Συγκεκριμένα, δεν μπορούσα ούτε να πάρω ανάσα ούτε να κουνηθώ ενώ πίστευα πως ήμουν ξύπνια.

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
quote:
Narkissa555 , την προσευχη σου την εκανες ???? !!! εαν οχι αυτο φταιει !!! ΧΑΧΑ !!!!
[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Ποτέ δεν κάνω την προσευχή μου, όπως εσύ τουλάχιστον την εννοείς!
quote:Φιλε γιατι κοροιδευεις; Υπαρχει κατι ανωτερο. Δε γιναμε απο λαθος, ουτε στη τυχη. Ειτε το λενε Θεο, ειτε Αλλαχ, ειτε Βουδα, υπαρχει κατι ανωτερο εκει πανω. Και ο ανθρωπος εχει την αναγκη να πιστευει σε κατι. Δεν ειμαι κανενας θρησκοληπτος. Ολα σκατα ειναι. Απλα ακολουθω το ρητο: "Πιστευε και μη, ερευνα".
Narkissa555 , την προσευχη σου την εκανες ???? !!! εαν οχι αυτο φταιει !!! ΧΑΧΑ !!!!
φιλε μου εχεις δικαιωμα να πιστευεις οπως και εγω φυσικα ... αλλα οταν αφορα θεμα υγειας , κανε οτι προσευχη θες φιλε μου αλλα πανε και σε ενα γιατρο , δεν εχεις να χασεις τιποτα ... καταλαβες ? οταν διαβαζω οτι "ο εγκλωβισμος" που λες , ειναι συμπτωμα ασθενειας (που μπορει να μην εχεις φυσικα , γιατρος δεν ειμαι) και μου λες για προσευχη ... εε τι να κανω ? να μην κανω το πειραγμα ρε φιλε ? αφου με "προκαλας" (χαχαχα)
ασε με εμενα να λεω , εσυ κανε οτι νομιζεις ... αλλα εαν σου συμβαινει τοσο συχνα οσο λες , πανε σε ενα γιατρο φιλε μου ... εχω δει τοσα τρελλα πραγματα (που η θρησεκεια οδηγησε σε θανατο καθως ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ!!!!!!!!!!) που ουτε να τα σκεφτομαι θελω ... δε χανεις τιποτα ... και κανε και την προσευχη σου κανενα προβλημα
παντως μου επιτρεπεις να μη πιστευω τιποτα ? το ευχομαι ... να εισαι καλα

Και να μη πιστευεις σε τιποτα δε ειναι κακο, αρκει να κανεις τη δικη σου ερευνα και να μη μενεις απραγος.
Παντως τα συμπτωματα εχουν σταματησει. Ισως επειδη κοιμαμαι με την κοπελα μου πλεον; Να πω την αληθεια μερικες φορες οταν ειμαι μονος στο σπιτι, φοβαμαι να κοιμηθω!
Ειμαι και 22 χρονων τρομαρα μου!!