- αστρική προβολή (μέρος πρώτο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ 'ΜΑΙ!!!!
Seekeraki, εμένα το internet με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σχετικά με την συλλογή πληροφοριών. Ένα από τα sites που θα σου πρότεινα είναι το: http://www.astralvoyage.com/
Δεν ξέρω αν το έχεις δει τυχαία, πάντως για μένα δίνει τρομερά σημαντικές πληροφορίες.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΡΟΤΙΣΑ ΑΥΤΟ.

Πέθανε μια άλλη μέρα

* Ειρήνη *
ΕΙΡΗΝΑΚΙ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΒΓΕΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ (ΠΟΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ)
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ;

Πέθανε μια άλλη μέρα
Δυστυχώς οι επισκέψεις μου είναι περιορισμένες, αλλά το παλεύω!

* Ειρήνη *
ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟΣ.
1 ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ. (ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ)
2 ΡΥΘΜΙΚΗ ΑΝΑΠΝΟΗ
3...;

Πέθανε μια άλλη μέρα
quote:
ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟΣ.
1 ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ. (ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ)
2 ΡΥΘΜΙΚΗ ΑΝΑΠΝΟΗ
3...;
Wicca μου, μετά την χαλάρωση και την ρυθμική αναπνοή φυσιολογικά έρχεται το τρίτο βήμα.
Σου δίνω οδηγίες με οπτικό υλικό παρακάτω

* Ειρήνη *
Μπορώ, νομίζεις, να κάνω ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ή κινδυνεύω να σπάσω κανένα κόκκαλο?...
Περιμένω με αγωνία την απάντησή σου...
ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΩ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ.

Πέθανε μια άλλη μέρα
quote:
έχω διαβάσει άπειρα sites & βιβλία για το θέμα και γι' αυτό θα σου πω το εξής:
Όλα αυτά που διαβάζουμε είναι συμβουλευτικά. Ξέρω για τα chakras και την ενεργοποίησή τους, όμως δεν τα "χρησιμοποίησα", τουλάχιστον συνειδητά ας πούμε. Όλα αυτά μου φαινόντουσαν πολύ "σύνθετα" και στο μυαλό μου προσπάθησα να τα απλοποιήσω. Έτσι λοιπόν έμαθα να χαλαρώνω, ηρέμησα και φαντάστηκα ότι ανεβαίνω σε μία σκάλα η οποία ξεκινούσε ακριβώς πάνω από το σώμα μου. Αυτό με βοήθησε να αποφύγω όλες τις πολύπλοκες μεθοδολογίες που έχω διαβάσει και να αποσπάσω το μυαλό μου από τον "στόχο" του.
Αυτό είναι ένα παράδειγμα του πόσο απλό μπορείς να το κάνεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα συμβεί με την πρώτη προσπάθεια. Προσωπικά προσπαθούσα μήνες ολόκληρους και φαντάσου ότι ακόμα έχω πολλά πράγματα να ξεπεράσω στο επίπεδο του φόβου
quote:
Προσωπικά προσπαθούσα μερικούς μήνες (2-3) μέχρι να καταφέρω να κάνω μία συνειδητή αστρική προβολή, αφού δεν "ευλογήθηκα" με αυτό το "δώρο" (το να μου συμβαίνει δηλαδή αυθόρμητα). Το "προσπαθούσα" σημαίνει να το σκέφτομαι αρκετά κατά την διάρκεια της ημέρας, το να ξαπλώνω στο κρεβάτι μου σε θέση που να αισθάνομαι άνετα, να προσπαθω να χαλαρώσω και να φανταστώ εικόνες. Εικόνες που με βοηθούν να "βγω", να "ανέβω" (όπως θέλει ο καθένας το λέει). Άλλες φορές φαντάζομαι ότι υπάρχει πάνω από το κεφάλι μου ένα σχοινί και προσπαθώ να το πιάσω, άλλες ότι υπάρχει μία σκάλα και προσπαθώ να ανέβω... ανάλογα την στιγμή.Και κάποια στιγμή πραγματοποιήθηκε.
Σαν συμβουλή, αν μου επιτρέπεις, σου λέω να προσπαθήσεις να φανταστείς απλά πράγματα και όχι όλα αυτά που περιγράφουν τα βιβλία.
Υ.Γ. Να είσαι ο εαυτός σου και όχι ο σοβαρός-wicca!

* Ειρήνη *

Πέθανε μια άλλη μέρα
Τελικά έχεις δίκιο, αυτό είναι το βιβλίο που διάβασα!
Επειδή ξέρω ότι θα με καλωσόριζες, πάντα καλωσορίζεις τα καινούργια μέλη είπα να σε προλάβω. Τώρα όσο αφορά το νέο μέλος….Εντάξει, ούτε ένα λαθάκι δεν μπορούμε να κάνουμε εδώ μέσα;….παλιό ήθελα να πω, μην με μαλώνεις.
Γιατί θέλεις τόσο πολύ να πετύχεις μια α.π;
Αν τα καταφέρεις που θέλεις να πάς και γιατί;
Α! και κάτι ακόμα. Συγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν είμαι φίλος αλλά φίλη.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα
δεν ξέρω αν όντως συμβαίνουν όλα αυτά που λέτε ή απλά μπορεί κάποιος από την επιθυμία του να τα φαντάζεται,αλλά μου φαίνονται αρκετά επικίνδυνα για να ασχοληθεί κάποιος. Στις συζητήσεις όλα είναι καλά και ωραία αλλά στην πράξη???δεν έχω ασχοληθεί ποτέ ξανά με τέτοιου είδους θέματα, ούτε έτυχε να διαβάσω κάτι σχετικό. Απλά τις προάλλες ασχολήθηκα εντελώς τυχαία με την αύρα, αν διαβάσετε στο σχετικό topic, είχα ένα αποτέλεσμα, αλλά ψιλοφοβήθηκα και δεν ξέρω αν μπορέσω να το ξανακάνω. Ίσως αυτά που είδα και αισθάνθηκα να ήταν η φαντασία μου (παρόλο που δε νομίζω) αλλα ποιός το λέει ότι όλα αυτά που βλέπουμε ή αισθανόμαστε (αν είναι πραγματικότητα) δεν είναι κάτι κακό, που προέρχεται από κάποια "ανώτερη διαβολική" δύναμη????
φιλικά,
μαρία
file mariearies panta fobomaste oti den gnorizoume.sto thema tis auras k ego exo proxorisei arketa kai me entiposiazei auti i ikanotita.den mporo na katalabo ton logo pou sou prokalei fobo...oso gia tin AstralProjecting k ego tin katafera mia fora..alla xoris na to epithimio..htan se katastasi megalou thimou...k me eksantlise para polu...
Is DaRkNeSs LeAdInG mE?
δηλαδή για πες μου εσύ τι έχεις κάνει με την αύρα? εγώ ψιλοφοβήθηκα γιατί αρχικά ήμουν μόνη στο σπίτι και στη φάση που είχα χαλαρώσει ένοιωσα σα να υπνωτίζομαι από μόνη μου...!!απλά αν συνέβαινε κάτι (δεν ξέρω τι,απλά κάτι??) δεν θα είχα κανέναν να με βοηθήσει....είχα χαλαρώσει πάρα πολυ με κλειστά μάτια και ενώ ήθελα να τα ανοίξω αρχικά δεν μπορούσα και καθώς φοβήθηκα, κουνήθηκα ολόκληρη για να επανέλθω στη φυσιολογική κατάσταση. Μετά συνέχισα για την αύρα χωρίς να φτάσω όμως στο προηγούμενο σημείο χαλάρωσης. Σίγουρα για ότι έχεις άγνοια το φοβάσαι περισσότερο και δεν ξέρεις που θα μπλέξεις αν το ξεκινήσεις.....
αν θες πες κι εσύ την εμπειρία σου.
μαρία
oso afora tin AstralProject den tha ithela na anafertho.signomi.oso afora thn aura katafera na do ena kapno giro apo to soma mou.pisteuo oti itan i auteriki ayra.k ligo apo tin sinestimatiki...auto emena antithetos me esena mou edose dimani gia na sinexiso...enoiotha oti katafera kati....
Is DARKNESS leading me?
Η προσωπική μου άποψη Μαρία, είναι οτι δεν τα φανταζόμαστε αυτά που περιγράφουμε σ' αυτό το θέμα, τουλάχιστον μιλώντας για όσα περιγράφω εγώ. Τα ζω.
Καλό απόγευμα.

* Ειρήνη *
ΒΡΕ ΕΙΡΗΝΗ... ΕΣΥ ΒΓΙΚΕΣ, ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙΣ... ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ;

Πέθανε μια άλλη μέρα