- UFO - ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Δεν ξέρω αν κανείς παρατήρησε το καλοκαίρι ένα πολύ φωτεινό ufo, στάσιμο στον ουρανό, το οποίο αν μπορούσες να το δεις κοντύτερα άλλαζε χρώματα. Εγώ το πρωτοπαρατήρησα τον Αύγουστο στις διακοπές μου στην Σκιάθο και στην συνέχεια στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο. Σε όποιον το έδειχνα έμενε έκπληκτος και αναρωτιόταν μαζίμου τι στο καλό είναι αυτό.
Στην Σκιάθο ενώ το βιντεογραφούσα προσπάθησα να επικοινωνήσω νοητικά μαζί τους και μέσω ενός τρόπου μάλλον έγινε αυτό που μετά δεν πίστευα!!! ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ!!!!!
περιμένω επικοινωνία με κάποιον πιο ειδικό. Το βίντεο θα το λάβει για να δει και αυτός. Αλλού δεν το δίνω, λόγω ορισμένων άπιστων θωμάδων και μηδενιστών που κυκλοφορούν στο φόρουμ
quote:
Αλλού δεν το δίνω, λόγω ορισμένων άπιστων θωμάδων και μηδενιστών που κυκλοφορούν στο φόρουμ
Φίλε μου Γιάννακα, πολύ καλά θα κάνεις και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όμως πιστεύω ότι κάποιοι από εμάς ενδιαφέρονται πραγματικά για το θέμα και θα ήταν κρίμα να μην τους βοηθήσεις. Προσωπικά δεν είμαι ειδικός αλλά το ψάχνω το θέμα όποτε μπορώ γι'αυτό θα σε παρακαλούσα να μου το στείλεις.

VIVA LA REVOLUTION!!!
gK
μπορεί να υπάρχει νοητική επικοινωνία που αμέσως σημαίνει ότι είτε Α έχουν κάποια πολύ εξελιγμένη τεχνολογία που μπορεί να το κάνει αυτό, Β είναι πολύ ανώτερα όντα με εξαιρετικές τηλεπαθητικές δυνατότητες, είτε Γ παρακολουθούσαν το άτομό μου και ήξεραν τι θα σκεφτώ και έτσι μου απάντησαν
ΦΙΛΙΚΑ.
GIRTOS
VIVA LA REVOLUTION!!!
gK
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Υ.Γ. Δεν ειμαι απο αυτους που θα κοροιδεψουν και θα αμφισβητησουν κατι για το οποιο δεν εχουν εγκυρη γνωση. Ευχαριστω και παλι. Και αν δεν θελησεις να μου το στειλεις δεν πειραζει, απο εσενα εξαρταται ουτως η αλλως. Εγω απλως εξεφρασα μια επιθυμια μου.
οι αναμαρτητοι βλεπουν το συμπαν ασπρο
Θαρσείν χρή ταχ΄ αύριον έσετ΄ άμεινον
Θα ήθελα να σου ζητήσω να κάνεις μια διευκρίνηση, γιατί πιστεύω ότι έχει σημασία. ( Σε παρακαλώ, μη θεωρήσεις την ερώτησή μου ειρωνική σε καμία περίπτωση): Πώς ακριβώς επιχείρησες να επικοινωνήσεις νοητικά με το ufo? Σκέφτηκες στα ελληνικά, σε κάποια γλώσσα δηλαδή, ή απλά έφερες στο μυαλό σου την εικόνα της ανταπόκρισης που επιθυμούσες? (την εκπομπή κόκκινου φωτός)
Περιμένω με αγωνία την απάντησή σου!
Φιλικά,
Αλεξάνδρα
Βρίσκω το θέμα σου άκρον ενδιαφέρον!
Ενδιαφέρομαι να δώ και εγώ το βίντεο αυτό...!
Τί ακριβώς σκέφθηκες στα ελληνικά όταν προσπάθησες να επικοινωνήσεις;;
Λοιπόν το ανέβασα εδώ http://briefcase.pathfinder.gr/contents/themis13fear/19254
Δυστηχός αναγκάστηκα να τα χωρίσω για αυτο θα χρειαστητε το winrar το εχω ανεβάσει και αυτό εκεί.
Θαρσείν χρή ταχ΄ αύριον έσετ΄ άμεινον
Σας ευχαριστούμε και τους δυό!!
Τώρα στο μυαλό μου έρχονται οι εξής εκδοχές
α) ¨οτι έχουν κάποια ανώτερη τεχνολογία στο τομέα της επικοινωνίας
β) ότι η επικοινωνία δεν στηρίχθηκε σε κάποιο μηχάνημα αλλά λόγω ανώτερης τηλεπαθητικής τους ιδιότητας
γ) και τα δύο μαζί
δ) να με παρακολουθούσαν και έτσι να ήξεραν κάθε στιγμή τι θα σκεφτώ
Πάντως είχα συνεχώς την αίσθηση ότι είναι ''οι φίλοι μας''
vrika tuxea to parakatw link opou fenete kati san eksogiinos i den
kserw ki egw ti sunodeuomeno me ixo.anoikste ta ixeia kai estiaste
tin prosoxi sas sto kentro tis eikonas panw apo to trapezi.
http://www.mpam.gr/fun/photos/whats_wrong/files/whatswrong.swf