ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγαπημένο soundtrack ; - - Κινηματογράφος -

- Αγαπημένο soundtrack ; - - Κινηματογράφος -

wendigo30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
wendigoΜέλος
22/12/2004, 12:58:21
Φαίνεται πως δεν κυκλοφόρησε ποτέ soundtrack του Happiness. Πέραν του dvd η μόνη περίπτωση να βρεις το τραγούδι είναι μέσω... ουπς! Θα μίλαγα για internet, filesharing και άλλα πειρατικά πράγματα που σκοτώνουν την μουσική! Καλά που κρατήθηκα και δεν κατάλαβες τίποτα.

No Method, No Guru, No Teacher

23/12/2004, 09:28:40
και μια και έχουμε Χριστούγεννα

θα προτείνω το

The Story of Edward Scissorhands

και το

Nightmare before Christmas

Galadriel των Λευκών Δασών

α! ξέρει κανείς τίποτα για το soundtrack της ταινίας Η Παρέα των Λύκων?

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!

25/12/2004, 18:27:27
The Company of Wolves

Soundtrack

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

26/12/2004, 12:44:01
milles merci

Galadriel of Galadhrim

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!

ΠυρφόροςΝέο Μέλος
04/01/2005, 15:20:30
Δύσκολο θέμα, γιατί δε γίνεται να μή ξεχάσω κάτι...

Πρώτα πρώτα μου έχονται όλος ο δίσκος με τις μουσικές του kill Bill vol1 που ακούω τώρα, η μουσική απο το reqviem for a dream (ελπίζω να μήν το σκότωσα)απλά κορυφαία...

Επίσης πολύ ωραίες μουσικές έχει το Amelie το Braveheart, και όσα άλλα ξεχνάω!

ETernityΝέο Μέλος
15/01/2005, 01:25:59

Γεια και απο μενα,

το απολυτο sountrack ειναι απο την ταινια "Oh brother,where are thou"
Απλα απαιχτο.
Lord of the rings:The return of the king
So far,so close

Και απο ελληνικές
15Αυγουστος
Αγέλαστος Πέτρα

hairstylistΝέο Μέλος
31/01/2005, 02:56:03
REQUIEM FOR A DREAM.................ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!

Nikolaos...

SirenakiΝέο Μέλος
04/02/2005, 09:36:45
πολλα και διαφορα τα soundracks

-in the name of the father- u2
-last of the mohicans
-mambo kings
-the exorcist
-the piano
-braveheart
-lord of the rings-trilogy
-titanic
-exodus
-1492
-chariots of fire
-romeo and juliet
-amadeus
-dancing in the dark

απο ελληνικα
-πετρινα χρονια
-αντε γεια

tipota den einai opws fainetai

11/03/2005, 17:09:51
Life Aquatic with Steve Zissou

Πολύ ωραία μουσική, που δένει όμορφα με την ταινία, έγραψε ο Mark Mothersbaugh ο οποίος είχε γράψει και τη μουσική για το "Royal Tenenbaums" του ιδιου σκηνοθέτη.

Επίσης το soundtrack συμπεριλαμβάνει τραγουδια του David Bowie τραγουδισμένα απ' τον Seu Jorge στα βραζιλιάνικα με κιθάρα μέσα στην ταινία!

Καθώς και άλλα τραγουδια απο διάφορους καλλιτέχνες· από το "Search and Destroy" των Iggy & the Stooges μέχρι Joan Baez

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος

Edited by - 1900 on 11/03/2005 17:12:39

silverwhisperΜέλος
19/03/2005, 21:05:29
blade trinity
the gladiator
braveheart
daredevil

και απο ελληνικα, η πολιτικη κουζινα.

Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.

AttisΜέλος
19/03/2005, 23:23:09
Είναι πολλές οι ταινίες που έχω δει.

Τα σάουντρακ όμως που μου έμειναν είναι:

- Ρέκβιεμ για ένα όνειρο
- Πολίτικη Κουζίνα
- Όλες οι ταινίες του Κιούμπρικ (Κλασική Μουσική)
- Trainspotting
- Halloween (1979)
- Pulp Fiction
- Kill Bill 1+2
- Τίγρης & Δράκος
- Frida

Αυτά μου έρχονται πιο έντονα τώρα...

cinder and smokeΝέο Μέλος
21/03/2005, 23:47:13
Naked Lunch
Solaris
Deep Throat
Dead Man
Faster *****cat
Plan 9 from outer space
Les temps de gitanes
Pink Flamingos
Blow up
Run Lola
Luna Papa
Paris Texas

AttisΜέλος
22/03/2005, 16:27:02
quote:
Faster *****cat

Φίλε cinder and smoke, μη μου πεις ότι έχεις δει αυτή την ταινία; Θα με κουφάνεις... αν φυσικά μιλάμε για την ίδια, του 1966, με την Tura Satana... είναι πολύ σπάνια ταινία... αλήθεια που την είδες αν επιτρέπεται;

Φιλικά

Άττις

cinder and smokeΝέο Μέλος
23/03/2005, 23:26:44
Σε ένα σκοτεινό υπόγειο όπου ένας φίλος φιλάει ανεκτίμητα πράγματα και πλάσματα όπως η Tura Satana...(γερές δόσεις της θεάς υπάρχουν στα ένθετα των cd των soundtracks του Russ Meyer, check it)
AttisΜέλος
24/03/2005, 00:10:42
Πολύ θα ήθελα να δω τι άλλο κρύβει αυτό το υπόγειο του φίλου σου... θησαυρούς φαντάζομαι... όπως και το "Faster..."

27/03/2005, 14:48:33
To soundtrack απ' το "Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας" (Diários de motocicleta). Απλό δυνατό όμορφο!

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος

wiccaΜέλος
29/03/2005, 09:53:48
ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ Ο WICCA.
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ SOUNDTRACK EINAI TO BEHIND BLUE EYES AΠΟ ΤΟΥΣ LIMP BIZKIT. ΤΟ ΕΙΧΕ Η ΤΑΙΝΙΑ GOTHICA.

Πέθανε μια άλλη μέρα
ΚΑΝΟ_ΜΙΑ_ΕΥΧΗΝέο Μέλος
14/04/2005, 13:19:01
Γεια σας παιδια.Χαιρομαι πολυ που μου θυμιζετε τοσο ομορφα soundtracks.Ολα οσα εχετε πει ειναι υπεροχα.ΟΛΑ!Εμενα το αγαπημενο ου μετα το Βραχο βεβαια( η φοβερη σκηνη με την αργη κινηση και τους πυροβολισμους αναμεσα στις ειδικες δυναμεις μεσα στη φυλακη και τον ΕΝΤ ΧΑΡΙΣ να φωναζει να σταματησουν) ειναι το Mulholland Drive.Δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που δεν συγκινηθηκε οταν ειδε την Ισπανιδα να τραγουδαει το JORANDO σο μπαρ SILENCIO..Το φοβερο της υποθεσης ειναι πως εψαξα ποιο τραγουδι ειναι αυτο και με μεγαλη εκπληξη βρηκα πως αυτος ο Σατανας ο Λιντς πηρε ενα country τραγουδι του 1960 του καταραμενου τραγουδιστη WAYLON JENNINGS,το τραγουδι Crying,,και το εκανε ισπανικο χωρις μουσικη..Τι να πω..αριστουργημα..

MY LIFESTYLE DETERMINES MY DEATH STYLE!!!!

oreanthiΝέο Μέλος
30/04/2005, 17:00:36
quote:

Καλησπερα και απο εμενα.

Θυμαστε μια παλιοτερη σειρα κοινουμενων σχεδιων, Οδυσεια του διαστηματος; Πολυ καλο soundtrack αλλα δεν ξερω ποιο τραγουδι ηταν. Αν ξερει καποιος να μου πει.

Η ταινία είναι"2001 Οδύσσεια του Διαστήματος" και τη μουσική έχει γράψει ο Johann Strauss
undeafetedΜέλος
02/05/2005, 17:58:09
tubular bells for ever!!! και το ommadown καλο ειναι.παιδια εδω και κατι μηνες ψαχνω ενα sounrack και δεν το βρισκω πουθενα.δεν ξερω το ονομα του τραγουδιου ουτε ποιος το λεει αλλα το ακουμε κυριως σε πολεμικες ταινιες.ειναι δυσκολο να το εξηγησω αλλα το εχει σε ενα συγκερκιμενο παιγνιδι για το playstation 2 ειναι το soundrack που ακουγεται μολις αρχισει το παιγνιδι.εχω ψαξει παντου και το μονο που βρηκα ηταν αυτη η μικρη λεπτομερεια.επισης ηταν και το soundrack σε ενα επεισοδιο του " κλεισε τα ματια" του παπακαλιατη.ηταν στο επεισοδιο που εκλεινε την σειρα την πρωτη χρονια.σορυ αν γινομαι γελοιος αλλα αυτο το soundrack ειναι πραγματικα υπεροχο και το ψαχνω παντου.οποιος ξερει ποιο ειναι η περιπου για τι μιλαω να μου το πει.