ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Van Der Dekken30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
tptΜέλος
04/01/2005, 08:21:46
KAI OXI MONO ΣTO ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ....4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ ΦΥΤΑ ΑΠ ΤΟ ΝΕΦΟΣ....
tptΜέλος
02/02/2006, 12:14:22
Ξερει κανεις τπτ για ενα μικρο κτισμα σαν εκκλησακι(δεν ειναι εκκλησακι) με μια μονο πορτα,συνολικο μεγεθος γυρω στα 2Χ4 μετρα,στο Σειχ Σου ,στον δρομο για το Ασβεστοχωρι,πισω απ το Φιλιππειο?
Ειναι σχεδον στο πιο ψηλο σημειο του βουνου,εκει που εχει και ενα εγκατελειμενο σπιτι-σταθμο με κεραια κινητης τηλεφωνιας,στην πλαγια του βουνου ,λιγα μετρα απο τον κεντρικο δρομο που οδηγει στο Ασβεστοχωρι.
a_katsadouriΝέο Μέλος
04/02/2006, 18:30:22
Γειά σας!!!

Παρόλο που υπαρχουν τόσα μέρη που έχουν ‘ενεργειακά πεδία’-που τα έχω νοιώσει και εγώ πάρα πολλες φορές- δεν καταλαβένω για ποιό λογω δεν μιλάνε εύκολα ή δεν τα παραδεχονται πολλοι ανθρωποι. Σε κάποια άτομα που προσπάθησα να ανοιξω κουβεντα μου είπαν οτι αυτά ειναι βλακειές..

Α.Κ.

nikoskurtΝέο Μέλος
01/04/2006, 17:14:36
quote:

Όχι, δεν εννοούσα αυτό. Για να γίνω κατανοητός, θα υποθέσουμε πως ένας τόπος δύναμης είναι στην ουσία μια αποθήκη φαινομένων. Αυτά τα φαινόμενα στην περίπτωσή μας είναι οι όποιες ψυχολογικές επιδράσεις που ο τόπος αποτυπώνει επάνω μας. Για παράδειγμα μπορεί να μας προκληθεί η αίσθηση του άγχους, του φόβου, της ευεξίας, της χαράς, της μελαγχολίας, του υπερβατικού, της ονειροπολήσεως, της δημιουργίας σκεπτομορφών, του χρονικού κενού κλπ. Αυτές οι συναισθηματικές εντυπώσεις είναι οι ίδιες τόσο για έναν άνθρωπο καλό (π.χ. ο φόβος είναι πάντα φόβος και δεν καταλαβαίνω πως μπορεί ο "κακός" να δει τον φόβο ως κάτι καλό...), όσο και για κάποιον κακό! Απλά ο κακός είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθεί θετικές επιδράσεις γιατί ας πούμε δεν έχει τις ψυχικές προϋποθέσεις!

Έτσι για να αισθανούμε μια θετική επίδραση ενός τόπου δύναμης, πρέπει αφενός να είμαστε "θετικοί" άνθρωποι, αλλά αφετέρου να είμαστε και "δέκτες" σε ικανοποιητικό βαθμό. Κάποιος που είναι καλός άνθρωπος αλλά χείριστος δέκτης με τίποτα δεν μπορεί να αντιληφθεί ούτε τις θετικές ούτε τις αρνητικές επιδράσεις ενός τέτοιου τόπου.

Πάντως το καλό είναι πως σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό οι περισσότεροι είμαστε "αξιοπροπείς" δέκτες.

btw, αν κάποιο μέλος είναι κάτοικος της περιοχής των Σερρών, ας μας ενημερώσει για την τοποθεσία όπου υπάρχουν αντιβαρυτικά φαινόμενα ανάλογα του δρόμου προς την Πεντέλη.

sub rosa

15/08/2006, 03:01:55
ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ ΕΓΙΝΕ ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ
ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ!

μια ερωτηση..αν ειναι ερωτηση..
ενεργειακος χωρος υπαρχει περιπτωση να περιοριζετε σε ενα δωματιο?
σπιτι?

εφυγα απο την αθηνα μαρουσι και πηγα στη ροδο που εχουμε σπιτι να μεινω,εφυγα απο την ροδο και ηρθα στην θεσαλονικη να μεινω.

ο λογος ειναι οτι ψαχνω την περιοχη που βγαζει το καλυτερο εγω μου.

το μαρουσι ηταν το χειροτερο απο ολα,στο κεφαλαρι ξυπνουσα πολλη,στην πεντελη βολτα η σκεψη ερεε,με το που περνουσα το βουνο για νεα μακρη ενεργεια 0.
στο δρομο για 8εσαλονικη σταματησα στη λαρισσα,μετρια προσ μικρη ενεργεια.
τρικαλα καλη.
καλαμπακα καθολου καλη.
στη θεσαλονικη αλλαξα 2 ξενοδοχεια,η ενεργειακοτερη περιοχη ειναι η καλαμαρια,η μικροτερη μεχρι στιγμης ειναι τερμα βασ ολγας προς κεντρο.παραδοξως η αρχη της ειναι αρκετα καλη..
μου δημιουργειτε και θελω να συζητησουμε ενα ερωτημα.
αν το κεφαλαρι ειναι μια απο της τοπ περιοχες της αθηνας.
η καλαμαρια μια απο τις τοπ της θεσαλονικης.
μηπως αντιλαμβανομαστε μια σχεση αναμεσα στην ενεργεια του τοπου με τον κοσμο που προσελκυει/διαμορφωνει?

conerΝέο Μέλος
17/03/2008, 22:05:40
paidia kalispera mipws mporeite na mou dosete periosoteres plirofories gia tn odo maurhs petras?
18/03/2008, 08:35:14
Αγαπητέ coner, καλώς ήλθες κοντά μας.
Εύχομαι να έχεις εποικοδομητικούς διαλόγους και γόνιμες αναζητήσεις.

Θα σε παρακαλούσα μόνο να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σου κι όχι λατινικούς ώστε αυτά να είναι πιο ευανάγνωστα.

In anticipation of my resurrection...

conerΝέο Μέλος
18/03/2008, 23:09:39
ευχαριστω για το τν υποδοχη.συγνωμη που εγραψα με λατινικους χαρακτηρες απλα ετσι εχω μαθει δν θα ξαναγινει.Μηπως σας ειναι ευκολο καποιος να μου δωσεις πληροφοριες για τν οδο της μαυρης πετρας?
Billy_HMTΝέο Μέλος
18/08/2010, 19:31:01
Γεια σας παιδια
Ειμαι νεος στο forum.Μενω Καλαμαρια και ασχολουμαι μαζι με την κοπελα μου και τον κολλητο μου με διαφορα τετοια φαινομενα.
Αρχικα θα ηθελα να μαθω περισσοτερα για το στρατοπεδο Κοδρα,για το τι συμβαινει και πως μπορει να με βοηθησει.Τελος αυτο που εχει αναφερθει για το χωριο Πρωτη στις Σερρες ειναι πληρης αληθεια αφου το εχω βιωσει εγω ο ιδιος ανεβαινοντας προς το μοναστηρι της Αναληψεως.
Οσον αφορα το κοκκινο σπιτι και εμενα μου εχει δημιουργησει καποια παραξενη διαισθηση στο παρελθον.Thanks for helping.Περιμενω απαντησεις.

tasosSERRESΝέο Μέλος
26/01/2011, 13:19:35
107. Τόπος: Σέρρες (4-Γ1)
Που είναι: Χωριό Πρώτη, στο δρόμο για το μοναστήρι της Αναλήψεως
Ιδιότητες: Αντιβαρύτητα, μαγνητικές διαταραχές.
Ενέργεια: Θετική και αρνητική
file esi p eipes to parapanw mipws ksereis poso arnitiki energeia exei?kai otan enoeis magnitikes diataraxes ti enoeis?

tAs0s AnEstIs