- Κλωνοποίηση ΤΩΡΑ! - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
quote:
και θέλω μία ειλικρινή απάντηση σ'αυτό που θα σε ρωτήσω :
έχουμε δώσει εγώ και η Mantis ποτέ δείγματα ότι θα χρησιμοποιούσαμε
τέτοιες δυνατότητες?
Προφανώς και δεν έχετε δώσει δείγματα. Προσωπικά πιστεύω ότι είσαστε δύο διαφορετικά άτομα. Αυτό που γράφω αναφέρεται στις δυνατότητες που έχει κάποιος χρήστης γενικά. Και παράλληλα απάντησα στο αρχικό μήνυμα της Mantis:
quote:
Με σκοπό να αποστομώσω αυτούς που διαδίδουν… ότι μπουρδολογία κατεβάσει η γκλάβα τους, και να δείξω πως έχω «πρόσωπο», ζητώ από τον αγαπητό Admin, να προβεί στην αποκάλυψη των ip, του μέλους Galadriel και του δικού μου…
Δηλαδή, ακόμα και να έγραφε ο Admin ότι έχετε διαφορετικό IP κάποιος κακοπροαίρετος χρήστης θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι είσαστε το ίδιο άτομο!!
Στη συνέχεια γράφεις:
quote:
εγώ τουλάχιστον σε βάση phpbb όταν πατάω το κουμπάκι που λέει ΙΡ, πάνω από κάθε ποστ, μου δείχνει και ποιοι άλλοι χρήστες έχουν μπει από την συγκεκριμένη ΙΡ... ε, δεν πιστεύω πως το snitz δεν έχει ανάλογες δυνατότητες...
Εάν η IP είναι στατική τότε θα εμφανίζεται ένα IP για πολλούς χρήστες, ενώ αν είναι δυναμική τότε το ΙP είναι μοναδιαίο ανά χρήστη. Και φυσικά και το Snitz όπως και η phpbb έχει αντίστοιχες δυνατότητες. Το ερώτημα είναι σε τι αποτέλεσμα σε οδηγούν οι σχετικές παρατηρήσεις!!
Βασικά ελπίζω να ολοκληρωθεί το θέμα εδώ και να απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα της Mantis.
Φιλικά
--Je^3--
Listening to ~Bloodhound Gang~
το ότι κάτι είναι τεχνικά δυνατόν δεν σημαίνει όπως καταλαβαίνεις ότι μπορούμε να βγαίνουμε έξω και να το παραθέτουμε και ως πιθανότητα...
σ'αυτό το σημείο θεώρησα ότι μας προσβάλεις, ακριβώς γιατί δεν έχουμε ποτέ δώσει τέτοια δείγματα...
απ' την άλλη όσα αναφέρεις, θα μπορούσαν να συμβούν από κάποιον χρήστη που θα έμπαινε μία στις τόσες και συνήθως με όχι και τόσο αγαθά κίνητρα....
όταν όμως εγώ εμφανίζομαι με το 212 μπροστά (γιατί αυτό δεν αλλάζει) επί 2.128 μηνύματα
και με άλλα 1.623 η Mantis με το αντίστοιχο δικό της, ε ... νομίζω πως κάνει κάποια διαφορά ε?????
τώρα την αξία του να πιστοποιήσει ο Admin αυτό που ζητάμε άσε να το κρίνουμε εμείς....
όσο για τους κακοπροαίρετους χρήστες...υπάρχουν παντού...
αυτό είναι εμφανές ακόμα και στον παρόντα χώρο... αν κρίνω από τα τελευταία γεγονότα...
τέλος, τα ερωτήματα δεν είναι μόνο της Mantis αλλά και δικά μου...
και για να ολοκληρωθεί το θέμα θα πρέπει ή να γίνει η πιστοποίηση που ζητάμε
ή να πεισθούμε για το ανέφικτο του εγχειρήματος (που λίγο δύσκολο το βλέπω)....
Φιλικά
Galadriel
![]()

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
quote:
Φίλε CYBERMASTERquote:
ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ε????
ΚΑΛΑ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑ ΕΓΩ.....
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΒΙG BROTHER ΕΔΩ ΜΕΣΑ Ε?????
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ PC's ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΣΤΕ ΑΜΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΟΧΙ......?????
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ????????????????????Και που να 'ξερες τι μπορεί να κάνει κάποιος στο Internet αν θέλει.
Αυτό τα λέει όλα, αγαπητέ Jejeje...
Οπότε αν ήθελε ο φίλτατος Admin θα είχε απαντήσει σε ένα απλό ερώτημα 2 παλιών μελών των Forums... ένα ερώτημα που έχει τεθεί από τις 09/03/2005, 22:32:00...
Τώρα αν την μη εμφάνηση του φίλτατου Admin την εκλάβω ώς αδιαφορία και "γράψιμο", την πρόταση για συνάντηση των μελών των Forums του Esoterica, τουλάχιστον προς το πρόσωπο της Galadriel και το δικό μου, θα πρέπει να την εκλάβω ως ειρωνία...
Το θέμα αυτό θα μπορούσε να έχει λήξει με 4, μόνο, δημοσιεύσεις... την δική μου εισαγωγική, της Galadriel, την δική σου Jejeje και του Admin... αντιθέτως έχουμε φτάσει στη δεύτερη σελίδα, καταρίπτουμε όποια δικαιολογία έχεις παρουσιάσει και έχουν ανοιχτεί δύο ακόμη topic για να "βολευτούν" άσχετες, με το θέμα, απορίες άλλων μελών...
Μπορεί να το θεωρείς πείσμα από μέρους μας, αλλά αν δεν πάρουμε μια ίκανοποιητική και στοιχειοθετημένη απάντηση από τον Admin στο ερώτημα μας, η "Κλωνοποίηση ΤΩΡΑ!" θα φτάσει τις 30,40,50 σελίδες...
Νομίζω ότι ήμουν απλή και κατανοητή από την εισαγωγική δημοσίευση μου...
.
.
.
The She Mantis... in full color...

quote:
Αυτό τα λέει όλα, αγαπητέ Jejeje...Οπότε αν ήθελε ο φίλτατος Admin θα είχε απαντήσει σε ένα απλό ερώτημα 2 παλιών μελών των Forums... ένα ερώτημα που έχει τεθεί από τις 09/03/2005, 22:32:00...
Τώρα αν την μη εμφάνηση του φίλτατου Admin την εκλάβω ώς αδιαφορία και "γράψιμο", την πρόταση για συνάντηση των μελών των Forums του Esoterica, τουλάχιστον προς το πρόσωπο της Galadriel και το δικό μου, θα πρέπει να την εκλάβω ως ειρωνία...
Το θέμα αυτό θα μπορούσε να έχει λήξει με 4, μόνο, δημοσιεύσεις... την δική μου εισαγωγική, της Galadriel, την δική σου Jejeje και του Admin... αντιθέτως έχουμε φτάσει στη δεύτερη σελίδα, καταρίπτουμε όποια δικαιολογία έχεις παρουσιάσει και έχουν ανοιχτεί δύο ακόμη topic για να "βολευτούν" άσχετες, με το θέμα, απορίες άλλων μελών...
Μπορεί να το θεωρείς πείσμα από μέρους μας, αλλά αν δεν πάρουμε μια ίκανοποιητική και στοιχειοθετημένη απάντηση από τον Admin στο ερώτημα μας, η "Κλωνοποίηση ΤΩΡΑ!" θα φτάσει τις 30,40,50 σελίδες...
Νομίζω ότι ήμουν απλή και κατανοητή από την εισαγωγική δημοσίευση μου...
.
.
.
ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΝΤΙΣΣΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΝ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΣΟ?????
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ (ΠΟΥ ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΤΙ) ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΙΑ ΚΟΤΣΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥΣ......
ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΣΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ........
ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ......
ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ IP ADRESS EINAI "213.5.36.243" ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΤΟ FIRE WALL MOY.......
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
[img]http://www.dlarc.org/n3sig/fireinthesky2.JPG" width="480" height="360">
[b]ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...</
Edited by - CYBERMASTER on 06/04/2005 23:07:22
quote:
καταρίπτουμε όποια δικαιολογία έχεις παρουσιάσει και έχουν ανοιχτεί δύο ακόμη topic για να "βολευτούν" άσχετες, με το θέμα, απορίες άλλων μελών...
Αυτό κατάλαβες εσύ από την μέχρι τώρα συνεισφορά μου στο topic που άνοιξες. Γράφω δικαιολογίες, τις οποίες κατέρριψες (πως;) και "βολεύω" άσχετες με το σημαντικό θέμα σου απορίες άλλων μελών.
Μπράβο.
quote:
αλλά αν δεν πάρουμε μια ίκανοποιητική και στοιχειοθετημένη απάντηση από τον Admin στο ερώτημα μας, η "Κλωνοποίηση ΤΩΡΑ!" θα φτάσει τις 30,40,50 σελίδες...
To ξανα-επαναλαμβάνω! Ακόμα και αν ο Admin δώσει τις IPs σας δεν αποδεικνύεται (μιας και αναφέρεις περί στοιχειοθετημένης απάντησης) ότι εσύ και η galadriel είσαστε διαφορετικά άτομα. Μετά θα "βγει" κάποιος και θα αρχίσει να γράφει ότι είναι δυνατόν ένα άτομο να χρησιμοποιεί ταυτόχρονα 2 IPs και 2 usernames οπότε είσαστε το ίδιο άτομο και τότε... "τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου" και το topic θα φθάσει στις 100 σελίδες! Εκτός και αν εσύ μπορείς (στοιχειοθετημένα από τεχνικής άποψης) να αποδείξεις το αντίθετο.
Πάντως σέβομαι την άποψή σου (η οποία ταυτίζεται με της αγαπητής galadriel) και επειδή πιστεύεις ότι το θέμα θα λήξει με τη δημοσιοποίηση των IPs σας από τον Admin, θα τον παρακαλούσα να το κάνει για να "κλείσει" το topic και να "ζήσουμε εμείς καλά και εσύ καλύτερα".
Σε ευχαριστώ για το διάλογο.
--Je^3--
γιατί εκνευρίστηκες, ενώ αυτό θα έπρεπε να το έχουμε πάθει εμείς... ![]()
ειδικά μάλιστα από την στιγμή που επιμένεις να φέρνεις σαν επιχείρημα ότι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιούμε "άλλα κόλπα" (να 'ναι καλά εκεί που βρίσκεται κι αυτός που το λέγε...)και να εμφανίζονται δύο ΙΡ και δύο λογαριασμοί σε ένα μόνο χρήστη...
επαναλαμβάνω λοιπόν... αν μπορούσε ο αγαπητός μας Admin να πιστοποιήσει πως πράγματι το 99% των μηνυμάτων μας προέρχονται από διαφορετικά ΙΡ (βγάζω το 1% απέξω γιατί σε όλους έχει τύχει να γράψουμε από κάπου έξω απ' το σπίτι μας) δεν θα έλεγε τίποτα?
κι εσύ δηλαδή τώρα προσπαθείς να φερθείς σαν τον κακόβουλο χρήστη που λέγαμε πιο πάνω? γιατί?
και εν πάσει περιπτώσει γιατί τόση βιασύνη να κλείσει το συγκεκριμένο τόπικ?
χμ... και κάτι που μου ήρθε μόλις τώρα....
δηλαδή ο Peter Gore και οι λογαριασμοί του λαμπόγυαλου είχαν static IP ?????
σε εταιρεία δουλεύει? σε δημόσιο οργανισμό?? σε εφημερίδα?? σε ξενυχτάδικο?? σε τράπεζα?? ![]()
![]()
αααχ....! τα ρημάδια τα δαφνόφυλλα τι θέλω και τα μασάωωωωωω
Πάντα Φιλικά![]()
Galadriel

Αγαπητέ Jejeje, είναι φανερό ότι έχεις κουραστεί άπο αυτή τη συζήτηση, όπως και εγώ...
Ας πάρουμε ως δεδομένο ότι δεν έχω καμμία γνώση πάνω στο διαδύκτιο... μόνο με την απάντηση που δίνεις στον Cybermaster, την οποία δεν θα παραθέσω ξάνα, το έκανα στην προηγούμενη δημοσιεύση μου, μου λες ότι όλα είναι εφικτά... άρα πως μπορείς να μου λες τώρα ότι ακόμα κι γίνει αυτό που ζητώ δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί με τρόπο ακατάριπτο?
quote:
Αυτό κατάλαβες εσύ από την μέχρι τώρα συνεισφορά μου στο topic που άνοιξες. Γράφω δικαιολογίες, τις οποίες κατέρριψες (πως;) και "βολεύω" άσχετες με το σημαντικό θέμα σου απορίες άλλων μελών.
Μπράβο.
Πως? Διάβασε τις 2 σελίδες του θέματος...
Τις απορίες των άλλων μελών δεν τις θεωρώ κατώτερες από τις δικές μου, απλά, μη σχετικές με το θέμα και γι' αυτό υπάρχουν 2 σύνδεσμοι στη προηγούμενη σελίδα που οδηγούν σε θέματα που έχω "βολέψει" τις συγκεκριμένες ερωτήσεις...
Πάντως, θα πρέπει να παραδεχτώ ότι η ανταπόκριση σου στον τομέα που συντονίζεις είναι ταχύτατη και γι' αυτό θα πρέπει να σε συγχαρώ...
quote:
Σε ευχαριστώ για το διάλογο.
Να είσαι καλά...
.
.
.
The She Mantis...

γι αυτό όσες είναι ερωτευμένες μαζί του να επικοινωνούν μαζί μου
είμαι η γραμματέας του![]()
![]()
![]()
![]()
gh
Πραγματικά δεν έχω εκνευριστεί καθόλου (καλή μου galadriel αφού το ξέρεις ότι δεν θυμώνω!!). Απλά θα ήθελα να βρούμε μία λύση και να "κλείσουμε" το θέμα, όχι γιατί δεν θέλω να γράφω, αλλά για να μείνετε εσείς ικανοποιημένες με την απάντηση που θα δωθεί. Πραγματικά δεν νομίζω ότι ο Admin θα είχε πρόβλημα να δώσει τις IPs σας αφού η διαδικασία ταυτοποίησής τους είναι σχετικά απλή, αλλά πιστεύω ότι δεν το έχει κάνει γιατί συμφωνεί μαζί μου (από τεχνικής άποψης) ότι δηλαδή ακόμα και να τις δημοσιοποιούσε θα ήταν δυνατόν για κάποιον να το αμφισβητήσει.
Σας καλημερίζω και τις δύο!
--Je^3--
το ζητούμενο δεν είναι να δημοσιοποιήσει ο αγαπητός Admin
τις ΙΡ μας...
αυτό μπορούμε να το κάνουμε και μόνες μας...
το θέμα είναι να πιστοποιήσει ότι πράγματι η κάθε μία από εμάς γράφει απ' αυτές τις ΙΡ, οι οποίες και παραμένουν στην πλειοψηφία των μηνυμάτων μας σταθερές....
κι όταν λέω σταθερές δεν εννοώ static, εννοώ πως το πολύ πολύ να παίζουν ένα - δυό νούμερα πάνω κάτω... έτσι κι αλλιώς ο server τις αναγνωρίζει και τις ταυτοποιεί πλέον με τους λογαριασμούς μας....
αφού μάλιστα μπορείς κι εσύ (και ο admin φαντάζομαι) να αποκλείσεις το ενδεχόμενο χρήσης εφαρμογών που "ανακατεύουν" τις ΙΡ από εμάς, το πράγμα μου φαίνεται μάλλον εύκολο....
οπότε καταλήγουμε στο εξής :
το πρόβλημα είναι τεχνικό ή πρόθεσης? (όχι δικής σου βέβαια, μια και οι δύο εκτιμούμε το χρόνο που διαθέτεις για τις εδώ απαντήσεις σου)...
και πάλι πολύ καλημέρα ![]()
Galadriel
Y.Γ. ....αλήθεια, τα "δαφνόφυλλα" που μάσησα πως ήταν τελικά? ![]()

Edited by - galadriel on 07/04/2005 11:54:25