- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:Zander
Ηθελα να ηξερα,αν εγω εκανα ενα thread πριν απο αυτο του ΑΡΗ ,και ελεγα μια φανταστικη αλλα πολυ πειστικη ιστορια σχετικα με κατι δαιμονια που μου εχουν κολησει επειδη αρνουμαι να παραδεχτω οτι ειμαι ''δικος τους'' θα με πιστευατε???
αν την εγραφες με τα σωστα στοιχεια, σεξ, αιμα, βια, νταρκ, θα σε πιστευανε πολλοι...
εξαλλου το εχουν κανει κι αλλοι το πειραμα εδω μεσα στο παρελθον.
quote:Αν ναι τοτε we have a serious problem here...
γιες γουι χεβ!
γι αυτο τα παιρνω στο κρανιο μερικες φορες, και να με συγχωρειτε...
quote:"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)
χαχαχα!
σοφη π--τ-ν- ο στρατηγος!!! ![]()
ηξερε τι ελεγε!
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:nossoforos
προς τι αυτη η επίθεση jonniebegood?σου εκανα κατι?ειπα κατι αρνητικο για το πρόσωπο σου?
ειναι αναγκη να πεις κατι για μενα για να πω την γνωμη μου?
quote:τι σου έκανα τέλος πάντων?μήπως απαγορεύεται να μιλάμε για θέματα που δεν σε αφορούν?
απαγορευεται η κριτικη μηπως σε θεματα φαντασιοπληξιας?
quote:τα ιδια τα μέλοι του εσοτέρικα επιτίθεντε σε αλλα μέλοι και μάλιστα χωρίς να τους κάνουν τίποτα α-π-ο-λ-υ-τ-ο-ς?τι πας να αποδηξεις?
εκανα κριτικη σε αυτα που εγραψες - "...επίσης,με ενδιαφέρει πολυ ο τρόπος που γεύεσε τις σταγόνες..."
η κριτικη σε αρρωστημενες φαντασιωσεις θεωρειται προσωπικη επιθεση?
εσυ πως τις γευεσαι αληθεια?
quote:είμαι πολυ μικρότερος σου και δεν μπορω να σου πω πολλα λογο σεβασμού...
το καταλαβα αγορι μου.
"εκει που εισαι ημουνα και κει που ειμαι θαρθεις", λεει η σοφη παροιμια.
καμια φορα ξερεις ο μεγαλυτερος πρεπει να ταρακουναει τους μικροτερους αν δει οτι εχουν εγκλωβιστει σε λαθος αντιληψεις.
οι προθεσεις μου απεναντι σου ειναι θετικες, κι ας ειναι σκληρες οι κριτικες μου.
ελπιζω να κρινεις καποτε εκ του αποτελεσματος...
quote:καλώ δυο μεγάλους κυρίους ομως...
καλως τους!
quote:Λαπλάς:"απέχουμε τοσο πολύ απο το να γνωριζουμε όλους τους νόμους της φύσεως και τους διάφορους τρόπους της ενέργειας τους ώστε θα ήταν πολύ λίγο φιλοσοφικό να αρνούμαστε την ύπαρξη μερικών φαινομένων μόνο και μόνο,διότι είναι ανεξήγητα με τις γνώσεις που κατέχουμε σήμερα..."
εισαι σιγουρος οτι οταν ελεγε ανεξηγητα φαινομενα, συμπεριλαμβανε και τους βρυκολακες?
θελεις ανεξηγητο?
γιατι δεν το ψαχνεις εκει που εκδηλωνεται, στην Φυση, και οχι σε μυθιστορηματικες καταστασεις και προσωπα?
quote:Μονταίνι:"δεν υπάρχη περισσότερο ηλίθια αλαζονία απο το να καταδικάζουμε ως ψεύτικο κάθε τι που δεν μπορούμε ν'αντιληφθούμε"
συμφωνω και με αυτον τον κυριο!
αλλα εισαι σιγουρος οτι εννοουσε και τους φανταστικους χαρακτηρες (οπως οι βρυκολακες), οταν ελεγε "καθε τι που δεν μπορουμε να αντιληφθουμε"?
μηπως εννοουσε το Αγνωστο μερος της Φυσης?
.
εξάλου,αν πρόσεξες δεν μπήκα στο φόρουμ με σκοπό να πω τις εμπειρίες μου κ.λ.π.οπως εκανε ο αρης ας πούμε.
τελος παντων,είμουνα 20 οταν ξεκινησαν οι εμπειρίες.
μεχρι να σθνειδιτοποιήσω τι εγινε,κοιτούσα τον διπλανό μου που χαιρώταν επιδη νόμιζε πως εδειξε αυτον.

"ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ..."
Μπράμ στόκερ
quote:Τι μπορώ να κάνω για να σε παρηγορησω,φίλε μου jonniebegood?
κανα ταμπον σου βρισκεται?
ξεμεινα... ![]()
quote:Α,ναι! θα σου πω για το περίφημο γνωμικό ενός μεγάλου Πακιστανού φιλοφόφου..."Η ζωή αρχίζει στα 60", είπε...και έπαθε τριπλό εγκεφαλικό... Κρίμα,και ήταν μόλις 59 χρονών... Ελπίζω να σου έφτιαξα τη διάθεση με αυτό...
μου την εφτιαξες!
μονο που εγω ειμαι μεγαλυτερος - εχω καβατζαρει τα 400...
αυτοδημιουργητος ειπαμε! ![]()
quote:Λενε πράγματα που ακούγονται,φαίνονται τρελλά,αλλά όπως και εσύ έχεις καταλάβει το που τελειώνει η λογική και που αρχίζει η τρέλλα, είναι μια υπόθεση που σηκώνει μεγάλη κουβέντα...
τρελλοι που πιστευουν οτι ειναι βρυκολακες σιγουρα υπαρχουν.
αυτο ομως δεν απτεται του Ανεξηγητου - ειναι πολυ ευκρινως εξηγησιμες ψυχιατρικα συμπεριφορες
quote:Υπάρχει μια διαφορά λοιπόν. Εγώ δεν τους κατηγορώ γιαυτά που λένε αλλά για τον τρόπο και τη μεθοδο που τα λενε...Και φυσικά μαζί και όλους όσους βοηθούν αυτη την κατάσταση να διαιωνίζεται.
και φυσικα υπαρχουν πιτσιρικαδες που μπαινουν στο φορουμ και ειναι ετοιμοι να πιστεψουν ο,τι διαβασουν.
αυτους ποιος τους προστατευει απο την παραπληροφορηση και την φαντασιοπληξια?
.
τζονυ βαν Χελσινγκ
.
quote:κατ'αρχην θα σου πω οτι εχω δεί,ας πουμε,βρυκόλακα...πέρασε απο δίπλα μου και ομωλογώ οτι η ατμόσφαιρα εκείνη την στιγμή ηταν πολύ...παράξενη.
ξέρω,θα μου πεις:καλα,και πως κατάλαβες οτι ηταν αυτο που λές?
δεν ξέρω,αυτο ενιωσα μολις τον ειδα...και μαλιστα το ενιωθα πολυ εντονα.κατα παράξενο τρόπο,ανατρίχιασα...ο τυπος έμοιαζε να ηταν βγαλμένος απο αλλη εποχή...τα ρούχα του...η ομπρέλα που κρατούσε,ψιχάλιζε,το περπάτιμα του...
ξερεις ποσους "παραξενους" συναντω καθε μερα?
βεβαια δεν ανατριχιαζω - τους εχω συνηθισει!
οι κυριοι "Λαπλάς και Μονταίνι" τι λενε για την ανατριχιλα ως μεσον αποδειξης και τεκμηριωσης ενος ανεξηγητου φαινομενου?
.
τζονυ βαν Χελσινγκ
.
ξερεις τι γινεται νοσοφορε? οτι οταν εχεις περπατησει λιγο παραπανω στην γη, γινεσαι καχυποπτος. ειναι καλη η διαθεση σου να μαθεις, η διαθεση να αναζητησεις. ομως μπορεις να πεσεις σε παγιδες. αυτο προσπαθουμε να σου πουμε εμεις οι μεγαλυτεροι. το μαυρο, το μεταφυσικο παντα τραβουσε τον κοσμο. και ποτε δεν ξερεις που και πως θα μπλεξεις....
μην ξεχνας επισης οτι ο ανθρωπος ειναι κοινωνικο ζωον και θελει να "ανηκει" καπου. ετσι μπλεκει με διαφορες ομαδες που καμια φορα δεν ειναι και τοσο καλες για την υγεια του....
βρυκολακες ανθρωποι υπαρχουν. οχι ομως με την εννοια που εννοεις εσυ. δοντια κτλ εχω γνωρισει και εγω εναν τετοιο. θες να σου δωσω παραδειγμα? σε εναν καυγα μας, μου επιτεθηκε με τετοιο τροπο ψυχικα ωστε μου σπασαν οχι ενα, αλλα τρια δοντια ενω καναμε διαλειμα στον καυγα.....
ξερεις τι παει να πει να αισθανεσαι το στομα σου να διαλυεται να σου τραβαει την ζωτικη ενεργεια? ξερεις τι παει να πει να σου συμβαινουν συνεχως ατυχιες καθε φορα που τσακωνεσαι με εναν ανθρωπο? ηλιθια ατυχηματα? μεχρι να το καταλαβω και να αρχισω και εγω να αμυνομαι και να επιτιθομαι ψυχικα και σωματικα, κοντεψα να παθω μεγαλο κακο....αυτο ομως δεν μπορει να το κανει οποιοσδηποτε. μονο ενας δυνατος χαρακτηρας και παντα με τιμημα την ψυχη του....
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.
Αν λοιπον οντως τα πιστευεις αυτα,τοτε θα σου μιλησω οπως μιλησες εσυ στο συγκεκριμενο θεμα.που ειναι οι αποδειξεις σου? facts,facts,facts...(μια και σαρεσει αγγλιστι και εις τριπλουν
'Between astonishment and grief,I was tearless.'
θε να στην δει?
και συ τι θα μου δει?
![]()
παντως ο τυπος δεν νομιζω οτι ηταν βαμπιρ με την εννοια του αρη. αυτος ασχολιοταν με ανατολιτικες τεχνικες αποστολης ληψης ενεργειας κτλ... εγινε δεν ηταν και μετα απο εξασκηση.... αλλα αυτο δεν προσδιοριζει ενα βαμπιρ. αυτο μπορει να το κανουν ολοι με λιγη εξασκηση,
καταλαβες λατρεια?
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.
1.δεν ειπα οτι ειμαι βαμπιρ.
2.δεν αναφέρθηκα στον μυθικό βρυκόλακα...
3.καλα,δεν γνωρίζεις οτι υπάρχουν psi-vampirea,sex-vampires,blood-vampires κ.ο.κ...?
4.εχεις νιώσει ποτε να σου μεταδιδει κάποιος την σκεψη του?
5.-εσυ πως τις γευεσαι αληθεια?-δεν τις γευομαι.
6.μια αλλη παροιμια λεει"απο μικρο και απο τρελο μαθενεις την αληθεια".
astal project,
μιλησα για αυτοδιμηούργητους...
σου φαινετε παραξενο καποιος να εχει υοθετίσει την εικόνα ενος βαμπίρ και να εχει εκπεδευτεί κατάληλα με διάφορες τχνικές οπως απορώφισει ενέργειας κ.λ.π?...αλλα και στην αθανασία.
επίσης,λες οτι:μην ξεχνας επισης οτι ο ανθρωπος ειναι κοινωνικο ζωον και θελει να "ανηκει" καπου. ετσι μπλεκει με διαφορες ομαδες που καμια φορα δεν ειναι και τοσο καλες για την υγεια του...
συμφωνώ αλλα...τι σχέσει εχει τωρα αυτο?δεν ειμαι μέλος καμιας ομάδας.

"ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ..."
Μπράμ στόκερ
quote:
γεγονος ειναι η γεφυρα ριου αντιριου στο στομα μου. :)θε να στην δει?
και συ τι θα μου δει?
παντως ο τυπος δεν νομιζω οτι ηταν βαμπιρ με την εννοια του αρη. αυτος ασχολιοταν με ανατολιτικες τεχνικες αποστολης ληψης ενεργειας κτλ... εγινε δεν ηταν και μετα απο εξασκηση.... αλλα αυτο δεν προσδιοριζει ενα βαμπιρ. αυτο μπορει να το κανουν ολοι με λιγη εξασκηση,
καταλαβες λατρεια?
Μα ετσι και αλλιως οσοι μιλανε για ψυχικα βαμπιρ μιλανε για ληψη και αποστολη ενεργειας και οχι για τον κομη Δρακουλα.Κανε ενα μικρο ψαξιμο στο internet αν θες και θα το δεις.Ειναι περισσοτερο θεμα ορισμου το οτι το αποκαλουν αυτο το φαινομενο ψυχικο βαμπιρισμο δεν εχει καμια σχεση με τις ταινιες κλπ.Θα μπορουσαν να το αποκαλουν διαφορετικα δεν εχει σημασια.Οι περιγραφομενες επιθεσεις ομως μοιαζουν απιστευτα και μαλιστα μιλανε για διαφορους τροπους αμυνας σε τετοιες επιθεσεις οπως και εσυ.
Οσο για την γεφυρουλα,δεν αποτελει καμια αποδειξη, "λατρεια".
Μπορει να ειχες καποιο ατυχημα σιγα και να χαλασες την οδοντοστοιχια σου...ο οδοντιατρος σου δηλαδη τι ειπε? πειστηκε για το οτι δεχτηκες ψυχικη επιθεση απο εναν ..φακιρη? ![]()
Μακαρι να γινετε παντως αυτο το πραγμα,θα κανω λιγη εξασκηση και θα μου χρησιμευσει σε αλλους τομεις οχι στο να σπαω δοντακια ![]()
'Between astonishment and grief,I was tearless.'