- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Αν μπορείς γίνε λίγο ποιο σαφής....
Κάποιες στιγμές και εμένα με ποιάνουν κάποιες τάσεις απο αυτά που ανέφερες.Αυτό δεν νομίζω να σημαίνει κάτι πολλοί ανθρωποι έχουν τέτοιες τάσεις.
Α και ωραίο ψευδόνυμο αλλα πιστεύω πως θα ταίριαζε περισσότερο στον Άρη
Χωρις παρεξήγηση βέβαια.
εικόνα-κλικ
Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
amalia
Συμφωνεις με ολα οσα εχει αναφερει ο Αρης? Πες μας αν θελεις για τις εμπειριες σου.Εχει σημασια γιατι εισαι το μονο ατομο που μεχρι στιγμης δειχνει να μιλαει για το ιδιο πραγμα (περιπου εστω αν οχι ακριβως) με τον Αρη.
'Between astonishment and grief,I was tearless.'
.
αυτοδημιουργητοι, ε?... (με τον τιμιο ιδρωτα τους
)
γιατι μου θυμιζει ενα βιβλιο φαντασιας που διαβασα καποτε? (θα το βρω στην βιβλιοθηκη, που θα μου παει)
ή μια τυπα που εγραφε καποτε σε αλλο φορουμ οτι της αρεσε να χαραζει τους γκομενους με ξυραφακια την ωρα του σεξ και να γλυφει το αιμα?
βρυκολακισμο το λετε εσεις αυτο?
γιατι η ψυχιατρικη επιστημη το λεει αλλιως...
.
ΥΓ. αν συναντησω κανεναν να κραταω παλουκι ή να καλεσω το 166? ![]()
ΥΓ2. σε αυτο θελεις απαντηση? "...επίσης,με ενδιαφέρει πολυ ο τρόπος που γεύεσε τις σταγόνες..."
δεν θα σ αρεσει... ![]()
ΥΓ3. δεν παμε καθολου καλα μου φαινεται...
johnniebebad
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
ΥΓ3. δεν παμε καθολου καλα μου φαινεται...
Αποχή, φίλε μου!
Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να βλέπεις και να κρίνεις τι γίνεται σε μερικά θέματα...
Εγώ έχω πάψει εδώ και καιρό να συμμετέχω σε αυτό το θέμα με ερςτήσεις στον θεματοθέτη μέχρι να δώ που θα καταλήξει το όλο θέμα.
Δεν απορρίπτω τίποτα, δεν αποδέχομαι τίποτα,
Απλά παρατηρώ... ![]()

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Παρακαλω ερωτήσεις...και να είστε σίγουροι ότι οι απαντήσεις θα σας σοκάρουν μέχρι αποπληξίας...θα σας σηκωθούν οι τρίχες καγγελο... (και αν δεν φτάσω μόνος μου αυτό το topic στις 325 σελίδες και τις 1084384 αναγνώσεις,να μη με λένε Mercury)
ειχα την εντυπωση οτι εκτος του αιματος, δοκιμαζαν και λιγο κρασσακι....
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.
Η astral-project είπε οτι εχει τις ιδιότητες που προανέφερα...εγω απλά μια εκεντρική ερώτηση εκανα.
επίσης,επιδή η ειρωνία με εκνευρήζει πολυ...ναι,με τον ιδρότα τους.τουλάχιστον ποσπαθούν να μην αποτελούντε απο σκέψεις αλλων.Α,ορισε μου το λογικο για να δούμε αν οντως δεν πάμε καλα..
φίλε έρεβος,σε καμια περιπτοση δεν θελω να γινω συντονιστης του θέματος,ουτε να μιμηθώ σε κατι τον αρη,δεν το γνωριζω το παλικάρι,αλλα ουτε να καταληξετε σαν δορυφόροι που κινούντε γύρο απο εμένα.δεν προλαβένω να σου πω τώρα εμπειρια μου,αλλη φορά.μη φανταστεις και τίποτα το ιδιαιτερο.οπως καταλαβενεις,διαφωνω με τον αρη στο οτι δεν γεννιέσε,αλλα γίνεσε.ίσως τα παιδια των αυτοδιμηούργτητων να το εχουν στα γονίδια,ισως αυτο εννοεί ο αρης,τι να πω?
μορφέα,οχι,σε εμένα ταιριάζει το ψευδόνημο,χωρίς να υπονοώ κάτι.

"ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ..."
Μπράμ στόκερ
quote:Dying_Incubus
Αποχή, φίλε μου!
Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να βλέπεις και να κρίνεις τι γίνεται σε μερικά θέματα...
ειλικρινα μου κεντρισε την περιεργια το ποια ειναι η αληθεια που δεν φανταζομαι.
βρηκα ακριβως αυτο που φανταζομουν!!!
σκεφθηκες μηπως η αποχη αφηνει τα περιθωρια να οργιαζει η φαντασιοπληξια?
αυτη ακριβως ειναι και ενα απο τα θεματα που συζηταμε στο εργαστηρι φιλοσοφικου διαλογου του εσωτερικα - η φαντασιοπληξια!
quote:Εγώ έχω πάψει εδώ και καιρό να συμμετέχω σε αυτό το θέμα με ερςτήσεις στον θεματοθέτη μέχρι να δώ που θα καταλήξει το όλο θέμα.
που λες να καταληξει???
καπου που δεν φανταζομαι? ![]()
quote:Δεν απορρίπτω τίποτα, δεν αποδέχομαι τίποτα,
Απλά παρατηρώ...
ετσι λεω κι εγω φιλε μου!
αληθεια ο θεματοθετης που βρισκεται?
μηπως πασχει απο αναιμια?
να κανουμε εκκληση για αιμα!!! ![]()
.
quote:Mercury
Εμένα παιδιά μου, μου αρέσει να γευομαι τις σταγόνες σε μιξ με το φραπέ μου. Δεν ξέρω γιατί μου συμβαίνει αυτό...όλοι οι άλλοι αυτοδημιούργητοι το πινουν σκέτο.
φιλε μου και αυτοδημιουργητε συναδελφε, εγω βρισκομαι σε χειροτερη θεση...
λογω ηλικιας πρεπει να τις πινω αραιωμενες σε ζεστο νερο, σαν το τσαϊ.
και φαντασου σε τι συσκευασια τυπου "σακουλακι τσαγιου λιπτονς" βρισκω τις σταγονιτσες μου... (ντραϊ εννοειται) ![]()
αμα το πω του νοσοφορου θα του κοψω την ορεξη!
(μην του το πεις, ουτε στους αλλους αυτοδημιουργητους και ξευτιλιστω στα γεραματα!)
.
quote:jonnie be good...
Η astral-project είπε οτι εχει τις ιδιότητες που προανέφερα...εγω απλά μια εκεντρική ερώτηση εκανα.
σορυ, δεν το καταλαβα να σου δωσω μια εκκεντρικη απαντηση... ![]()
quote:επίσης,επιδή η ειρωνία με εκνευρήζει πολυ...
σκεφθηκες τι μπορει να εκνευριζει εμενα???
σκεψου το για να μην αναγκαστω και το πω δημοσια...
απ την αλλη πρεπει να ξερεις οτι η ωμη κυνικη ειρωνικη αληθεια ειναι πολυ πιο αποτελεσματικη απο σκορδα, αγιασμους ή παλουκια.
quote:ναι,με τον ιδρότα τους.τουλάχιστον ποσπαθούν να μην αποτελούντε απο σκέψεις αλλων.
για σταγονες ιδρωτα μιλαγες τοση ωρα και σε παρεξηγησα?
ξανασορυ, αυτες τις αποδεχεται και ο κυριος Ασκητης να τις γλυφει κανεις. ![]()
αυτο το περι σκεψεων αλλων ας μην το σχολιασω καλυτερα, ε?
ειπαμε, ειμαι κυνικος...
quote:Α,ορισε μου το λογικο για να δούμε αν οντως δεν πάμε καλα..
δεν με απασχολει το λογικο εμενα φιλε μου.
μπορω ομως να σου ορισω τι ειναι "αρρωστημενο" και τι "φαντασιοπληξια", οπως και τι ειναι η "ελλειψη αυτοπεποιθησης" ή η "ελλειψη επικοινωνιας"
quote:μη φανταστεις και τίποτα το ιδιαιτερο.
μα για να ακουσω αληθειες που δεν φανταζομαι μπηκα εδω μεσα - ετσι λεει η ταμπελα στην πορτα! ![]()
quote:μορφέα,οχι,σε εμένα ταιριάζει το ψευδόνημο,χωρίς να υπονοώ κάτι.
να και κατι που συμφωνουμε!!!
quote:"ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ..."
και καινε αιμα με πολλα ερυθρα αιμοσφαιρια μηπως???
![]()
.
παω να πιω το "λιπτον" μου... ![]()
.
quote:
σκεφθηκες μηπως η αποχη αφηνει τα περιθωρια να οργιαζει η φαντασιοπληξια?αυτη ακριβως ειναι και ενα απο τα θεματα που συζηταμε στο εργαστηρι φιλοσοφικου διαλογου του εσωτερικα - η φαντασιοπληξια!
Δε νομίζω πως η αποχή η δική μου, η δική σου, του κάθε μέλους εδώ μπορεί να τροφοδοτήσει την φαντασιοπληξία.
Το λέω αυτό επειδή υπάρχουν Συντονιστές κι η Διαχειρίστρια που μπορούν κάλλιστα να επέμβουν αν το θέμα πάρει τροπή αντίθετη από την ιδεολογία αυτού του forum.
quote:
που λες να καταληξει???καπου που δεν φανταζομαι?
Δεν ξέρω, φίλε μου...
Ειλικρινά δεν ξέρω!
Ίσως έχω υπόννοιες...
quote:
ετσι λεω κι εγω φιλε μου!
αληθεια ο θεματοθετης που βρισκεται?μηπως πασχει απο αναιμια?
να κανουμε εκκληση για αιμα!!!
Απ' όσο γνωρίζω από τα λεγόμενα του πάσχει από κάποια ασθένεια και δεν συμμετέχει συχνά στο forum.
Αυτά έχει πεί, αυτά σου λέω! ![]()
Τώρα...
Χάνομαι πάλι στις σκιές και στα σκοτάδια και παρακολουθώ! ![]()

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:φιλε μου και αυτοδημιουργητε συναδελφε, εγω βρισκομαι σε χειροτερη θεση...
λογω ηλικιας πρεπει να τις πινω αραιωμενες σε ζεστο νερο, σαν το τσαϊ.
Τι μπορώ να κάνω για να σε παρηγορησω,φίλε μου jonniebegood? Α,ναι! θα σου πω για το περίφημο γνωμικό ενός μεγάλου Πακιστανού φιλοφόφου..."Η ζωή αρχίζει στα 60", είπε...και έπαθε τριπλό εγκεφαλικό... Κρίμα,και ήταν μόλις 59 χρονών... Ελπίζω να σου έφτιαξα τη διάθεση με αυτό...![]()
quote:
και φαντασου σε τι συσκευασια τυπου "σακουλακι τσαγιου λιπτονς" βρισκω τις σταγονιτσες μου... (ντραϊ εννοειται)
Α,χα κάτι έπιασα. Κοιτα να δεις...οπως είχε πει κάποτε κάποιος άλλος φιλόσοφος αυτες οι "σταγονίτσες" κάνουν καλό μόνο για μια, αντε το πολύ δυο-τρεις φορές σε αυτη την ρημάδα αυτοδημιουργητη ζωή μας...Μετά το νόημα χανεται...Ελπίζω να το "έπιασες" και εσύ με τη σειρά σου...
quote:
αμα το πω του νοσοφορου θα του κοψω την ορεξη!(μην του το πεις, ουτε στους αλλους αυτοδημιουργητους και ξευτιλιστω στα γεραματα!)
Χμμμ...και όμως ούτε ο nossoforos,ούτε και ο Αρης είπανε κάτι τρελλό...Λενε πράγματα που ακούγονται,φαίνονται τρελλά,αλλά όπως και εσύ έχεις καταλάβει το που τελειώνει η λογική και που αρχίζει η τρέλλα, είναι μια υπόθεση που σηκώνει μεγάλη κουβέντα...Υπάρχει μια διαφορά λοιπόν. Εγώ δεν τους κατηγορώ γιαυτά που λένε αλλά για τον τρόπο και τη μεθοδο που τα λενε...Και φυσικά μαζί και όλους όσους βοηθούν αυτη την κατάσταση να διαιωνίζεται.
Ο πιτσιρικάς ο Dying_Incubus την καταλαβε καλα τη δουλειά...Δεν συμμετεχείς κύριε Αρη στο topic που ανοιξες,δεν συμμετεχουμε ουτε εμείς...μας γραφεις και δεν απαντας στις ερωτησεις ή απαντας σε όσες σου καπνισουν? Εμείς να δεις που σε γραφουμε...Εισαι πολυάσχολος κύριε Νοσοφόρε μας και θα μας πεις για την εμπειρία σου σε κανα...μήνα και εσύ. Εμείς είμαστε ακόμα πιο busy και δεν δίνουμε φράγκο για την εμπειρία σου,πες τη σε καναν άλλο...αιντε πια...
τα ιδια τα μέλοι του εσοτέρικα επιτίθεντε σε αλλα μέλοι και μάλιστα χωρίς να τους κάνουν τίποτα α-π-ο-λ-υ-τ-ο-ς?τι πας να αποδηξεις?
είμαι πολυ μικρότερος σου και δεν μπορω να σου πω πολλα λογο σεβασμού...καλώ δυο μεγάλους κυρίους ομως...
Λαπλάς:"απέχουμε τοσο πολύ απο το να γνωριζουμε όλους τους νόμους της φύσεως και τους διάφορους τρόπους της ενέργειας τους ώστε θα ήταν πολύ λίγο φιλοσοφικό να αρνούμαστε την ύπαρξη μερικών φαινομένων μόνο και μόνο,διότι είναι ανεξήγητα με τις γνώσεις που κατέχουμε σήμερα..."
Μονταίνι:"δεν υπάρχη περισσότερο ηλίθια αλαζονία απο το να καταδικάζουμε ως ψεύτικο κάθε τι που δεν μπορούμε ν'αντιληφθούμε"
Αυτα...![]()

Μπράμ στόκερ
Μας ψηνει καλα καλα οτι τον πλησιασανε δαιμονια βαμπιρ που πινουν αφθονο μπλαανττ με το καλαμακι,και τωρα μας αφηνει μοναχουληδες στο σκοτανι(φοβαμαι).
Ηθελα να ηξερα,αν εγω εκανα ενα thread πριν απο αυτο του ΑΡΗ ,και ελεγα μια φανταστικη αλλα πολυ πειστικη ιστορια σχετικα με κατι δαιμονια που μου εχουν κολησει επειδη αρνουμαι να παραδεχτω οτι ειμαι ''δικος τους'' θα με πιστευατε???
Αν ναι τοτε we have a serious problem here...
Αν οχι,τοτε πως πιστευετε αυτην την βαμπιρικη ιστορια?Μηπως την πηραν χαμπαρι και τα βαμπιρ και εχουν κανει spells σε στυλ mind controll(πρεπει να κοψω το dnd) ωστε οσοι παρακολουθουν απο τα pc αυτη την ιστορια(ή αλλιως παραμυθι) να την πιστευουν κιολας??
"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)
Τελικά δεν απάντησες, όχι πως είσαι υποχρεωμένος,
αν θες λες είχες κάποια παρόμοια εμπειρία με αυτή του Άρη
Και κάτι άσχετο nosoforos=νοσοφόρος=νόσον+φέρω = αυτος που φέρει την νόσον έχεις κάποια ασθένεια ή τυχαίο το nick?
οριστε τα συμπτωματα που εχω, τα οποια ομως δεν με καθιστουν δρακουλα. (αν και δεν θα με χαλαγε καθολου να μοιαζω με την ...ζακουλα).
1.αναιμια (παραγω λιγοτερο σιδηρο απο οσο χρειαζομαι και αναλωνω)
2.φωτοφοβια (τα ματια μου δεν αντεχουν το εντονο φως και πονανε οταν βγαινω στο φως του ηλιου. επισης καιγομαι με το παραμικρο).
3.ειμαι καθαρα σαρκοφαγο. (τα ψαρια και τα λαχανικα ειναι απλως η γαρνιτουρα)
4.εχω καποιες ψυχικες ικανοτητες (βλεπω εικονες απο το μελλον, εχω προαισθηματα, μπορω να στειλω θετικη-αρνητικη ενεργεια σε καποιον κτλ)
5.και τελος... εχω αδυναμια στους ανδρικους λαιμους. ποτε δεν μπορεσα να αντισταθω σε ενα ωραιο λαιμουδακι....![]()
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.
κατ'αρχην θα σου πω οτι εχω δεί,ας πουμε,βρυκόλακα...πέρασε απο δίπλα μου και ομωλογώ οτι η ατμόσφαιρα εκείνη την στιγμή ηταν πολύ...παράξενη.
ξέρω,θα μου πεις:καλα,και πως κατάλαβες οτι ηταν αυτο που λές?
δεν ξέρω,αυτο ενιωσα μολις τον ειδα...και μαλιστα το ενιωθα πολυ εντονα.κατα παράξενο τρόπο,ανατρίχιασα...
ο τυπος έμοιαζε να ηταν βγαλμένος απο αλλη εποχή...τα ρούχα του...η ομπρέλα που κρατούσε,ψιχάλιζε,το περπάτιμα του...
μια αλλη φορα που τους ένιωσα πολυ έντονα ήταν μεσα σε συναυλια στη θεσσαλονίκη,στην υδρόγειο...εκεινη την μερα μαλιστα ο καθως προσπαθούσα να περάσω απο το πλύθος για να παω οσο πιο μπροστά μπορούσα,βλέπω τον τραγουδιστή,king diamond,να με δίχνει με το χέρι του!εμεινα...

Μπράμ στόκερ
Και κάτι άλλο μήπως είχες επηρεαστεί απο κάποια ταινία?
Πόσο χρονών ήσουν τότε που είχε γίνει αυτό ?
απο τότε έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?
Τους έχεις ξαναδεί?
Όταν ο τραγουδιστής σε έδειξε τι έκανες μετά απο αυτό τι έγινε?
Sorry για τις τόσες ερωτήσεις και αν θές απαντάς.
απλός απο ότι φαίνεται έχεις κάποια περιστατικά που κάνουν αυτά τα πλάσματα απο τον μύθο να παιρνάνε στην πραγματικότητα.

quote:astral-project
τα παραπανω παντως με το αιμα που αναφερονται μου θυμηζουν το ολντ ταιμ κλασικ ανεκδοτο με τον δρακουλα και την σερβιετα...
μη με καρφωνεις τωρα! ![]()
ειπαμε, μεταξυ μας να μεινει...![]()
.