ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΑΤΗΦΟΡΑ Η ΑΝΗΦΟΡΑ[?] [?] [?] [?] - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΚΑΤΗΦΟΡΑ Η ΑΝΗΦΟΡΑ[?] [?] [?] [?] - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Salamandras20 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
SalamandrasΝέο Μέλος
20/03/2003, 22:52:57
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΠΑΡΝΗΘΑ ΝΟΜΙΖΩ (ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ)ΠΟΥ ΑΜΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Η ΑΝ ΡΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΑΥΤΑ 8Α ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΟ ΑΝΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ.
ξΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?εΝΤΑΞΕΙ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑΞΕΝΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΕΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?

iouiouoi

AlastisΜέλος
20/03/2003, 23:12:09
Σε μια εκπομη περσυ στο MEGA ειχαν πει οτι ειναι οφθαλμαπατη η ανηφορα και οτι στην πραγματικοτητα ειναι κατηφορα... Τωρα τι σοϊ οφθαλμαπατη δεν ξερω. Αμα ξερει καποιος θα ηθελα να μας πει.

...open minds are better minds!

Ntavelis666Μέλος
20/03/2003, 23:12:33
ΦΙΛΕ,
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ. ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ.

666

WolffacedΜέλος
21/03/2003, 12:02:12
Το πείραμα αυτό το είχε κάνει και ο Βλάσης Μπονάτσος στην παλιά του εκπομπή <<Άλλα Κόλπα>>. Έχει να κάνει με μαγνητικά πεδία που υπάρχουν στην περιοχή.

SUNNYΜέλος
21/03/2003, 14:54:30
ΑΥΤΟΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΕΡΣΥ.

SecondbornΜέλος
21/03/2003, 19:07:30
Έχω ακούσει ότι κάτι παρόμοιο γίνεται και άμα χύσεις υγρό στο δρόμο αυτό. Ότι δηλαδή αντί να κατηφορίζει αυτό ανηφορίζει!
Πώς γίνεται να είναι οφθαλμαπάτη η ανηφόρα

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

centu33Νέο Μέλος
22/03/2003, 00:16:08
Χαιρετω ολο το πανελ
Το φαινομενο αυτο συμβαινει στην Πεντελη ,οπως εχω ακουσει απο αρκετο κοσμο) αλλα και στην Πρωτη Σερρων οπου πηγα ο ιδιος να το δοκιμασω αφου το διαβασα στο Strange.Πραγματι το αμαξι παει κατα πανω.Η ανηφορα ειναι μικρης κλισης αλλα περα για περα ανηφορα,σε καια περιπτωση δεν ειναι οφθαλμαπατη.Την κυριακη θα ξαναπαω για να δοκιμασω υγρα και μπαλες

SecondbornΜέλος
22/03/2003, 13:22:37
Μην παραλείψεις να μας επισκεφτείς μετά centu33 και να μας ενημερώσεις για τα αποτελέσματά σου...
Αναμένουμε λοιπόν...

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

23/03/2003, 16:22:40

Επειδή εμένα δεν μου αρέσουν τα "έχω ακούσει ότι" και "διάβασα στο....ότι..." κτλ θα σας πω ότι και εγώ έχω ακούσει για όλα αυτά που αναφέρετε ( ) αλλά θα ήθελα να παραθέσω μία δική μου εμπεριά:

Το καλοκαίρι στην Κρήτη μου είχαν πει ( ) σε ένα συγκεκριμένο μέρος τέτοια φαινόμενα λαμβάνουν χώρα. Έτσι και εγώ δοκίμασα με το αυτοκίνητο το οποίο είχα νοικιάσει σε ανηφόρα πολυ μεγάλης κλίσης και πράγματι ανέβαινε..Δοκίμαζα συνεχώς το ίδιο πράγμα ( άνα 50 m ) ενώ από πίσω μου οι φίλοι οδηγοί ωρίονταν xexexeex μέχρι που από ένα σημείο και έπειτα το πείραμα σταμάτησε να έχει τις παράξενες παρενέργειες.

Συμπέρασμα: (όσον αφορά ασφαλώς το συγκεκριμένο μέρος ) Δεν ήταν οφθαλμαπάτη η ανηφόρα αλλά κάτι άλλο ενεργούσε στο όρος ώστε το αυτοκίνητο να συνεχίσει να κινείται προς τα επάνω...

Συγκεκριμένα, το μέρος στο οποίο αναφέρομαι είναι κάπου στον Αγ Νικόλαο, θα ερευνήσω και θα σας παραθέσω ακριβώς το που...

**Take It or Leave It**

SecondbornΜέλος
24/03/2003, 19:31:03
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει πού ακριβώς στην Πεντέλη παρουσιάζεται αυτό το φαινόμενο.
Ευχαριστώ προκαταβολικά

24/03/2003, 19:49:28
EAN KAPIOS EINAI PODILATHS,TOU EUXOME OLOPSIXA NA EINAI PANTOTE H ANIFORES TOU METAFISIKESSSS

centu33Νέο Μέλος
25/03/2003, 01:41:55
Καλημερα σε ολους
Οπως σας ειπα πηγα ξανα στο σημειο που σας ελεγα στο Παγγαιο
και εκανα και καποια τεστ.Τα υγρα και η μπαλα που δοκιμασα συμπεριφερονται φυσιολογικα αλλα ακόμα με προβληματιζει ο περιγραγμενος χωρος.Εβγαλα τα συρματοπλεγματα και μπηκα μεσα (ελπιζω να μη μας ακουει καποιος της Γεωπονικης σχολης, αν οντως αυτοι περιφραξαν τον χωρο)Αυτη τη φορα εβγαλα και φωτογραφιες αλλα δυστυχως δεν βρηκα μια καμερα για να καταγραψω το φαινομενο.
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι τυχαιο το γεγονος οτι υπαρχει πολυ κοντα στο σημειο παλαιο εκκλησακι του Προφητη Ηλια(αναληψη στους ουρανους) ενω ο δρομος οδηγει στο Μοναστηρι της Αναληψεως και τελειωνει εκει
Τελος θα ηθελα να θεσω υποψιν σας την θεωρια οτι λογω αυτης της ηλεκτομαγνητικης ''ανωμαλιας'' ο τοπος θεωρειται ιδανικος για απογειωση διαστημικων σκαφων ή ως πιθανη ''πυλη'' για καπου αλλου.
Πληροφορηθηκα για αλλο ενα τετοιο σημειο οπου και τα υγρα κινουνται αναποδα.Επειδη ομως ειμαι του δογματος ''πιστευε και ΕΡΕΥΝΑ''θα παω απο κοντα να δω ,να ελεγξω και θα ενημερωσω.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ

Darkangel_78Μέλος
25/03/2003, 16:28:27
Καλησπέρα!
Για κοιτάξτε και αυτό...
/forums/topic.asp?TOPIC_ID=670
και τα ξαναλέμε...

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

centu33Νέο Μέλος
26/03/2003, 17:02:14
Aγαπητη Darkangel
πολυ ενδιαφερον το πειραμα που αναφερεται στο topic που μας προτεινεις αλλα δεν εχει καμια σχεση με το φαινομενο που συζηταμε.
Το πειραμα με τις βεργες προβλεπει οτι το αντικειμενο πειραματισμου (η μπαλα) εχει διαμετρο ιση με την αποσταση των βεργων.
Εγω ο ιδιος, στο σημειο που αναφερομαι πηγα με δυο αυτοκινητα διαφορετικου βαρους,υψους ,πλατους και μηκος ( Renault Twingo - Renault Megane) και το αποτελεσμα ειναι ιδιο.Το πειραμα που αναφερεσαι προυποθετει ενα αντικειμενο οπου η διαμετρος του ειναι αυστηρα ιση με την αποσταση των βεργων.Κατα τις επισκεψεις μου στο σημειο παρατηρησα και αλλους που δοκιμαζαν το ιδιο με διαφορετικα αμαξια, αρα το πειραμα αυτο δεν εχει σχεση με το εν λογω φαινομενο
Παντψς ειναι καλο να ερευναμε ολες τις πιθανες εξηγησεις ωστε αν δεν μπορουμε να καταληξουμε καπου να μπορουμε ωστοσο να αποκλειουμε καποιες εξηγησεις.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ

28/03/2003, 23:11:45
Δεν ξέρω αν κάποιοι από δω θυμούνται την αμερικάνικη εκπομπή "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ"...
Σε ένα επεισόδιό της είχαν δείξει μια τέτοια ανηφόρα κάπου στην Αμερική αλλά τόσο μεγάλη κλίση περίπου 10-20% έτσι ώστε ήταν πολύ εντυπωσιακό και καθόλου οφθαλμαπάτη να βλέπεις ένα αμάξι να τραβάει την ανηφόρα.
Οσο για την Πάρνηθα δεν είχα ιδέα. Αν θέλει κάποιος να μας πει πιο συγκεκριμένα σημεία για κει και για την Πεντέλη θα τον ευγνωμονούσα.

"Τάδε έφη Avallon"

watermanΝέο Μέλος
08/07/2011, 12:43:01
κανενα βινεο παιζει

ειμαι ξυπνιος στο ονειρο ενος αλλου

08/07/2011, 13:16:28
Τέτοιος δρόμος υπάρχει και στην περιοχή του Ολύμπου

Morfeas1981Νέο Μέλος
08/07/2011, 21:26:59
Στην Πεντελη αν ερχεσαι απο Ν.Μακρη ανεβαινοντας το βουνο, οταν φτασεις στην διχαλα που παει , Διονυσο δεξια και Μελλισια- Πεντελη αριστερα , πατε αριστερα και περιπου στα 2-3 χλμ, αν δεν κανω λαθος, πανω σε μια στροφη αριστερη εχει μια βρυση στα δεξια σας ακριβως. Στην ανηφορα που ξεκιναει με την στροφη περιπου στη μεση μπορειτε να βαλετε "νεκρα". Αυτο που θα δειτε απλα πιστεψτε το

deppy-88Μέλος
09/07/2011, 00:49:10
ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ "ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑΣ"

http://thorivox.blogspot.com/2008/09/blog-post_3891.html

I want to believe...

mystery flowerΜέλος
09/12/2011, 13:14:21
Αυτό είναι γνωστό. Είχα ακούσει σε ένα ντοκυμαντέρ ότι παρόμοιο φαινόμενο παρατηρείται και σε ένα δρόμο που βρίσκεται στις Σέρρες, αν θυμάμαι καλά. Είμαι σίγουρη όμως ότι πρόκειται για νομό που βρίσκεται στη Μακεδονία. Γνωρίζετε κάτι σχετικά;

Ταξίδι στο άγνωστο

Edited by - mystery flower on 09/12/2011 13:18:50

Edited by - mystery flower on 09/12/2011 13:19:49