- ΚΑΤΗΦΟΡΑ Η ΑΝΗΦΟΡΑ[?] [?] [?] [?] - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ξΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?εΝΤΑΞΕΙ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑΞΕΝΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΕΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?
iouiouoi
...open minds are better minds!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ. ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ.
666
Πώς γίνεται να είναι οφθαλμαπάτη η ανηφόρα
"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
Το φαινομενο αυτο συμβαινει στην Πεντελη ,οπως εχω ακουσει απο αρκετο κοσμο) αλλα και στην Πρωτη Σερρων οπου πηγα ο ιδιος να το δοκιμασω αφου το διαβασα στο Strange.Πραγματι το αμαξι παει κατα πανω.Η ανηφορα ειναι μικρης κλισης αλλα περα για περα ανηφορα,σε καια περιπτωση δεν ειναι οφθαλμαπατη.Την κυριακη θα ξαναπαω για να δοκιμασω υγρα και μπαλες
Αναμένουμε λοιπόν...
"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
Επειδή εμένα δεν μου αρέσουν τα "έχω ακούσει ότι" και "διάβασα στο....ότι..." κτλ θα σας πω ότι και εγώ έχω ακούσει για όλα αυτά που αναφέρετε (
Το καλοκαίρι στην Κρήτη μου είχαν πει (
) σε ένα συγκεκριμένο μέρος τέτοια φαινόμενα λαμβάνουν χώρα. Έτσι και εγώ δοκίμασα με το αυτοκίνητο το οποίο είχα νοικιάσει σε ανηφόρα πολυ μεγάλης κλίσης και πράγματι ανέβαινε..Δοκίμαζα συνεχώς το ίδιο πράγμα ( άνα 50 m ) ενώ από πίσω μου οι φίλοι οδηγοί ωρίονταν xexexeex μέχρι που από ένα σημείο και έπειτα το πείραμα σταμάτησε να έχει τις παράξενες παρενέργειες.
Συμπέρασμα: (όσον αφορά ασφαλώς το συγκεκριμένο μέρος ) Δεν ήταν οφθαλμαπάτη η ανηφόρα αλλά κάτι άλλο ενεργούσε στο όρος ώστε το αυτοκίνητο να συνεχίσει να κινείται προς τα επάνω...
Συγκεκριμένα, το μέρος στο οποίο αναφέρομαι είναι κάπου στον Αγ Νικόλαο, θα ερευνήσω και θα σας παραθέσω ακριβώς το που...
**Take It or Leave It**
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Οπως σας ειπα πηγα ξανα στο σημειο που σας ελεγα στο Παγγαιο
και εκανα και καποια τεστ.Τα υγρα και η μπαλα που δοκιμασα συμπεριφερονται φυσιολογικα αλλα ακόμα με προβληματιζει ο περιγραγμενος χωρος.Εβγαλα τα συρματοπλεγματα και μπηκα μεσα (ελπιζω να μη μας ακουει καποιος της Γεωπονικης σχολης, αν οντως αυτοι περιφραξαν τον χωρο)Αυτη τη φορα εβγαλα και φωτογραφιες αλλα δυστυχως δεν βρηκα μια καμερα για να καταγραψω το φαινομενο.
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι τυχαιο το γεγονος οτι υπαρχει πολυ κοντα στο σημειο παλαιο εκκλησακι του Προφητη Ηλια(αναληψη στους ουρανους) ενω ο δρομος οδηγει στο Μοναστηρι της Αναληψεως και τελειωνει εκει
Τελος θα ηθελα να θεσω υποψιν σας την θεωρια οτι λογω αυτης της ηλεκτομαγνητικης ''ανωμαλιας'' ο τοπος θεωρειται ιδανικος για απογειωση διαστημικων σκαφων ή ως πιθανη ''πυλη'' για καπου αλλου.
Πληροφορηθηκα για αλλο ενα τετοιο σημειο οπου και τα υγρα κινουνται αναποδα.Επειδη ομως ειμαι του δογματος ''πιστευε και ΕΡΕΥΝΑ''θα παω απο κοντα να δω ,να ελεγξω και θα ενημερωσω.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ
Για κοιτάξτε και αυτό...
/forums/topic.asp?TOPIC_ID=670
και τα ξαναλέμε...
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

πολυ ενδιαφερον το πειραμα που αναφερεται στο topic που μας προτεινεις αλλα δεν εχει καμια σχεση με το φαινομενο που συζηταμε.
Το πειραμα με τις βεργες προβλεπει οτι το αντικειμενο πειραματισμου (η μπαλα) εχει διαμετρο ιση με την αποσταση των βεργων.
Εγω ο ιδιος, στο σημειο που αναφερομαι πηγα με δυο αυτοκινητα διαφορετικου βαρους,υψους ,πλατους και μηκος ( Renault Twingo - Renault Megane) και το αποτελεσμα ειναι ιδιο.Το πειραμα που αναφερεσαι προυποθετει ενα αντικειμενο οπου η διαμετρος του ειναι αυστηρα ιση με την αποσταση των βεργων.Κατα τις επισκεψεις μου στο σημειο παρατηρησα και αλλους που δοκιμαζαν το ιδιο με διαφορετικα αμαξια, αρα το πειραμα αυτο δεν εχει σχεση με το εν λογω φαινομενο
Παντψς ειναι καλο να ερευναμε ολες τις πιθανες εξηγησεις ωστε αν δεν μπορουμε να καταληξουμε καπου να μπορουμε ωστοσο να αποκλειουμε καποιες εξηγησεις.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ
Σε ένα επεισόδιό της είχαν δείξει μια τέτοια ανηφόρα κάπου στην Αμερική αλλά τόσο μεγάλη κλίση περίπου 10-20% έτσι ώστε ήταν πολύ εντυπωσιακό και καθόλου οφθαλμαπάτη να βλέπεις ένα αμάξι να τραβάει την ανηφόρα.
Οσο για την Πάρνηθα δεν είχα ιδέα. Αν θέλει κάποιος να μας πει πιο συγκεκριμένα σημεία για κει και για την Πεντέλη θα τον ευγνωμονούσα.
"Τάδε έφη Avallon"
ειμαι ξυπνιος στο ονειρο ενος αλλου

http://thorivox.blogspot.com/2008/09/blog-post_3891.html
I want to believe...
Ταξίδι στο άγνωστο
Edited by - mystery flower on 09/12/2011 13:18:50
Edited by - mystery flower on 09/12/2011 13:19:49