- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Παραθετω καποιες πληροφοριες που κατα εμε αξηζει καποιος να ριξει μια ματια. Το αν ειναι αληθεια η'οχι αυτο θα πρεπει να το ψαξεις μονος σου.
ΒΡΕ ΠΑΝΟ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙ ΠΑΙΔΙ, ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ Η ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΩ Μ*****ΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ INDIGO.
Τα ίδια ακριβώς ήθελα να γράψω και εγώ μόλις διαάβασα την απάντηση του PaNo...
Βρε PaNo... τί να ψάξω? αν πετάει ο Γάιδαρος? Πετάει μόνο στην γνωστή διαφήμηση της τηλεόρασης και μάλιστα πρώτη θέση και παράθυρο μεριά σε αεροπλάνο!
Είναι δυνατόν να βάζεις τέτοια videακια για να μας βάλεις να σκεφτούμε αν είναι αλήθεια ή όχι? αυτά θες να ψάξουμε?
Συγνώμη φίλε μου αλλά τα περισσότερα (αν όχι όλα γιατί δεν έχω και τον χρόνο να τα δώ!) είναι σκουπίδια... φάρσες... Εσύ όταν τα βλέπεις τί λες? Πωπωωωω... ένα αυτοκίνητο που πετάει! Είναι δυνατόν να πιστεύεις πως άν υπήρχε ποτέ ένα τέτοιο project, θα γίνονταν δοκιμές πάνω από τα κεφάλια των ανυποψίαστων πολιτών???
Α...και να μην ξεχάσω... τα παιδιά αυτά με τα skate που ειναι στο videaki με τα "ιπτάμενα" αυτοκίνητα... έχουν φτιάξει άλλο ένα βιντεκάκι φάρσα... με μία γιαγιά που κοπανάει με την τσάντα της μία μερσεντές που της κορνάρει και ανοίγουν οι αερόσακοι...
για να μην λές ότι δεν το ψάχνουμε κιολας...
Απο κει και εκει, ο φιλος Πανος, σιγουρα δεν ειχε την διαθεση να γεμισει το Forum με ο,τι βιντεο κυκλοφορει... αλλα θα συμφωνισω και εγω με τους προλαλισαντες, δεν χρειαζεται να παραθετει δεκαδες βιντεο που τα περισσοτερα δεν ειναι "καλα", αλλα να μας δινει εστω και ενα βιντεο το οποιο θα ειναι εξαιρετικο, φτανει να το "εξετασει"...
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
Μην ξεχνάς ότι ο αμερικανικός Στράτος είναι τεχνολογικά μπροστά τουλάχιστον 200-300 χρόνια ενώ οι μεγαλοεταιριες 30-50 χρόνια.
Κάθε χρόνος που περνάει ο αμερικανικός Στράτος καλύπτει 44 χρόνια τεχνολογίας που αυτό σημαίνει 200-300 χρόνια ίσως να είναι και λίγα.
http://findarticles.com/p/articles/mi_m3012/is_2_180/ai_59966966
http://video.google.com/videoplay?docid=-1154115731174788686&q=0

~:LOVE:~AND~:LIGHT:~
PaNo
δεν διαφωνώ με το ότι υπάρχουν project σε εταιρείες,τα οποία είναι προγράμματα για μελλοντικές πιθανές παραγωγές... αυτό το κάνουν όλες οι σοβαρές εταιρείες... ακόμα και αυτές που ακολουθούν στρατιοτικά προγράμματα ιδιοτικές μεγάλες εταιρείες είναι...
Ομως το να περάσουμε από τις δοκιμές νέων μοντέλων...στα ιπτάμενα αυτοκίνητα και μάλιστα φάτσα κάρτα πάνω απο τα κεφάλια πολιτών... είναι κραυγαλέο!
Εδώ ένα καινούριο μοντέλο βγάζουν και επικρατεί άκρα μυστικότητα!
Εχεις δεί πώς είναι τα νέα αυτοκίνητα που δοκιμάζουν?
Σκεπασμένα σχεδόν ολόκληρα από μαύρο δέρμα, ώστε να μην μπορεί ακόμα και ο φωτογραφικός φακός ενώς παπαράτσι να αποτυπώσει λεπτομέρειες της εξωτερικής εμφάνισης ενώς αυτοκινήτου...
Επίσης...να μην ξεχάσω πως... τα αμερικάνικα αυτοκίνητα ΔΕΝ είναι και τίποτα το ιδιαίτερο από τεχνολογικής πλευράς απέναντι στα Ιαπωνικά και τα Ευρωπαικά...
Αν οι Αμερικάνοι είχαν βγάλει ιπτάμενο αυτοκίνητο... οι Ιάπωνες θα είχαν βγάλει Αυτοκίνητο διαστημόπλοιο... (βρε μπας... μπααα... δεν νομίζω...)
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
Πάνο θα μας πεις ποιά περίπτωση UFO νομίζεις ότι είναι η πιό ενδιαφέρουσα; (μόνο μία please)
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
το τηλεκατευθηνόμενο φυσικά...
το οποίο αύριο θα πετάει μέσα στην πίστα...
έχω αγώνα αύριο!
χιχιχι
Παιδιά! αν αύριο ακούσετε τίποτα για ούφο... το δικό μου θα είναι! οκ? μην τρομάξετε!
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE