- Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω - GetGreeceBack.com - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Εμείς είμαστε όμως Έλληνες. Το ξεχάσατε αυτό. Δεν είμαστε Αργεντίνοι. Δεν θα κατεβούμε με άδειες κατσαρόλες. Δεν θα φτάσουμε εκεί. Όσοι υποτίμησαν τους Έλληνες το πλήρωσαν ακριβά. Διαβάστε Ελληνική ιστορία. Αρχαία ή νεότερη.
Για το λόγο αυτό αφήσαμε για λίγο στην άκρη τις κομματικές, ιδεολογικές, φιλοσοφικές διαφορές μας και ενωθήκαμε. Διαμαρτυρόμαστε. Είμαστε ικανοί άνθρωποι. Μας καταντήσατε στην εξαθλίωση, με πενιχρούς μισθούς με ανύπαρκτο μέλλον. Θέλουμε να κάνουμε οικογένεια, να μεγαλώσουμε την υπάρχουσα. Θέλουμε να κάνουμε όνειρα. Θέλουμε να χαμογελάμε. Θέλουμε να κοιμόμαστε ήσυχα τα βράδια. ΚΑΙ θα το πετύχουμε.
Φτιάξαμε την καλύτερα οργανωμένη διαδικτυακή κίνηση στην ιστορία της χώρας. Είμαστε νέοι άνθρωποι ή άνθρωποι που αισθάνονται νέοι. Κάνατε το λάθος να μας περάσετε για κακομοίρηδες. Για μίζερους. Για ανίκανους. Για άχρηστους. Δεν είμαστε. Είμαστε ικανότατοι. Κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, επιστήμονες, γιατροί, οικονομολόγοι παγκόσμια είναι Έλληνες. Η κίνησή μας λέγεται "Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω". Αυτό ακριβώς θέλουμε. Μας πήρατε τα όνειρα, τις φιλοδοξίες, τη νιότη, το χαμόγελο, τη ζωή μας. Μας πήρατε το τιμόνι της χώρας. Θα τα πάρουμε πίσω.
Μαζεύουμε χιλιάδες υπογραφές. Θα κατεβούμε στο δρόμο στις 6 Σεπτεμβρίου του 2010. Φτιάξαμε ένα βίντεο που εξηγεί την ιδέα της κίνησης: http://www.youtube.com/watch?v=-tLNYUzxSZk . Σηκώσαμε το δικτυακό τόπο: www.GetGreeceBack.com. Συζητάμε, σχολιάζουμε, ενημερώνουμε ΜΜΕ όλου του πλανήτη. Θα μας ακούσουν.
Χιλιάδες Έλληνες Πολίτες - Διαδικτυακή κίνηση "Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω" - Ιστοσελίδα: www.getgreeceback.com

Τι να πω ρε παιδιά, τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας σαν λαός...
Μόνο για π@@@τριχες και κάθε λογής τρίχες που βρίσκουμε σε περίεργα μέρη είμαστε για να προβληματιζόμαστε.....
Τελικά πρέπει να ενεργοποιήσω το θεόνιό μου μπας και πάρουν μπρος και οι υπόλοιποι κλώνοπι του DNA μου.....
Τις καλημέρες μου......
Αυτά που χρωστάμε ως κράτος , τι θα γινουν ... θα πάψουν να "υφίστανται"..???
Δεν θα τα πληρώσουμε..???
Ποιό είναι το σκεπτικό της όλης κίνησης???
Ποιά θα είναι τα ωφέλη μιας τέτοιας κινησης , έχω την αίσθηση ότι θα πρέπει να δοθεί όλο το σκεπτικό και το να φύγει -φαντάζομαι- το Δ.Ν.Τ είναι μια κουβέντα , δηλαδή αν φύγει ή το διώξουμε εμεις αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι όλα λύθηκαν ως δια μαγείας...!
Μετά , πως θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις...απο που θα βρεθούν..ύπάρχει κάποιο πλάνο αντιμετώπισης των θεμάτων αυτων..???
Αναμένω τις θέσεις σου!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Θα ήθελα πολύ να σου αναπτύξω όλη μου την άποψη περί εξωτερικού μας χρέους αλλά δυστυχώς έχω ελλάχιστο χρόνο στην διάθεσή μου τώρα...
Το ΔΝΤ το μόνο που κάνει είναι να κερδίζει χρόνο για τους τοκογλύφους ενώ παράλληλα προχωρά στην εξαθλίωση των λαών που ζητάν την συμβολή του. Τα καθίκια που μας οδήγησαν σε αυτή την μέγγενη θα πρέπει να κατηγορηθούν για εσχάτη προδοσία και ή που θα πρέπει να εξοριστούν από την χώρα (αν δεν θα την έχουν κοπανήσει ήδη), ή που θα πρέπει να σαπίσουν εκεί που οδήγησαν τον λαό μας - στα τάρταρα.
Από την άλλη, ο ελληνικός λαός έπρεπε να φάει αυτή την ψωλιά για να καταλάβει κάποια πράγματα και ίσως να απαλλαγεί από κάτι μαλακισμένα βιώματα που μας έχει φορτώσει η γενιά του Πολυτεχνείου.
Μας πηδάνε άνευ σίελου για να μας δανείσουν 120δις όταν το μπουρδέλο το κράτος έχει στηρίξει με 50δις τις γ@μημένες τις τράπεζες. Γιατί να τις στηρίξει και να μην τις εθνικοποιήσει ??? Για να μην γίνουν πετσετάκια τα τοξικά των Γερμανών και Γάλλων τραπεζιτών ??? Στα τέτοια μου και να γίνουν, για τα ρίσκα του κάθε μαλάκα θα υποφέρει ο λαός μας ρε Εαρινέ ???
Εξωτερικό χρέος ????
Για να το ξαναδούμε πως και από που προήλθε...
Έχει πολύ ψωμί εδώ αλλά θέλει ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και ΑΝΤΡΕΣ αυτή η δουλειά.
Λύσεις ?
Ω ναι και υπάρχουν.
Ξαφνικά όλοι αγαπάμε τους κινέζους που επενδύσανε στον Πειραιά και τους παρακαλάμε να αγοράσουνε και τον ΟΣΕ. Έναμιση χρόνο πριν, τα ίδια καθίκια που γλύφουνε τα κινεζάκια το παίζανε αντιστασιακά συντρόφια και σιγοντάρανε την κατάληψη του λιμανιού. Γουδή εδώ και τώρα !!!
Σε χαλάει να επενδύσουνε ξένα κεφάλαια (μην σου πω και ξενιτεμένα ελληνικά) σε ξενοδοχειακά έργα σε ακατοίκητες νησίδες ?? Σε χαλάει πχ να παραχωρηθεί το νησί του Πατρόκλου (λέω γω τώρα για παράδειγμα - μην κολλήσεις στο όνομα) για Χ χρόνια σε αραβικά συμφέροντα για να φτιάξουν καζίνο ή ξενοδοχειακή μονάδα ? Θα σου χαλάσει η ζαχαρένια αν το νησί γίνει ιδιωτικό για αυτά τα Χ χρόνια ??? Ή μήπως είσαι και εσύ από αυτούς που ακούνε για ιδιωτική πρωτοβουλία και βγάζουν σπυριά ???
Θυμήθηκα μια ιστορία που είχε παιχτεί στην Γλυφάδα. Το γκολφ ήταν ιδιωτική επιχείρηση και ήταν ένας πρώην ΚΚΕ και νυν Πασόκος τοπικός άρχοντας που έβγαζε σπυριά με το γεγονώς αυτό. Ούρλιαζε για τον πνέυμονα πράσινου, για το πάρκο που άνηκε στα παιδιά της Γλυφάδας και όχι στον κάθε καταραμένο πλούσιο - βασικά το μεγάλο του κόμπλεξ ήταν ο γέρος Καραμανλής που ερχότανε και έπαιζε γκολφ... Τεσπα, με τα πολλά πολλά κατάφερε, το διεκδήκησε και το έκανε τελικά δημοτική επιχείρηση. Την πρώτη μέρα που το γκολφ θα παραδιδότανε στον ΛΑΟ, είχανε μαζευτεί όλοι οι στερημένοι Γλυφαδιώτες που είδανε επιτέλους τις διεκδικήσεις τους να δικαιόνωνται. Οταν άνοιξαν οι πόρτες όρμηξαν ως κλασσικά ελληνικά ζώα, τσαλαπάτησαν και κατέστρεψαν το χορτάρι και φεύγοντας αφήσανε και την σφραγίδα τους δλδ αμέτρητα σκουπίδια. Μικρό το τίμημα μπρος στον ευεργετικό περίπατο μέσα στο "πάρκο" θα μου πεις. Έξι μήνες μετά, δεν ξαναπάτησε ψυχή για βόλτα στο "πάρκο". Τράβα μια βόλτα και δες και μόνος σου αν δεν με πιστεύεις. Το αποτέλεσμα ??? Η δημοτική επιχείρηση ΓΚΟΛΦ ΓΛΥΦΑΔΑΣ είναι η μεγαλύτερη πηγή ρεμούλας και οικονομικής αιμοραγίας τον Δήμο....
Την κλείνω αυτή την μεγάλη παρένθεση. Λύσεις υπάρχουν, το ότι μπήκε ένα φρένο ασυδοσία του δημόσιου τομέα ήτανε μια καλύ ευκαιρία. Όχι όμως να κρύβεσαι τόσο αδελφίστικα πίσω από το ΔΝΤ για να ασκήσεις πολιτική ρε φίλε. Η πολιτική θέλει ΑΡ@@ΔΙΑ και όχι κύναιδους πολιτικούς. Αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας είναι η μεγαλύτερη πουστιά που έχει παιχτεί ποτέ στην σύγχρονη ιστορία μας. Αν εσύ και ο οποισδήποτε προσπαθείτε να το απολαύσετε (με την λογική ότι μας πηδάνε που μας πηδάνε) τότε είστε άξιοι της μοίρας σας....
Με συγχωρείς για το επιθετικό ύφος, δεν είναι προσωπική η αντιπαράθεση απλά μου βγαίνει πολλή οργή. Και λυπάμαι που δεν έχω τον χρόνο να σου αναπτύξω παραπάνω επιχειρηματολογία για το πως μπορούμε να επιβιώσουμε σαν κράτος χωρίς τους νταβατζήδες των πολιτικών πουτανων που μας κυβερνάνε....
quote:
πως θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις
μα.... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!!
Αϊ σιχτήρ καθυστερημένε που σε βάλαμε να κυβερνάς, όταν ένα ποδήλατο καβάλησες και έβαλες το δάχτυλό σου εκεί που δεν έπρεπε.....
- πως να διαφωνησω σε τοσο γενναια και δικαιολογημενα και στρογγυλοκαθαρογραμενα ''Σιχτηρισματα'' ...
- θα προσθεσω ομως λιγο πιο ΕΥΓΕΝΙΚΑ και 'γω ,
- Σιχτηρ στην Ανισοκρισια και στον Εμπαιγμο ...
- Σιχτηρ στην Ακυβερνησια ...
-
- ψυχραιμια σε μας και λιγη υπομονη ακομη , λιγη , τοση δα !!!
-
quote:
Αν εσύ και ο οποισδήποτε προσπαθείτε να το απολαύσετε (με την λογική ότι μας πηδάνε που μας πηδάνε) τότε είστε άξιοι της μοίρας σας....Με συγχωρείς για το επιθετικό ύφος, δεν είναι προσωπική η αντιπαράθεση απλά μου βγαίνει πολλή οργή. Και λυπάμαι που δεν έχω τον χρόνο να σου αναπτύξω παραπάνω επιχειρηματολογία για το πως μπορούμε να επιβιώσουμε σαν κράτος χωρίς τους νταβατζήδες των πολιτικών πουτανων που μας κυβερνάνε....
Μακάρι και το εν-νοώ , να υπήρχαν και άλλοι που θα είχαν το κουράγιο να μιλήσουν ευθέως όπως εσύ έκανες...και να πούν τις ανάλογες λέξεις ...αφήνοντας τους ψευδεπίγραφους καθως-πρεπισμούς....
Έχουμε αυτούς που μας αξίζουν φίλε μου...εμείς τους επιλέξαμε..και κεί καθρεπτίζετε η ποιότητα αλλα και η καλλιέργειά μας...
Δες την τηλεόραση..παρακολούθησε το πως παρουσιάζουν τα γεγονότα ... κανάλια και Δημοσιογράφοι...
Ανάπτυξη και ανάπτυξη , κάποιοι έλεγαν ... λόγια - λόγια σαν τους συναιτερισμούς και τις κορώνες περί Δημοκρατίας...![]()
Θα ξανα-τοποθετηθώ...ελπίζω και άλλοι συνδίκτυοι να πάρουν θέση...το ελπίζω..!!!
Και ο τρόπος σου...μου άρεσε , "ανθρώπινος" και εύλογος...!!!

quote:
Από την άλλη, ο ελληνικός λαός έπρεπε να φάει αυτή την ψωλιά για να καταλάβει κάποια πράγματα και ίσως να απαλλαγεί από κάτι μαλακισμένα βιώματα που μας έχει φορτώσει η γενιά του Πολυτεχνείου.
Από τις μεγαλύτερες αλήθειες
που σπάνια ακούγονται!!!
Μπράβο σου KERRY KING!!!
Θα επανέλθω,τάχιστα...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Να ξεκινήσω απο τα νησιά φίλε μου...
Αλήθεια , η κατάσταση πολλών εκ των νησιών της Ελλάδας , βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση..???
Ασφαλώς και "όχι"...κι αυτό το κατα-μαρτυρούν οι ίδιοι οι κάτοικοί τους , ζητώντας τα αυτο-νόητα...σχολεία..νοσοκομεία και μια υποτυπώδη ανάπτυξη και ασφάλεια...απο συγκοινωνίες δε και ιδιαίτερα κατα τους χειμερινούς μήνες .... να μην το σχολιάσω!!!
Με ρωτάς αν είμαι απο αυτούς που ακούν για "ιδιωτική πρωτοβουλία" και βγάζω σπυριά...
...
Καθόλου φίλε μου αλλα θα πρέπει να υπάρχει ΚΡΑΤΟΣ και που θα μπορεί να ασκήσει έλεγχο αλλα και να δημιουργήσει εκείνο το πλαίσιο αναφοράς , όπου θα υπάρξουν σωστές ιδιωτικές επενδύσεις και όχι τύπου "παραλιακής"...!!!
Λέω "ναί" λοιπόν και αυτό διότι όπου το κράτος συμπεριφέρθηκε ως "επαγγελματίας"...ή "εργοστασιαρχης"...ή οτιδήποτε άλλο...βιώσαμε τα αποτελέσματα..!!!
Τα λεφτά υπάρχουν είχε πεί ο σημερινός Πρωθυπουργός...προφανώς είχε υπ'οψιν του αυτό που σήμερα κάνει για να τα έχει...η εξαθλίωση ολόκληρης -σχεδόν- της κοινωνίας..!!!
Εκτός και αν δεν ξέρει τι του γίνεται -το πιο προφανές- οπότε έχει και το ακαταλόγιστο αλλα και την έλλειψη ικανότητας για τα πιο προφανή ενός ηγέτη...!!!
Είχε πεί και για αυξήσεις...και για ανάπτυξη και άλλα πολλά αλλα δεν θέλω να γίνει πολιτική συζήτηση!!!
Τελικά σε τούτο τον τόπο , έχουμε καλούς ανθρώπους και όλοι τους Δημοκράτες...και με καλές προθέσεις όλοι τους ... ικανούς δεν έχουμε...!!!
Ζοφερό το βλέπω το μέλλον φίλε μου , τίποτα δεν προ-οιωνίζει κάτι το ευχάριστο και θετικό αντίθετα όλα προσανατολίζουν στο χειρότερο και αυτό λόγω ανικανότητας .... με χειραψιες και ταξιδάκια και καλές σχέσεις και ματιές και προσκλήσεις δεν γίνεται δουλειά και δεν έρχονται αποτελέσματα..!!!
Έλεγε πρόσφατα συνδίκτυος για τις απαιτήσεις της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας για την ένταξή της και ποιές είναι αυτές ???
-Να ανοίξει -λέει- η Θεολογική Σχολή της Χάλκης...αυτό ειναι απαίτηση φίλε μου και προς όφελος του Ελληνικού λαού...αυτό είναι εξωτερική πολιτική...!!!
"ΝΑ" κι"αν ανοίξει..."να" κι'αν δεν ανοίξει λέω εγώ...και τι θα γίνει δηλαδή αν ανοίξει και θα ωφεληθεί ποιός Έλληνας...???
Αυτό εδώ το κράτος φίλε μου δεν πρόκειται περί κράτους αλλα "μπουρδέλου"...ή μάλλον το μπουρδέλο είναι σκάλες καλύτερο..εκει υπάρχει και μια σειρά , εδώ καμμιά...!!!
Αφεθήκαμε σε μια "κάστα ανθρώπων" που η εμπειρία έδειξε με τον πλέον τραγικό τρόπο , ότι για το μόνο που δεν αξίζουν είναι να κυβερνούν και να αναλαμβάνουν τις τύχες ενός ολόκληρου λαού...!!!
"Μπήκαμε" στο λάκο με τα φίδια...αυτο το μόρφωμα που συνεχίζει να λέγεται ΕΥΡΏΠΗ...αλλα πίσω την είχε η αχλάδα την ουρά...μπήκαμε ως μάγκες και ξερόλες και νομίσαμε ότι αυτά που κάνουμε εδώ μεταξύ μας ... θα τα κάνουμε κει κεί , ως κράτος εν-νοώ...!!!
Δεν μπήκαμε όμως φίλε μου , μας βάλανε και ηξεραν πολύ καλά τι έκαναν και μας έδωσαν κάποια χρήματα και μείς γελούσαμε σαν τα γύφτικα σκεπάρνια και είμασταν ευτυχισμένοι και κάποιοι καμαρωναν για τα επιτευγματά τους .... όλοι οι δρόμοι εν-μεταξύ -σχεδόν όλοι- γκρεμίσθηκαν και πολλοί δεν ξαναλειτούργησαν...λεφτά για το κτηματολόγιο..."πούφ"...λεφτά για τους συναιτερισμούς.."πούφ" και δω...λεφτά για την γεωργία.."πούφ" και δώ...λεφτά για διάφορα προγράμματα.."πούφ" παντού...!!!
Όχι στις ιδιωτικοποιήσεις έλεγαν κάποιοι Κύριοι...και ήσαν πλάϊ-πλάϊ με τους απεργούς ... η Ελλάδα κοβόταν στα δύο...και τώρα -ρε τι έγινε- "ΝΑΙ" ξαφνικά στις ιδιωτικοποιήσεις..."μούγκα" και κανείς τώρα δεν μιλάει , εκεί που ξήλωναν τα πλακάκια και όλη την Ελλάδα...έξω απο το ΝΑΤΟ..ΚΑΡΑΜΈΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ..ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚ..ΚΑΡΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ...άρες μάρες κουκουνάρες..!!!
Πόσο χαίρομαι φίλε μου...δεν ξέρεις πόσο...μακάρι για χρόνια πολλά να συνεχισθεί αυτό και να μην μείνει τίποτα όρθιο..ΤΙΠΟΤΑ!!!
Ίσως , λέω "ίσως" τότε αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε και να αλλάζουμε...που δεν το νομίζω...!!!
Θα γίνει "κάθαρση" λένε...περίμενε και άμα την δείς σφύρα μου "κλέφτικα"...
Τι να τα κάνουμε λένε κάποιοι τα "υλικά" αγαθά...και χάσω την θέση μου στον Παράδεισο , στην αιώνια ζωή...γι'αυτό πάμε κατα διαβόλου..!!!
Καλησπέρα Ελλάδα!!!

Edited by - Εαρινός on 27/08/2010 22:44:48
quote:ΚΕRRY KING ειξερε τη εκανε πρωτα στο ποδηλατο και μετα σε μας ..... λεφτα υπαρχου ,αυτοι περνουν τους μισθους τους και κοβουν απο μας ,μπραβο για το θεμα που ανοιξες , δεν γνωριζω τη ζωη του ελληνα απο το 84 που εφυγα μεχρι την επιστοφη μου ,αυτο ομως που γνωριζω καλα ειναι οταν εφυγα αφησα μια ''ελλαδα''σκατα και γυρνωντας την βρηκα ποιο σκατα ,και οσοι δεν το γνωριζετε 3 ευρω κρατησαν απο καθε ΙΧ που αποσυρθηκε.Αϊ σιχτήρ καθυστερημένε που σε βάλαμε να κυβερνάς, όταν ένα ποδήλατο καβάλησες και έβαλες το δάχτυλό σου εκεί που δεν έπρεπε.....
quote:
Τι να τα κάνουμε λένε κάποιοι τα "υλικά" αγαθά...και χάσω την θέση μου στον Παράδεισο , στην αιώνια ζωή...γι'αυτό πάμε κατα διαβόλου..!!!
Δεν είναι ανάγκη,αγαπητέ Εαρινέ
να πιστεύεις σε Παραδείσους και κολάσεις,για
να καταλάβεις την μηδαμηνότητα των υλικών αγαθών!!!
υπάρχει και η αφαίρεση που επιφέρει η Γνώση!!!
Όσο αναπτύσεσαι,Πνευματικά,αφαιρείς πράγματα απ'την ζωή σου!!!
Τι να σου πώ; Παράδειγμα:
Στέκεσαι μπροστά σ'ενα ξέφωτο στο δάσος
και παρακολουθείς τους ασπάλακες που
ξετρυπώνουν με το σούρουπο,να βρούν
το φαγάκι τους...
Και εκεί καθώς το φως του φεγγαριού ασημίζει τις
γέρικες βελανιδιές,το θρόϊσμα των φύλλων
είναι σα να σου τραγουδούν νεράϊδες...
Ε,λοιπόν τι να τα κάνω τα στερεοφωνικά,φίλε μου καλέ;
Άσε με μέσα στο δάσος να ονειρευτώ
ένα βραδάκι θερινό...
Ή στον Ναό της Άρτεμης να
χαζεύω τις Περσηϊδες καθώς κάνουν βουτιά
στην γήϊνη ατμόσφαιρα...
Ποιούς ...Παραδείσους μου λες;!!!
"Την ιστορία μας,αυτή των τελευταίων 150 χρόνων,να μάθουμε καλά..."
Ε, βρε Σοφιανόπουλε,πόσο δίκιο είχες!!!
Όπως πάντα και ...σχεδόν
σε όλα,βέβαια...

τέλος της δεκαετίας του '90!!!
Αλλά και πόσο "πλούσιοι" σε
γνώσεις γίναμε κοντά του!!!

Edited by - kapodistria on 28/08/2010 14:07:35
Πια Ελλάδα και για ποιους έλληνες μιλάτε;
Η εγώ είμαι τυφλός η εσείς βλέπετε πέρα από αυτό που βλέπω εγώ;
Για πείτε και μένα ρε παιδια……στον αόμματο.
quote:
Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσωΠια Ελλάδα και για ποιους έλληνες μιλάτε;
Η εγώ είμαι τυφλός η εσείς βλέπετε πέρα από αυτό που βλέπω εγώ;
Για πείτε και μένα ρε παιδια……στον αόμματο.
Συνέχισε τον συλλογισμό σου...και θα σου πούμε για ποιά Ελλάδα μιλάμε φίλε μου...

quote:quote:
Αν εσύ και ο οποισδήποτε προσπαθείτε να το απολαύσετε (με την λογική ότι μας πηδάνε που μας πηδάνε) τότε είστε άξιοι της μοίρας σας....Με συγχωρείς για το επιθετικό ύφος, δεν είναι προσωπική η αντιπαράθεση απλά μου βγαίνει πολλή οργή. Και λυπάμαι που δεν έχω τον χρόνο να σου αναπτύξω παραπάνω επιχειρηματολογία για το πως μπορούμε να επιβιώσουμε σαν κράτος χωρίς τους νταβατζήδες των πολιτικών πουτανων που μας κυβερνάνε....
Μακάρι και το εν-νοώ , να υπήρχαν και άλλοι που θα είχαν το κουράγιο να μιλήσουν ευθέως όπως εσύ έκανες...και να πούν τις ανάλογες λέξεις ...αφήνοντας τους ψευδεπίγραφους καθως-πρεπισμούς....
Έχουμε αυτούς που μας αξίζουν φίλε μου...εμείς τους επιλέξαμε..και κεί καθρεπτίζετε η ποιότητα αλλα και η καλλιέργειά μας...
Δες την τηλεόραση..παρακολούθησε το πως παρουσιάζουν τα γεγονότα ... κανάλια και Δημοσιογράφοι...
Ανάπτυξη και ανάπτυξη , κάποιοι έλεγαν ... λόγια - λόγια σαν τους συναιτερισμούς και τις κορώνες περί Δημοκρατίας...
Θα ξανα-τοποθετηθώ...ελπίζω και άλλοι συνδίκτυοι να πάρουν θέση...το ελπίζω..!!!
Και ο τρόπος σου...μου άρεσε , "ανθρώπινος" και εύλογος...!!!
- δες , [λεω σε μενα] , ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ...
- προσεξε , [με ξαναλεω] , ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ''Μεσα'' , αμα και ειναι Ετσι Αντιληπτα και Κατανοητα Τα Πραγματα , ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣ ακομη Ανθρωπους ...
- σκεψου , [μου θυμιζω], πως αν παρεις τους δρομους της ηθικης και της αποκαταστασης της νοοτροπιας και της λογικης και της ισοκρισιας ''Τους Αδιαβατους'' απο τους της Ευθυνοφοβιας , ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΟ ... ... ...
- μετρησου , [με λεω και με χαρεταω] , με τους νοιασμους σου και με τους συννοιαζομενους , γιατι η συννενοηση με τους αναλογους σου , συνεπαγεται κΟΙΝΟΥ πΝΕΥΜΑΤΟς για τα κΟΙΝΑ ...
- καλημερα ...
-
quote:
[quote]ΕαρινόςΣυνέχισε τον συλλογισμό σου...και θα σου πούμε για ποιά Ελλάδα μιλάμε φίλε μου...
Θα ήταν καλύτερα να μου πείτε πρώτα για πια Ελλάδα μιλάτε και ευχαρίστως να αναπτύξω τον «συλλογισμό μου».
quote:quote:
[quote]ΕαρινόςΣυνέχισε τον συλλογισμό σου...και θα σου πούμε για ποιά Ελλάδα μιλάμε φίλε μου...
Θα ήταν καλύτερα να μου πείτε πρώτα για πια Ελλάδα μιλάτε και ευχαρίστως να αναπτύξω τον «συλλογισμό μου».
Για να τοποθετηθείς -πρίν- ... προφανώς κάτι είχες υπ'οψιν σου..δεν το είπες έτσι στον "αέρα" ότι είπες...αυτό λοιπόν περιμένω...την σκέψη σου που "δρομολόγησε" το σκεπτικό σου...

quote:
Αϊ σιχτήρ καθυστερημένε που σε βάλαμε να κυβερνάς, όταν ένα ποδήλατο καβάλησες και έβαλες το δάχτυλό σου εκεί που δεν έπρεπε.....
Το δάκτυλο στην αλυσίδα του ποδηλάτου δεν είναι τίποτα φίλε μου.
Αυτά που γνωρίζουν στην Ιπποκράτους αν τα μάθει ο κόσμος πραγματικά θα πεθάνει στα γέλια.
Δεν είναι τυχαίο οτι το παρατσούκλι του είναι ``Γκούφη``.
Κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα...

![]()

Μία εικόνα χίλιες λέξεις..
Το μέλλον του?

Edited by - allzzaro on 29/08/2010 18:29:33