- ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
αυτιο καποια στιγμη θα σου γραψω αναλυτικα με λεπτομερεια πως μπορεις να προκαλεσεις ψευδεσθηση εκπεμποντας σε καποιες συχνοτιτες και τι γινετε στο καθενα απο αυτα!

ετσι ενοουσα οτι μιαζει! σχεδον!
σκεψου αυτην την εικονα αλλα η αυρα του ναι ειναι σαν να κοιτας καυτη ασφαλτο απο μακρυα!
corni
Θα ήθελα, όμως, να σου πω ότι ενώ σέβομαι και δέχομαι
ότι συμβαίνουν και περιπτώσεις πανικού ανθρώπων,δεν την
μπερδεύουμε συχνά τη μόρα ή πάτημα ίσκιου,όταν συμβαίνει...
Βλέπεις, έχει κάποιες σημαντικές διαφορές, που την
κάνουν να έχει υπόσταση όντος κι όχι οφθαλμαπάτης ή ψυχικής
διαταραχής, που οδηγεί σε ψευδαισθήσεις και λάθος εντυπώσεις..
Σου αναφέρω μερικά, για να τα σχολιάσουμε αν θέλεις...
Πρώτον, βάρος στο σώμα όγκου ανθρώπου. Νοιώθεις ότι κάποιος πιέζει τ σώμα σου...
Δεύτερον, μια μυρωδιά και μια ανάσα, αρκετά δυσσάρεστα..
Τρίτον, η παραλυσία, που σταματά πάντα και φεύγει η οντότητα, όταν προσεύχεσαι στο Θεό.
Τέταρτον,...έχουν παρατηρηθεί και σημάδια πάνω σε ανθρώπους.Μελανιές που έδειχναν υλικό βάρος, απο την πίεση σώματος πάνω στο σώμα.
Πέμπτον η επαναλειπτική τους λειτουργία,καθώς συμβαίνουν τακτικά, τα κάνει κάτι περισσότερο απο απάτη ή παραίσθηση, ή ψευδαίσθηση...
Υπάρχουν κι άλλα...
Γιατί το βράδυ, ας πούμε,που κοιμάται ο άνθρωπος,είναι
συγκεκριμένη η στάση ύπνου που σου επιτίθεται η μόρα.Όταν κοιμασαι ανάσκελα, π.χ.,επιτρέπει να ειναι γυμνό σε πνευματικές οντότητες το ηλιακό πλέγμα,εκεί όπου επιτίθεται κατά βάση ημόρα, ή ινκουμπους
σούκουμπους...Συμβαίνει βέβαια και σε άλλες στάσεις ύπνου,αλλά
ανάσκελα είναι που συμβαίνει συχνότερα το φαινόμενο..
Νοιώθεις το δαιμονικό της οντότητας που βρίσκεται κιντά σου και αυτό είναι πέραν φαντασίας..
Νοιώθεις την ξένη παρουσία..
Υπάρχουν πολλά φίλε μου που συνηγορούν στην ύπαρξη της μόρα,
αφού συμβαίνει εδώ και χιλιάδες χρόνια και δεν είναι τωρινό φαινόμενο, ώστε να ξεγελάσει ή να δώσει δεισιδαιμονική διάσταση
στην υπόθεση...
Μπορώ να δώσω μαρτυρία και μπορούν να με καταλάβουν μονό αυτοί που γνωρίζουν. Έχω βγάλει σε αστρικό επίπεδο ένα σούκουμπους πάνω από το σώμα μιας φίλης μου. Το συγκεκριμένο πλάσμα ήθελε να κάνει κατάληψη στο κέντρο του λαιμού. Μετά την μάχη και την εξουδετέρωση αυτού του απαίσιου πλάσματος που ήταν σαν κακάσχημο κοντό δελφίνι χωρίς τα πίσω πτερύγια και με φτερά μεγάλα όπως της νυχτερίδας, επέστρεψα στο φυσικό μου σώμα.
Η κοπέλα ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα, την ξύπνησα ελαφρά και της είπα ότι όλα είναι ένταξη. Μου είπε ότι της συνέβη κάτι δυσάρεστο, κάποιος άσχημος εφιάλτης.
Την διαβεβαίωσα ότι όλα είναι εντάξει και κοιμήθηκε πολύ ειρηνικά.
Όταν έχεις γεγονότα στην ζωή σου δεν μπορείς να αμφιβάλει και στην συγκεκριμένη περίπτωση υπήρχαν δυο άτομα. Και έχω και άλλες περιπτώσεις που έχουν κοινή και αντικειμενική παρουσία. Έτσι αυτά τα γεγονότα δεν μπορούν να ειναι της φαντασίας μου επειδή υπάρχουν μαρτυρίες από άλλους που τα ζήσαμε μαζί.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Είναι θέμα ενεργειακό το ποιος θα νικήσει?
Ή νικάει ο πιο "θετικός" όπως και να χει?(οπότε το αρνητικό πνεύμα είναι καταδίκασμενο όπως και να χει).
Θυμάμαι και ένα μέλος που μίλησε για "μπάλες ενέργειας" που έριξε στο αστρικό σε κάποιες μαύρες παρουσίες.
Αν μια μαύρη παρουσία νικήσει πάνω σου, τότε τελειώνει η ΑΠ? Και έχεις "αδειάσει" απο ενέργεια?(πάντα εάν είναι θέμα ενεργειακό)
Στο φυσικό σώμα έχει κάποια επίπτωση?
Ρωτάω πάντα στο περιθώριο της κατανόησης μου μιας κ δεν έχω κάνει ΑΠ..
http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Σου εύχομαι καλή πορεία.
Θα σε παρακαλούσα μόνο να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς (greeklish) ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση των μηνυμάτων σου.

In anticipation of my resurrection...
Φίλε Dr Jekyll Mr Hyde
Εξαρτάτε την μάχη. Μπορεί να είναι πετώντας ενέργειες ή σώμα με σώμα ή και τα δυο μαζί. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν σώμα με σώμα. Έπρεπε να το βγάλω από επάνω της και μετά να το πολεμήσω μέχρι να φύγει.
Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να υπάρχει τεράστια ψυχραιμία και σιγουριά ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Η αμφιβολία δρα σαν ένας εχθρός που επιτίθεται από μέσα.
Η επιπτώσεις που έχει κάποιος από αυτές τις επιθέσεις διαφέρουν ανάλογα την περίπτωση. Η συγκεκριμένη είχε τα αποτελέσματα ενός εφιάλτη.
Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχει κάτι σαν αφαίμαξη της ενέργειας. Αν σκεφτείς ότι εκείνη την ώρα πανικοβάλλεσαι, το αστρικό τότε χάνει πόλη ενέργεια, είναι φυσικό να σηκωθείς εξαντλημένος σαν να έκανες κάτι πολύ κοπιαστικό. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που αγγίζουν την σφαίρα της υπερφυσικής φαντασίας.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Όσον αφορά το σώμα με σώμα. Θεωρητικα, θα σου ήταν εύκολο να νικήσεις κάτι που έχει τον "μισο" όγκο απο εσένα.. άρα παίζει ρόλο η μυική δύναμη(μήμπως την αντικαθιστά η "ενέργεια") και ο όγκος?
http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Φίλε Dr Jekyll Mr Hyde
Από ότι φαίνεται δεν παίζει ρόλο ο όγκος αλλά η ψυχική δύναμη που βγαίνει από μέσα σου. Για αυτό και είπα ότι: Η αμφιβολία δρα σαν ένας εχθρός που επιτίθεται από μέσα. Σου αφαιρεί δύναμη.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
μα κανεις δεν εχει διαβασει την θιβετικη βιβλο των νεκρων και τις εντονοτατες προτροπες της να μην δινουμε αντικειμενικη υποσταση στις προβολες του μυαλου?
τσ! τσ! τσ! στο κατω κατω διαβαστε φρουδ!
![]()
Για να το παρουμε κι αλλιωσ η μανταμιτσα η μορα αντρα δν εχει να την βαλει κατω?Τι θελει και τριγυρναει στα ξενα σπιτια και καθεται στα μουτρα του κοσμακη?
Ας χαλαρωσουμε λιγακι με μορεσ κτλ... Α! και κατι ακομα προσ ενα μελοσ που εβαλε μια εικονα απο 1 δασοσ και με ενα photoshop δημιουργησε 1 περιγραμα και λεει καπωσ ετσι μοιαζει! Ε οκ ρε φιλε αλλα εγω μπορει να δημιουργουσα 1 πεοσ και να ελεγα ειναι καπωσ ετσι μονο που εχει και ορχεισ!
Τελοσ παντων...Μην τρωτε βαρια το βραδυ....
Φιλικα pRiMiTiV0
Το να συζηταμε τισ εμπειριεσ μασ δεν ειναι κακο ουτε τιποτα καθε αλλο μαλιστα! Το να μεγαλοποιουμε ομωσ γεγονοτα και να το φτανουμε στα ακρα ναι αυτο ειναι ασχημο!! Επιπλεον φιλε μου για ποια ειρωνια μιλασ? Μαλλον για το psotoshop του παραπανω. Πραγματικα δηλαδη αγγιξε τα ορια τησ γελοιοτητασ το ποστ του. Δεν αντεξα!
Δεν απερριψα οπωσ λεσ καμια απο τισ εμπειριεσ των μελων μονο επισημανα πωσ δεν πρεπει να "τρελαινομαστε" και να μεγαλοποιουμε τα παντα! Να σου θυμησω πωσ πολυσ κοσμοσ στισ μερεσ μασ ειναι αρρωστοσ επειδη πολυ απλα εχει αυθυποβληθει.Ετσι τα συμπτοματα τησ αρρωστιασ που νομιζει πωσ εχει "εμφανιζονται" σ'αυτον. Δεν λεω αρρωστα τα ατομα που εγραψαν καποιεσ εμπειριεσ τουσ απλωσ ειπα πωσ απο 1 σημειο και μετα επηρεαζονται αρκετοι αρνητικα απο τετοιεσ συζητησεισ και υπερβαλλουν. Γι αυτο και το ακραιο μου παραδειγμα με τον μουσακα!
Εαν λοιπον φιλε lousipan θελεισ να παρεξηγηθεισ απο τα ποστ μου παρεξηγησου με το ελευθερο :)
πλεονέκτημα..Το λεω γιατί η Μόρα, ή Ίνκουμπους - Σούκουμπους,
έχει υποσταση εδώ και χιλιάδες χρονια, γράφτηκαν βιβλία απο ειδικούς,δεν γεννήθηκαν χθές,τέτοιες εμπειρίες..
Μιλάμε για μώλωπες, βάρος, μυρωδιά......Για αίσθηση και εικόνα
φορές, ατόμου...¨Εχει σεξουαλικό λόγο εμφάνισης,αλλά, είναι οντότητες που προσπαθούν να μπούν στον κόσμο μας...Δεν είναι κάποιο
άσχημο όνειρο, όπως υπαινίσσεσαι..Αν δεν ξέρεις κάτι,...ρώτα...
Τελοσ παντων τερμα η πλακα. Προσπαθουν καποιοεσ οντοτητεσ να μπουν στον κοσμο μασ ειτε επειδη οι ιδιεσ το θελουν ειτε by mistake και καποιου μπερδεματοσ. Επιμενω ομωσ και λεω πωσ δεν ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ουτε ΑΓΝΟΩ την υπαρξη τετοιων οντοτητων και πανω απ ολα δεν χλευαζω ατομα που εχουν ζησει κατι τετοιο(πραγμα που δεν θα ηθελα να μου συμβει). Απλωσ επισημαινω και λεω πωσ πολλεσ φορεσ ολα αυτα επηρεαζουν αρνητικα καποιουσ και αυθηποβαλονται! Δεν πιστευω πωσ με 1-2 ακραια παραδειγματα και εναν τροπο εκφρασησ που ξεφευγει απο τα πλαισια του καθωσπρεπισμου απαξιωνω οσα ηδη εχουν υποθει. Απλωσ τοποθετουμε λιγο πιο "ελευθερα" και "χαλαρα"!
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΒΗΣΕ, ΤΑΡΑΞΕ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΑΙ ΝΙΩΘΑΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΕΧΕΙ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΕΝΟΣ ΙΝΚΙΟΥΜΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΡΦΗ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ Η ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟ "ΕΙΔΕ" ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΙΑ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΩΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ...???
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ... ΤΗΑΝΚΖ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΕΙΣ ΣΟΥ
(By The Way ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ)