- Ας γραψουμε μια ιστορία μαζί(χεχεχεχεεε) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
προσπάθησε να λύσεις τον γρίφο... αυτός ο γρίφος θα σε βοηθήσει όταν χρειαστείς κάποιον σαν και εμένα:
ψηλός ψηλός καλόγερος και κόκκαλα δεν έχει, τί είναι?
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΑΦΤΑΣΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΗ ΒΙΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΖΝΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ.........(NEXT PLEASE!!!)
------------------------
Κάτω Πάυλας
------------------------------------
Εκτός ότι τον μάγεψε του μαγείρεψε κιόλα, και μαζί με το GIN που είχαν, περάσανε μόνοι μερικές στιγμές απόλαυσης.
Κάτω Πάυλας
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΔΑ.........(ΠΟΜΕΝΟΣ!?!)
------------------------
To Hollywood Έχει Κάψει!
------------------------
katsi.2.
- Ιδού τι θέλει ο Κόσμος, Θέλει Ψέματα, Θέλει Όνειρα, Θέλει Ελπίδες, Για να ζει, Δεν του αρέσει η πραγματικότητα, Με Την συνταγή των παραπάνω θα κατορθώσουν Φυλές να σκλαβώσουν τον Πλανήτη, Εγώ είμαι οι τρις φάσεις, Το σώμα μου, αντιπροσωπεύει τα όνειρα, το κεφάλι μου τις Ελπίδες, και το πνεύμα μου τα ψέματα, οδηγός μου ήταν η προπαγάνδα που με πήγαινε παντού, κανείς δεν μπορεί να με σταματήσει, ήρθε το τέλος σας καθίκια.
Τότε ο ΤΖούφιος Βγάζει από την τσέπη του ένα πρόχειρο Laser – Faser τύπου N.S-Star 2-200 και αρχίζει να ρίχνει, η Μαλένα βγάζει από την τσέπη μια πρόχειρη μπαζούκα, ρίχνουν ρίχνουν μα δεν πάθαινε τίποτα, ώσπου ο Χαρδαβέλλας χωρίς να πει τίποτα έκανε το Άσχετο να τραβήξει μια κάμερα,, και,,,,,
>>>>NEXT
To Hollywood Έχει Κάψει!
ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ......
------------------------
-΄Χρειαζόμαστε τη φλόγα που καίει αιώνες τώρα στα σπλάχνα ενός ζώου.
Ο χαρδαβέλας κοιτάει τον Τζούφιο ο οποίος είχε πέσει σε Νιρβάνα με τα μάτια γυρισμένα ανάποδα! Τότε τον ακούει να παραμιλάει:
- Νέσυ...Νέσυ ... Νεσυ...!!!
Αλλαγή πορείας για Σκωτία..........
korleone
korleone
korleone
------------------------
------------------------