- Κανένα Ανέκδοτο να γελάσουμε? Part 1 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ..ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ!
-ΒΡΕ! ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΧΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΩ ΜΕ ΕΠΙΟΙΚΙΑ! ΕΛΑΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΡΙΝΩ!
..ΠΑΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ..-ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ -ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕΣ?
-ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΓΕΙΕ ΜΟΥ ΠΗΓΑ ΑΔΙΚΑ!
-ΔΗΛΑΔΗ?
-ΝΑ ΕΙΧΑ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΑΤΟΥΣΕ! ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑ ΑΠΕΞΩ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΝΕΑΡΟΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΚΑΠΙΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΘΕΣΑ!
ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΟΥ! ΟΜΩΣ Η ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΓΟΥΡΟΞΥΠΝΗΜΕΝΗ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΣΑ ΤΡΕΛΟΣ! ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ! ΚΟΙΤΑΖΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ..ΤΙΠΟΤΑ, ΚΟΙΤΑΖΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ..ΤΙΠΟΤΑ. ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ..ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΩ! ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΤΙΜΟΥ ΝΑ ΚΡΕΜΟΝΤΕ ΣΤΟ ΠΡΕΒΑΖΙ ΤΟΥ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!
!!ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΛΕΩ!!! ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΕΞΑΓΡΥΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΑΩ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ! ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΚΡΑΤΙΟΤΑΝ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ! ΤΟΤΕ ΠΑΙΡΝΩ ΜΙΑ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΖΩ ΜΥΓΔΑΛΑ! ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΠΑΝΑΩ! ΑΥΤΟΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ! ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΤΕΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΕΙ! ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΞΑΛΟΣ! ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΒΟΥΤΑΩ ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΨΥΓΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΑΥΤΟ! ΗΤΑΝ. ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑ!
-ΜΑ ΚΑΛΑ! ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΣΥ ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕΣ?
-ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ! ΑΓΙΕ ΜΟΥ! ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ!.. ΕΠΑΘΑ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΙ..ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ!
-Α! ΜΑ ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ΑΔΙΚΑ! ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΦΤΑΙΕΙ! ΚΑΙ Ο ΦΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝ ΒΡΑΣΜΟ ΨΥΧΗΣ! ΠΑΙΡΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!
---------Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
-ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΙ ΠΕΘΑΝΕΣ?
-ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΓΙΕ ΜΟΥ! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟΣ! ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΡΟΦΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ! ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΚΑΓΕΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ! ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΤΥΧΗ ΠΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΒΑΖΙ ΤΟΥ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ! ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΙΒΩ! ΒΓΑΙΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ! ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ! ΕΓΩ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ! ΤΥΧΕΡΟΣ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΤΕΝΤΑ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΠΤΕΙ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΩ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΘΑΜΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ! ΤΙ ΓΛΥΤΩΣΑ! ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ! ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΨΥΓΕΙΟ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑ ΣΚΩΤΩΣΕΙ! ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑ!
--ΑΧ! ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ! ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΕΣ ΑΔΙΚΑ! ΠΕΡΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΠΡΑΔΕΙΣΟ!
***ΠΑΕΙ! ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ! ΕΣΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕΣ?
-ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΓΙΕ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΨΥΓΕΙΟ ΕΙΧΑ ΚΡΥΦΤΕΙ!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!
- Γρήγορα φύγε από το μπανιο (του λέει η γυναίκα)
Πάει ο τύπος στο μπάνιο, κάνει να βγει από το παράθυρο και σφηνώνει... Έχει μείνει τώρα με τον πισινό του τουρλωμένο στο μπάνιο...
Ο σύζηγος αντιλαμβάνεται ότι κάτι παίχτηκε, ψάχνει μέσα στο σπίτι, ανοίγει το μπάνιο και βλέπει φάτσα-κάρτα τον πισινό του άλλου στο παράθυρο.
- Αφού μου πηδάς την γυναίκα ρε πούστη, τώρα θα σε γ@μησω κι εγώ (του λέει).
Ξεβρακώνεται λοιπόν, κάνει να φτάσει τον πισινό του άλλου να του τον φορέσει.... τίποτα, δεν έφτανε....
Πάει και αρπάζει μια καρέκλα, κάνει μια προσπάθεια να τον φτάσει τον άλλο.... τίποτα.....
Βάζει κάτι βιβλία πάνω στην καρέκλα, ανεβαίνει και αυτός, πάει να του τον φορέσει, αλλά χάνει την ισορροπία του.....
- Δεν σε φτάνω ρε πούστη (του λέει) γι΄αυτό αντί να σε γ@μήσω θα σου κόψω τ'@ρχίδΐ@ (λέει και αρπάζει ένα ψαλίδι).
Οπότε ουρλιάζει ο άλλος από το παράθυρο.
- ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ !!!! ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ, ΚΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ !!!!!
Edited by - KERRY KING on 12/10/2007 16:39:22
1ο Τσακώνονται δυο αγοράκια.
- Ναι, ε; του μπαμπά μου η σελίδα έχει καλύτερα links από την σελίδα του δικού σου.
2ο Μια έγκυος κυρία κάνει υπερηχογράφημα.
- Κυρία μου το μωρό σας αναπτύσσεται θαυμάσια. Θα θέλατε να του στείλετε mail;
3ο Οι γονείς γράφουν mail στον γιο:
- Αγαπητέ Γιαννάκη, πως είσαι; εγώ και η μητέρα σου είμαστε καλά. Σε πεθυμήσαμε. Σε παρακαλούμε βγες από τον υπολογιστή και έλα στην κουζίνα να φάμε.
4ο Η μαμά διαβάζει παραμύθι στο παιδί για να κοιμηθεί:
- Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα συναντήθηκαν σε ένα chat room, αλλά ο έρωτάς τους σταμάτησε τραγικά, όταν χάλασε ο σκληρός δίσκος της Ιουλιέτας.
5ο Δυο κοριτσάκια συζητούν:
- Εγώ δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Έμαθα ότι κάνουν εννιά μήνες για να κατεβούν (download).
![]()
![]()
![]()

quote:
5ο Δυο κοριτσάκια συζητούν:
- Εγώ δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Έμαθα ότι κάνουν εννιά μήνες για να κατεβούν (download).

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
Τρεις αδελφές ηλικίας 92, 94 και 96 ζουν στο ίδιο σπίτι. Ένα βράδυ η 96άρα ετοιμάζει τη μπανιέρα για μπάνιο.
Βάζει το ένα της πόδι μέσα και σταματάει. Αρχίζει και φωνάζει στις αδελφές της στο κάτω πάτωμα:
- Τι έκανα τώρα; Έμπαινα ή έβγαινα απ' το μπάνιο;
Η 94άρα φωνάζει από κάτω:
- Δεν ξέρω! Έρχομαι να δω.
Αρχίζει ν' ανεβαίνει τις σκάλες και σταματάει.
Φωνάζει:
- Τι έκανα τώρα; Ανέβαινα ή κατέβαινα;
Η 92χρονη κάθεται στην κουζίνα και πίνει χαμομήλι και ακούει τις αδελφές της. Κουνάει το κεφάλι της και λέει:
- Εύχομαι να μη γίνω ποτέ σαν κι αυτές! Να μην φτάσω να ξεχνάω τόσο πολύ!
Χτυπάει και ξύλο για να "δέσει" η ευχή και φωνάζει:
- Ανεβαίνω να δω τι γίνεται και να βοηθήσω, αλλά πρώτα να δω ποιος χτυπάει την πόρτα...

Ήταν χειμώνας, έκανε παγωνιά.
Έκανε ώτο-στοπ για να πάει μέσα στην πόλη. Η ώρα ήταν περασμένες 2:00 τα μεσάνυχτα. Από τα λιγοστά αυτοκίνητα που πέρασαν κανένα δεν σταμάτησε. Τα χέρια του είχαν κοκαλώσει, μελάνιασε από το κρύο.
Καταλάβαινε πως αν δεν σταματήσει κάποιος μέσα σε λίγη ώρα θα έφτανε το τέλος του.
Σκέφτηκε ότι αφού θα πεθάνω που θα πεθάνω ας ξαπλώσω στη μέση του δρόμου για να με βρουν.
Εκεί που ξάπλωσε, από μακριά βλέπει ένα αυτοκίνητο να έρχεται με μικρή ταχύτητα , σηκώνεται τρέχει, ανοίγει την πόρτα μπαίνει μέσα.
- " Ααχ! παράδεισος είναι εδώ. Χίλια ευχαριστώ που σταμα..." Γυρίζει και βλέπει το κάθισμα του οδηγού άδειο. Το τραύλισμα άρχισε να μετατρέπεται σε πανικό όταν το αυτοκίνητο συνέχιζε να προχωράει !
- "Αμάν το αμάξι είναι στοιχειωμένο!"
Έκανε να ανοίξει την πόρτα να κατέβει αλλά ο τσουχτερός αέρας του άλλαξε το μυαλό.
- " Μπριτς που θα κατέβω. Στοιχειωμένο , ξεστοιχειωμένο εγώ εδώ θα μείνω ."
Το αυτοκίνητο εν τω μεταξύ συνέχιζε την πορεία του κανονικά, είχε μπει στην εθνική και κάπου αργότερα έστριψε σ` ένα βενζινάδικο να βάλει βενζίνη , σε λίγο ανοίγει η πόρτα του οδηγού και μπαίνει ένας μέσα .
- "Αχ! Μη μπαίνετε σ` αυτό το αμάξι! Είναι στοιχειωμένο!"
- " Πoιο στοιχειωμένο ρε μ****α! Απ` τα δυόδια το σπρώχνω!"
Κάντε οικονομία στο νερό: πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
Καθώς ετοίμαζα μία εικόνα στο image shack έπεσε στην αντιληψή μου αυτό (υπήρχε εκεί σαν διαφήμιση).
Εκτός από την παρουσίαση στην κεντρική σελίδα κάντε μια βόλτα και από τα προιόντα εκεί είναι το "ζουμί" ![]()
![]()
![]()