- admina - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Λοιπόν ngw σου προτείνω να ανοίξεις funclub είμαι σίγουρη ότι θα έχεις μεγάλη προσέλευση..... Αντε και εις ανώτερα...
...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...
quote:
Προς ολους τους ασχετους εδω.Προς τους τελειως επαγγελματιες του χωρου.Ακομα και προς τον φιλο μου τον Σφαιρο.Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΤΗΣ ΧΩΗΣ...''.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΤΗΣ ΧΩΗΣ???
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΗΣ?
ΧΟΛΗΣ?
ΖΩΗΣ?
ΧΩΝΗΣ?
ΩΠΗΣ?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΧΩΤΙΚΗΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
quote:
Ειναι αυτο που λεμε ΜΠΕ,ΜΠΕ,ΜΠΕ.
Ετσι να κάνει ο κ@#$$#@σου.
Ακου Χωης.. λέω και εγώ .. θα είναι κάτι που δεν το ξέρω... που να ξέρω οτι αυτή η ξεβράκωτη μαιμού δεν ξέρει τι γράφει...
Αισικτίρ απο εδώ νούμερο μας εχεις ζαλίσει και ζητάς και τα ρέστα και απο επάνω.
Οσο για σένα Σφαίρο δεν εχω καταντήσει οπως αναφέρεις εγώ τα φόρουμς έτσι αλλά εσείς...
Αισικτίρ μας πρήξατε... οτι πάθατε το θέλατε και το πάθατε .. μην μας πρήζετε λοιπόν και εμάς...
ΕΣΥ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕΣ "ΖΩΗΣ".
ΑΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 23 ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. ΚΑΝΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ, ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΠΑΚΙ ΛΙΘΙΟΥ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΩΠΕΡΙΝΤΙΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ.
ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΡΡΡΕΕΕΕ "ΟΙ ΑΛΛΟΙ" ΧΟΥΥΥΥΑ ΜΠΟΥΥΥΧΑΧΑΑΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΟΥΜΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΕΙ??? ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΤΟΥ ΕΣΟΔΑ?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Αμα όμως ρε φίλε το μόνο που κάνεις είναι να βρίζεις και να πετάς κοτσάνες πως περιμένεις να πιστέψουμε τα υπόλοιπα... Και να έχεις ένα δίκιο (γιατί για παραπάνω δεν το βλέπω) που και πως περιμένεις να το βρεις?
Οταν βρίζεις μ'αυτό τον τρόπο περιμένεις να σε πάρει κανείς στα σοβαρά...?
Βάζεις τα χεράκια σου και βγάζεις τα ματάκια σου μόνος σου....
Οσο για τα λάθη στην πληκτρολόγηση τα κάνουμε όλοι, αλλά ρίχνουμε και μια ματιά πριν το στείλουμε και γελάει το πανελλήνιο...
Αλήθεια, πως προφέρεται το λλίμνες?