ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- admina - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- admina - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/09/2004, 19:33:11
Μωρέ μπράβο.... Καιρό είχα να γελάσω έτσι.... Που ήσουν ρε παλληκάρι? Πολύ μου έλειψες....Τώρα δηλαδή που τα διαβάζω εγώ αυτά που γράφονται εδώ κινδυνεύω από υποσυνείδητα μηνύματα κλπ ? Καλέ κύριοι υπεύθυνοι κάνετε που κάνετε τόση φασαρία, μπορείτε να μου "φυτέψετε" κι ένα μήνυμα ότι είμαι πλούσια ? πολύ θα με βόλευε.... Ksenitia τ'ακούς και δε λες τίποτα? Ελα κορίτσι μου γιατί ο φίλος μας έχει ακόμα απορίες....
Λοιπόν ngw σου προτείνω να ανοίξεις funclub είμαι σίγουρη ότι θα έχεις μεγάλη προσέλευση..... Αντε και εις ανώτερα...

...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...

16/09/2004, 20:04:15
quote:

Προς ολους τους ασχετους εδω.Προς τους τελειως επαγγελματιες του χωρου.Ακομα και προς τον φιλο μου τον Σφαιρο.Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΤΗΣ ΧΩΗΣ...''.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΤΗΣ ΧΩΗΣ???
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΗΣ?
ΧΟΛΗΣ?
ΖΩΗΣ?
ΧΩΝΗΣ?
ΩΠΗΣ?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
16/09/2004, 20:12:06
Πες τα gretel γιατί και μένα μου γεννήθηκαν αυτές οι απορίες αλλά είπα δεν μπορεί κατι καλύτερο θα ξέρει ο φίλος μας...

ngwΜέλος
16/09/2004, 20:22:43
Ειδατε;Μετα απο ολα αυτα που διαβασαν τις ηλιθιες απαντησεις τους.Ξερετε γιατι απαντησαν ετσι;Φυσικα γιατι δεν καταλαβαν τιποτα απο οσα εγραψα.Ειναι αυτο που λεμε ΜΠΕ,ΜΠΕ,ΜΠΕ.Οσο για σενα ***** το χωη ειναι ζωη.Λαθος.Αυτο ***** σε χτυπησε πιο πολυ απο ολα;Αντε *****

ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΧΩΤΙΚΗΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

16/09/2004, 20:36:26
quote:
Ειναι αυτο που λεμε ΜΠΕ,ΜΠΕ,ΜΠΕ.

Ετσι να κάνει ο κ@#$$#@σου.

Ακου Χωης.. λέω και εγώ .. θα είναι κάτι που δεν το ξέρω... που να ξέρω οτι αυτή η ξεβράκωτη μαιμού δεν ξέρει τι γράφει...
Αισικτίρ απο εδώ νούμερο μας εχεις ζαλίσει και ζητάς και τα ρέστα και απο επάνω.

Οσο για σένα Σφαίρο δεν εχω καταντήσει οπως αναφέρεις εγώ τα φόρουμς έτσι αλλά εσείς...
Αισικτίρ μας πρήξατε... οτι πάθατε το θέλατε και το πάθατε .. μην μας πρήζετε λοιπόν και εμάς...

16/09/2004, 20:49:28
ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΥ ΝΟΥΝΓΚΟΥ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ. ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΝ ΓΟΥΜΠΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΗΝ ΤΙΓΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ, ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.
ΕΣΥ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕΣ "ΖΩΗΣ".
ΑΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 23 ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. ΚΑΝΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ, ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΠΑΚΙ ΛΙΘΙΟΥ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΩΠΕΡΙΝΤΙΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ.

ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΡΡΡΕΕΕΕ "ΟΙ ΑΛΛΟΙ" ΧΟΥΥΥΥΑ ΜΠΟΥΥΥΧΑΧΑΑΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΟΥΜΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΕΙ??? ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΤΟΥ ΕΣΟΔΑ?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ngwΜέλος
16/09/2004, 21:02:32
Αλλες δυο τελειως ηλιθιες απαντησεις απο δυο ηλιθιους και ασχετους τελειως.Πρεπει να ειστε περηφανοι για αυτα που γραφετε.Ειχα αναφερει πολλα.Για λλιμνες'' για ''μερη''για μερικους που ξερουν να κανουν ορισμενα.Που εσεις δεν ξερετε.Για αυτα μπορειτε να γραψετε τιποτα.Οχι.Γιατι δεν ξερετε τιποτα.Ασχετοι.μπου.

ngwΜέλος
16/09/2004, 21:17:27
Στο λλιμνες ηλιθιοι δεν εκανα λαθος.Ετσι γρσφετε,αλλα και αλλιως.Και προφερετε κι αλλιως.ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ.

ngwΜέλος
16/09/2004, 21:26:36
Στα ρηματα βεβαια εκανα λαθος στο αι.Δεν πειραζει για σας τους ηλιθιους ολα ειναι ιδια.

16/09/2004, 21:29:50
Ωραία λοιπόν, εμείς είμαστε οι χαζοί και εσύ ο έξυπνος που τα ξέρει όλα.... άντε λοιπόν και βάλθηκες να μας ξεστραβώσεις... Καλά μέχρι εδώ.
Αμα όμως ρε φίλε το μόνο που κάνεις είναι να βρίζεις και να πετάς κοτσάνες πως περιμένεις να πιστέψουμε τα υπόλοιπα... Και να έχεις ένα δίκιο (γιατί για παραπάνω δεν το βλέπω) που και πως περιμένεις να το βρεις?
Οταν βρίζεις μ'αυτό τον τρόπο περιμένεις να σε πάρει κανείς στα σοβαρά...?
Βάζεις τα χεράκια σου και βγάζεις τα ματάκια σου μόνος σου....

Οσο για τα λάθη στην πληκτρολόγηση τα κάνουμε όλοι, αλλά ρίχνουμε και μια ματιά πριν το στείλουμε και γελάει το πανελλήνιο...

Αλήθεια, πως προφέρεται το λλίμνες?