ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ.... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ.... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Ψηλός61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
lixosΜέλος
29/09/2011, 11:08:19
quote:

Lixos,σε αυτο κανεις δεν ειναι σε θεση να πει κατι πολυ συγκεκριμενο.

Εγω προσωπικα πιστευω οτι μας βλεπουν.

Αλλα να ρωτησω και κατι αλλο ,τι νοημα θα ειχε αν μας εβλεπαν ή οχι προσωπικα για το καθενα ???

Θα ήταν ίσως μια παρηγοριά γι αυτούς που έχουν χάσει κάποιον πολύ αγαπημένο. Για μένα τουλάχιστον θα είχε νόημα και μεγάλη σημασία να ξέρω ότι είναι κάπου και με βλέπει, με προστατεύει κλπ κλπ

lixosΜέλος
29/09/2011, 11:14:03
quote:

http://www.eglimatikotita.gr/2011/07/6.html

Έχει τις άπειρες περιπτώσεις εάν κάνεις μια έρευνα στο Internet. Παραθέτω ένα link στο youtube με ανάλογη περίπτωση παιδιού:

http://www.youtube.com/watch?v=khp2SsCHdD4

29/09/2011, 11:41:38
quote:

quote:

http://www.eglimatikotita.gr/2011/07/6.html

Έχει τις άπειρες περιπτώσεις εάν κάνεις μια έρευνα στο Internet. Παραθέτω ένα link στο youtube με ανάλογη περίπτωση παιδιού:

http://www.youtube.com/watch?v=khp2SsCHdD4

Το είδα αυτό το βίντεο. Μιλά για ενδείξεις, αλλά όχι για κάτι το συγκεκριμένο.
Ξεκινά "φαντασμαγορικά", αλλά στο τέλος κλείνει τελείως άχρωμα.

Δεν ξέρω.
Είναι τόσο γενικά και αόριστα όσα λέγονται σε αυτά τα βίντεο που, μπορεί να ενθουσιάζουν (ίσως γιατί τα διηγείται έτσι και η τηλεόραση), αλλά, αλλά .....
Αεροπλάνο που καταρρίφθηκε από τους Ιάπωνες. ...... να ήταν ένα και δυο;

Πώς είναι δυνατόν να βασίσεις μια ολόκληρη πίστη σε τόσο επιπόλαιες αναφορές; Σε τόσο δύσκολα ανακτήσιμες αναμνήσεις (αν υπάρχουν);

Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να πιστέψω, αλλά αν γινόταν με φυσικό τρόπο. Να είχα, όντως αυτές τις αναμνήσεις. Να ξέρω που να πάω και τι να συναντήσω, από την προηγούμενη ζωή μου.

Χτες διάβασα στην ιστοσελίδα της Μπλαβάσκυ σχετικά με την μετενσάρκωση. Από τα λίγα που διάβασα, διαπίστωσα πως υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικές αντιλήψεις περί της μετενσάρκωσης. Ανάλογα με τον πνευματικό ηγέτη, αλλάζει και το σενάριο.

lixosΜέλος
29/09/2011, 12:06:24

quote:

Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό στην περίπτωση του μικρού. Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα
quote:
Δεν ξέρω.
Είναι τόσο γενικά και αόριστα όσα λέγονται σε αυτά τα βίντεο που, μπορεί να ενθουσιάζουν (ίσως γιατί τα διηγείται έτσι και η τηλεόραση), αλλά, αλλά .....

Πώς είναι δυνατόν να βασίσεις μια ολόκληρη πίστη σε τόσο επιπόλαιες αναφορές; Σε τόσο δύσκολα ανακτήσιμες αναμνήσεις (αν υπάρχουν);

Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να πιστέψω, αλλά αν γινόταν με φυσικό τρόπο. Να είχα, όντως αυτές τις αναμνήσεις. Να ξέρω που να πάω και τι να συναντήσω, από την προηγούμενη ζωή μου.

Πώς εξηγείς τις τεχνικές λεπτομέρειες που ανακαλεί το παιδάκι; Δεν είναι δυνατόν στην ηλικία του να μπορεί να μιλάει με όρους έτσι δεν είναι? Παρόλα αυτά ο μικρός χρησιμοποιεί ορολογία, κατά μαρτυρία των γονιών του βέβαια. Εν τω μεταξύ οι αναμνήσεις του δεν προέκυψαν μετά από ύπνωση αλλά με φυσικό τρόπο όπως λες.
Δες και αυτό το Link να το σχολιάσουμε αν θέλεις: http://www.youtube.com/watch?v=CXF3W8U4Zj4&feature=fvsr

quote:
Χτες διάβασα στην ιστοσελίδα της Μπλαβάσκυ σχετικά με την μετενσάρκωση. Από τα λίγα που διάβασα, διαπίστωσα πως υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικές αντιλήψεις περί της μετενσάρκωσης. Ανάλογα με τον πνευματικό ηγέτη, αλλάζει και το σενάριο.

Ναι, έχεις δίκιο. Υπάρχουν πολλά σενάρια και παραλλαγές.

29/09/2011, 12:27:21
quote:

quote:

Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό στην περίπτωση του μικρού. Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα

Εγώ, όπως ξεκίνησε, περίμενα να μας δώσει λεπτομέρειες για τη ζωή του πιλότου και άλλα. Τίποτα από αυτά όμως δεν συμβαίνει. Γιατί;

quote:

quote:
Δεν ξέρω.

Πώς εξηγείς τις τεχνικές λεπτομέρειες που ανακαλεί το παιδάκι; Δεν είναι δυνατόν στην ηλικία του να μπορεί να μιλάει με όρους έτσι δεν είναι? Παρόλα αυτά ο μικρός χρησιμοποιεί ορολογία, κατά μαρτυρία των γονιών του βέβαια. Εν τω μεταξύ οι αναμνήσεις του δεν προέκυψαν μετά από ύπνωση αλλά με φυσικό τρόπο όπως λες.

Η ορολογία που αναφέρει είναι η «καταπακτή ρίψης» και ίσως κανά δυο άλλες λέξεις, πάντα σύμφωνα με τη μαρτυρία των γονιών.
Εντάξει, δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα των γονιών, αν και βρίσκω πως οι διηγήσεις των πρωταγωνιστών είναι πολύ περιορισμένες και το μόνο που κυριαρχεί είναι τα σχόλια, δηλαδή οι σάλτσες, του καναλιού.
Δεν πιστεύω πως είναι τόσο δύσκολο για ένα παιδάκι να θυμάται δυο τρεις λέξεις όταν τις ακούσει από κάπου, ιδιαίτερα όταν είναι κάτι που τον ενδιαφέρει.
Εγώ το βλέπω και με το γιο μου. Είναι τρελαμένος με τα τζιπ BMW. Είναι 6 χρονών και γνωρίζει την κάθε λεπτομέρεια, τους κινητήρες, τις υποδυνάμεις, ….. Κάθε μέρα το ίδιο βιολί.
Επίσης, μερικές φορές, όταν χρησιμοποιώ μια λέξη που δηλώνει γενικά αυτό που θέλω να πω, με διορθώνει με τη σωστή και ακριβή λέξη.
Τα παιδάκια έχουν τετράγωνο μυαλό.

quote:

Δες και αυτό το Link να το σχολιάσουμε αν θέλεις: http://www.youtube.com/watch?v=CXF3W8U4Zj4&feature=fvsr

Θα το δω και θα το σχολιάσουμε.

29/09/2011, 12:35:49
Λοιπόν ψηλέ δεν ξέρεις τι σου γίνεται

Απάντησα σε τοποθέτηση του μέλους lixos ζητώντας να ορίσει το νόημα της λέξης “ψυχή” για το οποίο υπάρχει μεγάλη σύγχυση.
Εκεί ανέφερα δυο από τις αναφορές του Ιησού με την χρήση της λέξεις “ψυχή” που περιγράφεται σαν υλικό στοιχείο, και μια αναφορά της λέξης “καρδιά” που αναφέρεται σαν άυλο (όπως περιγράφουν οι χριστιανοί τώρα την ψυχή – ο Ιησούς την λέει εκεί καρδιά)
Το πως αναφέρονται αλλού, αυτές οι λέξεις καθώς και η λέξη “πνεύμα”, δεν με ενδιαφέρει.

Η πρόθεσή μου είναι να καταδείξω αυτή την ασάφεια, και να ζητήσω τον σαφή ορισμό της λέξης “ψυχή”, πως νοείται και από που πηγάζει / αποδεικνύεται η ύπαρξης της.

Επιπλέον ανάφερα τι λέει ο Ιησούς για τον θάνατο, τη ανάσταση, και την ζωή του μέλλοντος αιώνος (όπως την ονομάζει)

Τα στοιχεία λοιπόν που ανέφερα και είναι ΜΟΝΟ από την Κ.Δ

Εσύ ο άσχετος και κακοπροαίρετος υβριστής και διαστρεβλωτής της αλήθειας λες.

quote:
Ειλικρινά δεν ξέρω με ποιο τρόπο να απαντήσω στις τόσες ανακρίβειές σου (για να μην τις χαρακτηρίσω διαφορετικά).
Όπως είχες πει και ο ίδιος, πάει καιρός που διάβασες την Κ.Δ. Είχες πει πως ο Ματθαίος ήταν από τους αγαπημένους σου, αλλά πάνε τόσα χρόνια που τον είχες διαβάσει.
Σου προτείνω, λοιπόν, ειλικρινά, φιλικά, να την ξαναδιαβάσεις. Αν όχι όλη, τουλάχιστον τα εδάφια τα οποία υποτίθεται παραπέμπεις.
Ειλικρινά, μπες στον κόπο. Άνοιξε την Κ.Δ. και δες αν εκεί περιέχονται τα όσα παραθέτεις, όπως τα παραθέτεις, διότι λες άλλα αντί άλλων.
Εντάξει, μείνε στις θέσεις σου. Δικαίωμά σου να μην ασπάζεσαι το Χριστιανισμό. Αλλά, πρόσεχε τι λες γιατί έχω την εντύπωση πως τελείς υπό σύγχυση.
Αν νομίζεις πως είσαι σε θέση να κάνεις διάλογο χωρίς να επιτίθεσαι επί προσωπικού, καλώς να γίνει.
Αν το γυρίσεις στην επίθεση, παίξε μπάλα μόνος σου.
*Μια ερώτηση. Μήπως είσαι γιαχωβάς ή πρώην γιαχωβάς;

Σου παραθέτω λοιπόν τα στοιχεία ξανά
Στοιχείο 1.
Για αυτό σας λέω να μην μεριμνάτε για την “ψυχή” σας, τι θα φάει και τι θα πει, μήτε για το σώμα σας πως θα ντυθεί. Μήπως η “ψυχή” δεν είναι σπουδαιότερη από την τροφή και το σώμα σας, του ενδύματος?

Το αναγνωρίζεις σαν κείμενο της Κ.Δ?
Το έχω παραποιήσει?
Είναι ανακριβές? (για να μην χαρακτηρίσω εγω αλλιώς τις βλακείες που λες)

Στοιχείο 2
Ευτυχώς εσύ ο ίδιος παραθέτεις το ακριβές κείμενο.
“και ερώ τη ψυχή μου• ψυχή, έχεις πολλά αγαθά κείμενα εις έτη πολλά• αναπαύου, φάγε, πίε, ευφραίνου”.
Η δική μου αναφορά πάνω σε αυτό ήταν ανακριβής?
Τι βλακείες λες πως τάχα “δεν το είπε ο Ιησούς , αλά ο άφρων πλούσιος”?
Καλά είσαι σοβαρός?
Ο Ιησούς ο ίδιος βάζει στο στόμα του “άφρονα” αυτά τα λόγια.
Υπήρχε ο άφρονας?
Μήπως ήταν ο ήρωας της ιστορίας που ο Ιησούς φαντάστηκε?
Μήπως η αφροσύνη είναι κληρονομικό γονίδιο των φαρισαίων?

Στοιχείο 3.
Για την καρδιά η Κ.Δ γράφει

“Δεν καταλαβαίνεται οτι μπαίνει απο το στόμα προχωρεί στην κοιλιά και αποβάλλεται από την έδρα.
Ότι βγαίνει από το στόμα προέρχεται από την καρδιά και μολύνει τον άνθρωπο.
Γιατί από την καρδιά προέρχονται πονηρές σκέψεις, φόνοι, μοιχεία, πορνεία, κλοπές, ψευδομαρτυρίες, βλασφημίες,αυτά είναι που μολύνουν τον άνθρωπο.”

Το αναγνωρίζεις το κείμενο σαν αυθεντικό κομμάτι της Κ.Δ ?
Το έχω παραποιήσει , διαστρεβλώσει, μεταφέροντας ανακρίβειες όπως πετώντας λάσπη με κατηγορείς ? (γνωστή η ταχτική σου)
Ποιος είναι ο λασπολόγος βρε επαγγελματία συκοφάντη?

Ο Ιησούς εδώ δεν περιγράφει την “καρδιά” με την έννοια που εσείς τώρα αναφέρεστε στη “ψυχή”

Είναι ανακριβές αυτό που λέω.
Γνωρίζεις Ελληνικά ή μόνο ..... Βριξελιότικα?

Στοιχείο 4
Για τον θάνατο και την ανάσταση

Στην καινή διαθήκη αναφέρεται

“Μην απορείτε για αυτά (μιλά για την ανάσταση των νεκρών την δευτέρα παρουσία) γιατί θα έρθει η ώρα που ΟΛΟΙ οι πεθαμένοι ακούγοντας την φωνή (του υιού του θεού) θα βγουν από τους τάφους, και “οι τα αγαθά ποιήσαντες (θα εγερθούν) εις ανάσταση ζωής, οι δε τα φαύλα πράξαντες, εις ανάσταση κρίσεως”

Το γνωρίζεις το κείμενο?
Είναι από την Κ.Δ?

Τι μας λέει εδώ ο Ιησούς.
Λέει πως στην δευτέρα παρουσία του Ιησού, όλοι οι νεκροί θα ακούσουν την φωνή του και θα αναστηθούν να κριθούν.
Η κρίση δηλαδή θα γίνει ΜΟΝΟ τότε.
Οι πεθαμένοι δηλαδή δεν πάνε πουθενά όταν πεθάνουν.
Ούτε οι καλοί στον παράδεισο δίπλα στον επουράνιο πατέρα τους, ούτε οι κακοί στα τάρταρα της κόλασης.

Παραμένουν πεθαμένοι (νεκροί τελείως) , και θα αναστηθούν για να κριθούν την δευτέρα παρουσία, αν και όποτε αυτή γίνει.
ΜΟΝΟ τότε θα κριθούν και θα διαχωριστούν τα “πρόβατα” από τα “ερίφια” (όπως αναφέρεται σε άλλη περικοπή – την γνωρίζεις έτσι?)
Αυτά τα γράφει η Κ.Δ (δεν τα πιστεύω εγώ – αναφέρω μονο τι γράφει)

Αν τώρα εσύ θέλεις να παραμυθιάζεις τον κόσμο, για δήθεν παράδεισους και κολάσεις, ψυχές , ευχέλαια κλπ δικό σου θέμα.
Όπως και δικό μου δικαίωμα είναι να επισημαίνω την άλλη εκδοχή, αυτή δηλαδή που περιγράφεται στην Κ.Δ

ΔΕΝ με ενδιαφέρει η Π.Δ και οι μυθολογία των Εβραίων τσοπαναρέων.
Η Ελληνική μυθολογία έχει ασύγκριτα ποιο ωραίους και διδακτικούς μύθους.

Ούτε με νοιάζει το τι λένε, οι άγιοι πατέρες και μητέρες.
Αναφέρομαι σε αυτά που λέει ο Ιησούς.

lixosΜέλος
29/09/2011, 12:53:45

quote:
Εγώ, όπως ξεκίνησε, περίμενα να μας δώσει λεπτομέρειες για τη ζωή του πιλότου και άλλα. Τίποτα από αυτά όμως δεν συμβαίνει. Γιατί;

Μα δίνει λεπτομέρειες. Έδωσε το τότε όνομά του. Αφού δείχνει στο βίντεο και την αδελφή (ηλικιωμένη πια) του πιλότου.

quote:
Εγώ το βλέπω και με το γιο μου. Είναι τρελαμένος με τα τζιπ BMW. Είναι 6 χρονών και γνωρίζει την κάθε λεπτομέρεια, τους κινητήρες, τις υποδυνάμεις, ….. Κάθε μέρα το ίδιο βιολί.

Σε αυτό έχεις δίκιο αλλά ο πιτσιρικάς άρχισε να αναφέρεται σε αυτά όταν ήταν 2-3 χρονών νομίζω. Δηλαδή πολύ νωρίς. Δες και το άλλο link να μου πεις τη γνώμη σου.

quote:

TinaGRΜέλος
29/09/2011, 14:36:30
Ψηλε θες να μας τρελανεις ολους???να σου πω,εσυ ολα αυτα που γραφεις πιο πανω για τα πιστευω σου πως τα πιστευεις αληθεια???
Μηπως ο Χριστός παρουσιαστηκε μπροστα σου και σου είπε τα πραγματα ως έχουν ή μηπως ο διαβολος???

Εδω μιλαμε με αποδειξεις...σου λεει ο αλλος ειχα μια εξωσωματικη εμπειρια και ειδα αυτο και αυτο ή είχα μια αναμνηση πριν γεννηθω ή ειδα τον παππου μου που μου ειπε κατι που θα γινει και εγινε και παρ'ολα αυτα εσυ και καποιοι αλλοι δεν πιστευετε τιποτα!!Τι περισσοτερο δλδ πρεπει να γινει??κ εγω η ιδια ειχα περιεργες εμπειριες,τι θα μου πεις??οτι το κανω για τη Δοξα ή οτι αν θα τα γραψω σε βιβλιο ειναι για να βγαλω χρημα???ελεοοοοος!!

Ξερεις,αυτοι που δεν πιστευουν σε τπτ κ ειναι μηδενιστες,εχουν τεραστιο προβλημα μετα το θανατο τους....απο τη μια δεν πισετυουν με τπτ πως εχουν πεθανει και απο την αλλη περνούν χρόνια στο αστρικο επιπεδο ζώντας μια ουτοπικη,ανουσια ζωη ...δεν πιστευουν ουτε καν τους πνευματικους οδηγους τους που βρισκονται εκει και προσπαθουν καπως να τους βοηθησουν...φαντασου για τη ξεροκεφαλια μιλαμε!!!

29/09/2011, 14:55:18
quote:
TinaGR
Ξερεις,αυτοι που δεν πιστευουν σε τπτ κ ειναι μηδενιστες,εχουν τεραστιο προβλημα μετα το θανατο τους....απο τη μια δεν πισετυουν με τπτ πως εχουν πεθανει και απο την αλλη περνούν χρόνια στο αστρικο επιπεδο ζώντας μια ουτοπικη,ανουσια ζωη ...δεν πιστευουν ουτε καν τους πνευματικους οδηγους τους που βρισκονται εκει και προσπαθουν καπως να τους βοηθησουν...φαντασου για τη ξεροκεφαλια μιλαμε!!!

Χαχαχα .
Πράγματι υπάρχουν και τέτοιοι και είναι οι πιο άτυχες οντότητες.Χάνουν απίστευτο χρόνο,[σχετικός ο χρόνος]για την επανένταξή τους στο <ουράνιο> σύστημα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

29/09/2011, 14:58:34
Τελικά είσαι μέγας τραχανάς. Το αποδεικνύεις συνεχώς.
Κάθε «αντιπαράθεση» μαζί σου δεν οδηγεί πουθενά. Σε αφήνω να βράζεις στο ζωμό σου. Πάντως, και για να μη γίνεσαι ρεζίλη, αφού δεν το κατέχεις, δώσε 10 ευρώ και πάρε μια Αγία Γραφή να την έχεις σπίτι σου και να της ρίχνεις καμιά ματιά. Άσε που μπορείς να τη βρεις και δωρεάν στο Ίντερνετ.

Μόνο αυτό θα σου δείξω:

gianipseftis Απεστάλη: 27/09/2011, 13:24:04
Να μην γνοιάζεστε για το σώμα σας πως θα το ντύσετε, και μήτε για την ψυχή σας τι θα φάει και τι θα πιει”

gianipseftis Απεστάλη: 29/09/2011, 12:35:49
Σου παραθέτω λοιπόν τα στοιχεία ξανά
Στοιχείο 1.
Για αυτό σας λέω να μην μεριμνάτε για την “ψυχή” σας, τι θα φάει και τι θα πει, μήτε για το σώμα σας πως θα ντυθεί. Μήπως η “ψυχή” δεν είναι σπουδαιότερη από την τροφή και το σώμα σας, του ενδύματος?

Το σωστό:
ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΣΤ΄
25 Δια τούτο λέγω υμίν, μη μεριμνάτε τη ψυχή υμών τι φάγητε και τι πίητε, μηδέ τω σώματι υμών τι ενδύσησθε• ουχί η ψυχή πλείόν εστι της τροφής και το σώμα του ενδύματος;

Και για να σε προλάβω, μην πεις και άλλες ανοησίες, να ξέρεις πως η σειρά με την οποία βρίσκεται η κάθε λέξη, καθώς και η πρόταση ή η παράγραφος στην οποία βρίσκεται, ιδιαίτερα στην Α.Γ. παίζει σημαντικό ρόλο. Καλά, την ερμηνεία ας την αφήσουμε γιατί εκεί είναι που …… τα έχεις κάνει ρόιδο.
Κάτι σαν και σένα έχουν βρεθεί ανά τους αιώνες, αλλά και ανθούν τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερα στην Αμερική, με αποτέλεσμα ο καθένας να έχει ιδρύσει και τη δική του εκκλησία, με κάτι τερτίπια σαν και τα δικά σου.

03/12/2003, 01:02:49

...ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ..

Ο DORIAN CLEAVENGER..
-ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ IΣΩΣ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ... ΣΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ...-
ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΒΟRIS VALLEJO...IΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ...ΕΝΩ ΤΟΥΤΟΣ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡO ΤΑ "ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΘΕΛΩ"...ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ "ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΟΥΣ ΜΑΤΡΙΞ "...

Edited by - ΑΤΜΑ on 03/12/2003 01:06:44

03/12/2003, 01:03:47

chrysalis...

Edited by - ΑΤΜΑ on 03/12/2003 01:04:11

03/12/2003, 01:04:49

serenade..

Edited by - ΑΤΜΑ on 03/12/2003 01:05:18

03/12/2003, 01:06:18

discipline..
03/12/2003, 01:07:36

the last empire...
03/12/2003, 01:08:35